- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.581
Acaba tekrar adet olmuş olabilir misin? Ya da zor bi hareket mi yaptın kaslarla? Sonuçta kürtaj bi
Amelyat, nası dikişin açılır kanar fazla hareket edince, onun gibi düşün canım. Ama doğum sonrası da böyle değil miydi ya? Benim de 1 haftakanamam olmuştu sonra bi bitti bidaha bi iki sefer gelmişti mesela.
Sonuçta rahim gebeydi yani ona hazırlamıştı kendini. Sen direk karnını zorlamışsın. Hamileyken spor yapanlar da dikkat edersen ağır taşımaz hep bacak sırt falan çalışır. Karın hassas. Büyük ihtimal ondan birdaha yoğunlaşmıştır. Oğlunu hiç taşımıyor musun yav? Benimki 29 aylık hala kucağımdan inmiyor anne kucağına al beniAdet olamam canım daha 14 gün oldu zaten rahim temizlenmediki
Ama zorlama konusunu doğru dedin bende bunu düşündüm kanamadan 1 gün önce salak gibi plates topunda zıplamıştım öyle tamamen can sıkıntısından sonra o gece bide 20 litrelik damacanayı kapının önünden alıp mutfağa taşımıştım bilinçsizlik ettim☹
İnşallah bi zarar vermemişimdir akıllandım ağır bişey taşımam artık bir kere oldu zaten
Doğumdan sonra lohusayken tabi daha uzun sürüyor kanama 1 ay sürmüştü o zaman
Ama bu kürtaj ilk defa başıma geldiği için bilemiyorum bugün 14.gün ve kanama oldu yine haftaya inşallah doktora gidicem hayır olur inşallah
Yok kuzum mutlaka işe yarar ama ne kadar kısımlık onu bilemem. Şifa olsun inşallahEtkisi olmayabilir dimi eksik yapınca, ne yapalım artık, geçti
Ne kadardır evlisiniz? Kolay gelsin valla canım, inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz daimi olarak.ben olsam da çok kötü olurdum, maşallah size.Olmaz insallah canım ya gerçekten çok zor bire süreçten geçiyorum seneye Aralık ayında bir iş var ona girerse yanıma gelecek insallah yoksa tek başınadır o orda ben burda öyle işte canım
Amin inşallah sağol canım benimYok kuzum mutlaka işe yarar ama ne kadar kısımlık onu bilemem. Şifa olsun inşallah
İnsan çatlar ya,ben seni hep takip ettim, yerinde olsam her hafta doktora taşınırdım herhalde,çok takdir ediyorum seni, sabırlısın. adet olabilmek çok büyük nimet ya, valla iyi dayanıyorsun canım, inşallah tez zamanda olursun sonra da hep düzenli olur.sonra da hemen sapsağlıklı bir bebişin olur inşallah,aminEn son 10 martta adet oldum bi dahada olmadım bayramdan 1 ve 2 nisanda sadece bi kere ip gibi incecik kahve leke vardı akıntıda ondan sonra bi dahada olmadı 2 hafta önceye kadar hep negatif cıktı testlerde önümüzdeki günlerde gene test yapcam bayramdan sonra hala gelmezse doktora gitcem artık yapcak bişey yok normalde zaten düzensizdi 35 40 bazen 50 bazende 29 30 gibi olurdu bi kere 67 gun gelmemişti ilk defa bu kadar gecikti
Bazen galiba sadece oluruna bırakmak lazım ya. Bak bu kadar streslenince de olmuyor nasılsa diyip salmak mı lazım ki. Ben de eskiden sinir yapardım, yok yorgunum devam edemiyorum deyip sevilmeyi yarım falan bırakan bi eşim var benim. Yani çocuk düşünmüyoken haftada 3-4 isteyen adam şimdi boşalamaz oldu. Bikaç kez kavga etmişliğim bile var. Artık var ya hiç sallamıyorum, ben zaten yumurtlama günüm olduğunu bilsem yine söylemem ona stres yapmasın diye. Biliyosundur erkeğin her boşalmasından da sperm olmuyormuş. Streslenince hiç sperm gelmeyebiliyomuş. O sebeple söylemiyorum.Bak onu hiç düşünmemişim en sonunda bunu yaptıracaklar ben de zorla goturdum. Bir surat bir surat aman Allahım hiç çekilmez öyle diyim o gün dedim ki yine gidelim 1 defayla olmuyor doktor da söylemişti zaten ben de dedim ki eşime gel de yine gidelim ben hazır değilim dedi başka zaman dedibu adam alem benim yaaa
