Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar herkese merhaba Bu ay ilk defa ovülasyon testi yapcam bugün adetimin son günü ne zaman başlamalıyım sizce? 50 tane aldım şu andan bile deneyesim var
Erken yumurtlama olasılığına karşın adet bitiminde günde 1 tane test ile başlayabilirsin ovülasyon dönemine yakın günde 2 kere sabah akşam olmak üzere yapabilirsin.

Şimdi ben bu sabah test yaptım, laboquick ile, çift çizgi çıktı ama silik, kan verdim öğleden sonra, o da beta hcg 24 çıktı, bugün bat tarihim.düşük çıkmış, daha evvel de bi kimyasal yaşamıştım ya, hayırlısı bakalım.dua edin olur mu bana da? Şimdilik doktora gitmeyeceğim, salı tekrar bi kan verip ondan sonra yükseliş varsa doktor randevusu alacağım.bana fikir verebilecek olan var mı aranızda.öpüyorum hepinizi

Amin benimde dünden beri bu sefer koyu kahve kıvamlı akıntı geliyor ay hayırlısıyla bitsede yumurtlamam olsada adet görsem

Sağlıkla yükselir inşallah canım
Rabbim hayırlı etsin haberdar et

İnşallah sağlıkla artar değerlerin canım :) Rabbim şu mübarek günlerde hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Amin canım benim, düşük ya, ona takıldım biraz.yükselenler de olmuş düşenler de, senin bi fikrin var mı?
Valla kuzum kimyasal olabilir ama inşallah değildir yükselir. Aslında adet gününe göre normal sanki değerin ama kimyasal olunca da bu gibi değer çıkabiliyor. O yüzden 2. Kan değerini bekliyceksin sanırım mecbur

Amin canım benim, düşük ya, ona takıldım biraz.yükselenler de olmuş düşenler de, senin bi fikrin var mı?
Canım sen gönlünü ferah tut inşallah yükselir. Normal şartlarda her gün kendini 2ye katlaması gerekiyor o sayının. Ve bizler sanırım biraz heyecan yapıp hemen test falan yapıyoruz ve daha başlarındayken öğreniyoruz düşük görüyoruz sonra stress yaşıyoruz. Şu mübarek günlerde dua et ve bekle

Evet mecbur, daha yeni yeni belirtilrri hissediyorum yalnız.bel ağrım var, hafif de kasık ağrım, ama sancım yok.iyi olur inşallah, sağlıkla

Sağol canım, bana da dua et.ama eğer düşerse kanamam bir iki güne başlar zaten dimi?

AY canım yaaaa hadi inşallah. Seni hep yakın hissettim bilmem niye. İnşallah olacak canım venim

AY canım yaaaa hadi inşallah. Seni hep yakın hissettim bilmem niye. İnşallah olacak canım venim
Yaaa çok sağol, çok mutlu ettin beni canım benimmm, hislerimiz karşılıklı dua et olur mu bana? Hepimizin sağlıkla dilediği gibi olur inşallah, dün erken gebelik testi ile sipsilikti, bugün daha belirgindi ama yine silikti, yarın sabah da tekrar idrar testi yapıp kpyulaşmasına bakarım, salı da yine kan veririm artık

Bugünkü normal testti yine öyle yapacağım aynı markayla, bakalım
Benim Bat 29 mayıs. Bugün erken gebelik yaptım bişey çıkmadı. Bu ay olmazsa vazgeçecek gibiyim. Bazen iki çocuktan sonra hata mı ediyorum diyorum Allah biliyor. Yaş 37.Ne bileyim gelgitler dolu. Neyse kuzum senin mutluluğunu gölgelemeyeyim. Herşey en hayırlı haliyle olsun hakkında. Benim en sevdiğim dua Rabbim ya gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı etsin ya da hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı etsin

Tabi canım daha yeni yerleşiyodur güzel düşün insanın aklına her türlü şey gelebiliyor heleki düşük yapanlar kürtaj olanlar için daha zor ama tek yapabileceğimiz dua etmek
Allah korktuğuna uğratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…