Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya gitsem ne diyecek ki, normal diyecek, her şey tamam diyecek, değerlerin güzel dene diyecek.valla hiç doktora da gidesim yok.biraz sakin kalayım ya, yoruldum.şart da değil yani, kısmet değilse de olmaz, ne yapayım.Allah hayırlısını versin.

Hayırlısı be kuzum. Sen güçlü bir kadınsın unutma. Vazgeçmek yok bol dua var
Tamam canım, çok sağol,olur inşallah hayırlısıyla.mutlu bi evliliğim var, çok şükür, Allah hiç nasip etmeyebilir de, çok şükür hayat arkadaşımla da hiç sıkılmadan bir ömür geçirebilecek kadar aşığım.onun için hayırlısı diyorum

Sen çaktırmadan ovülasyonı değerlendir işte, eşin strese girmeden, hem özlemiş de olursunız, hadi bakayım tam zamanı

Kimyasaldan sonra tutma olasılığı daha yüksek diyorlar hadi inşallah
Valla benim ağustostan sonra hemen tutmadı ama pek denemedik de o aralar işin aslı.bir de biraz dinleneyim canım ya, yıprandım kafa olarak.ama tabii ovü testimi şimdiden aldım, peknde pes edeceğe benzemiyorum aslında

Köy ürünlerinden tiksiniyosun heralde
Ben bulsam yerdim ama bi kereliğine öyle almıştık sadece inan köy tavuğunda tiksindirecek bi koku yoktu ama yoğurtları biraz kokulu oluyor onu bende yiyemem hele sütün ve yoğurdun kaymağını hayatta yiyemem ama tatlının üstündeki kaymağa tatlıyla beraber bayılırım böyle enteresan yönüm var keçi peyniri de kokarya sen kokan şeyleri yiyemiyosun anlaşılan. Babam geçen gün adapazarına gitmişti ordan süt getirmiş bidon bidon çiğ süt yeni sağılmış
Onunla sütlaç yapacaktım bide yoğurdumu mayalayacaktım kaynattım bir kesti bozulmuş meğersem ama dökmedim ziyan olmasın dedim çökelek (lor) yaptım çok faydalı börek veya tatlıda kullanmayı düşünüyorum tadına baktım güzel valla koku falanda yok ama sütü hakiki ve taze ondandır belki

Yumurtlaman oldu belkide

Amin canım bende 3 kere yaşadım senin gibi düşündüğüm için ve çok aşırı yıprandığım için gitmedim bi süre ara verdik korunduk hatta 3 4 ay falan hala bekliyorum benimde değerlerim herseyim normal hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ya

Ay canım hayırlısı olsun inşallah ya tüh yanılmışız demekki

Yumurtlaman oldu belkide
Dün çatladı sanırım canım ya ağrı tam sağ kasık ve sol kasıktaydı belimdeydi dün çatlamasa bile bugun çatlamıştır heralde artık bugun öğleden sonra baya bi ağrım oldu gene ama bu seferki net bi şekilde kenardaydı kasığımdan bacağıma batan bi kramp gibiydi belimde ağrıyodu akıntımda kesildi o şeffaf akıntı gelene kadar hep akıntım vardı dün şeffaf akıntı gelir gelmez ardından bi daha akıntım olmadı beklemekten başka yapacak bişey kalmadı artık dün geceden sonra buvun bile çatlasa tutma oranı yüksek bu bile mutlu ediyo beni

Kimyasal bile kürtajdan 10 kat daha iyidir inanın kürtaj olmak hem bedenen hemde ruhen daha zor Allah o durumu hiçbirinize ve bana tekrar yaşatmasın
Sağlıklısını nasip etsin Rabbim hepimize amin

Ay inşallah inşallah benimde dün şeffaf gelmişti akıntım bugünde aynısı geldi
belki bendede yumurtlama olmuştur (inşaallah)
Dört gözle bekliyorum valla bende hayırlısıyla olayımda... Bide bakalım doktor ne diyecek eğer şimdi yumurtlamam olduysa Perşembe günü ultrasondan anlar mı acaba illa alttan mı bakması lazım anlaması için
En son 26 şubatta adet olmuştum tam 3 ay dolmuş

Valla kuzum hiç bilmiyorum ki ben hiç yumurta takibi yaptırmadım nasıl nerden bakıp anlıyolar bilmiyorum ama şeffaf akıntı yumurtlama belirtisi korunuyosanız şuan zaten yumurtlama akıntosındam başka bişey olması çok az bi ihtimal benimde şeffaf akıntım geliyodu ama o daha az daha cok yoğun katı oluyodu afedersin peçeteye silerken gelen bi akıntıydı bu seferki cok ince bi yapıdaydı aşırı kaygandı yıka yıka çıkaramadım tuvaletimden sonra geldi sonradan dank etti kafama heycan oldum baktım saydam aşırı kaygandı tutamadım bile cok fazlaydı özellikle diğer akıntılarımdan daha coktu

Tatlım ismimi yazdırmıştım hamileyim Allah’ıma şükürler olsun darısı tüm isteyenlerin başına çift çizgiyi gördüm yarın kan testi yaptırcam
Cok şükür canım cok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin bizlere dua et darısı başımıza inşallah

Cok şükür canım cok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin bizlere dua et darısı başımıza inşallah
Amin canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın daha önce bebeğimin kalp atışını duyamamıştık kürtaj olmustum allahım kimseye e yaşatmasın şimdi tek korkum bu aynısını yaşamamak

BENim kayınvalidemde de var böyle laf sokmalar falan hiçi hoşlanmıyorum oldukça sinir bozucu valla ben oturmazdım uzak dururdum bu benim düşüncemi kiraya çık huzurunu kaybetme derim çocuğuna da onlara baktırma ben asla istemiyorum kayınvalidem gelini karalama torunu kendi tarafından çekmeyi çok seviyor kayınbaba da öyle neyse işte oturmazdım yani o apartmanda

Tatlım ismimi yazdırmıştım hamileyim Allah’ıma şükürler olsun darısı tüm isteyenlerin başına çift çizgiyi gördüm yarın kan testi yaptırcam

Hayırlı olsun canım bizede dua et
Haber edersin sonucunu sağlıkla yükselir inşallah... Sat ne zamandı?

Ay bende kürtaj oldum ya 19 gün önce
İnşallah sağlıklıdır...
Kürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldın peki? Benim dün ilk defa şeffaf akıntı geldi bugünde geldi ama cesaret edemiyorum

Böylelerinden uzak durmak gerek yoksa huzur muzur kalmaz. 2 göz odalı evde otur ama huzurun olsun bende böyle düşünüyorum. Bir çocuğun yeri de anasının yanıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…