- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.921
Kızlar yardımcı olurmusunuz adetime 2 gün var 4 gün önce ovulasyon testini kullandım hep koyu çift çizgi çıktı bu gün dayanamayıp hamilelik testi yaptım oda çiğ çizgi adetime 2 gün var kan sonucu 170 çıktı sizce nasıl doktor ayın 8 randevu verdi keseyi görmek için
Kızlar bu arada az önce baya bi akıntım oldu çok aşırı kaygan şeffaftı baya coktu tuvaletimden sonra geldi bu yumurtlama akıntısı oluyo deme k.bakmayın baya açık yazdım ama günlerdir akıntım vardı ama normaldi peçeteye geliyodu bu baya baya coktu aktı gitti yumurta çatlamış mı demek oluyo bu şimdi allahım bu akıntıyı belkide 3 4 aydır bekliyorum 3 4 aydır böyle akıntım olmuyodu kasıklarımda ve belimde ağrı var bide
Merhaba, hayırlı olsun cnm.
Senin degerin cok guzel cikmis.
Benim sat 1 mayis
Bat da yarin
Dun silik cizgi cikti,bugun kan verdim ama degerim 51 cikti.
Kimyasal mi acaba diye düşünüyorum.
Benim gibi boyle bat a1 kala degeri 50 olup saglikli ilerleyen oldu mu bakindim bulamadim birde buraya yazmak istedim.
Telde uygulama kullaniyorum, 6 ayi baz alarak otomatik belirliyor adet döngüsünü. Cunku degisiyor hep. Bu ay sat 1 mayis bat 28 mayis yumurtlama 14 u gosteriyordu ama ben 8,11,13,15 seklinde degerlemdirdim.Ben çok duydum canım ya durumun gayet normal daha bat gelmemişki maaşallah bu arada hayırla sağlıkla kavuştursun Rabbim
Yorumların hepsini okuyamıyorum denk gelince gördüm şimdi sevindim senin adınason adetin 1 Mayıs'tı ama sonuçta o gün hamile kalmadınki adet döngünü bilmiyorum ama 14 mayıs'ta yumurtlaman olup döllenme olduğunu varsayarsak daha 14 günlük rahime yeni yerleşiyor zaten bhcg hormonu döllenmeden 10-12 gün sonra kana geçtiğine göre senin zamanın tam yerinde zaten gönlünü ferah tut
Sağol canım inşallah allah razı olsunBenimde tam adet günümde 170 çıkmıştı...
Değerin gayet iyi maaşallah Allah sağlıkla kavuştursun. Değer 3000-5000 civarındayken kese karından görünür 10 güne kadar görünür diye tahmin ediyorum 2 günde 2 kat artış varsayarsak...
Yok hiç düşmedim etmedim canıım çokta oturmuyorum öyle ama ne bileyim ..Bu bana eskiden adet öncesi çok olurdu çok ağlardım çok fena bişeydisonra en son doğumda yaşadım 9 saat kadar her dakika on saniye fln girdi o ağrı. Artık hiç yok adetlerde bile çok şükür Rahmin konumuyla ilgili olabilir demişti doktorum. Kuyruk sokumunun üzerine düştün mü hiçsonzamanlarda? Ya da çok üstüne oturduysan da olabilir.
Canım kan ver 3000 civarında olunca kese görünüyorNormal testi canım koyu çizgi çıktı acaba haftaya kese görünür mü
İnşallah canım ya nerdeyse hastalığımı bile unutucam eşim bile delisin sen diyo artık 3 4 aydır bu akıntıyı görememiştim görünce o kadar çok sevindim ki inşallah denk gelir kan vermem de iyi oldu 0.00 cıkınca hamilelik beklentim yok oldu yoksa bu akıntıyı hamilelikten mi acaba diye düşünüp es geçebilirdimUzayan akıntı dimi hee hee doğrudur kuzu
Şimdi bu akıntı geldiği zaman ertesi gündede çatlayan varmış kimisinin 2 gün sonra kiminin 3-5 gün sonra...yani kişisine göre değişiyormuş diye duydum ama genelde bu akıntıdan sonraki 1-2 gün içinde çatlaması lazım hadi inşallah rastgelir hayırlısıyla
Telde uygulama kullaniyorum, 6 ayi baz alarak otomatik belirliyor adet döngüsünü. Cunku degisiyor hep. Bu ay sat 1 mayis bat 28 mayis yumurtlama 14 u gosteriyordu ama ben 8,11,13,15 seklinde degerlemdirdim.
