Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cevizli incir reçeli aldırdım ben her akşam yemekten sonra yiyoruz. Incirin de etkisi güzel diye okumuştum

76 gündür adet olmuyor musun? Gebe değil misin?

Agzina saglik canim insallah hepimiz bayramda guzel haberleri alalim. Bebek dualarini ediyorum ilk gunden beri hergun 3 er tane okuyorum hayirlilisi ile sevincimizi paylasalim:)

76 gündür adet olmuyor musun? Gebe değil misin?
En son 10 martta adet oldum bi dahada olmadım bayramdan 1 ve 2 nisanda sadece bi kere ip gibi incecik kahve leke vardı akıntıda ondan sonra bi dahada olmadı 2 hafta önceye kadar hep negatif cıktı testlerde önümüzdeki günlerde gene test yapcam bayramdan sonra hala gelmezse doktora gitcem artık yapcak bişey yok normalde zaten düzensizdi 35 40 bazen 50 bazende 29 30 gibi olurdu bi kere 67 gun gelmemişti ilk defa bu kadar gecikti

Aminnn

Benim adet belirtilerim erken basliyo kanirta kanirta gelir pms donemi dolu dolu geciyo hergun bugun soktu bugun sokcek diye beklerim hele son 3 gunum
Oldum olcak gibi gezerim. Ama umarim adet sivilcesi degildir:)))
Bende de korkunç bir sinir ki anlatamam. Oruçtan mı stresten mi regl öncesi diye mi bilemedim

Çok gün sayısı var bu sekildemi adet görüyosun normalde bende bu ay gecikti 8 gun bugün sağlık ocağına tahlil verdim 2.30 çıktı yine artık adet olmak ıstiyorum gecikmesini hic istemiyorum
Normal akıntının içinde ip gibi incecik bi lekeydi 1 nisanda bi kere 2 nisanda bi kere oldu bi dahada olmadı leke bile denmez yani anlamadım bende kafam durdu artık içerde olanlara akıl sır erdiremiyorum

Ya çok faktör var bu işlerde, biri yolunda gitse başka bir şeyde sıkıntı çıkabiliyor.ayrı opmak da çok zormuş ya, hep öyle mi olacak?

Ben her gün bi gaz problemi yaşarım neredeyse, anlıyorum biraz inşallah hamileliktendir canım benim, pazar haber et bize de,merakta bırakma

Cevizli incir reçeli aldırdım ben her akşam yemekten sonra yiyoruz. Incirin de etkisi güzel diye okumuştum
Hiç sevmez yaa. Bahçeye incir ağacı ektik 5 sene sonra anca onun meyveleriyle reçel yaparsak yer. Neyse menapoza kadar yolu var kısmet

Normal akıntının içinde ip gibi incecik bi lekeydi 1 nisanda bi kere 2 nisanda bi kere oldu bi dahada olmadı leke bile denmez yani anlamadım bende kafam durdu artık içerde olanlara akıl sır erdiremiyorum
Ben gidip bi de herşeyi kontrol ettirdim öyle düşün herşey tertemizdi yumurtalıklarda da anca yumurtlama öncesi gibi görüntü vardı ama bana sorsan içerde olmayan hastalık yokmuş gibi

Bak onu hiç düşünmemişim en sonunda bunu yaptıracaklar ben de zorla goturdum. Bir surat bir surat aman Allahım hiç çekilmez öyle diyim o gün dedim ki yine gidelim 1 defayla olmuyor doktor da söylemişti zaten ben de dedim ki eşime gel de yine gidelim ben hazır değilim dedi başka zaman dedi bu adam alem benim yaaa

Ya çok faktör var bu işlerde, biri yolunda gitse başka bir şeyde sıkıntı çıkabiliyor.ayrı opmak da çok zormuş ya, hep öyle mi olacak?
Olmaz insallah canım ya gerçekten çok zor bire süreçten geçiyorum seneye Aralık ayında bir iş var ona girerse yanıma gelecek insallah yoksa tek başınadır o orda ben burda öyle işte canım

Sağol canım ya patoloji sonucu için zaten haftaya doktora gidicem o gün kontrol ettiririm bakmaları gerek zaten
Bugünde kan geldi 14.gün
Kimileri için temizleniyodur diyor bazılarının kanaması uzun sürermiş ama bilemem artık muayenede belli olur
En son 26 Şubat'ta adet olmuştum ama adet olmam mümkün değilki kürtaj olduğumdan beri 14 gündür lekelenme kanama devam ediyor zaten adetin gelmesi için rahim temizlenecekki yumurtlama olacakki sonra bidaha 14 gün sonrasında adet gelsin
Senin kanaman kaç gün sürmüştü peki?
Bide ben şunu düşündüm bu kanama gelmeden 1 gün önce ben bi salaklık ettim plates topunda biraz zıplamıştım sonra o gece evde su kalmamıştı damacana kapının önündeydi eşim uyuyordu bende susamıştım mecburen damacanayı içeriye taşıdım 20 litrelik damacana varya onu taşıdım
Acaba kendimi mi zorladımda böyle oldu?
Ertesi gün bu kanama başladı 2 gündür devam ediyor ama sürekli değil birkaç saatte bir oluyor miktarı da 1 parmak kadar...
Neyse canım seninde kafanı şişirdim sağol yardımın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…