- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.041
Amin canım, hepimizin inşallah, çok sağolNeyse canın sağolsuninşallah bi dahaki sağlıklı olur kuzum
Ya gitsem ne diyecek ki, normal diyecek, her şey tamam diyecek, değerlerin güzel dene diyecek.valla hiç doktora da gidesim yok.biraz sakin kalayım ya, yoruldum.şart da değil yani, kısmet değilse de olmaz, ne yapayım.Allah hayırlısını versin.Bende iki kere arka arkaya kimyasal geçirdim bi kerede iki ay sonra geçirdim cok zor canım rabbim nasip eder bian önce sağlıklısıyla hayırlısıyla inşallah canım ya ayrıntılı bi şekilde doktora git istersen ben o sıralarda gitmedim pişmanım
Tamam canım, çok sağol,olur inşallah hayırlısıyla.mutlu bi evliliğim var, çok şükür, Allah hiç nasip etmeyebilir de, çok şükür hayat arkadaşımla da hiç sıkılmadan bir ömür geçirebilecek kadar aşığım.onun için hayırlısı diyorumHayırlısı be kuzum. Sen güçlü bir kadınsın unutma. Vazgeçmek yok bol dua var
Sen çaktırmadan ovülasyonı değerlendir işte, eşin strese girmeden, hem özlemiş de olursunız, hadi bakayım tam zamanıSenin bize teselli veriyor olmanne acaip bi topluluk olduk sen bizi teselli ediyorsun benim de bugün 28. Günüm hala ovulasyonda pik yok . Kocam iş seyahatine gidecek diye söylendim durdum adam yarın gece dönüyor ben hala yumurtayı çatlatamadım şaka gibi agnucaston un etkisi acaba ne zamana başlayacak. Keşke bileydim de adet oldugum gibi başlayaydım 19. Gün değil Yildiz__Tozu .. beni de teselli et kız
Valla benim ağustostan sonra hemen tutmadı ama pek denemedik de o aralar işin aslı.bir de biraz dinleneyim canım ya, yıprandım kafa olarak.ama tabii ovü testimi şimdiden aldım, peknde pes edeceğe benzemiyorum aslındaKimyasaldan sonra tutma olasılığı daha yüksek diyorlar hadi inşallah
Yaaa amin inşallah Allahım senden de razı olsun inşallah❤ Evet çok haklısın bu organik konusunda ama yiyebiliyorsan köy tavuğu yumurtası sütü yoğurdu falan ne mutlu sana. Ben asla yiyemem onları. Köy yumurtası kokar ev sütü kokar hele tavuk görsem bilsem hayatta yiyemem köy tavuğu olduğunu. Bi evden yediğim şey yoğurt oda zar zor. Çok saçma ama organik olarak yiyebildiğim tek şey sebze meyve, yani olsa yiyebileceğim. O yüzden belki de olmadı şimdiye kadar bilmiyorum Ama bunları yersen çocuğun olur deseler yiyebilir miyim onuda bilmiyorum. Mesela keçi peyniri falan olurya. Yemek masasında o olsa ben diğer yemekleri yiyemem ya. Ay üzüldüm kendime kız
Kızlar malum dünden beri bi heycan yazıyorum coşturdum yinedün kasıklarımda sağlı sollu ağrı vardı bide belimde ağrı vardı dün gece geçmişti bunlar bi kaç saat içinde bugun öğleden sonradan beri kasıklarımdan bacaklarıma vuran kramp mı desem batma mı bilmiyorum aniden olup olup geçiyo çünkü öyle bişey işte belimede arada batma oluyo bazen sağ bazen sol dünkü kasığımdaki ağrılar böyle değildi heycanla geri sayımı başlattım yine
Amin canım bende 3 kere yaşadım senin gibi düşündüğüm için ve çok aşırı yıprandığım için gitmedim bi süre ara verdik korunduk hatta 3 4 ay falan hala bekliyorum benimde değerlerim herseyim normal hakkımızda hayırlısı olsun inşallah yaYa gitsem ne diyecek ki, normal diyecek, her şey tamam diyecek, değerlerin güzel dene diyecek.valla hiç doktora da gidesim yok.biraz sakin kalayım ya, yoruldum.şart da değil yani, kısmet değilse de olmaz, ne yapayım.Allah hayırlısını versin.
