Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
32 benim yaşım canım, daha 23. Gündeyim ve 11. Günden beri ovu testiyle takip ediyorum. Normalim bu adet düzenim bozulmadan önce 32 idi işte . 16. Günde doktor kontrolündeydim , yani ancak 10. Da birliktelik oldu ancak o zaman çatladıysa ben ovu kitine başlamadan işte o da bende mucize, hayatımda bi kere 26 günde adet oldum bi kerecik yani . Benimki tüm gün yuvada ben de işteyim, sonra haklı olarak ilgi bekliyor. Yani herşeyin vakti var diyorum hamilelik için daha acelem yok ama düzenli adet olayım tek derdim o oldu resmen ya.

Merhaba hanımlar. Geçtiğimiz salı açık göbek fıtığı ameliyatı oldum. Bir süre gebelik planına ara vermek zorunda kaldım haliyle. Doktorum bir ay beklemen yeterli dedi hamilelik düşünmek için. Merak ettiğim yoğun narkoz ve antibiyotik aldım bir ay sonra gebelik olursa bebeği olumsuz etkiler mi? Bir de bu ameliyat normal Doğuma anneler midir?

Ay ben seni üzmek istemedim canım ya, hepimizin başına gelebilir ama bu, güçlü ol, inşallah tez zamanda da kavuşacağınıza inan, ne saçma insanların eşiyle aynı yerde çalışamıyor olması, dünyada böyle aileleri ayrı düşüren işler olması.üzme kendini, güzel olacağına inan

Teşekkürler canım benim güzel duaların için insallah hayırlısı ile kavuşuruz eşimle Benim en hassas yanım elimde değil üzülmemek ama başka şeylerle uğraşmaya düşünmemeye çalışıyorum kuzum hayırlısıyla inşallah bir gün kavuşuruz

Kızlar ovülasyon testi yaptım 1 saat önce koyulaşmış en son 3 gün önce falan yaptım renk daha açıktı. Tekrar yumurtlamıyorum muhtemelen ama adete yakın çizgi koyulaşabilir mi acaba yoksa hamilelik belirtisi mi acep :) yarın sabahta gebelik testi yapmayı planlıyorum.

Yildiz__Tozu hatırlıyo musun bu agnucaston sende ara lekelenme yapmış mıydı? Ya hakkaten bu ay bi mucize olup da 11. Gün yumurtam çatlamış olabilir mi? Tam ogün ilişki olmuştu ve ben de 12 ya da 13. Gün ovu kitlerine başlamıştım. Haliyle 16. Gün gebelik ultrasonda çıkmaz yani. Ama yok ya hayatımda olmamış şey benim için bu. Bence agnuscaston yapıyor bunu, belki yumurtalar çok büyüdü çatladı çatlayacaklar ondan. Ovu testi hala negatif ama bugün açıp baktım ikinci çizgi az bi daha koyumsu bilemedim ya yani sende bu ilacı alırken ara kanama olmuş muydu anımsıyo musun? Ya da böle bişi okuyan var mı biyerde?

Geçmiş olsun canım rabbim acil şifa versin. Doktorun dediyse doğrudur ancak kullandığın antiboyiğin vücutta kalma süresini araştırabilirsin. Ben en son çok hastalandığımda doktor bana antibiyotik vermişti 5 günlük kullanacağım. Doktorum vücutta kalma süresi 1 hafta zaten senin yumurtlaman daha 2 hafta sonra birşey olmaz demişti mesela. Ama ameliyatlı ilişki nasıl olur bilemem onun için bekleyebilirsin :)

Agnucaston mucize bi ilac bnce de bnm adet düzensizliğim vardi sayesinde zamaninda oluyorum yumurtlamami cok belirgin goruyorum ins sennde ara kanaman tutunma kanamasi olmustr

Agnucaston mucize bi ilac bnce de bnm adet düzensizliğim vardi sayesinde zamaninda oluyorum yumurtlamami cok belirgin goruyorum ins sennde ara kanaman tutunma kanamasi olmustr
Valla tutunma kanaması bebek falan hiç umrumda değil şuan tek istediğim adet görmek çok ciddiyim, yine gereksiz çok yıprattım kendimi hırs yaptım konuyu yarışa çevirdim sağlığımdan oldum bu yaptıklarım için kendimden utanıyorum bu arada ovu testinin üzerinde şöle de bi yazı okudum. Adet düzensizliği pco veya hormonel bozukluk varsa veya ekstra bi tedavi görülüyosa doğru sonuç vermeyebilir yazıyo iyice moralim bozuldu. Umarım test yanlıştır da yumurtlama olmuştur 40 a tamamlamadan adet olurum.

Canlar yumurtalar 3 ay önceden oluşmaya başlıyor moral bozmak istemem ama kullandığımız bişeyin yumurtalarımıza etkisi 3 ay. Anestezi almanın da vucuda etkisi 6 aymış. Ben mesela amelyat olmuştum ardından 6 ay beklemiştim. Ama amelyatı yapan doktorum boşver bişi olmaz dene demişti ama benim içime sinmemişti. Ama bildiğin anestezi alıp amelyat olup bi hafta sora gebe kalan arkadaşım var kızı da maşallah çok zeki. Yani gebeliğinde 3-4 kez antibiyotik kullanmak zorunda kalan arkadaşım da var bişi olmadı yani sadece önermiyolar. Ben misal bi ağrı kesici yutsam o ay yumurtlamam bile bozuluyo benim bünye malesef böyle. Sanırsam yumurtalarda uyuşuyo yani çok da şaapma boşver. Ama asılkarın fıtığı amelyatı sorası gebe kalırsan karın büyürken sende ağrı olmaz mı yav? Bi 6 hafta beklesen? Ya da 40 gün. Bi amelyatın falan iyileşme süreci ortalama 6 Haftaymış da .

Aaa öylemiymişş hiç bilmiyordum sağol canım. Rabbim olacak olan bebişlerimizin sağlığını korusun diyelim o zaman :)

dediğin kısmı düşünmedim desem yalan olmaz bir yıldır bebek için uğraşıyoruz bu süreçte on haftalık bir gebeliğim sonlandı üzerine hamile kalamadım ve bir de hesapta yokken aniden bu ameliyat oldu okadar yoruldum ki

Söylediklerinde çok haklısın ben kızıma hamileyken mecburen beş kuru antibiyotik kullandım daha bir sürü ilaç şükür gayet sağlıklı yani olacağı varsa önlem de engel de yok. Karın büyüme konusunda da dr dediki senin karnın büyüyüp bu kesiye baskı yapana kadar en az dört ay lazım o zamana kadarda çoktan iyileşmiş olur . Hoş bakma bir ay sonra deneceğime ameliyat öncesi 7 ay olmadı sebepsiz yere yani kolay kolay hamile de kalamıyorum :/

Cnm bnmde pko var ama gecen ay kimyasal gebelik yasadim ve hepsini ovulasyon da gordum bence dogru sonuclar veriyo kesinlikle
Ben de daha önce bir iki kere gayet ovuda pik gördüm eskiden. Ama bi kere 73 gün adet olmadığımda, aynı gün ovu da pik çıkmadı, kan vermiştim ogün. Kan değeri pik çıkmıştı ve ultrasonda aynı gün bakan doktor daha yumurtlama öncesi dönemdesin demişti küfretmiştim hepsine sanırsam o düzensiz aya denk gelince doğru çıkmıyor. Bugün 25. Günüm, 12 den beri test yapıyorum hala pik yok mesela

Bence 1 ay kendine zaman tanı. Rabbim inşallah hayırlı zamanda sana gönlüne göre bir evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…