- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.981
Amin canım dediğin gibi rabbim nasip eder inşallah tekrardan bende dün gece baya bidüşündüm değerlendirmesem cok pişman olacağımı biliyodum o yuzden pişman olmamak için hasta halimle bile değerlendirdim gerisi rabbime kaldı inşallah bi akrabam var iki cocuğu vardı biri hazır asker biri yeni evlendi kızının düğününde hamileymiş 40 yaşında kendisi daha geçenlerde doğum yaptı 3 4 ay sonrada kızı doğurcak rabbimden ümit kesilmez yaşa bu kadar takılma onlarda cok istiyolardı ama hiç tedavi falan olmamışlar kendiliğinden bi kaç sene içinde olmuş rabbim inşallah sana da en kısa zamanda tekrardan nasip etsin gerçekten cok zor senin için şuan cok daha zordur eminim inşallah rahmin bi an evvel toparlanırda tekrardan başlarsınız denemelereGülüm zaten spermler 48-72 saate kadar yaşayabiliyor sen yapman gerekeni yapıyorsun gerisi Allah'ın takdiri eğer nasipte varsa tek denemede bile tutar biliyorsun...
Rabbim hayırlısıyla denk getirsin
Ne kadar istiyorsunki hasta halinle bile bebeği düşünüyosun canım benim seni çok iyi anlıyorum bende çok istiyorum 2.yi
hatta dün bendende şeffaf bir akıntı geldi acaba yumurtlamadanmı bilmiyorum öyleyse 14 gün sonra belli olur içim gitti resmen ama denemeyi göze alamadımBu hissi içimize verende Allah sonuçta... kimse kimsenin içinde yaşadığını bilemez
Yavrumun bir kardeşi olsun yaşım ilerliyor bende bunu düşünüyorum
Rabbim gönlümüze göre sağlıkla hayırlılarını nasip etsin
Yaaa inşallah hemencecik sağlıklı bir bebeğin olur canım ya. Bak seccadenin başındayım Rabbim dualarımızı duysun senin içinde dua edicem inşallah. Çok zor günlerden geçtin Rabbim yüzünü güldürsün
Amin canım dediğin gibi rabbim nasip eder inşallah tekrardan bende dün gece baya bidüşündüm değerlendirmesem cok pişman olacağımı biliyodum o yuzden pişman olmamak için hasta halimle bile değerlendirdim gerisi rabbime kaldı inşallah bi akrabam var iki cocuğu vardı biri hazır asker biri yeni evlendi kızının düğününde hamileymiş 40 yaşında kendisi daha geçenlerde doğum yaptı 3 4 ay sonrada kızı doğurcak rabbimden ümit kesilmez yaşa bu kadar takılma onlarda cok istiyolardı ama hiç tedavi falan olmamışlar kendiliğinden bi kaç sene içinde olmuş rabbim inşallah sana da en kısa zamanda tekrardan nasip etsin gerçekten cok zor senin için şuan cok daha zordur eminim inşallah rahmin bi an evvel toparlanırda tekrardan başlarsınız denemelere
Amin canım dediğin gibi rabbim nasip eder inşallah tekrardan bende dün gece baya bidüşündüm değerlendirmesem cok pişman olacağımı biliyodum o yuzden pişman olmamak için hasta halimle bile değerlendirdim gerisi rabbime kaldı inşallah bi akrabam var iki cocuğu vardı biri hazır asker biri yeni evlendi kızının düğününde hamileymiş 40 yaşında kendisi daha geçenlerde doğum yaptı 3 4 ay sonrada kızı doğurcak rabbimden ümit kesilmez yaşa bu kadar takılma onlarda cok istiyolardı ama hiç tedavi falan olmamışlar kendiliğinden bi kaç sene içinde olmuş rabbim inşallah sana da en kısa zamanda tekrardan nasip etsin gerçekten cok zor senin için şuan cok daha zordur eminim inşallah rahmin bi an evvel toparlanırda tekrardan başlarsınız denemelere
Canım bence cumaya kadar bekle ve git kan testini ver lütfenihmal etme. Hatta cumayı bekleme biliyorum korkuyorsun yüzleşmekten ama kesin bişey olur kafanda en azındanKan testi yapmadım bebişim ya, bi sabah idrar testi yaptım, düne göre silik çıktı, valla yıprandım.ama dış gebelik falan okur mu diye de korkuyorum.ama ağrım kasıkta çok hafif oluyor arada, sancım hiç yok, akıntım çok, idrarım koyu.dış gebelik olabilir mi? Bence kimyasaldır ya.kendi kendine düşsün bence bekleyim.ama zaten pazar günü 24 tü, 24 ün altında da zaten kanamam olması gerekmez mi?
