- 13 Nisan 2019
- 815
- 770
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.941
Canım daha o söylediği ne ki neler söyledi ama insan ciddiye almıyor artık saygıdan susuyor hamile kaldıgın dan beri söylemi ektik annem çok gelince yanıma anladı söyledik bana diyor ki telefonda kendin için degil bebek için dikkat et yani bebe ği doğursam versem istediği o burda bunca insan bebek için yanıp tutuşu or bende öyleydim şimdi doğurup bebeğimi bırakayım eline istiyorValla böyle bir cümle eden annesine eşin gereken cevabı sadece bir sefer vermeli, asla da ikincisi olmamalı, çok ayıp.ondan ayrıca ben bırak aynı apartmanı aynı ilde bile olmamak tarafındayım bu mevzularda.kayınvalidenle çok iyi anlaşsatdın bile hep diken üstünde olursun ki, çocuğunu büyütürken karışacak tiplerse zaten fersah fersah uzaklaş canım bence.
Eşin ne diyor bu durumlara peki?Canım daha o söylediği ne ki neler söyledi ama insan ciddiye almıyor artık saygıdan susuyor hamile kaldıgın dan beri söylemi ektik annem çok gelince yanıma anladı söyledik bana diyor ki telefonda kendin için degil bebek için dikkat et yani bebe ği doğursam versem istediği o burda bunca insan bebek için yanıp tutuşu or bende öyleydim şimdi doğurup bebeğimi bırakayım eline istiyor
Kızlar sizlere samimiyetinize güvenerek farklı Bi konu hakkında danışmak istiyorum cok çıkmazda kaldığım için sorma gereği duydum suan hamileyim (çok şükür allahım) bu bebeğe çok zor hamile kaldım geçmişte yazdıklarımı bilen arkadaşlar bilir çok zorlandım ve hala zorlanıyorum bebeğim ikizdi hatta birini düşürdüm neyse konuya geleyim şuan eşim memlekette tain istedi bende eş durumu isticem inşallah cünkü burada yalnız çok zorlandık asıl mevzu kayınvalidemgiliin Bi müstakil evı vardı mütaite verdiler orada 3 daireleri var şimdi biz oraya gidinde bebeğime eminim çok sonradan oldugu ve tek erkek ten ilk torun olacağı için beni çok saf dışı cıkarafakşar bunu hep söylediler nereden biliyorsun demeyin ben o apartmana oturmaktan çok korkuyorum eşimle aram bozulur diye eşim kiraya çıkarız falan dedi kredi çekemeyiz suan ikimizde çalışıyoruz ama faize girmek istemiyoruz ne yapmalıyım kiraya mı çıkayım yoksa aynı binaya mı oturayım bide kayınvalidem görümcem benden bu kadar uzakken bile gelip kalmayı çok seven insanlar sürekli de laf sokarlar en ağrıma gidende ogluma cok kız gösterdim istediklerimi almadı seni aldı demesi oldu ona şimdiye kadar hiç saygısızlık yapmadım yapmayı da asla istemem ama napmam lazım cok cok ada kaldım okula gitmedim rapor aldım tain istemeseydi ide sürekli rapor alıyorduk kimsemiz yok burda
Bende öyle düşünüyorum canım ben ücretiszz izne ayrılıp cocugum kendim büyümek istiyorum zaten daha şimdiden bana bırakırsın demeye başladı anlamıyorum ama hiçbişey y yapmadan bu kin bu nefret nedir neden böyle yapıyor annemleride çok severler onlarında ve eşimin yanında melek milim gibi davranıyorlar sonra yalnızken biranda tırnaklarını çıkarıyor kimsenin günahını almak istemiyorum ama şimdiye kadar bebeğimin olmaması belkide sürekli beni stres yapmalarındandı hamile kaldıgın ay seminer aldıgım için çok vaktim olmuyordu arayamıyordum normalde gün aşırı arardım aramayınca hemen söyleniyor belki o ay konuşmadım diye kaldım yaKaynanan o son söylediği lafla iyice haddini aşmış. İçinden her geçeni hiç çekinmeden bu kadar rahat konuşan insanlardan korkulur , böylelerinden uzak durulmalı bence yoksa huzur diye bişey kalmaz. Yerinde olsam böyle olan insanların yakınında kesinlikle durmazdım uzaktayken bunları konuşanlar yakınında olsa neler yapmazlar? Aman bacım bence uzak dur eşinle uzlaş inşallah seni anlar.... En azından ikinizinde maaşı var kiraya çıkabilirsiniz belki çok çok iyi evde oturamazsınız ama huzurunuz olur. Eğer orda olursan bebeğinle ilgili herşeye de çok karışacaklardır eminim seni sinir hastası ederler iyi düşün. Mesafe daima iyidir. Allah hakkında olan en hayırlı kararı vermeni nasip etsin. Bu arada saygı karşılıklıdır.
