- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.721
Ne güzel duaymışBenim Bat 29 mayıs. Bugün erken gebelik yaptım bişey çıkmadı. Bu ay olmazsa vazgeçecek gibiyim. Bazen iki çocuktan sonra hata mı ediyorum diyorum Allah biliyor. Yaş 37.Ne bileyim gelgitler dolu. Neyse kuzum senin mutluluğunu gölgelemeyeyim. Herşey en hayırlı haliyle olsun hakkında. Benim en sevdiğim dua Rabbim ya gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı etsin ya da hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı etsin
Güzel düşüneceğim mavi boncuğum, çok sağol, zaman ayırdın canım benimTabi canım daha yeni yerleşiyodur güzel düşün insanın aklına her türlü şey gelebiliyor heleki düşük yapanlar için düşünmemek elde değil ama tek yapabileceğimiz dua etmek
Allah korktuğuna uğratmasın
Öyle canım çok şükür. Kızımın geçirdiği rahatsızlıklar nedeniyle çok düştük üzerine şımarık bir kız oldu biraz. İki senedir öğretmenleri küçük bir kardeş ona çok iyi gelir dedikleri için de etkilendik sanırım eşimle. Hakkımızda hayırlısı oksun canımNe güzel duaymışiki evladına Allah sağlık, sıhhat, huzurla büyümeyi nasip etsin inşallah, ben de senin yerinde olsam düşünmeyebilirdim, iki evladını hakkıyla büyüten anne olmak ne kadar güzel,olmazsa hiç üzülme, evlatların var çok şükür
Kaç haftalıksınızmerhaba kızlar nasilsinizz grup cok aktif okumakla bitmiyor:) ben iyiyim hala hic kusmadim ve bulantim da olmadi. mide yanmasi oluyordu o da gecti simdi. acaba bir sikinti var midir bebegimde diye dusunuyorum. bir sıkıntı olsa anlar miydim acaba ?
hic hamile gibi hissetmiyorum kendimi
Şimdiki çocuklarda çok sık yaşıyor ya herkes, sıkma hiç canını, toparlar büyüdükçe, hadi bakalım alırız haberlerini, beni de etiketle ki göreyim tamam mı? Çok öpüyorumÖyle canım çok şükür. Kızımın geçirdiği rahatsızlıklar nedeniyle çok düştük üzerine şımarık bir kız oldu biraz. İki senedir öğretmenleri küçük bir kardeş ona çok iyi gelir dedikleri için de etkilendik sanırım eşimle. Hakkımızda hayırlısı oksun canım
9 hafta 1 günKaç haftalıksınız
Hissetmememniz normal9 hafta 1 gün
Zor be kuzum Allah yardımcın olsun olmaması da dertÇok berbat hastayım kızlar çok fenayım acile gittim kan testi verdim muayneden önce 0.00 çıktı hastalığımdan üzülemedim nile 79 gun oldu en son martın 10unda oldum bi dahada olmadım benim gene çatlamıyo sanırım
Mavi Boncugumm nasılsın canım?
Çok berbat hastayım kızlar çok fenayım acile gittim kan testi verdim muayneden önce 0.00 çıktı hastalığımdan üzülemedim nile 79 gun oldu en son martın 10unda oldum bi dahada olmadım benim gene çatlamıyo sanırım
Güzel düşüneceğim mavi boncuğum, çok sağol, zaman ayırdın canım benim
Allah kolaylık versin canım benimSağol canım❤ çok şükür toparlanmaya çalışıyorum lekelenmem hala devam ediyor ara ara...17.günüm...3 gün sonra inşaallah doktora gideceğim burdaki yorumları da okuyamıyorum pek...sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor bulantın falan var mı?
Canım sen hamile miydin çünkü bende 2 ay önce 11 gün lekelenme olmuştu doktorum olabiliyor böyle durumlar normal demiştiiSağol canım❤ çok şükür toparlanmaya çalışıyorum lekelenmem hala devam ediyor ara ara...17.günüm...3 gün sonra inşaallah doktora gideceğim burdaki yorumları da okuyamıyorum pek...sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor bulantın falan var mı?
Kızlar iki gündür kahverengi lekelenmem var ince ince adet sancısıda geliyo ama adet olamıyorum hamile olma ihtimalim var mıdır acaba? Normalde göğüs hassasiyeti muhakkak olur bu ay o da yok
Kızlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum bu ay adetim 3 gün erken geldi ilk 5 6 saat kahverengi lekelenme kalça ağrısı ara ara mide bulantıları ve ağlama krizleri yaşadım saatlerce ağladım durdum sebepsizce normalde adet öncesi hep sivilcem çıkardı çıkmadı göğüs şişliğim olurdu olmadı ve adetim asla düzensiz değildi 3 gün önce gelmesi ve bunları yaşamam bana acaba düşükmü yaptım diye düşündürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?