Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy inşallah kuzum içimde bir heyecan var neden bilmiyorum hayırlı bir heyecandır inşallah

Seninle aynı tarihimiz :) benimde hiç midem bulanmadı sadece progestan kullanıyorum o hafif bulandırıyor ama oda normal ve hafif. Hiç kusmadım. Benim deli gibi bel ağrım ve çılgınlar gibi uykum var :) hep uyuyorum hepppp. Bunlar dışında büyük Bi problemim şimdilik yok çok şükür

Progestanı ne için kullanıyorsun canım?

masaallah o zaman bende istedigim kadar uyuyabiliyorum onceleri uyuyamama sorunum oldugu icin uyuyabilmek hosuma gidiyo. ara sira sol kasigimda agri oluyor. ultrasonda solda gorunmustu bebgim. hala orda mi bilmiyorum ama ona yoruyorum bende sol tarafim agriyinca

Progestanı ne için kullanıyorsun canım?
İlk Bi hafif pembe Bi akıntım olmuştu ta 4. Haftada. O zaman muhtemelen yerleşme kanamasıdır ama her ihtimale karşı düşük önleyici ilaç yazalım dedi öyle verdi doktor. Sonra 6.haftada kesenin şekli bozuk dedi kullanmaya devam et dedi bakalım hala kullanıyorum canım.

Benim aynı şekilde sol kasığıma kramp giriyor ve evet benimde solda gözükmüştü ama ondan mı bilemicem :) çünkü çok nadir de olsa sağ kasığımda da Bi bıçak batması hissi oluyor :)

Selamun aleyküm 29 mayıs olası adet günüm . Gebe kalmak istiyorum ama bugün tuvalete girdikten sonra kurulanırken tuvalet kağıdında akıntının içinde ip gibi bir kan gördüm. İlk defa başıma geliyo bu neden ola ki

Anladım canım, sağlıkla gelsin inşallah bebişin

Kızlar günaydın kalkalı 2 saat oluyr ama benim yine uykuum vaar yattım yine ama alışverişe çıkıcaz nasıl zor geliyor hazırlanmak anlatamam

Amin canım yaşatmasın vallahi Kendiliğinden gitti canım.Ağrım yoktu hiç canım. Böyle çok koyu kahve sümük gibiydi ağırlıklı canım birde pis kokuyordu. Ama bitti gitti şükür. Hepimizi inşallah canım.

Geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın inşallah

Reactions: BYV
Kızlar herkese merhaba Bu ay ilk defa ovülasyon testi yapcam bugün adetimin son günü ne zaman başlamalıyım sizce? 50 tane aldım şu andan bile deneyesim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…