Canım sürekli şikayetşenmek istemiyorum cogunu bilmez bildiklerin dede sen haklısın ama elimden ne gelir arayıp kalbini kırsam biz suclu olacagız diyor haklı ona ne deyim ki cnm demi amaEşin ne diyor bu durumlara peki?
Valla bilemedim, benim eşim tek cümle bile ettirmez, kayınvalidem de denemez bile ama eminim eşim böyle biri olmasa kayınvalidemde o potansiyel var,neyse işte ben öyle alıştım öyle de olmalı gibi geliyor, o zaman siz suçlu olmayın diye o suçsuzmuş gibi mi yapacaksınız, saçma bence.hata da eşinde.kayınvaliden eşinin seni savunacağını bilse ağzını açıp bir şey diyemez, rahatlığı oradan geliyor bence.eşin bir iki sefer anne ayıp oluyor, ne dediğine dikkat et, karımı üzme dese susar oturur.Canım sürekli şikayetşenmek istemiyorum cogunu bilmez bildiklerin dede sen haklısın ama elimden ne gelir arayıp kalbini kırsam biz suclu olacagız diyor haklı ona ne deyim ki cnm demi ama
Canım benim çocugumun olmama sebebi benden kaynaklı olunca kendimi çok eksik hissettim ben çalışan Bi bayan olmama ragmen ne zaman gelseler gitsem hizmette kusur etmedim ama Bi laf vardır iyilik garip diye galiba artık söz konusu evlat olunca polyanacılık biraz ötede durmalı eşimde söyledim zaten aynı apartmands oturmak zıt geliyor düşünelim dedim sisede sormak istedim ama galiba oturmayı bırak cok muhatap olmamak gerekiyorValla bilemedim, benim eşim tek cümle bile ettirmez, kayınvalidem de denemez bile ama eminim eşim böyle biri olmasa kayınvalidemde o potansiyel var,neyse işte ben öyle alıştım öyle de olmalı gibi geliyor, o zaman siz suçlu olmayın diye o suçsuzmuş gibi mi yapacaksınız, saçma bence.hata da eşinde.kayınvaliden eşinin seni savunacağını bilse ağzını açıp bir şey diyemez, rahatlığı oradan geliyor bence.eşin bir iki sefer anne ayıp oluyor, ne dediğine dikkat et, karımı üzme dese susar oturur.
