Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne güzel duaymış iki evladına Allah sağlık, sıhhat, huzurla büyümeyi nasip etsin inşallah, ben de senin yerinde olsam düşünmeyebilirdim, iki evladını hakkıyla büyüten anne olmak ne kadar güzel,olmazsa hiç üzülme, evlatların var çok şükür

Güzel düşüneceğim mavi boncuğum, çok sağol, zaman ayırdın canım benim

Öyle canım çok şükür. Kızımın geçirdiği rahatsızlıklar nedeniyle çok düştük üzerine şımarık bir kız oldu biraz. İki senedir öğretmenleri küçük bir kardeş ona çok iyi gelir dedikleri için de etkilendik sanırım eşimle. Hakkımızda hayırlısı oksun canım

Şimdiki çocuklarda çok sık yaşıyor ya herkes, sıkma hiç canını, toparlar büyüdükçe, hadi bakalım alırız haberlerini, beni de etiketle ki göreyim tamam mı? Çok öpüyorum

Kızlaaar beyaz akıntıım devaam bugün alışverişe gittik zor yürüdüm belimin bacaklarımın ağrısına şıan bacaklarım kopuyor

Çok berbat hastayım kızlar çok fenayım acile gittim kan testi verdim muayneden önce 0.00 çıktı hastalığımdan üzülemedim nile 79 gun oldu en son martın 10unda oldum bi dahada olmadım benim gene çatlamıyo sanırım

Sağol canım çok şükür toparlanmaya çalışıyorum lekelenmem hala devam ediyor ara ara...17.günüm...3 gün sonra inşaallah doktora gideceğim burdaki yorumları da okuyamıyorum pek...sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor bulantın falan var mı?

Ayyy Rabbim şifa versin canım ya neyin var neren ağrıyor alttan muayene falan oldunmu sen hele bir iyileşde doktor gerekeni söyler strese girmekde çok haklısın kolay bişey değil adetin gelmemesi çok huzursuz eder insanı inşallah çabucak iyileşirsin
şimdi en önemlisi o....Allah yar ve yardımcın olsun

Allah kolaylık versin canım benim
Bulanmam nadir oluyor

Canım sen hamile miydin çünkü bende 2 ay önce 11 gün lekelenme olmuştu doktorum olabiliyor böyle durumlar normal demiştii

Kızlar iki gündür kahverengi lekelenmem var ince ince adet sancısıda geliyo ama adet olamıyorum hamile olma ihtimalim var mıdır acaba? Normalde göğüs hassasiyeti muhakkak olur bu ay o da yok

Kızlar iki gündür kahverengi lekelenmem var ince ince adet sancısıda geliyo ama adet olamıyorum hamile olma ihtimalim var mıdır acaba? Normalde göğüs hassasiyeti muhakkak olur bu ay o da yok

Canım kendini istemsiz yargılama sakın. Ben geçen ay kanımda çıktığı halde tesstte pozitifi gördüğüm halde 2 gün sonra kimyasal düşük yaşadım .. herşeyi öğrenip heveslenmek inan çok daha acı ve çoğu kadın bilmeden kimyasal yaşıyor ama sonuç ki en azından hamile kaldığımızı en azından biliyoruz ayrıca mevsim geçişinden dolayı da erken olmuş olabilirsin çok kafana takıyorsan bir doktora git için rahat etsin S Sevenkelebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…