- 1 Mayıs 2019
- 511
- 683
- 23
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.561
Cevizli incir reçeli aldırdım ben her akşam yemekten sonra yiyoruz. Incirin de etkisi güzel diye okumuştumAy benim eşim de ters aynen bu tip konularda. On ay gebe kalamayınca doktora gitmeyi bile kabul ettirememiştim . Hiç gitmedi, sanki doğulu aşiret ağasıalman olacak bi de keçi boynuzunu da bi kaşık yedirebilmiştim, acaba alıp nutellasına fln mı katsam naapsam
76 gündür adet olmuyor musun? Gebe değil misin?Kızlar 76 gun oldu koskoca 76 gun şaka gibi gerçekten bayramdan sonra da hala gelmezse doktora gidicem artık bugun ilk defa belim ağrıyo akıntım var ama akıntımın rengi hafiften sarı gibi pembe gibi anlayamadım sarımsı mı desem coook acık pembemsi mi desem bilemedim günlerdir böyle kesinlikle kaşıntı koku falan yok akıntım baya çok ama bi kaç gundur de rengi bu şekilde işte inşallah hamileyimdir ya
Öyle deme kız insAllah gebesindir.. benimde 3 Haziran. 2 haziran da olabilir takvim 1 gün hata verebiliyor.
Rabbim Habibini araya koyarak istiyorum senden. Peygamber Efendimizin hakkı hatırı için bebek isteyen tüm arkadaşlarima bende dahil olmak üzere hayırlısı ile evlat nasib et en kısa zamanda insAllah. 2 bayram bir yaşat bizlere lütfen Allah'ım
Daha çok erken sivilcelerine.
InsAllah değildir. Stresten olmuştur o adetten degilBenim adet belirtilerim erken basliyo kanirta kanirta gelir pms donemi dolu dolu geciyo hergun bugun soktu bugun sokcek diye beklerim hele son 3 gunum
Oldum olcak gibi gezerim. Ama umarim adet sivilcesi degildir:)))
En son 10 martta adet oldum bi dahada olmadım bayramdan 1 ve 2 nisanda sadece bi kere ip gibi incecik kahve leke vardı akıntıda ondan sonra bi dahada olmadı 2 hafta önceye kadar hep negatif cıktı testlerde önümüzdeki günlerde gene test yapcam bayramdan sonra hala gelmezse doktora gitcem artık yapcak bişey yok normalde zaten düzensizdi 35 40 bazen 50 bazende 29 30 gibi olurdu bi kere 67 gun gelmemişti ilk defa bu kadar gecikti76 gündür adet olmuyor musun? Gebe değil misin?
AminnnÖyle deme kız insAllah gebesindir.. benimde 3 Haziran. 2 haziran da olabilir takvim 1 gün hata verebiliyor.
Rabbim Habibini araya koyarak istiyorum senden. Peygamber Efendimizin hakkı hatırı için bebek isteyen tüm arkadaşlarima bende dahil olmak üzere hayırlısı ile evlat nasib et en kısa zamanda insAllah. 2 bayram bir yaşat bizlere lütfen Allah'ım
InsAllah değildir. Stresten olmuştur o adetten degil
Bende de korkunç bir sinir ki anlatamam. Oruçtan mı stresten mi regl öncesi diye mi bilemedimBenim adet belirtilerim erken basliyo kanirta kanirta gelir pms donemi dolu dolu geciyo hergun bugun soktu bugun sokcek diye beklerim hele son 3 gunum
Oldum olcak gibi gezerim. Ama umarim adet sivilcesi degildir:)))
Çok gün sayısı var bu sekildemi adet görüyosun normalde bende bu ay gecikti 8 gun bugün sağlık ocağına tahlil verdim 2.30 çıktı yine artık adet olmak ıstiyorum gecikmesini hic istemiyorum
Normal akıntının içinde ip gibi incecik bi lekeydi 1 nisanda bi kere 2 nisanda bi kere oldu bi dahada olmadı leke bile denmez yani anlamadım bende kafam durdu artık içerde olanlara akıl sır erdiremiyorumyok canım normalde de düzensiz ama 29 30 35 40 gibi olurum hep arada 50 olur rekorum 67di ama bu sefer onu da geçti hormonlarım temiz bi sorun yok dedi 2 ay önce doktor yumırtalıkların temiz demişti ultrasondan bakmıştı kist de yok rahmin temiz demişti bilmiyorum sorun ne
Sen de onu benim gibi adet say , benim de 32. Gün olmuştu ya 3-4 accık lekelenmem. Ama yani adet saysan da üzerine düzgün bi adet görene kadar bence gercek bi yumurtlama olmuyo. Ya da en azından gebe kalamoyosun bence ne biliim.
