Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun.. İnşallah Rabbim en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşatır bize..

uzak dur bence oğlunun geçmişinden bahsetmesi sana saygısızlık.. çok kızdım okurken valla. bide hamilesin hiç mi çekinmiyorlar üzmekten ya, kendisi anne olmamış sanki. insanları anlayamıyorum. Allah yardımcın olsun canım ben de hamişliğimin başlarındayım, insan böyle zamanlarda iyiliğe bile katlanamıyor bazen sen nasıl sabredeceksin onlarla..

Cnm benim benim gorusum kaynana ile ayni bina degil ayni ilde bile kalmam. Sirf bu yuzden aile apartmanindan ev satip baska yerlere giden insanlar . Sizin ailenizde ayni yerde mi yasiyor. Size kim yardim edecek ise ona yakin bir ev tutun bence. Allah yasatmasin ama cok sikinti yasayabilirsiniz. Allah yardimciniz olsun.

Gülüm zaten spermler 48-72 saate kadar yaşayabiliyor sen yapman gerekeni yapıyorsun gerisi Allah'ın takdiri eğer nasipte varsa tek denemede bile tutar biliyorsun...
Rabbim hayırlısıyla denk getirsin
Ne kadar istiyorsunki hasta halinle bile bebeği düşünüyosun canım benim seni çok iyi anlıyorum bende çok istiyorum 2.yi
hatta dün bendende şeffaf bir akıntı geldi acaba yumurtlamadanmı bilmiyorum öyleyse 14 gün sonra belli olur içim gitti resmen ama denemeyi göze alamadım Bu hissi içimize verende Allah sonuçta... kimse kimsenin içinde yaşadığını bilemez
Yavrumun bir kardeşi olsun yaşım ilerliyor bende bunu düşünüyorum
Rabbim gönlümüze göre sağlıkla hayırlılarını nasip etsin

Yaaa inşallah hemencecik sağlıklı bir bebeğin olur canım ya. Bak seccadenin başındayım Rabbim dualarımızı duysun senin içinde dua edicem inşallah. Çok zor günlerden geçtin Rabbim yüzünü güldürsün

Yanlış kişiyi etiketledim Sen önceden demi kimyasal yaşadın kuzu
Ahahahaaa , evet canım ağustosta, ama o zama düşünmüyorduk, günlerde adet olmayınca şüphelenip gitmiştim, öyle öğrenmiştim.her gin teni bir şey öğreniyoruz çocuk sevdasıyla , sen napıyosun ilaçların bitmek üzereydi dimi?

Yaa demek ondan bu kadar çabuk pes ettin sen. Ama istiyorsun demi şuan bebek. Eğer istiyorsan inşallah kimyasal değildir ya. Ben üzülürüm benim ilaçlarda şükür bugün bitti hayatımın en zor ramazanıydı bu 10 gün ya

Canım benim hadi geçmiş olsun, hem hastalığın toparlar hem de kalan günlerini rahat tutarsın inşallah ben şimdi çok istiyorum, eşim de öyle, ocaktan beri bayağı sıkı çalışıyoruz ama gel gör ki olan da kimyasal oldu işte

ya ben kücüktüm ama o ilac kafama kazinmis menapoz ilaci diye. sonra adet düzensizligimde doktorum da aynisini verince sasirmistim. ben suan agnusacton kullniyorum, sende tabii simdi sicak basmalari hertür olay vardir, acaba bu agnucaston menapoza da iyi geliyo mudur bileniniz var mi? ama bu tarlusal da bende acaip sinir yapmisti yani. o da ayri bi yipranis. kadin olmak zor valla. erken menapoza girmemek icin dogurani cok duydum bu arada ben :)

Sen acaba heveslenmeyim sonra kimyasal olur kesin diye mi böyle emin konuşuyon kız. Kimyasal diye düşüneyim sağlıklıysa sürpriz olur kafasında mısın ya inşallah kimyasal değildir ben inanmıyorum

Kesinlikle aynı binaya gitme. Sakın sakın sakın. Akıllı ol

Dur canım ya hemen şeyetme. Gerçekten be zor işler yahu offf. Bugün başka test yaptın mı
Kan testi yapmadım bebişim ya, bi sabah idrar testi yaptım, düne göre silik çıktı, valla yıprandım.ama dış gebelik falan okur mu diye de korkuyorum.ama ağrım kasıkta çok hafif oluyor arada, sancım hiç yok, akıntım çok, idrarım koyu.dış gebelik olabilir mi? Bence kimyasaldır ya.kendi kendine düşsün bence bekleyim.ama zaten pazar günü 24 tü, 24 ün altında da zaten kanamam olması gerekmez mi?

bacim ne yap et tasinma ayni eve kesinlikle. Benim annem tasinmis sonunda yilip ama hep sikinti gecti biz cocuklar torunlar hep arada kaldi. Ben annemlerden diyar diyar kaynanamdan da 5 saat uzaktayim. Yeri geliyor hep birlikte hasta yatiyoruz , kötü günde baya Allahlik oluyoruz kimimiz kimsemiz yok diye komsularin torunlariyla olan yakinligina cok özeniyorum falan ama kendi dünyamiz huzurumuz tam kimse kimseyle kavga etmiyor kafalar rahat. O kadar cok torun büyütme konusunda birbirine giren gelin kaynana var ki.. sütümü sana helal etmem diye ogluna girisen kaynana da cok valla. Siz ne yapin edin kiraya cikin kiraya. yoksa evinde camasirliga astigin dona kadar karisirlar bi de hamile halinle ardindan lousa halinle cekilir dert deil. Benim tecrübem bunu söyler.

Sen acaba heveslenmeyim sonra kimyasal olur kesin diye mi böyle emin konuşuyon kız. Kimyasal diye düşüneyim sağlıklıysa sürpriz olur kafasında mısın ya inşallah kimyasal değildir ben inanmıyorum
Senin için gidip kan vereceğim kız birazdan işten çıkınca , kuzum valla ya yumurtlamadan sonra bu kadar düşük çıkması çok imkansız.sana bir soru bir ayda kürden dolayı iki yumurta çatlamış ve 2.çatlayana denk getirmiş olabilir miyiz sence?

ya canim bekle iste bikac hafta. gebe olsan ne frak eder olmasan ne? aldigiin ilac mi var? niye bu kadar takiyorsun sakinles bi. düsmeyecek duracak bebegi dusureceksin yahu:) bak ben 35. gun kanda 5 görmustum gebe degilim sanmistim, 42. gün idararda cikti ardindan kanda 180 cikti. hic bilmeyince hic gerilmedim haberim bile yoktu . zaten ilk 6 hafta müdahale edecegin bisi yok, bir kimyasal gecirdin diye de hep niye kimyasal olacak saniyorsun bi rahatla gözünü seveyim :)

Hadi kız inşallah inşallah 3 haneli bir rakam çıkarda görürsün sen gününü ya herşey mümkün valla olmaz dediğimiz neler oluyor belki 2 defa yumurtladın belki yumurta geç döllendi yani bilemeyiz ki. Ama bu 100 liraya falan yaptırma test aman diyim

Ahahaaa, kız yordum dimi sizi , valla size de kıydım kendimle beraber senin oğlun bu söylediğin şekilde mi oldu? Hiç bilmiyordum bak

İş yerime yakın bir yer var 50 ye yapıyormuş, oraya yaptıram mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…