- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.001
Yaaa üzüldüm ama benKızçelerim, "ben demiştim" diyen olmak istemezdim ama 10.49 çıktı, yani elveda minik hücre bebeklerimsonraki aylara inşallah hepimiz anne olur, duygusunu tadarız inşallah.dur ya ben bi 50li ovülasyon testi alam, beni bu daha çok heyecanlandırıyor şimdi
Üzülme ya valla bak, ben çok üzülmedim çünkü hiç olacağına inanmadım 24 değerini gördükten sonra.olur inşallah önümüzdeki aylarda, doktora giderim olmazsa yumurta takibi, klomen miydi şu ilaç onu falan kullanırım, daha çok ihtimal var, olur inşallah, totalde 178 tl kayıpla oturdum kaldım ama sonuç olarakYaaa üzüldüm ama ben
Kuzum yaa üzüldüm ama ümidimizi kaybetmiyoruz her ay yeni bir umut demek inşallah bu ay hamile kalırsın. Kimyasaldan sonraki ay hamile kalan çok kişi var. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.Kızçelerim, "ben demiştim" diyen olmak istemezdim ama 10.49 çıktı, yani elveda minik hücre bebeklerimsonraki aylara inşallah hepimiz anne olur, duygusunu tadarız inşallah.dur ya ben bi 50li ovülasyon testi alam, beni bu daha çok heyecanlandırıyor şimdi
İnşallah hepimiz kalırız canım benim, çok sağolKuzum yaa üzüldüm ama ümidimizi kaybetmiyoruz her ay yeni bir umut demek inşallah bu ay hamile kalırsın. Kimyasaldan sonraki ay hamile kalan çok kişi var. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.
Tüh yaÜzülme ya valla bak, ben çok üzülmedim çünkü hiç olacağına inanmadım 24 değerini gördükten sonra.olur inşallah önümüzdeki aylarda, doktora giderim olmazsa yumurta takibi, klomen miydi şu ilaç onu falan kullanırım, daha çok ihtimal var, olur inşallah, totalde 178 tl kayıpla oturdum kaldım ama sonuç olarak
Neyse canın sağolsunÜzülme ya valla bak, ben çok üzülmedim çünkü hiç olacağına inanmadım 24 değerini gördükten sonra.olur inşallah önümüzdeki aylarda, doktora giderim olmazsa yumurta takibi, klomen miydi şu ilaç onu falan kullanırım, daha çok ihtimal var, olur inşallah, totalde 178 tl kayıpla oturdum kaldım ama sonuç olarak
Sen ne zaman test yapacaksın hanımefendicimmTüh yaben umutlanmistim oysaki o kadar. Bence bu ay birsey yapma canim pesi hemen gelir insallah kimyasal icin oyle diyolar. Ama neden kimyasal oluyo bu 2 oldu dimi ?
Kızz sen naptın daha gitmedin mi doktora?Tüh yaben umutlanmistim oysaki o kadar. Bence bu ay birsey yapma canim pesi hemen gelir insallah kimyasal icin oyle diyolar. Ama neden kimyasal oluyo bu 2 oldu dimi ?