Şimdi K KurkmantoluS ya söz verdim, gideyim de baktırayım 50 tlye canım benim, eşim de öyle istiyormuş, gidelim.akşam yazarım sizeCanım bence cumaya kadar bekle ve git kan testini ver lütfenihmal etme. Hatta cumayı bekleme biliyorum korkuyorsun yüzleşmekten ama kesin bişey olur kafanda en azından
50 tlye ama, 100 değil bu sefer, dün bildiğin enayi muamelesi gördüm çünküŞimdi K KurkmantoluS ya söz verdim, gideyim de baktırayım 50 tlye canım benim, eşim de öyle istiyormuş, gidelim.akşam yazarım size
Ay canım git baktır hadi moral ol bizede. Yükseldi inşallah öyle düşünüyorum :) Bende adet olmadım kasıklarıma adet ağrısı giriyor ara ara ama olmuyorum. Kan vermeye gitcektim ama şuanda da çok üşendim birde sanki kırmızılar gelicekmiş gibi yarın mı gitsem bilemedim :)50 tlye ama, 100 değil bu sefer, dün bildiğin enayi muamelesi gördüm çünkü
.Selamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam isim bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
Çok mu üzüntülüsün? Çok mu sıkıntıdasın?
Bak ne diyor Yaradan...
"Rabbin şüphesiz sana verecek ve sende hoşnut olacaksın."(Duha suresi 5.ayet)
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili kardeşlerim listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
HAMİŞLERİMİZ
Mavi Boncugumm 10 Mayıs'ta 10+3'de gebeliği sonlandırıldı
@EneacizSAT:2 mart
@ReyoseroSAT:26.02
@suzi8826 mart
@Hayal Kocak5 nisan
@EceCigdemSAT: 3 mart
@mervana8794SAT: 6 mart
@hilalyunus3mreSat:3 Mart
@YarenimiSat:25 Mart
@balarisi_Sat:14 nisan
BEKLENEN ADET TARİHLERİ
@sumeyyekrc3 haziran
@Smile Forever30 nisan
@Vuslat_gelsin
@Kutsalll Enerjiii
@Elifleeylul31 mart
@Sessiz melekkk28 mart
@Kubradnz0
@virgo_3526 mart
@beren_naz27 nisan
@ogretmen6118 mayıs
@Nurov26 nisan
@NorthCarolina20 nisan
@szfb28 mayıs
@eecemyldz21 nisan
@papatyakokankadin23 mart
@Aselkocak8 mayıs
@Semaes5 nisan
@nicknamedn25 mart
@Morvampir124 mart
Lostinparadise 30 nisan
@Umutumut827 mayıs
@minik kalp075329 mart
@asihan6 mayıs
@chatlak_anne27 mart
@Bhr_383 nisan
@senmeleksin1 mayıs
@buse_ipek0919 mayıs
@HeyeCANm30 mayıs
@3 cicek annesi16 haziran
@karanmasal7 nisan
@Hulya Ceylan1 nisan
@eslem070618 mayıs
@Nurem16 nisan
@Sessizzollll17 haziran
@hayat28289 nisan
@gkymc2 nisan
@LiMm2 mayıs
@nimesota25 nisan
@srplmtmtk14 nisan
@Hayal_B9124 nisan
@kelebekays3 mayıs
@Aselceren31 mart
@GltnByrktr6 nisan
@sukufenazz21 haziran
@nejlaa 861 mayıs
@cheryblossommm6 nisan
@Hasretim4211 nisan
@Sari NisaN26 mayıs
@Teacher893424 nisan
@Morzirhli6 mayıs
@irregularidea18 nisan
@Esammar16 nisan
@bilgilisirine2 mayıs
@fatuu26 nisan
@yslkbr14 nisan
@Dersaadet1820 nisan
@ciceklibocekli1112 mayıs
@SERAPGNL24 nisan
@Htcckn8 nisan
Yildiz__Tozu 3 nisan
@kubraaa9211 nisan
@Nerimmm3 nisan
@nunu258829 nisan
@Busrayld9 mayıs
@MAMA_to_be5 nisan
@Hirabiask11 nisan
@Eslem916 mayıs
@asel3728 mayıs
@busra89ist23 haziran
@fer_nur23 nisan
@nastasya301 mayıs
K KurkmantoluS3 mayıs
@esmanur723 nisan
@Sema215810 nisan
@selozy19 nisan
@arzerik14 nisan
@1meyra27-28 nisan
@Yazgele25 haziran
@GULDENHSGR4 mayıs
@Mstfamls30 nisan
@Selmak466 mayıs
@sherryK28 nisan
@Mervecixx943 mayıs
@elfff0621 mayıs
@Damla19892 haziran
@harununmervesi7 nisan
@utkuemel6 mayıs
@Kybelle828 mayıs
@Yagmurmina29 nisan
@Mysticless17 nisan
@Nefes5551 mayıs
@Nisanesintisi0129 nisan
@GulceannesiAmeliyatından sonra inşaallah aramıza dönecek
@Msrtns27 nisan
@Ozonun28 nisan
@Secretary348 mayıs
@Emine Hatayli3 haziran
@Canparcammm23 mayıs
@Kahvevekaktus
@Eylullum19 mayıs
@morpella23 mayıs
