- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.021
GitmedimKızz sen naptın daha gitmedin mi doktora?
almanyada nerde bulcam onu yaa. ay bi de o testlerde cizgi saymak saymak icimi daraltir gibi. belki temmuzda türkiyeye geldigimde alir bi koli dönerim ahahah:)Kuzum sen normal laboquick ovulasyon al. Seninki bana biraz sakat geldi
:))))) keske ben de iki cocugu görsem de cok iliski olmasa :) benim emzirme sonrasi bi gözüm acildi hormonlardan galiba, daha bebek karari yokken, ay dedim ben sapittim en iyisi ikinciyi yapalim ben bi uslanayim, resmen bunun icin ikinciye girmistik suan o hisler gitti ama.Geçen ay benimde pik olmadı bi türlü laboquick kullandım hep silikti hiç koyulaşmadı ben ayırt edebiliyorum çünkü genelde o kadar sık ilişki olmuyo 2 cocukla
Kaç gün kaldı söyle bakiiimBilmiyorum ruh halim neyi gosterirsebi bakmissin sabah kan vermisim
Canım b ur aya böyle Bi konu açmak bile beni üzüyor inan bir sebep aradım hep kendimde ben kapalı Bi bayanım hani açıklıgıma kızdı desem bir arasayken işin i sini yaptırmam görümcelerime dahi ama insan işte bebek olunca cok daha değiştiler iyice sildim kafamda yani onları bunu bize ver sen bidaha yap bile dediler düşün ben bunu yapana kadar ne gözyaşları döktüm kimin haberi varMonaezop canım üzüldüm gerçekten senin adına. Neden insanlar böyle anlamıyorum. Sonuçta oda bir anne sende başka annenin bir evladısın. Senin annen eşine bu şekilde davransa konuşsa acaba kayınvaliden ne yapar. Ama şöyle de bir şey var, insan 4 4 lük anlaştığı insan ile bile bir arada olunca anlaşmazlıklar oluyor. Ha sizinkisi aynı ev değil aynı apartman ama bence huzurun yerinde olsun kira öde derim ben. Mutsuz olduktan sonra kira parası cebinde olsa inan bi işe yaramaz. Allah kayınvalidene vicdan versin senin de bir evlat olduğunu, yakında bir anne olacağını unutmasın inşallah. Eşinle de vay annene hiç cevap vermiyorsun diye münakaşaya girme derim. Önce huzur.
Valla kuzum inan hic bilmiyorum ben baya erken yumurtladim saniyorum ama yinede 2 gun erken yumurtladim varsayiyorum. 2-3 kaldi diyimKaç gün kaldı söyle bakiiim
Amni canım kiraya çıkacağız galiba biraz ortada Bi yer de tuttucaz evi yorumlarınız için cok saolunCnm benim benim gorusum kaynana ile ayni bina degil ayni ilde bile kalmam. Sirf bu yuzden aile apartmanindan ev satip baska yerlere giden insanlar . Sizin ailenizde ayni yerde mi yasiyor. Size kim yardim edecek ise ona yakin bir ev tutun bence. Allah yasatmasin ama cok sikinti yasayabilirsiniz. Allah yardimciniz olsun.
İnşallah canım isteğim ve çabam o yöndeKesinlikle aynı binaya gitme. Sakın sakın sakın. Akıllı ol
Ayyy o nasıl söz ya bunu bize ver sen bi daha yap falan. Yazık yazık insanlık nereye gidiyor. Madem çok biliyor kendi yapsın bi tane. Ayyy çok kızdım ya sinirlerim bozuldu terbiyesiz kadın. Aman uzak durrr kuzummCanım b ur aya böyle Bi konu açmak bile beni üzüyor inan bir sebep aradım hep kendimde ben kapalı Bi bayanım hani açıklıgıma kızdı desem bir arasayken işin i sini yaptırmam görümcelerime dahi ama insan işte bebek olunca cok daha değiştiler iyice sildim kafamda yani onları bunu bize ver sen bidaha yap bile dediler düşün ben bunu yapana kadar ne gözyaşları döktüm kimin haberi var
O zaman arefe günü yaptırıyorsun bencemmmmValla kuzum inan hic bilmiyorum ben baya erken yumurtladim saniyorum ama yinede 2 gun erken yumurtladim varsayiyorum. 2-3 kaldi diyim
Uzak durmak ne kelime soguk ve mesafeli olmak gerekiyormuş iyi olup yumusak oldukça başıma çıktılarAyyy o nasıl söz ya bunu bize ver sen bi daha yap falan. Yazık yazık insanlık nereye gidiyor. Madem çok biliyor kendi yapsın bi tane. Ayyy çok kızdım ya sinirlerim bozuldu terbiyesiz kadın. Aman uzak durrr kuzumm
Arkadasim tedavi oldu yarin kan vercek saglik ocaginda onla gitcem bi gazla bende verebilirim kuzumO zaman arefe günü yaptırıyorsun bencemmmm
Allah Allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın bunu bize ver sen bidaha yap diyen insan şakası dahi kaç yıl cocugu olmayan İnsana yapılmıcak bişey ama diyebiliyorsa ben onun samimiyrne inanamamKendi kızlarına başkaları aynı şeyi yapsalar istemezler karşı çıkarlar...ama gelinler el kızı nasıl olsa onları doğurup büyüten gözünden sakınan anaları yok sanki. Birbirlerini karşılıklı anne-kız olarak gören kaynana-gelinler varsada çok enderdir. Yetişme tarzı, bakış açısı ve Allah korkusuyla alakalı bi durum
Arada olur öyle ya bendede o hisler yok bu yaşta menepozlu teyze damgası yedim için ölmüş diyo eşim hep:))))) keske ben de iki cocugu görsem de cok iliski olmasa :) benim emzirme sonrasi bi gözüm acildi hormonlardan galiba, daha bebek karari yokken, ay dedim ben sapittim en iyisi ikinciyi yapalim ben bi uslanayim, resmen bunun icin ikinciye girmistik suan o hisler gitti ama.
Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallahUzak durmak ne kelime soguk ve mesafeli olmak gerekiyormuş iyi olup yumusak oldukça başıma çıktılar
Kız karar ver artıkArkadasim tedavi oldu yarin kan vercek saglik ocaginda onla gitcem bi gazla bende verebilirim kuzumama agrim var sanki adet olcam kararsizim
Rica ederim tatlim insallah hersey gonlunce olur. Sakin kendini ezdirme. Lafini da esirgeme.Egerki saygi gormek istiyolarsa saygili olsunlar. Hele o gorumceler. Gitsinle bi kendileriyle ugrassinlar. Cokk kiziyorum valla.Amni canım kiraya çıkacağız galiba biraz ortada Bi yer de tuttucaz evi yorumlarınız için cok saolun
Allah Allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın bunu bize ver sen bidaha yap diyen insan şakası dahi kaç yıl cocugu olmayan İnsana yapılmıcak bişey ama diyebiliyorsa ben onun samimiyrne inanamam
Evet kuzum 2.oldu.nasıl nir şey yapmayayım bu ay?Tüh yaben umutlanmistim oysaki o kadar. Bence bu ay birsey yapma canim pesi hemen gelir insallah kimyasal icin oyle diyolar. Ama neden kimyasal oluyo bu 2 oldu dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?