Ya çok faktör var bu işlerde, biri yolunda gitse başka bir şeyde sıkıntı çıkabiliyor.ayrı opmak da çok zormuş ya, hep öyle mi olacak?7.milyon 200 bin 15 milyonun altında hareketli olanlar da % 15 doktor süreç uzayabılır bu şekilde ondan dolayı bitkisel ilaç verdi Multiver onu kullanıyor 3 ay kullanacak keci boynuzu eşim her gün normalde de yer ama ne bilim orda işte ben onunla ilgilenebilsem yanımda olsa elimden geleni yaparım huysuz bir de benim ki ye desem yonlendırsem yemez bu defa öyle huysızben kadar çabalasa zaten şimdiye belki yapardık
Etkisi olmayabilir dimi eksik yapınca, ne yapalım artık, geçtiKeşke tamamladaymışın canım ya. İnşallah işe yarar
Ben her gün bi gaz problemi yaşarım neredeyse, anlıyorum birazAynen pazar tekrar ederim pazartesi regl günüm zaten. Normalde hiç gazım olmaz. Abdestimi tutamıyorum hahahah böyle üşütme gibide değil. Saçma bir gaz yani.ayy inşallah hepimizden güzel haber alsak keşkee ramazanın şerefine.
Bende de korkunç bir sinir ki anlatamam. Oruçtan mı stresten mi regl öncesi diye mi bilemedim
Hiç sevmez yaa. Bahçeye incir ağacı ektik 5 sene sonra anca onun meyveleriyle reçel yaparsak yer. Neyse menapoza kadar yolu var kısmetCevizli incir reçeli aldırdım ben her akşam yemekten sonra yiyoruz. Incirin de etkisi güzel diye okumuştum
İnsallah gercek belirtilerdir kendimizi kandirmiyoruzdurBeklemek en güzeli canıım ya ne biliyim millet uyku belirti olur diyo ya bende de fena baş ağrısı
Ben gidip bi de herşeyi kontrol ettirdim öyle düşün herşey tertemizdi yumurtalıklarda da anca yumurtlama öncesi gibi görüntü vardı ama bana sorsan içerde olmayan hastalık yokmuş gibiNormal akıntının içinde ip gibi incecik bi lekeydi 1 nisanda bi kere 2 nisanda bi kere oldu bi dahada olmadı leke bile denmez yani anlamadım bende kafam durdu artık içerde olanlara akıl sır erdiremiyorum
Bak onu hiç düşünmemişim en sonunda bunu yaptıracaklar ben de zorla goturdum. Bir surat bir surat aman Allahım hiç çekilmez öyle diyim o gün dedim ki yine gidelim 1 defayla olmuyor doktor da söylemişti zaten ben de dedim ki eşime gel de yine gidelim ben hazır değilim dedi başka zaman dediAy benim eşim de ters aynen bu tip konularda. On ay gebe kalamayınca doktora gitmeyi bile kabul ettirememiştim . Hiç gitmedi, sanki doğulu aşiret ağasıalman olacak bi de keçi boynuzunu da bi kaşık yedirebilmiştim, acaba alıp nutellasına fln mı katsam naapsam
Olmaz insallah canım ya gerçekten çok zor bire süreçten geçiyorum seneye Aralık ayında bir iş var ona girerse yanıma gelecek insallah yoksa tek başınadır o orda ben burda öyle işte canımYa çok faktör var bu işlerde, biri yolunda gitse başka bir şeyde sıkıntı çıkabiliyor.ayrı opmak da çok zormuş ya, hep öyle mi olacak?
Yok benim bittikten sonra oyle büyük gelmedi. Arada akinti kahverengi geldi tekrar ama daha fazlasi olmadi canim. Doktor parca atabilirsin korkma diye uyarmisti ama bu kadar gec olurmu bilmiyorumki
eski adet döngün kacindaydi. Adet eski döngüsüne gelir diye okuyodum ama inanmiyodum. Benim öyle oldu gercekten 50 gün adet görmedim eski döngüme geldim. Belki adettir. Kalbini ferah tut Sen, tekrarlarsa gidersin doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?