Zeynep_teacher 29 mayıs
@kartanesi6413 mayıs
@Cilekkizz28 mayıs
@hayaksii22 haziran
@benibekleyin14 haziran
@Papatya00128 mayıs
@Defne20 mayıs
@Myna22 mayıs
@Melteminaa30 mayıs
17 yaşında evlendim ben canım çok şükür bende aynısını diyorum cok şükür halime onlar olmasaydı yaşadıklarımın hiçbirini atlatamazdım seni çok iyi anlıyorum herkes ister tabi inşallah bian önce nasip eder rabbim takrardanAmin gülüm haklısın tabi yaşım genç daha çok şükür 32 daha riskli döneme girmedim hamdolsun ama işte ben 30'un altında anne olamadığım için ondan dolayı içimde uktedir
Daha genç yaşlarda isterdim çocuklar büyüdükçe yaşlılık falan daha zor her yönden
Tabi Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin hepimize ama her anne elbette çocuğunun evlendiğini torunlarını görebilmeyi ister...sen gencecik yaşta maşallah anne olmuşsun 2 çocuğu büyüttün ve daha 25'e bile gelmedin bu da Allah'ın büyük bir lütfu
İnşaallah daha yaşlanmadan kızların yetişkin olacak Allah'ın izniyle..ne kadar güzel bişey bu. Bende tabiki kendimden daha zor durumda olanları düşünerek şükrediyorum
Allah yavrularımızın bahtını açık etsin bütün isteyenlere de nasip etsin
İyi 50 yine kötünün iyisi kabulİş yerime yakın bir yer var 50 ye yapıyormuş, oraya yaptıram mı?
Yaaa amin inşallah Allahım senden de razı olsun inşallahAllah razı olsun can kardeşim duygulandırdın beniRabbim bütün ibadetlerini dualarını kabul etsin, güzel gönlüne göre versin
Benim için dilediklerini kat kat fazlasıyla Rabbim sanada nasip etsin
Bende öyle bi tv kanallarını değiştirirken Zahide yetiş'in programında kısırlık konusunu konuşurlarken gördüm bir doktor vardı dediki
"Çok sağlıklı çiftlerin bile aylık gebelik oranı %25'tir "Organik beslenme önemliymiş falan... nerde bulacağız organiği ah keşke olsa köyde mi yaşıyoruz sanki ne yiyip içtiğimiz belli değil doğurganlığı elbette bunlarda etkiliyor ama elden ne gelir☹
Şu market tavuğunu bile almak istemiyorum bana kalsa hiç almam mesela pilavlarımı artık tavuk suyu olmadan yapıyorum bi keresinde eşimin halası köyde tavuk kesip bize vermişti buraya getirmiştik haşlayacaktım onu baktım pişmiyor yahu saatler geçiyor hala sert
Tam 6 saatte haşlandı ... Markettekiler 1 saatte pişiyor köy tavuğun tadı kokusu lezzeti bambaşkaydı. Bize ne yediriyorlarsa artık
Gencecik insanlar bile yıllarca çocuk sahibi olabilmek için uğraşıyor. Köylerdekilerin çifter çifter olurdu..Allah sonumuzu hayır etsin
Adet günün bugün müydü canım? Yarın mı? Verdim bu arada netten bakınca yazarımAy canım git baktır hadi moral ol bizede. Yükseldi inşallah öyle düşünüyorum :) Bende adet olmadım kasıklarıma adet ağrısı giriyor ara ara ama olmuyorum. Kan vermeye gitcektim ama şuanda da çok üşendim birde sanki kırmızılar gelicekmiş gibi yarın mı gitsem bilemedim :)
Kız çıktım da yine 78e yaptırdımİyi 50 yine kötünün iyisi kabulçıktın demi iştenn
Vayy soyguncular yaaa. Neyse inşallah artsın da o zaman 78 e laf etmeyeceğimKız çıktım da yine 78e yaptırdım50ye yapan yer kapalıymış, yanındaki hastane de 78e yapıyormuş, benim kocam da hiç fiyatı fazlaymış demez hemen verir, o da yanımdaydı, verdim valla kanımı ne yapayım artık
Tamamdır canımVayy soyguncular yaaa. Neyse inşallah artsın da o zaman 78 e laf etmeyeceğimhemen yaz tamam mııı
Bende heycanla seni bekliyorum canım inşallah hayırlısıyla artmıştır değerTamamdır canım
Dündü tatlım adet günüm. Yaz bakalım hadi hayırlısıAdet günün bugün müydü canım? Yarın mı? Verdim bu arada netten bakınca yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?