Yavrumİnsan çatlar ya,ben seni hep takip ettim, yerinde olsam her hafta doktora taşınırdım herhalde,çok takdir ediyorum seni, sabırlısın. adet olabilmek çok büyük nimet ya, valla iyi dayanıyorsun canım, inşallah tez zamanda olursun sonra da hep düzenli olur.sonra da hemen sapsağlıklı bir bebişin olur inşallah,amin
Sonuçta rahim gebeydi yani ona hazırlamıştı kendini. Sen direk karnını zorlamışsın. Hamileyken spor yapanlar da dikkat edersen ağır taşımaz hep bacak sırt falan çalışır. Karın hassas. Büyük ihtimal ondan birdaha yoğunlaşmıştır. Oğlunu hiç taşımıyor musun yav? Benimki 29 aylık hala kucağımdan inmiyor anne kucağına al benibi elimde bisikleti bi elimde çocuk, kol altımda kova kürek parktan eve taşıyorum hepsini her akşam
Yildiz__Tozu , Mavi Boncugumm ve diğer arkadaşlar, geçen seferki 63 gün adet olmayıp 9 gün adetimden sonra şuan sadece agnucaston alıyorum ve 5 gün falan oldu, dün lekelenmem oldu bugün bi akıntı var ama soru işareti kokusuz ama böyle bi acaip ağrı mağrı bi saçma durumdayım. 24. Gün bugün ve 12 gündür ovulasyon testini sabah idrarıyla kontrol ediyorum ve clearblue nun testi bunlar, kendim gözle karar vermiyorum. Pik olunca gülen yüz çıkıyor, yıllar önce oğlumda denediğimde görmüştüm çıkıyordu. Bu sabah hala pik yoktu . Hayır gecen hafta doktorda rahmimi falan kendi gözlerimle görmesem kesin kist kitle herşey var kanserim falan bile dicem hersey tertemizdi yani. Ovulasyonda pik de yoksa nölüyooo bi fikri olan geçmişte böle bişi yaşamış olan var mıııı? bu ay zaten hamile kalma ihtimalim yok 11-12 günde bi ilişki oluyor şimdi de iş seyahati girecek araya.
Kızlar 76 gun oldu koskoca 76 gun şaka gibi gerçekten bayramdan sonra da hala gelmezse doktora gidicem artık bugun ilk defa belim ağrıyo akıntım var ama akıntımın rengi hafiften sarı gibi pembe gibi anlayamadım sarımsı mı desem coook acık pembemsi mi desem bilemedim günlerdir böyle kesinlikle kaşıntı koku falan yok akıntım baya çok ama bi kaç gundur de rengi bu şekilde işte inşallah hamileyimdir ya
Bu ovulasyon testleri bana çok uzakKızlar bişey sorucam. Bir arkadaşım elinde kalan ovu testlerini vermişti. Benimkiler bitince onlara baktım. Son kullanma tarihi 2019 un 2. Ayı. Laboquick. Sizce işe yarar mı bunlar. Bir yerde okudum eczanede çalışmış bir bayan yine de doğru gösterir test tarihi geçse de diyor. Napayım bilemedim. Epey de var
Nasıl canımBu ovulasyon testleri bana çok uzak
Ne kafa sisirmesi canim olur mu öyle sey. Hepimiz birbirimize derman olmaya calisiyoruz gücümüz yettigince. Sen cok zorlamissin kendini ondan oldu o zaman. Sonucta hala tam toparlanmadi icin. Bende hamileyken biraz zorlamistim hemen kan geldi. Su an seninde o sürecten yeni cikiyo rahmin.Sağol canım ya patoloji sonucu için zaten haftaya doktora gidicem o gün kontrol ettiririm bakmaları gerek zaten
Bugünde kan geldi 14.gün ☹
Kimileri için temizleniyodur diyor bazılarının kanaması uzun sürermiş ama bilemem artık muayenede belli olur
En son 26 Şubat'ta adet olmuştum ama adet olmam mümkün değilki kürtaj olduğumdan beri 14 gündür lekelenme kanama devam ediyor zaten adetin gelmesi için rahim temizlenecekki yumurtlama olacakki sonra bidaha 14 gün sonrasında adet gelsin
Senin kanaman kaç gün sürmüştü peki?