Bende öyle düşünüyorum canım ben ücretiszz izne ayrılıp cocugum kendim büyümek istiyorum zaten daha şimdiden bana bırakırsın demeye başladı anlamıyorum ama hiçbişey y yapmadan bu kin bu nefret nedir neden böyle yapıyor annemleride çok severler onlarında ve eşimin yanında melek milim gibi davranıyorlar sonra yalnızken biranda tırnaklarını çıkarıyor kimsenin günahını almak istemiyorum ama şimdiye kadar bebeğimin olmaması belkide sürekli beni stres yapmalarındandı hamile kaldıgın ay seminer aldıgım için çok vaktim olmuyordu arayamıyordum normalde gün aşırı arardım aramayınca hemen söyleniyor belki o ay konuşmadım diye kaldım ya
Valla canım eşin de gerekli uyarıyı yapmayı pek istemiyor gibi kayınvalidene, sen hiç yaklaşma onlara.kolay gelsin ne diyeyim.benim fikrim bu ama belki başka arkadaşların buna benzer tecrübeleri vardır, bir de onları dinle derim.Canım benim çocugumun olmama sebebi benden kaynaklı olunca kendimi çok eksik hissettim ben çalışan Bi bayan olmama ragmen ne zaman gelseler gitsem hizmette kusur etmedim ama Bi laf vardır iyilik garip diye galiba artık söz konusu evlat olunca polyanacılık biraz ötede durmalı eşimde söyledim zaten aynı apartmands oturmak zıt geliyor düşünelim dedim sisede sormak istedim ama galiba oturmayı bırak cok muhatap olmamak gerekiyor
Valla aynen öyle yazdıklarını tane tane onaylayarak okudum hiç anlamıyorum zamanında ne kimseyi kınadım ne kimseye laf söyledim böyle Bi kayınvalide oldu dünyanın kanunu galiba hiçbi gelin Kv sini hiç kv gelini sevmez ben belki öyle olabilir dedim ama bana nrfrrttennbaşka duygusu yokSakın çocuğunu onun eline verme canım
O senin çocuğun ve bir çocuğun en çok annesine ihtiyacı vardır, senin onun yanında olmaman onun için en büyük eksiklik olur mahrum olmasın yavrucak
Bunca zaman beklemişsin zaten çocuğunun yanında olman işten güçten herşeyden daha önemli ....sana karşı kini nefreti varsa belliki oğlunu istediği kişiyle evlendiremediği içindir... Zaten açık açık dile getirmiş yüzüne bide utanmadan. Oğlu seçimini yapmış evlenmişsiniz olan olmuş bitmişken şimdi böyle konuşmanın hiç mantığı yok , boş laf...
Saygı duyup seni bağrına basması gerekirken
Sen ona karşı saygısızlıkda etmemişsin daha ne istiyor... Hepde böyle suskun naif insanlara yaparlar bunu zaten. Boşver hiç aldırma senin eşinle aran iyi olsunda önemli olan o
Herkes ettiğinin hesabını ahirette verecek nasıl olsa bu dünyada adalet yok
Eşim annesine laf etmez ama çok şükür Ki benide anladığını hissettiriyor bundan sonra dediklerini söylücem ki ne yaşadıgmı bilsin en azındanValla canım eşin de gerekli uyarıyı yapmayı pek istemiyor gibi kayınvalidene, sen hiç yaklaşma onlara.kolay gelsin ne diyeyim.benim fikrim bu ama belki başka arkadaşların buna benzer tecrübeleri vardır, bir de onları dinle derim.
