Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benimde tam adet günümde 170 çıkmıştı...
Değerin gayet iyi maaşallah Allah sağlıkla kavuştursun. Değer 3000-5000 civarındayken kese karından görünür 10 güne kadar görünür diye tahmin ediyorum 2 günde 2 kat artış varsayarsak...

Uzayan akıntı dimi hee hee doğrudur kuzu
Şimdi bu akıntı geldiği zaman ertesi gündede çatlayan varmış kimisinin 2 gün sonra kiminin 3-5 gün sonra...yani kişisine göre değişiyormuş diye duydum ama genelde bu akıntıdan sonraki 1-2 gün içinde çatlaması lazım hadi inşallah rastgelir hayırlısıyla

Ben çok duydum canım ya durumun gayet normal daha bat gelmemişki maaşallah bu arada hayırla sağlıkla kavuştursun Rabbim
Yorumların hepsini okuyamıyorum denk gelince gördüm şimdi sevindim senin adına son adetin 1 Mayıs'tı ama sonuçta o gün hamile kalmadınki adet döngünü bilmiyorum ama 14 mayıs'ta yumurtlaman olup döllenme olduğunu varsayarsak daha 14 günlük rahime yeni yerleşiyor zaten bhcg hormonu döllenmeden 10-12 gün sonra kana geçtiğine göre senin zamanın tam yerinde zaten gönlünü ferah tut

Telde uygulama kullaniyorum, 6 ayi baz alarak otomatik belirliyor adet döngüsünü. Cunku degisiyor hep. Bu ay sat 1 mayis bat 28 mayis yumurtlama 14 u gosteriyordu ama ben 8,11,13,15 seklinde degerlemdirdim.
Bizim gurupta ve baktigim bazi konularda 200 den az pek yok da o yuzden kimyasal olarak dusundum. Hakkimizda hayirlisi, ne gelirse Allah tan. Teşekkür ediyorum yorumun icin canim

Yok hiç düşmedim etmedim canıım çokta oturmuyorum öyle ama ne bileyim ..

İnşallah canım ya nerdeyse hastalığımı bile unutucam eşim bile delisin sen diyo artık 3 4 aydır bu akıntıyı görememiştim görünce o kadar çok sevindim ki inşallah denk gelir kan vermem de iyi oldu 0.00 cıkınca hamilelik beklentim yok oldu yoksa bu akıntıyı hamilelikten mi acaba diye düşünüp es geçebilirdim

Bat 28 olsa bile 1 gün önce 50 çıkması gayet normal zaten bu da demek oluyorki adet gününde değerin ortalama 100 çıkıyor ,100 az mı sence? Bat'dan 1 gün önce 200 çıkması bence erken döllenme olurdu senin 14 günlük zamana göre daha kaç çıkabilirdi ki...
İnşallah kimyasal değildir canım iyi düşünelim kimyasal daha çok bat'dan birkaç gün sonra böyle düşük olursa o zaman oluyor
Senin yumurtlama zamanın belli aşağı yukarı ortalama 14 gün alt tarafı 14 güne göre bu sonuç tam olması gerektiği gibi:)
Sağlıkla yükselir inşallah....

Eşin kadın olmadığı için anne olmadığı için seni anlayamaz...bu akıntıyı her ay görebilmek yakalayabilmek hepimizin hayali
Bizi yavrularımıza bir adım yaklaştırıyor ne de olsa ... O umudun ne demek olduğunu erkekler bilemez

Sen çatlatma iğnesi mi yaptırmıştın canım? Bak ben kendimle alakalı bugün tüm sayfaları okumuş olabilirim ve o kadar değişik hikayeler var ki, adet yoksa ihtimal var, ben buna inandım
Evet canım çatlatma iğnesi olmuştum bu ay. İhtimaller hikayeler çok fazla aynen Adet yok şimdilik bakalım. Akşama doktora gidicem.

6 aydır evliyim canım. Ben doktora gittim de eşim gitmedi. Bizde 2 günde 1 yapıyoruz sperm kalitesi düşüyor diyorlar hergün yapınca çünkü. Ne kadar doğru bilemicem.
Bizim 7 ay olmamıştı sağlık ocağında eve ile karşılaştık ayak üstü konuştunuz biz üst üste 2 3 yapiyorduz dedim hayır dedi sperm satışı az olabilir siz 3 günde 1 kez yapın hemen kalkma yatak da ayaklar hava da bekle dedi si ra ki ay hamile kaldim

çocuk düşünmüyorum canım sadece hani ne kadar uzatabilirim diye uğraşıyorum.
doktora sorayımda bugun olmadı içeyim o söktürücü ilacı.belki kanamam olurda rahatlarım
inanılmaz sıkıntı yapıyor

Vallahi öyle canım cok haklısın

Kızlar sizlere samimiyetinize güvenerek farklı Bi konu hakkında danışmak istiyorum cok çıkmazda kaldığım için sorma gereği duydum suan hamileyim (çok şükür allahım) bu bebeğe çok zor hamile kaldım geçmişte yazdıklarımı bilen arkadaşlar bilir çok zorlandım ve hala zorlanıyorum bebeğim ikizdi hatta birini düşürdüm neyse konuya geleyim şuan eşim memlekette tain istedi bende eş durumu isticem inşallah cünkü burada yalnız çok zorlandık asıl mevzu kayınvalidemgiliin Bi müstakil evı vardı mütaite verdiler orada 3 daireleri var şimdi biz oraya gidinde bebeğime eminim çok sonradan oldugu ve tek erkek ten ilk torun olacağı için beni çok saf dışı cıkarafakşar bunu hep söylediler nereden biliyorsun demeyin ben o apartmana oturmaktan çok korkuyorum eşimle aram bozulur diye eşim kiraya çıkarız falan dedi kredi çekemeyiz suan ikimizde çalışıyoruz ama faize girmek istemiyoruz ne yapmalıyım kiraya mı çıkayım yoksa aynı binaya mı oturayım bide kayınvalidem görümcem benden bu kadar uzakken bile gelip kalmayı çok seven insanlar sürekli de laf sokarlar en ağrıma gidende ogluma cok kız gösterdim istediklerimi almadı seni aldı demesi oldu ona şimdiye kadar hiç saygısızlık yapmadım yapmayı da asla istemem ama napmam lazım cok cok ada kaldım okula gitmedim rapor aldım tain istemeseydi ide sürekli rapor alıyorduk kimsemiz yok burda

Valla böyle bir cümle eden annesine eşin gereken cevabı sadece bir sefer vermeli, asla da ikincisi olmamalı, çok ayıp.ondan ayrıca ben bırak aynı apartmanı aynı ilde bile olmamak tarafındayım bu mevzularda.kayınvalidenle çok iyi anlaşsatdın bile hep diken üstünde olursun ki, çocuğunu büyütürken karışacak tiplerse zaten fersah fersah uzaklaş canım bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…