Bide ben şunu düşündüm bu kanama gelmeden 1 gün önce ben bi salaklık ettim plates topunda biraz zıplamıştım sonra o gece evde su kalmamıştı damacana kapının önündeydi eşim uyuyordu bende susamıştım mecburen damacanayı içeriye taşıdım 20 litrelik damacana varya onu taşıdım
Acaba kendimi mi zorladımda böyle oldu?
Ertesi gün bu kanama başladı 2 gündür devam ediyor ama sürekli değil birkaç saatte bir oluyor miktarı da 1 parmak kadar...
Neyse canım seninde kafanı şişirdim sağol yardımın için
Ne kafa sisirmesi canim olur mu öyle sey. Hepimiz birbirimize derman olmaya calisiyoruz gücümüz yettigince. Sen cok zorlamissin kendini ondan oldu o zaman. Sonucta hala tam toparlanmadi icin. Bende hamileyken biraz zorlamistim hemen kan geldi. Su an seninde o sürecten yeni cikiyo rahmin.
Benimde 15 gün sürdü kanamam. Sonra bitti diye sevindim bi iki gün sonra falan yine leke oldu. Cok azdi ama dedigin gibi kan bile degil kahve oluyodu benim. Bi kac seferde öyle oldu. Sonra 40. gün adet geldi. Bi dahaki 50. gün oldu ve eski tarihime denk geldi.
Çok takma bence kafana, kendinide fazla yorma dikkatli ol biraz. Cabuk toparla kendini
İnşallah canım inşallahİnsallah gercek belirtilerdir kendimizi kandirmiyoruzdur
Bilmiyordum gerçekten evet eşim de hemen hemen aynısını yaptı bana çocuk istemeye başlayınca strese giriyor ve görev olarak görüyormuş öyle söylemişti ondan ben de yumurtlama gününü söylemedim ve söylemiyorum stres yapıyor Belki de değerlerinin dusuk cıkması stresten de olmuş olabilir çünkü hiç isteyerek gitmedi sonra vermeye gitti odaya yarım saat gelmedi zorlandım dedi Tam olmadı dedi gerçekten halksın erkeklerde bu var canım benimBazen galiba sadece oluruna bırakmak lazım ya. Bak bu kadar streslenince de olmuyor nasılsa diyip salmak mı lazım ki. Ben de eskiden sinir yapardım, yok yorgunum devam edemiyorum deyip sevilmeyi yarım falan bırakan bi eşim var benim. Yani çocuk düşünmüyoken haftada 3-4 isteyen adam şimdi boşalamaz oldu. Bikaç kez kavga etmişliğim bile var. Artık var ya hiç sallamıyorum, ben zaten yumurtlama günüm olduğunu bilsem yine söylemem ona stres yapmasın diye. Biliyosundur erkeğin her boşalmasından da sperm olmuyormuş. Streslenince hiç sperm gelmeyebiliyomuş. O sebeple söylemiyorum.
1 yıl 1,5 ay oldu canım aşkNe kadardır evlisiniz? Kolay gelsin valla canım, inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz daimi olarak.ben olsam da çok kötü olurdum, maşallah size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?