Konuşmadın diye mi hamile kaldın, kız nasıl stres yüklüyormuş sanaBende öyle düşünüyorum canım ben ücretiszz izne ayrılıp cocugum kendim büyümek istiyorum zaten daha şimdiden bana bırakırsın demeye başladı anlamıyorum ama hiçbişey y yapmadan bu kin bu nefret nedir neden böyle yapıyor annemleride çok severler onlarında ve eşimin yanında melek milim gibi davranıyorlar sonra yalnızken biranda tırnaklarını çıkarıyor kimsenin günahını almak istemiyorum ama şimdiye kadar bebeğimin olmaması belkide sürekli beni stres yapmalarındandı hamile kaldıgın ay seminer aldıgım için çok vaktim olmuyordu arayamıyordum normalde gün aşırı arardım aramayınca hemen söyleniyor belki o ay konuşmadım diye kaldım ya
Selamün Aleyküm . Allah öncelikle yükünüzü hafifletsin duası ile başlayım. Damdan düşeni damdan düşen anlar misali bende 11+3 iken bebeğimi kaybettim. 8 haftada kalmıştı. o travmayı ve sonrasındaki süreci anlıyorum. Ama bize şefaatçi olacağını bilmek, ve herşeyden önce Rabbimin şefkatine sığınmak çok önemli. Eşim psikolog olduğu halde duygularımda yalnızdım. çünkü annelik başka birşey. bir kan pıhtısı kadarda olsa hissetmişsin bir kere. size nacizane tavsiyem maneviyatınıza sığının üzerine çok gitmemeye ama bastırmamaya da çalışın duygularınızı. paylaşın, hava alın, günlük rutinlerinize geri dönün ve bolca dua edin. Rabbimin imtihanı sonrası merhametide şuan üzerinizde. bizlerede dua edin inşallah. Allah yükünüzü hafifletsin daha iyi haberlerle müjdelisin yarınlarınızıCanlar size iyi haber vermeyi çok isterdim ama malesef bebeğimin gelişimi 5+5'te durmuşBugün son adetime göre 9+2 'ydi , keseme göre 7 haftalıkmış ve bebeğim 5+5'te kalmış Kesem ve bebeğin beslenme kesesi olan yolk sac'da epey büyümüş ama embriyo gelişememiş Sol yumurtalığımdan yumurtlamışım, büyük ihtimal kızdı öyle hissediyordum zaten. Hayırlısı buymuş yapacak bişey yok Allah'ın dediği olur elbet hamdolsun yinede Doktor 1 hafta daha bekle kanaman gelirse kürtajı daha iyi olursun dedi, şuan sadece bunu düşünüyorum Bundan sonra tek dileğim Rabbim hayırla sağlıklı olanı nasip etsin. Bu şekilde sonlanması daha üzücü oluyor Doktor hem üstten hem alttan baktı. Bu yolladığım vajinal ultrason ve gördüğünüz gibi bebeğim minnacık kalmış Kanamam gelecekmi bilmiyorum haftaya kadar bekleyeceğim bu süreci en kolay şekilde atlatmak istiyorum Hepinize teşekkür ederim, Allah hepinizin gönlüne göre versin.. hamile olanları da, kalacak olanları da sağlıcakla kavuştursun.
Eki Görüntüle 2264803 Eki Görüntüle 2264804
Selamün Aleyküm . Allah öncelikle yükünüzü hafifletsin duası ile başlayım. Damdan düşeni damdan düşen anlar misali bende 11+3 iken bebeğimi kaybettim. 8 haftada kalmıştı. o travmayı ve sonrasındaki süreci anlıyorum. Ama bize şefaatçi olacağını bilmek, ve herşeyden önce Rabbimin şefkatine sığınmak çok önemli. Eşim psikolog olduğu halde duygularımda yalnızdım. çünkü annelik başka birşey. bir kan pıhtısı kadarda olsa hissetmişsin bir kere. size nacizane tavsiyem maneviyatınıza sığının üzerine çok gitmemeye ama bastırmamaya da çalışın duygularınızı. paylaşın, hava alın, günlük rutinlerinize geri dönün ve bolca dua edin. Rabbimin imtihanı sonrası merhametide şuan üzerinizde. bizlerede dua edin inşallah. Allah yükünüzü hafifletsin daha iyi haberlerle müjdelisin yarınlarınızı
Valla aynen öyle yazdıklarını tane tane onaylayarak okudum hiç anlamıyorum zamanında ne kimseyi kınadım ne kimseye laf söyledim böyle Bi kayınvalide oldu dünyanın kanunu galiba hiçbi gelin Kv sini hiç kv gelini sevmez ben belki öyle olabilir dedim ama bana nrfrrttennbaşka duygusu yok
Yanlış kişiyi etiketledimEşin ne diyor bu durumlara peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?