- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.575
- 658
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.621
YAni birlikte bekliyoruz bu ay bn 21de pik gordum 21 22 23 degerlendirdim ama dun akşam iftara misafirim vardi degerlendiremedim ins bisey olmaz
Bence gerek yok düzenli ilişki lazımNasıl canım
32 benim yaşım canım, daha 23. Gündeyim ve 11. Günden beri ovu testiyle takip ediyorum. Normalim bu adet düzenim bozulmadan önce 32 idi işte . 16. Günde doktor kontrolündeydim , yani ancak 10. Da birliktelik oldu ancak o zaman çatladıysa ben ovu kitine başlamadan işte o da bende mucize, hayatımda bi kere 26 günde adet oldum bi kerecik yani . Benimki tüm gün yuvada ben de işteyim, sonra haklı olarak ilgi bekliyor. Yani herşeyin vakti var diyorum hamilelik için daha acelem yok ama düzenli adet olayım tek derdim o oldu resmen ya.
Merhaba hanımlar. Geçtiğimiz salı açık göbek fıtığı ameliyatı oldum. Bir süre gebelik planına ara vermek zorunda kaldım haliyle. Doktorum bir ay beklemen yeterli dedi hamilelik düşünmek için. Merak ettiğim yoğun narkoz ve antibiyotik aldım bir ay sonra gebelik olursa bebeği olumsuz etkiler mi? Bir de bu ameliyat normal Doğuma anneler midir?
Canım adete yakın böyle sonuç verebilirmiş ama hamilelikte de verebilirmiş, onun içün garantisi yok ama gebelik testiyle destekle istersen?Kızlar ovülasyon testi yaptım 1 saat önce koyulaşmış en son 3 gün önce falan yaptım renk daha açıktı. Tekrar yumurtlamıyorum muhtemelen ama adete yakın çizgi koyulaşabilir mi acaba yoksa hamilelik belirtisi mi acep :) yarın sabahta gebelik testi yapmayı planlıyorum. Eki Görüntüle 2272645
Kızlar ovülasyon testi yaptım 1 saat önce koyulaşmış en son 3 gün önce falan yaptım renk daha açıktı. Tekrar yumurtlamıyorum muhtemelen ama adete yakın çizgi koyulaşabilir mi acaba yoksa hamilelik belirtisi mi acep :) yarın sabahta gebelik testi yapmayı planlıyorum. Eki Görüntüle 2272645
Hamlsindir insallah adete yakın koyulaşma bunun işareti diye tahmin ediyorumKızlar ovülasyon testi yaptım 1 saat önce koyulaşmış en son 3 gün önce falan yaptım renk daha açıktı. Tekrar yumurtlamıyorum muhtemelen ama adete yakın çizgi koyulaşabilir mi acaba yoksa hamilelik belirtisi mi acep :) yarın sabahta gebelik testi yapmayı planlıyorum. Eki Görüntüle 2272645
Ay içim rahatladı narkoz konusunda söylediklerineÇok geçmiş olsun çok şükür işin en zor kısmını atlatmışsın çabucak iyileşirsin inşaallah... Doktor öyle dediyse sorun olmaz bak sana kendimden örnek vereyim ben 2,5 sene önce alttan bir ameliyat olmuştum bende narkoz aldım ameliyat sonrasındada bi sürü ilaç ve 15 gün kadar fitil kullandım doktor 1 ay yasak demişti ve 1 ay sonra denemeye başladım şükürler olsun o ay hamile kaldım. Doktorun öyle dediyse 1 ay yeterlidir. Şimdi kürtajdan dolayı 2 ay nasıl beklicem onu düşünüyorum bazen 1 ay mı beklesem diye çılgınca düşünüyorum ama risk göze almak istemiyorum
Canım çok teşekkür ederim. Bana herpes in var demişlerdi oda yokmuş geçen kan testi yaptırdım :)Canım gerçekten bu doktorların cahilliğine inanamiyorum.. rezillik yani hamile bi anneye bunu demek. Herpes ile eğer hamileligin ilk haftalarında enfekte olursan bebek için sıkıntı yaratabilir önceden kaptıysan bi sorun yaratmaz korkma canım..
Normalde yapmıycaktım gebelik testi ama mesajını görünce dayanamadım yaptım canım ama negatif maalesef. 2 gün sonra adet olmazsam tekrar yaparım artık :)Canım adete yakın böyle sonuç verebilirmiş ama hamilelikte de verebilirmiş, onun içün garantisi yok ama gebelik testiyle destekle istersen?
