Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
YAni birlikte bekliyoruz bu ay bn 21de pik gordum 21 22 23 degerlendirdim ama dun akşam iftara misafirim vardi degerlendiremedim ins bisey olmaz

O seen ama benden baya sonra pik gormussun senin sonuc daha gec cikanilir benim
Son iliski 20 si pikde 18/19 gibiydi ben oncesinde yogun iliski yasadim ve sonrasinda tek gun. Bence senin artik olan olmustur :) bir cok sitede pik oncesi diyor. Burda kizlar pik sonrasida onemli diyo. Ben pik sonrasi 1 gun degerlendirdim
Genelde oncesi

Yaşıtız canım bende 32'yim çocuğun ilgi ister tabi daha küçük en çok annelerine muhtaçlar
Bende hiç 26 günde adet olduğumu hatırlamam acaba kafana taktığın için mi adet döngün bozuldu? Malum kafaya takınca hormonlar sapıtıyor bende çok yaşadım bunu
Düzenli adet görmek bir nimet gerçekten çok önemli bişey insanların buna sevinmesi lazım
İnşallah düzene girer seninki de...
Bende çocuk konusunda rahat olmayı çok isterdim ama içimde engel olamadığım bir istek var bide hamileliğim yarım kalınca ondanda etkilendim sanırım... günler nasıl geçecek onu düşünüyorum adetim ne zaman gelecek düzene girecek.. inşallah çok beklemem Allah gönlümüze göre versin sağlıkla öncelikle adetlerimiz düzene girer inşallah

Çok geçmiş olsun çok şükür işin en zor kısmını atlatmışsın çabucak iyileşirsin inşaallah... Doktor öyle dediyse sorun olmaz bak sana kendimden örnek vereyim ben 2,5 sene önce alttan bir ameliyat olmuştum bende narkoz aldım ameliyat sonrasındada bi sürü ilaç ve 15 gün kadar fitil kullandım doktor 1 ay yasak demişti ve 1 ay sonra denemeye başladım şükürler olsun o ay hamile kaldım. Doktorun öyle dediyse 1 ay yeterlidir. Şimdi kürtajdan dolayı 2 ay nasıl beklicem onu düşünüyorum bazen 1 ay mı beklesem diye çılgınca düşünüyorum ama risk göze almak istemiyorum

Canım adete yakın böyle sonuç verebilirmiş ama hamilelikte de verebilirmiş, onun içün garantisi yok ama gebelik testiyle destekle istersen?

Hamlsindir insallah adete yakın koyulaşma bunun işareti diye tahmin ediyorum

Ay içim rahatladı narkoz konusunda söylediklerine biliyorsun ben de on haftalık bebeğimi kaybedince kürtaj oldum doktor bir adet gördükten sonra deneyebilirsiniz demişti bence sorun olmaz çünkü senin bebeğin büyüyememişti zaten gelişimi 6 haftada kalmıştı yanılmıyorsam. Ben kürtajdan tam bir ay sonra hemen adet oldum denemeye başladık ama nasip 7 ay olmadı üstüne sonrada bu ameliyat işi çıktı işte. Yani hemen olmayabilirde

Canım çok teşekkür ederim. Bana herpes in var demişlerdi oda yokmuş geçen kan testi yaptırdım :)

Canım adete yakın böyle sonuç verebilirmiş ama hamilelikte de verebilirmiş, onun içün garantisi yok ama gebelik testiyle destekle istersen?
Normalde yapmıycaktım gebelik testi ama mesajını görünce dayanamadım yaptım canım ama negatif maalesef. 2 gün sonra adet olmazsam tekrar yaparım artık :)

Normalde yapmıycaktım gebelik testi ama mesajını görünce dayanamadım yaptım canım ama negatif maalesef. 2 gün sonra adet olmazsam tekrar yaparım artık :)
Ama sabah idrarıyla denerdim yerinde olsam, daha 2 günün var çünkü, varsa da çıkmaz.bence adetin bir gün geçince tekrarlar canım,inşallah vardır

merhaba kızlar nasilsinizz grup cok aktif okumakla bitmiyor:) ben iyiyim hala hic kusmadim ve bulantim da olmadi. mide yanmasi oluyordu o da gecti simdi. acaba bir sikinti var midir bebegimde diye dusunuyorum. bir sıkıntı olsa anlar miydim acaba ?
hic hamile gibi hissetmiyorum kendimi

Ben gidip bi de herşeyi kontrol ettirdim öyle düşün herşey tertemizdi yumurtalıklarda da anca yumurtlama öncesi gibi görüntü vardı ama bana sorsan içerde olmayan hastalık yokmuş gibi
aynen bende öyle iyice paranoyaklaştım
amin canım inşallah kızlarla öyle böyle derken geçti gittiçok defa niyetlendim gitmek için hastaneye hatta bi gun randevu bile aldım ama denk gelmedi nasip değilmiş demekki bayramdan sonrada gelmezse kesin gidicem ama baya zorlandım ilk defa 80 güne doğru gidiyorum test aldırabilirsem yapıcam en kısa zamanda adet olmak istiyorum artık bi yandanda rabbimden umut kesilmez belkide hamileyim diyorum arada kaldım adet gelmehincede sıkıntı veriyo insana menepozlu gibi hayırlısı olur inşallah
Yavrum Yildiz__Tozu getiricem sana agnucaston
almıyorum bende o yüzden adağım olsun dediğin için
Bence hamilesin ben asıl kaç aylık hamile olduğunu merak ediyorum 2 buçuk aylık kocaman bi bebeyle karşılaşırmışsın ayy ne güzel olur
inşallah hamileyimdir ya çok aşırı akıntım var normalde yumurtlama akıntım bile az olur diğer gunler kupkuru olurum inşallah vardır kaç aylık olduğu önemli değil hiç bi öğrensem rahatlıcam cok güzel güzel olur gerçekten
benim hiç olmamıştı oyle bi lekelenme kanama falan bilmiyorum ki canım bazı insanlarda yumurta çatlarken lekelenme olurmuş öyle bişey mi ki acaba
Aynı bende öyle oldum tıpki beni anlattın vallahi canım ya inşallah olursun yada hamilesindir güzel haberler alırsın inşallah

Evet benimkinin 6 haftalıkken gelişimi durdu ama kesem büyümeye devam etti yinede rahime müdahale ettikleri için biraz toparlanması lazım diye düşünüyorum
Tabi adetin ne zaman düzene girdiğiylede alakalı bişey bu bide 10.günde lekelenmem kesilmişti ama 13.gün yine kan gelmeye başladı bugün 15.gündü ve ara ara devam ediyor senin ne kadar sürmüştü peki?
İnşallah dediğin gibi kısa sürede toparlanırım eğer kontrollerde bişey çıkmazsa adetim düzenli gelirse belki o zaman düşünebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…