Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım dediğin gibi rabbim nasip eder inşallah tekrardan bende dün gece baya bidüşündüm değerlendirmesem cok pişman olacağımı biliyodum o yuzden pişman olmamak için hasta halimle bile değerlendirdim gerisi rabbime kaldı inşallah bi akrabam var iki cocuğu vardı biri hazır asker biri yeni evlendi kızının düğününde hamileymiş 40 yaşında kendisi daha geçenlerde doğum yaptı 3 4 ay sonrada kızı doğurcak rabbimden ümit kesilmez yaşa bu kadar takılma onlarda cok istiyolardı ama hiç tedavi falan olmamışlar kendiliğinden bi kaç sene içinde olmuş rabbim inşallah sana da en kısa zamanda tekrardan nasip etsin gerçekten cok zor senin için şuan cok daha zordur eminim inşallah rahmin bi an evvel toparlanırda tekrardan başlarsınız denemelere

Allah razı olsun can kardeşim duygulandırdın beni Rabbim bütün ibadetlerini dualarını kabul etsin, güzel gönlüne göre versin
Benim için dilediklerini kat kat fazlasıyla Rabbim sanada nasip etsin

Bende öyle bi tv kanallarını değiştirirken Zahide yetiş'in programında kısırlık konusunu konuşurlarken gördüm bir doktor vardı dediki
"Çok sağlıklı çiftlerin bile aylık gebelik oranı %25'tir " Organik beslenme önemliymiş falan... nerde bulacağız organiği ah keşke olsa köyde mi yaşıyoruz sanki ne yiyip içtiğimiz belli değil doğurganlığı elbette bunlarda etkiliyor ama elden ne gelir
Şu market tavuğunu bile almak istemiyorum bana kalsa hiç almam mesela pilavlarımı artık tavuk suyu olmadan yapıyorum bi keresinde eşimin halası köyde tavuk kesip bize vermişti buraya getirmiştik haşlayacaktım onu baktım pişmiyor yahu saatler geçiyor hala sert
Tam 6 saatte haşlandı ... Markettekiler 1 saatte pişiyor köy tavuğun tadı kokusu lezzeti bambaşkaydı. Bize ne yediriyorlarsa artık
Gencecik insanlar bile yıllarca çocuk sahibi olabilmek için uğraşıyor. Köylerdekilerin çifter çifter olurdu..Allah sonumuzu hayır etsin

Amin gülüm haklısın tabi yaşım genç daha çok şükür 32 daha riskli döneme girmedim hamdolsun ama işte ben 30'un altında anne olamadığım için ondan dolayı içimde uktedir
Daha genç yaşlarda isterdim çocuklar büyüdükçe yaşlılık falan daha zor her yönden
Tabi Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin hepimize ama her anne elbette çocuğunun evlendiğini torunlarını görebilmeyi ister...sen gencecik yaşta maşallah anne olmuşsun 2 çocuğu büyüttün ve daha 25'e bile gelmedin bu da Allah'ın büyük bir lütfu
İnşaallah daha yaşlanmadan kızların yetişkin olacak Allah'ın izniyle..ne kadar güzel bişey bu. Bende tabiki kendimden daha zor durumda olanları düşünerek şükrediyorum
Allah yavrularımızın bahtını açık etsin bütün isteyenlere de nasip etsin

Amin gülüm haklısın tabi yaşım genç daha çok şükür 32 daha riskli döneme girmedim hamdolsun ama işte ben 30'un altında anne olamadığım için ondan dolayı içimde uktedir
Daha genç yaşlarda isterdim çocuklar büyüdükçe yaşlılık falan daha zor her yönden
Tabi Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin hepimize ama her anne elbette çocuğunun evlendiğini torunlarını görebilmeyi ister...sen gencecik yaşta maşallah anne olmuşsun 2 çocuğu büyüttün ve daha 25'e bile gelmedin bu da Allah'ın büyük bir lütfu
İnşaallah daha yaşlanmadan kızların büyümüş olacak Allah'ın izniyle..ne kadar güzel bişey bu. Bende tabiki kendimden daha zor durumda olanları düşünerek şükrediyorum
Allah yavrularımızın bahtını açık etsin bütün isteyenlere de nasip etsin

Canım bence cumaya kadar bekle ve git kan testini ver lütfenihmal etme. Hatta cumayı bekleme biliyorum korkuyorsun yüzleşmekten ama kesin bişey olur kafanda en azından

Canım bence cumaya kadar bekle ve git kan testini ver lütfenihmal etme. Hatta cumayı bekleme biliyorum korkuyorsun yüzleşmekten ama kesin bişey olur kafanda en azından
Şimdi K KurkmantoluS ya söz verdim, gideyim de baktırayım 50 tlye canım benim, eşim de öyle istiyormuş, gidelim.akşam yazarım size

50 tlye ama, 100 değil bu sefer, dün bildiğin enayi muamelesi gördüm çünkü
Ay canım git baktır hadi moral ol bizede. Yükseldi inşallah öyle düşünüyorum :) Bende adet olmadım kasıklarıma adet ağrısı giriyor ara ara ama olmuyorum. Kan vermeye gitcektim ama şuanda da çok üşendim birde sanki kırmızılar gelicekmiş gibi yarın mı gitsem bilemedim :)

.31 mayıs

17 yaşında evlendim ben canım çok şükür bende aynısını diyorum cok şükür halime onlar olmasaydı yaşadıklarımın hiçbirini atlatamazdım seni çok iyi anlıyorum herkes ister tabi inşallah bian önce nasip eder rabbim takrardan

Kızlar malum dünden beri bi heycan yazıyorum coşturdum yine dün kasıklarımda sağlı sollu ağrı vardı bide belimde ağrı vardı dün gece geçmişti bunlar bi kaç saat içinde bugun öğleden sonradan beri kasıklarımdan bacaklarıma vuran kramp mı desem batma mı bilmiyorum aniden olup olup geçiyo çünkü öyle bişey işte belimede arada batma oluyo bazen sağ bazen sol dünkü kasığımdaki ağrılar böyle değildi heycanla geri sayımı başlattım yine

Yaaa amin inşallah Allahım senden de razı olsun inşallah Evet çok haklısın bu organik konusunda ama yiyebiliyorsan köy tavuğu yumurtası sütü yoğurdu falan ne mutlu sana. Ben asla yiyemem onları. Köy yumurtası kokar ev sütü kokar hele tavuk görsem bilsem hayatta yiyemem köy tavuğu olduğunu. Bi evden yediğim şey yoğurt oda zar zor. Çok saçma ama organik olarak yiyebildiğim tek şey sebze meyve, yani olsa yiyebileceğim. O yüzden belki de olmadı şimdiye kadar bilmiyorum Ama bunları yersen çocuğun olur deseler yiyebilir miyim onuda bilmiyorum. Mesela keçi peyniri falan olurya. Yemek masasında o olsa ben diğer yemekleri yiyemem ya. Ay üzüldüm kendime kız

Adet günün bugün müydü canım? Yarın mı? Verdim bu arada netten bakınca yazarım

Vayy soyguncular yaaa. Neyse inşallah artsın da o zaman 78 e laf etmeyeceğim hemen yaz tamam mııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…