- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.681
Ayyyy inşallah kuzum içimde bir heyecan var neden bilmiyorum hayırlı bir heyecandır inşallahAmin canımbizde 5.seneye gireceğiz Ağustos 2014'te evlendim bende
Allah bizim için en doğru zamanı biliyor
Benim kürtajın üstünden 15 gün geçti 10. günde lekelenmem bitmişti ama 13.günde tekrar kanamam başladı 2 gündür devam ediyor ara ara inşallah biter tez zamanda
Bu yaz sağlıkla gebe kalırız inşaallah
Sen de bendensin dokunsalar ağlarım inan tabi bunda belirli erkenlerim var çok hassasım ya hayalime ulaşsam da ağlarım ulaşmasam daBn ne cıksa duygusal sürekli ağlıyorum
Seninle aynı tarihimiz :) benimde hiç midem bulanmadı sadece progestan kullanıyorum o hafif bulandırıyor ama oda normal ve hafif. Hiç kusmadım. Benim deli gibi bel ağrım ve çılgınlar gibi uykum var :) hep uyuyorum hepppp. Bunlar dışında büyük Bi problemim şimdilik yok çok şükürmerhaba kızlar nasilsinizz grup cok aktif okumakla bitmiyor:) ben iyiyim hala hic kusmadim ve bulantim da olmadi. mide yanmasi oluyordu o da gecti simdi. acaba bir sikinti var midir bebegimde diye dusunuyorum. bir sıkıntı olsa anlar miydim acaba ?
hic hamile gibi hissetmiyorum kendimi
Progestanı ne için kullanıyorsun canım?Seninle aynı tarihimiz :) benimde hiç midem bulanmadı sadece progestan kullanıyorum o hafif bulandırıyor ama oda normal ve hafif. Hiç kusmadım. Benim deli gibi bel ağrım ve çılgınlar gibi uykum var :) hep uyuyorum hepppp. Bunlar dışında büyük Bi problemim şimdilik yok çok şükür
Ayyyy inşallah kuzum içimde bir heyecan var neden bilmiyorum hayırlı bir heyecandır inşallah
masaallah o zamanSeninle aynı tarihimiz :) benimde hiç midem bulanmadı sadece progestan kullanıyorum o hafif bulandırıyor ama oda normal ve hafif. Hiç kusmadım. Benim deli gibi bel ağrım ve çılgınlar gibi uykum var :) hep uyuyorum hepppp. Bunlar dışında büyük Bi problemim şimdilik yok çok şükür
İlk Bi hafif pembe Bi akıntım olmuştu ta 4. Haftada. O zaman muhtemelen yerleşme kanamasıdır ama her ihtimale karşı düşük önleyici ilaç yazalım dedi öyle verdi doktor. Sonra 6.haftada kesenin şekli bozuk dedi kullanmaya devam et dedi bakalım hala kullanıyorum canım.Progestanı ne için kullanıyorsun canım?
Benim aynı şekilde sol kasığıma kramp giriyor ve evet benimde solda gözükmüştü ama ondan mı bilemicem :) çünkü çok nadir de olsa sağ kasığımda da Bi bıçak batması hissi oluyor :)masaallah o zamanbende istedigim kadar uyuyabiliyorum onceleri uyuyamama sorunum oldugu icin uyuyabilmek hosuma gidiyo. ara sira sol kasigimda agri oluyor. ultrasonda solda gorunmustu bebgim. hala orda mi bilmiyorum ama ona yoruyorum bende sol tarafim agriyinca
Anladım canım, sağlıkla gelsin inşallah bebişinİlk Bi hafif pembe Bi akıntım olmuştu ta 4. Haftada. O zaman muhtemelen yerleşme kanamasıdır ama her ihtimale karşı düşük önleyici ilaç yazalım dedi öyle verdi doktor. Sonra 6.haftada kesenin şekli bozuk dedi kullanmaya devam et dedi bakalım hala kullanıyorum canım.
Senin haftası günü kaç oldu canım? Keseyi mi göreceksiniz? Hadi inşallah hayırlı güzel haberlerle gelKızlar yarın İlk defa bebişimi görmeye gidicem inşallah her şey yolundadır bana dua edin olur mu çok heyecanlıyım
Amin canım sen öyle yaz için dua edince içimi bir sevinç kapladı hepimize nasip olur inşallahİnşaallah balım ya Rabbim gönlümüze göre versin hepimizin
Amin canım yaşatmasın vallahiAy neler çekmişsin canım ya Allah daha yaşatmasın ☹ evet alttan baksın bende emin olmak istiyorum inşallah duymak istediklerimi söyler.... Son parçayı ilaçla mı attın peki kendiliğinden mi düştü?
Bide parça kalınca ağrı oluyor mu? Kanamalar pıhtılı mı oluyor o zaman? Valla sıkıntılı süreçmiş insan yaşayınca anlıyor...
Rabbim tez zamanda beklediğine kavuştursun
Senin haftası günü kaç oldu canım? Keseyi mi göreceksiniz? Hadi inşallah hayırlı güzel haberlerle gel
[/QUOTE
Canım 6 bitmiş olması lazım bi kanama ağrı şikayet yoktu mide bulantısı dışında eşim dedi biraz bekleyelim vajinal ultrasona gerek kalmasın inşallah canım çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın inşallahAmin canım yaşatmasın vallahiKendiliğinden gitti canım.Ağrım yoktu hiç canım. Böyle çok koyu kahve sümük gibiydi ağırlıklı canım birde pis kokuyordu. Ama bitti gitti şükür. Hepimizi inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?