Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Adet olamam canım daha 14 gün oldu zaten rahim temizlenmediki
Ama zorlama konusunu doğru dedin bende bunu düşündüm kanamadan 1 gün önce salak gibi plates topunda zıplamıştım öyle tamamen can sıkıntısından sonra o gece bide 20 litrelik damacanayı kapının önünden alıp mutfağa taşımıştım bilinçsizlik ettim☹
İnşallah bi zarar vermemişimdir akıllandım ağır bişey taşımam artık bir kere oldu zaten
Doğumdan sonra lohusayken tabi daha uzun sürüyor kanama 1 ay sürmüştü o zaman
Ama bu kürtaj ilk defa başıma geldiği için bilemiyorum bugün 14.gün ve kanama oldu yine haftaya inşallah doktora gidicem hayır olur inşallah

Sonuçta rahim gebeydi yani ona hazırlamıştı kendini. Sen direk karnını zorlamışsın. Hamileyken spor yapanlar da dikkat edersen ağır taşımaz hep bacak sırt falan çalışır. Karın hassas. Büyük ihtimal ondan birdaha yoğunlaşmıştır. Oğlunu hiç taşımıyor musun yav? Benimki 29 aylık hala kucağımdan inmiyor anne kucağına al beni bi elimde bisikleti bi elimde çocuk, kol altımda kova kürek parktan eve taşıyorum hepsini her akşam

Olmaz insallah canım ya gerçekten çok zor bire süreçten geçiyorum seneye Aralık ayında bir iş var ona girerse yanıma gelecek insallah yoksa tek başınadır o orda ben burda öyle işte canım
Ne kadardır evlisiniz? Kolay gelsin valla canım, inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz daimi olarak.ben olsam da çok kötü olurdum, maşallah size.

İnsan çatlar ya,ben seni hep takip ettim, yerinde olsam her hafta doktora taşınırdım herhalde,çok takdir ediyorum seni, sabırlısın. adet olabilmek çok büyük nimet ya, valla iyi dayanıyorsun canım, inşallah tez zamanda olursun sonra da hep düzenli olur.sonra da hemen sapsağlıklı bir bebişin olur inşallah,amin

Bazen galiba sadece oluruna bırakmak lazım ya. Bak bu kadar streslenince de olmuyor nasılsa diyip salmak mı lazım ki. Ben de eskiden sinir yapardım, yok yorgunum devam edemiyorum deyip sevilmeyi yarım falan bırakan bi eşim var benim. Yani çocuk düşünmüyoken haftada 3-4 isteyen adam şimdi boşalamaz oldu. Bikaç kez kavga etmişliğim bile var. Artık var ya hiç sallamıyorum, ben zaten yumurtlama günüm olduğunu bilsem yine söylemem ona stres yapmasın diye. Biliyosundur erkeğin her boşalmasından da sperm olmuyormuş. Streslenince hiç sperm gelmeyebiliyomuş. O sebeple söylemiyorum.

Yavrum Yildiz__Tozu getiricem sana agnucaston

Haklısın canım hata ettim bilmeden ... Evet benimki de 20 aylık taşımazmıyım mecbur kalıyorum onunda etkisi olur mu bilmem ama mecburiyet olunca yapacak bişey yok
Ablamın oğlu da 30 aylık seninkiyle aynı çağlarda hiç anasının dibinden ayrılmaz
Benimki daha o kadar dillenmedi ama sürekli akşama kadar elimden tutup götürüyor bide haliyle çok dağıtıyor döküyor akşama kadar hiç dinlenemiyorum
En hareketli dönemleri yakamızı bırakmazlar
Canları sağolsun çok şükür bin şükür varlar
Oğlum olmasaydı ben bu kadar çabuk toparlanamazdım kendimi ona verince yaşadıklarımı kafama takmıyorum
Sen Almanya'daydın değilmi bu arada diğer yazdığına tam bakamadım kanamanla alakalı yazmışsınya adetine yakın bi zaman mı oldu
Hamileliğe ihtimal vermiyosun anladığım kadarıyla ama nadirende olsa olmuş sonuçta korunmuyorsun herşey olabilir bence
Ben oğluma hamileyken yerleşme kanamam olmuştu ilk belirtim oydu sende benim gibi 2.çocuğu çok istiyorsun sanırım bu arada yaşın kaç merak ettim

Rahmin temiz olduktan sonra hiç sıkıntı etme belki yumurtlamandır olurya belli olmaz
Ben hiç ovulasyon testi kullanmadım yani ondan anlamam ama

Kızlar bişey sorucam. Bir arkadaşım elinde kalan ovu testlerini vermişti. Benimkiler bitince onlara baktım. Son kullanma tarihi 2019 un 2. Ayı. Laboquick. Sizce işe yarar mı bunlar. Bir yerde okudum eczanede çalışmış bir bayan yine de doğru gösterir test tarihi geçse de diyor. Napayım bilemedim. Epey de var

Bence hamilesin ben asıl kaç aylık hamile olduğunu merak ediyorum 2 buçuk aylık kocaman bi bebeyle karşılaşırmışsın ayy ne güzel olur

Bu ovulasyon testleri bana çok uzak

Ne kafa sisirmesi canim olur mu öyle sey. Hepimiz birbirimize derman olmaya calisiyoruz gücümüz yettigince. Sen cok zorlamissin kendini ondan oldu o zaman. Sonucta hala tam toparlanmadi icin. Bende hamileyken biraz zorlamistim hemen kan geldi. Su an seninde o sürecten yeni cikiyo rahmin.
Benimde 15 gün sürdü kanamam. Sonra bitti diye sevindim bi iki gün sonra falan yine leke oldu. Cok azdi ama dedigin gibi kan bile degil kahve oluyodu benim. Bi kac seferde öyle oldu. Sonra 40. gün adet geldi. Bi dahaki 50. gün oldu ve eski tarihime denk geldi.
Çok takma bence kafana, kendinide fazla yorma dikkatli ol biraz. Cabuk toparla kendini

Sağol canım ya Allah razı olsun öyle yapacağım inşallah daha dikkat edeceğim

Bilmiyordum gerçekten evet eşim de hemen hemen aynısını yaptı bana çocuk istemeye başlayınca strese giriyor ve görev olarak görüyormuş öyle söylemişti ondan ben de yumurtlama gününü söylemedim ve söylemiyorum stres yapıyor Belki de değerlerinin dusuk cıkması stresten de olmuş olabilir çünkü hiç isteyerek gitmedi sonra vermeye gitti odaya yarım saat gelmedi zorlandım dedi Tam olmadı dedi gerçekten halksın erkeklerde bu var canım benim

Ne kadardır evlisiniz? Kolay gelsin valla canım, inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz daimi olarak.ben olsam da çok kötü olurdum, maşallah size.
1 yıl 1,5 ay oldu canım aşk var arada sabır veriyor Rabbim ondan belkide ama çok zor bir süreç onu söylemek isterim eşler ayrı olmamalı kesinlikle bazen çok derin bir üzüntü kaplıyor çabuk aglarım mesela sana şuna yazarken bile gözlerim doldu öyle inan çok farklı yaşadığım duygu anlatamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…