Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alttan bakmadan anlayamıyorlar diye biliyorum ben canıım

Söyle canım baktırmak istiyorum gebelik düşündüğüm için de sonra sıkıntı yaşamanı istemem
İyi canım şükür bende belirtileri takip ediyorum
-beyaz yapış yapış akıntı devam arada sarıda oluyor ama az az
-göğüslerimde yeşil damarlar
Ve yatınca ateş basması eşim diyo 1 sene olacak evliyiz cayır cayır yanıyorsun eli ayağı buz gibi olan sen diyor bende hayırlısı diyorum

Canım benim ikisindede alttan bakmamıştı. İlkinde sıkıntı yoktu ama ikincisi biraz sorundu. Suni sancıyla doğum yaptım kalp rahatsızlığım nedeniyle özeldeki doktorum yapmak istemedi bu sebeple devlette oldu. Odamda yalnız doğum yaptım. Süreç böyleymiş. Doğurduktan sonra doktorlar geldi ama plasenta ayrılmadı duvara yapışmış. Hemen müdahale odasına götürdüler canlı canlı kürtaj yaptılar bu seferde kanamam durmadı balon takıldı. Bir hafta sonra dr. kontrol gittim herşey yolunda dedi kanama durdu sonra tekrar başladı bu sefer özeldeki doktoruma gittim alttan baktı parça kalmış tekrar kürtaj olman lazım dedi. Bu seferde bu işin profuna gittim. Oda dediki iki defa olumsuz tecrübe yaşamışsın ve henüz çocuğun yok tekrar kürtaj yapıp iyice inceltmek istemiyorum dedi kontrolde belli bir süre takip edelim dedi son çare tekrar kürtaj yaparız dedi ama şükür parçayı attım kanamam durdu. Garanti olsun istiyorsan alttan baktır canım.

İftardan sonra ağırlık çöküyor bi kalkamadım yerimden aslında yarınki ana yemeğimi şimdi yapmak istiyorum ama gözümde büyüyor:)
Sen napıyorsun kuzum?
Ayy sorma ya bende de misafir vardı bitap düştüm. Boşver kuzum yarın yaparsın yat dinlenn

Mavi Boncugumm Hayhatun

Aynen canım öyle diyeceğim inşallah
Hadi hayırlısı bat ne zaman veya geçti mi?
Söylediklerin hamilelik belirtisi olsada beklemeden bilinmez müjdeli haberinle gel inşallah

Ay neler çekmişsin canım ya Allah daha yaşatmasın evet alttan baksın bende emin olmak istiyorum inşallah duymak istediklerimi söyler.... Son parçayı ilaçla mı attın peki kendiliğinden mi düştü?
Bide parça kalınca ağrı oluyor mu? Kanamalar pıhtılı mı oluyor o zaman? Valla sıkıntılı süreçmiş insan yaşayınca anlıyor...
Rabbim tez zamanda beklediğine kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…