İnşallah canım ama gebelik yaptım negatif çıktı belkide daha erkendir 2 gün var daha. Bakalım adetten mi yoksa gebelikten mi anlarız 2 gün sonra :))Hamlsindir insallah adete yakın koyulaşma bunun işareti diye tahmin ediyorum
Ama sabah idrarıyla denerdim yerinde olsam, daha 2 günün var çünkü, varsa da çıkmaz.bence adetin bir gün geçince tekrarlar canım,inşallah vardırNormalde yapmıycaktım gebelik testi ama mesajını görünce dayanamadım yaptım canım ama negatif maalesef. 2 gün sonra adet olmazsam tekrar yaparım artık :)
İnşalllah kuzum hayırlısı bakalımAma sabah idrarıyla denerdim yerinde olsam, daha 2 günün var çünkü, varsa da çıkmaz.bence adetin bir gün geçince tekrarlar canım,inşallah vardır
aynen bende öyle iyice paranoyaklaştımBen gidip bi de herşeyi kontrol ettirdim öyle düşün herşey tertemizdi yumurtalıklarda da anca yumurtlama öncesi gibi görüntü vardı ama bana sorsan içerde olmayan hastalık yokmuş gibi
amin canım inşallah kızlarla öyle böyle derken geçti gittiçok defa niyetlendim gitmek için hastaneye hatta bi gun randevu bile aldım ama denk gelmedi nasip değilmiş demekki bayramdan sonrada gelmezse kesin gidicem ama baya zorlandım ilk defa 80 güne doğru gidiyorum test aldırabilirsem yapıcam en kısa zamanda adet olmak istiyorum artık bi yandanda rabbimden umut kesilmez belkide hamileyim diyorum arada kaldım adet gelmehincede sıkıntı veriyo insana menepozlu gibi hayırlısı olur inşallahİnsan çatlar ya,ben seni hep takip ettim, yerinde olsam her hafta doktora taşınırdım herhalde,çok takdir ediyorum seni, sabırlısın. adet olabilmek çok büyük nimet ya, valla iyi dayanıyorsun canım, inşallah tez zamanda olursun sonra da hep düzenli olur.sonra da hemen sapsağlıklı bir bebişin olur inşallah,amin
almıyorum bende o yüzden adağım olsun dediğin için
inşallah hamileyimdir ya çok aşırı akıntım var normalde yumurtlama akıntım bile az olur diğer gunler kupkuru olurum inşallah vardır kaç aylık olduğu önemli değil hiç bi öğrensem rahatlıcam cok güzel güzel olur gerçektenBence hamilesinben asıl kaç aylık hamile olduğunu merak ediyorum 2 buçuk aylık kocaman bi bebeyle karşılaşırmışsın ayy ne güzel olur
benim hiç olmamıştı oyle bi lekelenme kanama falan bilmiyorum ki canım bazı insanlarda yumurta çatlarken lekelenme olurmuş öyle bişey mi ki acabaYildiz__Tozu hatırlıyo musun bu agnucaston sende ara lekelenme yapmış mıydı? Ya hakkaten bu ay bi mucize olup da 11. Gün yumurtam çatlamış olabilir mi? Tam ogün ilişki olmuştu ve ben de 12 ya da 13. Gün ovu kitlerine başlamıştım. Haliyle 16. Gün gebelik ultrasonda çıkmaz yani. Ama yok ya hayatımda olmamış şey benim için bu. Bence agnuscaston yapıyor bunu, belki yumurtalar çok büyüdü çatladı çatlayacaklar ondan. Ovu testi hala negatif ama bugün açıp baktım ikinci çizgi az bi daha koyumsu bilemedim ya yani sende bu ilacı alırken ara kanama olmuş muydu anımsıyo musun? Ya da böle bişi okuyan var mı biyerde?
Aynı bende öyle oldum tıpki beni anlattın vallahi canım ya inşallah olursun yada hamilesindir güzel haberler alırsın inşallahValla tutunma kanaması bebek falan hiç umrumda değil şuan tek istediğim adet görmek çok ciddiyim, yine gereksiz çok yıprattım kendimi hırs yaptım konuyu yarışa çevirdim sağlığımdan oldum bu yaptıklarım için kendimden utanıyorumbu arada ovu testinin üzerinde şöle de bi yazı okudum. Adet düzensizliği pco veya hormonel bozukluk varsa veya ekstra bi tedavi görülüyosa doğru sonuç vermeyebilir yazıyo iyice moralim bozuldu. Umarım test yanlıştır da yumurtlama olmuştur 40 a tamamlamadan adet olurum.
Ay içim rahatladı narkoz konusunda söylediklerinebiliyorsun ben de on haftalık bebeğimi kaybedince kürtaj oldum doktor bir adet gördükten sonra deneyebilirsiniz demişti bence sorun olmaz çünkü senin bebeğin büyüyememişti zaten gelişimi 6 haftada kalmıştı yanılmıyorsam. Ben kürtajdan tam bir ay sonra hemen adet oldum denemeye başladık ama nasip 7 ay olmadı üstüne sonrada bu ameliyat işi çıktı işte. Yani hemen olmayabilirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?