Kızçelerim, "ben demiştim" diyen olmak istemezdim ama 10.49 çıktı, yani elveda minik hücre bebeklerimsonraki aylara inşallah hepimiz anne olur, duygusunu tadarız inşallah.dur ya ben bi 50li ovülasyon testi alam, beni bu daha çok heyecanlandırıyor şimdi
Dün çatladı sanırım canım ya ağrı tam sağ kasık ve sol kasıktaydı belimdeydi dün çatlamasa bile bugun çatlamıştır heralde artık bugun öğleden sonra baya bi ağrım oldu gene ama bu seferki net bi şekilde kenardaydı kasığımdan bacağıma batan bi kramp gibiydi belimde ağrıyodu akıntımda kesildi o şeffaf akıntı gelene kadar hep akıntım vardı dün şeffaf akıntı gelir gelmez ardından bi daha akıntım olmadı beklemekten başka yapacak bişey kalmadı artık dün geceden sonra buvun bile çatlasa tutma oranı yüksek bu bile mutlu ediyo beniYumurtlaman oldu belkide
Dün çatladı sanırım canım ya ağrı tam sağ kasık ve sol kasıktaydı belimdeydi dün çatlamasa bile bugun çatlamıştır heralde artık bugun öğleden sonra baya bi ağrım oldu gene ama bu seferki net bi şekilde kenardaydı kasığımdan bacağıma batan bi kramp gibiydi belimde ağrıyodu akıntımda kesildi o şeffaf akıntı gelene kadar hep akıntım vardı dün şeffaf akıntı gelir gelmez ardından bi daha akıntım olmadı beklemekten başka yapacak bişey kalmadı artık dün geceden sonra buvun bile çatlasa tutma oranı yüksek bu bile mutlu ediyo beni
Tatlım ismimi yazdırmıştım hamileyim Allah’ıma şükürler olsun darısı tüm isteyenlerin başına çift çizgiyi gördümYumurtlaman oldu belkide
Valla kuzum hiç bilmiyorum ki ben hiç yumurta takibi yaptırmadım nasıl nerden bakıp anlıyolar bilmiyorum ama şeffaf akıntı yumurtlama belirtisi korunuyosanız şuan zaten yumurtlama akıntosındam başka bişey olması çok az bi ihtimal benimde şeffaf akıntım geliyodu ama o daha az daha cok yoğun katı oluyodu afedersin peçeteye silerken gelen bi akıntıydı bu seferki cok ince bi yapıdaydı aşırı kaygandı yıka yıka çıkaramadım tuvaletimden sonra geldi sonradan dank etti kafama heycan oldum baktım saydam aşırı kaygandı tutamadım bile cok fazlaydı özellikle diğer akıntılarımdan daha coktuAy inşallah inşallahbenimde dün şeffaf gelmişti akıntım bugünde aynısı geldi
belki bendede yumurtlama olmuştur (inşaallah)
Dört gözle bekliyorum valla bende hayırlısıyla olayımda... Bide bakalım doktor ne diyecek eğer şimdi yumurtlamam olduysa Perşembe günü ultrasondan anlar mı acaba illa alttan mı bakması lazım anlaması için
En son 26 şubatta adet olmuştum tam 3 ay dolmuş
Cok şükür canım cok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin bizlere dua et darısı başımıza inşallahTatlım ismimi yazdırmıştım hamileyim Allah’ıma şükürler olsun darısı tüm isteyenlerin başına çift çizgiyi gördümyarın kan testi yaptırcam
Amin canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın daha önce bebeğimin kalp atışını duyamamıştık kürtaj olmustum allahım kimseye e yaşatmasın şimdi tek korkum bu aynısını yaşamamakCok şükür canım cok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin bizlere dua et darısı başımıza inşallah
BENim kayınvalidemde de var böyle laf sokmalar falan hiçi hoşlanmıyorum oldukça sinir bozucu valla ben oturmazdım uzak dururdum bu benim düşüncemi kiraya çık huzurunu kaybetme derim çocuğuna da onlara baktırma ben asla istemiyorum kayınvalidem gelini karalama torunu kendi tarafından çekmeyi çok seviyor kayınbaba da öyle neyse işte oturmazdım yani o apartmandaKızlar sizlere samimiyetinize güvenerek farklı Bi konu hakkında danışmak istiyorum cok çıkmazda kaldığım için sorma gereği duydum suan hamileyim (çok şükür allahım) bu bebeğe çok zor hamile kaldım geçmişte yazdıklarımı bilen arkadaşlar bilir çok zorlandım ve hala zorlanıyorum bebeğim ikizdi hatta birini düşürdüm neyse konuya geleyim şuan eşim memlekette tain istedi bende eş durumu isticem inşallah cünkü burada yalnız çok zorlandık asıl mevzu kayınvalidemgiliin Bi müstakil evı vardı mütaite verdiler orada 3 daireleri var şimdi biz oraya gidinde bebeğime eminim çok sonradan oldugu ve tek erkek ten ilk torun olacağı için beni çok saf dışı cıkarafakşar bunu hep söylediler nereden biliyorsun demeyin ben o apartmana oturmaktan çok korkuyorum eşimle aram bozulur diye eşim kiraya çıkarız falan dedi kredi çekemeyiz suan ikimizde çalışıyoruz ama faize girmek istemiyoruz ne yapmalıyım kiraya mı çıkayım yoksa aynı binaya mı oturayım bide kayınvalidem görümcem benden bu kadar uzakken bile gelip kalmayı çok seven insanlar sürekli de laf sokarlar en ağrıma gidende ogluma cok kız gösterdim istediklerimi almadı seni aldı demesi oldu ona şimdiye kadar hiç saygısızlık yapmadım yapmayı da asla istemem ama napmam lazım cok cok ada kaldım okula gitmedim rapor aldım tain istemeseydi ide sürekli rapor alıyorduk kimsemiz yok burda
Tatlım ismimi yazdırmıştım hamileyim Allah’ıma şükürler olsun darısı tüm isteyenlerin başına çift çizgiyi gördümyarın kan testi yaptırcam
Amin canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın daha önce bebeğimin kalp atışını duyamamıştık kürtaj olmustum allahım kimseye e yaşatmasın şimdi tek korkum bu aynısını yaşamamak
BENim kayınvalidemde de var böyle laf sokmalar falan hiçi hoşlanmıyorum oldukça sinir bozucu valla ben oturmazdım uzak dururdum bu benim düşüncemi kiraya çık huzurunu kaybetme derim çocuğuna da onlara baktırma ben asla istemiyorum kayınvalidem gelini karalama torunu kendi tarafından çekmeyi çok seviyor kayınbaba da öyle neyse işte oturmazdım yani o apartmanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?