Bende iki kere arka arkaya kimyasal geçirdim bi kerede iki ay sonra geçirdim cok zor canım rabbim nasip eder bian önce sağlıklısıyla hayırlısıyla inşallah canım ya ayrıntılı bi şekilde doktora git istersen ben o sıralarda gitmedim pişmanımKızçelerim, "ben demiştim" diyen olmak istemezdim ama 10.49 çıktı, yani elveda minik hücre bebeklerimsonraki aylara inşallah hepimiz anne olur, duygusunu tadarız inşallah.dur ya ben bi 50li ovülasyon testi alam, beni bu daha çok heyecanlandırıyor şimdi
Hayırlısı be kuzum. Sen güçlü bir kadınsın unutma. Vazgeçmek yok bol dua varKızçelerim, "ben demiştim" diyen olmak istemezdim ama 10.49 çıktı, yani elveda minik hücre bebeklerimsonraki aylara inşallah hepimiz anne olur, duygusunu tadarız inşallah.dur ya ben bi 50li ovülasyon testi alam, beni bu daha çok heyecanlandırıyor şimdi
Kimyasaldan sonra tutma olasılığı daha yüksek diyorlar hadi inşallahKızçelerim, "ben demiştim" diyen olmak istemezdim ama 10.49 çıktı, yani elveda minik hücre bebeklerimsonraki aylara inşallah hepimiz anne olur, duygusunu tadarız inşallah.dur ya ben bi 50li ovülasyon testi alam, beni bu daha çok heyecanlandırıyor şimdi
İvit benim oğlum aynen bu şekilde oldu. Aylarca yırtındım adet öncesi testler kastırmalar. Ay canım ben içmiyim gebe olabilirim, ah canım ben koşmıyım gebe olabilirim stayla yaşayıp yaşayıp ardından hiç gebe olmadığımı düşündüğüm, içki içtiğim koşturup durduğum uçaklardan inmediğim, adetim sökülsün diye sarı kantaron hapı kullanıp sıcak küvetlerde adet söktürmeye çalıştığım dönemde öğrendim. Bi kere dahi lekelenmem dahi olmadı herşey de bunca saçmalığa rağmen hep çok şükür yolunda gitti. Olacağı gelince oluyor valla. Yaptırdın mı sen test bakıyımAhahaaa, kız yordum dimi sizi, valla size de kıydım kendimle beraber senin oğlun bu söylediğin şekilde mi oldu? Hiç bilmiyordum bak
Senin bize teselli veriyor olmanÜzülme ya valla bak, ben çok üzülmedim çünkü hiç olacağına inanmadım 24 değerini gördükten sonra.olur inşallah önümüzdeki aylarda, doktora giderim olmazsa yumurta takibi, klomen miydi şu ilaç onu falan kullanırım, daha çok ihtimal var, olur inşallah, totalde 178 tl kayıpla oturdum kaldım ama sonuç olarak
Valla kuzum teselli mi olur bilmem ama benim 80. Gunde çatladı bu meret delirtti beniSenin bize teselli veriyor olmanne acaip bi topluluk olduk sen bizi teselli ediyorsun benim de bugün 28. Günüm hala ovulasyonda pik yok . Kocam iş seyahatine gidecek diye söylendim durdum adam yarın gece dönüyor ben hala yumurtayı çatlatamadım şaka gibi agnucaston un etkisi acaba ne zamana başlayacak. Keşke bileydim de adet oldugum gibi başlayaydım 19. Gün değil Yildiz__Tozu .. beni de teselli et kız
Ya canim benim gecen döngude yumurtlama dedigim akintinin aslen sperm oldugunu fark ettim. iliski oldukca bende o akinti 4 hatta 5 gun kadar oluyor, bende ovulasyon akintisiyla cok karisiyor . bendeki tek ipucu adet uzun surede olacaksa gogus agrisi, goguslerim agrimaya basladiktan 15 gun sora geliyor adet.ben cikip marketten aliyorum clearblue nun 10 lu ovulasyon kiti , 2. kutudayim, o elektronik iste benim cizgi pesinde kosmama gerek olmuyor ama iste yaklasti mi daha uzak mi onlari da anlayamiyorum cunku sdece 2 en onemli gunu geösteriyormus. biri yumurta catlamadan onceki gun ve ertesi gun de catladigi gun. aslen cizgi takibi yapiladan da 5 li paket almistim evde kaybolcu