Bizim gurupta ve baktigim bazi konularda 200 den az pek yok da o yuzden kimyasal olarak dusundum. Hakkimizda hayirlisi, ne gelirse Allah tan. Teşekkür ediyorum yorumun icin canim
İnşallah canım ya nerdeyse hastalığımı bile unutucam eşim bile delisin sen diyo artık 3 4 aydır bu akıntıyı görememiştim görünce o kadar çok sevindim ki inşallah denk gelir kan vermem de iyi oldu 0.00 cıkınca hamilelik beklentim yok oldu yoksa bu akıntıyı hamilelikten mi acaba diye düşünüp es geçebilirdim
Evet canım çatlatma iğnesi olmuştum bu ay. İhtimaller hikayeler çok fazla aynenSen çatlatma iğnesi mi yaptırmıştın canım? Bak ben kendimle alakalı bugün tüm sayfaları okumuş olabilirim ve o kadar değişik hikayeler var ki, adet yoksa ihtimal var, ben buna inandım
Hadi güzel haberlerle gel inşallahEvet canım çatlatma iğnesi olmuştum bu ay. İhtimaller hikayeler çok fazla aynenAdet yok şimdilik bakalım. Akşama doktora gidicem.
Bizim 7 ay olmamıştı sağlık ocağında eve ile karşılaştık ayak üstü konuştunuz biz üst üste 2 3 yapiyorduz dedim hayır dedi sperm satışı az olabilir siz 3 günde 1 kez yapın hemen kalkma yatak da ayaklar hava da bekle dedi si ra ki ay hamile kaldim6 aydır evliyim canım. Ben doktora gittim de eşim gitmedi. Bizde 2 günde 1 yapıyoruz sperm kalitesi düşüyor diyorlar hergün yapınca çünkü. Ne kadar doğru bilemicem.
Üst üste ara vermeden kac defa yapan var duyduklarindaEşinde bi sıkıntı yoksa üst üste olan birliktelikte de bişey olmaz canım öyle kalanda çok çünkü
çocuk düşünmüyorum canım sadece hani ne kadar uzatabilirim diye uğraşıyorum.Benim annem valla menapoz döneminde hep kullanmıştı adı o zamanlar farlutaldı. Çocuk isteğin falan yoksa yok bi zararı be canım . Ama hatırlıyorum benim annem yarım yarım içiyordu bi aya tamamlıyordu öyle bişi vardı .
Vallahi öyle canım cok haklısınEşin kadın olmadığı için anne olmadığı için seni anlayamaz...bu akıntıyı her ay görebilmek yakalayabilmek hepimizin hayali
Bizi yavrularımıza bir adım yaklaştırıyor ne de olsa ... O umudun ne demek olduğunu erkekler bilemez
Valla böyle bir cümle eden annesine eşin gereken cevabı sadece bir sefer vermeli, asla da ikincisi olmamalı, çok ayıp.ondan ayrıca ben bırak aynı apartmanı aynı ilde bile olmamak tarafındayım bu mevzularda.kayınvalidenle çok iyi anlaşsatdın bile hep diken üstünde olursun ki, çocuğunu büyütürken karışacak tiplerse zaten fersah fersah uzaklaş canım bence.Kızlar sizlere samimiyetinize güvenerek farklı Bi konu hakkında danışmak istiyorum cok çıkmazda kaldığım için sorma gereği duydum suan hamileyim (çok şükür allahım) bu bebeğe çok zor hamile kaldım geçmişte yazdıklarımı bilen arkadaşlar bilir çok zorlandım ve hala zorlanıyorum bebeğim ikizdi hatta birini düşürdüm neyse konuya geleyim şuan eşim memlekette tain istedi bende eş durumu isticem inşallah cünkü burada yalnız çok zorlandık asıl mevzu kayınvalidemgiliin Bi müstakil evı vardı mütaite verdiler orada 3 daireleri var şimdi biz oraya gidinde bebeğime eminim çok sonradan oldugu ve tek erkek ten ilk torun olacağı için beni çok saf dışı cıkarafakşar bunu hep söylediler nereden biliyorsun demeyin ben o apartmana oturmaktan çok korkuyorum eşimle aram bozulur diye eşim kiraya çıkarız falan dedi kredi çekemeyiz suan ikimizde çalışıyoruz ama faize girmek istemiyoruz ne yapmalıyım kiraya mı çıkayım yoksa aynı binaya mı oturayım bide kayınvalidem görümcem benden bu kadar uzakken bile gelip kalmayı çok seven insanlar sürekli de laf sokarlar en ağrıma gidende ogluma cok kız gösterdim istediklerimi almadı seni aldı demesi oldu ona şimdiye kadar hiç saygısızlık yapmadım yapmayı da asla istemem ama napmam lazım cok cok ada kaldım okula gitmedim rapor aldım tain istemeseydi ide sürekli rapor alıyorduk kimsemiz yok burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?