- 28 Eylül 2016
- 638
- 462
- 53
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.061
Canım ben kürtajdan sonra 3ay korundum korundukdan 3ay sonra oldu çok şükür inşallah sende hamilesindirAy bende kürtaj oldum ya 19 gün önce
İnşallah sağlıklıdır...
Kürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldın peki? Benim dün ilk defa şeffaf akıntı geldi bugünde geldi ama cesaret edemiyorum
28dündü yanı ama tabi ben dayanamayıp iki gün önce yaptım ve çikti canımHayırlı olsun canım bizede dua et
Haber edersin sonucunu sağlıkla yükselir inşallah... Sat ne zamandı?
Rabbim göstermesin canım kötü düşünme rabbim inşallah tekrar yaşatmazAmin canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın daha önce bebeğimin kalp atışını duyamamıştık kürtaj olmustum allahım kimseye e yaşatmasın şimdi tek korkum bu aynısını yaşamamak
Amin canım kimseye göstermesin rabbim inşallah sağlıkla kucağıma alırım ama elimde değil canım ister istemez aklına geliyor insanınRabbim göstermesin canım kötü düşünme rabbim inşallah tekrar yaşatmaz
Aynen çok kötü bir huy ama evet tiksiniyorumKöy ürünlerinden tiksiniyosun heralde
Ben bulsam yerdim ama bi kereliğine öyle almıştık sadece inan köy tavuğunda tiksindirecek bi koku yoktu ama yoğurtları biraz kokulu oluyor onu bende yiyemem hele sütün ve yoğurdun kaymağını hayatta yiyememama tatlının üstündeki kaymağa tatlıyla beraber bayılırım böyle enteresan yönüm var keçi peyniri de kokarya sen kokan şeyleri yiyemiyosun anlaşılan. Babam geçen gün adapazarına gitmişti ordan süt getirmiş bidon bidon çiğ süt yeni sağılmış
Onunla sütlaç yapacaktım bide yoğurdumu mayalayacaktım kaynattım bir kesti bozulmuş meğersem ama dökmedim ziyan olmasın dedim çökelek (lor) yaptım çok faydalı börek veya tatlıda kullanmayı düşünüyorum tadına baktım güzel valla koku falanda yok ama sütü hakiki ve taze ondandır belki
Aynen canim ondan erkene alir diyorum. Sogan kurunde 1 hafta erkene almistiKız karar ver artıkdur bakalım olmazsın inşallah. Bu ay çörekotu kürü yemiştin demi sen
Klomen felan dedin ya kuzum bence bosuna yukleme kendine insallah olacaktir kendiligindenEvet kuzum 2.oldu.nasıl nir şey yapmayayım bu ay?
Canım ben kürtajdan sonra 3ay korundum korundukdan 3ay sonra oldu çok şükür inşallah sende hamilesindir
Amin canım kimseye göstermesin rabbim inşallah sağlıkla kucağıma alırım ama elimde değil canım ister istemez aklına geliyor insanın
Aynen çok kötü bir huy ama evet tiksiniyorumkokular beni rahatsız ediyor. Aynı annem gibisin oda kesilen sütten ya kete yapar ya lor ben ona hiç çekmemişim. Nerdeyse bir yıllık evliyim daha hiç ev sütü almadım. Yoğurdumu da kayınvalidem yapıyor Allah razı olsun. Ama inanır mısın 1 kg yoğurdu 2 hafta da bitiremiyorum. Allah var hiç ekşimiyorda
Çok iyi anlıyorum seni canım gerçekten hamile kalsam gerisi kolay diyoruz Bazen ama hamile kalıncada bu sefer kaybetme korkusu kese görüncek mi kanda yükselcek mi kalbi atıcak mı gibi bi sürü şey dülüyo insanın aklına da kalbine de heleki bide önceden kaybın varsa daha bi zor oluyodur eminim inşallah hahırlısoyla kavuşursun yavrunaAmin canım kimseye göstermesin rabbim inşallah sağlıkla kucağıma alırım ama elimde değil canım ister istemez aklına geliyor insanın
Bence bıraz beklemelisin canım çünkü rahmin dinlenmesi gerekiyormuş inşallah sende en yakın zamanda hamile kalırsınHmm ne güzel maaşallah...
Ben hamile olamamki daha kürtaj olalı 19 gün oldu henüz kontrole bile gitmedim
Kanamam 3-4 gün önce kesildi cesaret edemiyorum şuan yani anlayacağın...
Ama 3 ay beklemek istemiyorum
İnşaAllah 3 aya kalmadan sağlıkla kalırım
Aynen canım stres hiç bitmiyorÇok iyi anlıyorum seni canım gerçekten hamile kalsam gerisi kolay diyoruz Bazen ama hamile kalıncada bu sefer kaybetme korkusu kese görüncek mi kanda yükselcek mi kalbi atıcak mı
Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin canımAhh bilmezmiyim o hissi şimdiden düşünüyorum nasıl geçecek o bekleyişler ne tereddütlerle geçecek Allah yardımcımız olsuninşAllah kalayımda hayırlısıyla onu o zaman düşüneyim
Bence bıraz beklemelisin canım çünkü rahmin dinlenmesi gerekiyormuş inşallah sende en yakın zamanda hamile kalırsın
Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin canım
Hadi bakalım ya merak ediyorum çok. Ben kendimle meşgul olamıyorum ya sizlere sarsımAynen canim ondan erkene alir diyorum. Sogan kurunde 1 hafta erkene almisti
Kayınvalidem 1 litrelik cam kavanozlara yapıyor bence o yüzden ekşimiyor yada ben 1er kaşık anca yediğim için ekşi gelmiyorHadi canımama normal şartlarda katkısız yoğurdun 1 haftadan sonra ekşimesi gerekir katkısızya şimdi yeme bakalım ama inşaAllah hamile kaldığın zaman mecbur yiyeceksin güzelim bu işler böyle ☺
En azından yoğurt önemli ...doktorlar o zaman diyecek ev yoğurdu ye paketli gıdalar yeme südünü iç et baklagiller haftada 2 defa muhakkak olmalı
Tatlı yerine taze meyve veya sağlıklı tatlılar
Bu kısım biraz can sıkıcı ☺ gerçi canı çeken yiyor herşeyi ama belli başlı gıdalar mutlaka düzenli yenmeli
Ablam hamileyken doktoru ona "Hergün 5 tane yumurta yiyeceksin" demişti (yok artık daha neler)
Bence sen şimdiden alıştırmaya çalış kendini
Cnm bence artik eskidendi ole ic ice yadmamak yada kaynana gorumce mudahalesi. Suanda daha seviyeli duruluyor yada ben ve etrafimdakiler ole bilmiyorum. Ben 2.5 yillik evliyim kaynanami iki gore gordum en fazla 5 kerede telle konistum. Paylasabilecegim bisey yok cunku. Benimde gorumceler ve elti bi kackere laf sokmaya calistilar agizlarinin payini alip otutdular. Esimede dedim aile bireyleri herhangi bi sekilde mudahale etmelri demek tamamen bosanma nedenidir. Oyuzden seviyeli ol basin rahat olsun.Böylelerinden uzak durmak gerek yoksa huzur muzur kalmaz. 2 göz odalı evde otur ama huzurun olsun bende böyle düşünüyorum. Bir çocuğun yeri de anasının yanıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?