inanilmaz bi durum :) esime de soramadim utandim valla:) benim akintiya güvenim sifir yani. bu LH hormonu yukselmeden yumurtanin catlama ihtimali sifir di mi kizlar yaaa?? bi de arada catlamissa kirmizilari görürsem 10 güne baya komik olur yani. Bi de yumurta olusmadan catlamadan adet olunuyo mu yaa? ya biz bi yumurta denk getirebilsek dicem ki denedik de olmadi. daha bir kere bile deneyememisiz arkadas bosa sikiyoruz burda:)Valla kuzum teselli mi olur bilmem ama benim 80. Gunde çatladı bu meret delirtti benisanırım bu sefer çatladı inşallah en sevmediğim şey şu yumurtanın çatlamasını beklemek ya ovu testin azsa bi daha sipariş et ortada kalma ne zaman çatlıcağı belli olmuyo hiç ben gelen akıntıdan anlıyom yumurtlama olduğunu anca
Kuzum sen normal laboquick ovulasyon al. Seninki bana biraz sakat geldiYa canim benim gecen döngude yumurtlama dedigim akintinin aslen sperm oldugunu fark ettim. iliski oldukca bende o akinti 4 hatta 5 gun kadar oluyor, bende ovulasyon akintisiyla cok karisiyor . bendeki tek ipucu adet uzun surede olacaksa gogus agrisi, goguslerim agrimaya basladiktan 15 gun sora geliyor adet.ben cikip marketten aliyorum clearblue nun 10 lu ovulasyon kiti , 2. kutudayim, o elektronik iste benim cizgi pesinde kosmama gerek olmuyor ama iste yaklasti mi daha uzak mi onlari da anlayamiyorum cunku sdece 2 en onemli gunu geösteriyormus. biri yumurta catlamadan onceki gun ve ertesi gun de catladigi gun. aslen cizgi takibi yapiladan da 5 li paket almistim evde kaybolcu inanilmaz bi durum :) esime de soramadim utandim valla:) benim akintiya güvenim sifir yani. bu LH hormonu yukselmeden yumurtanin catlama ihtimali sifir di mi kizlar yaaa?? bi de arada catlamissa kirmizilari görürsem 10 güne baya komik olur yani. Bi de yumurta olusmadan catlamadan adet olunuyo mu yaa? ya biz bi yumurta denk getirebilsek dicem ki denedik de olmadi. daha bir kere bile deneyememisiz arkadas bosa sikiyoruz burda:)
Geçen ay benimde pik olmadı bi türlü laboquick kullandım hep silikti hiç koyulaşmadı ben ayırt edebiliyorum çünkü genelde o kadar sık ilişki olmuyo 2 cocuklaYa canim benim gecen döngude yumurtlama dedigim akintinin aslen sperm oldugunu fark ettim. iliski oldukca bende o akinti 4 hatta 5 gun kadar oluyor, bende ovulasyon akintisiyla cok karisiyor . bendeki tek ipucu adet uzun surede olacaksa gogus agrisi, goguslerim agrimaya basladiktan 15 gun sora geliyor adet.ben cikip marketten aliyorum clearblue nun 10 lu ovulasyon kiti , 2. kutudayim, o elektronik iste benim cizgi pesinde kosmama gerek olmuyor ama iste yaklasti mi daha uzak mi onlari da anlayamiyorum cunku sdece 2 en onemli gunu geösteriyormus. biri yumurta catlamadan onceki gun ve ertesi gun de catladigi gun. aslen cizgi takibi yapiladan da 5 li paket almistim evde kaybolcu inanilmaz bi durum :) esime de soramadim utandim valla:) benim akintiya güvenim sifir yani. bu LH hormonu yukselmeden yumurtanin catlama ihtimali sifir di mi kizlar yaaa?? bi de arada catlamissa kirmizilari görürsem 10 güne baya komik olur yani. Bi de yumurta olusmadan catlamadan adet olunuyo mu yaa? ya biz bi yumurta denk getirebilsek dicem ki denedik de olmadi. daha bir kere bile deneyememisiz arkadas bosa sikiyoruz burda:)
Bilmiyorum ruh halim neyi gosterirseSen ne zaman test yapacaksın hanımefendicimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?