- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.081
Bence bıraz beklemelisin canım çünkü rahmin dinlenmesi gerekiyormuş inşallah sende en yakın zamanda hamile kalırsın
Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin canım
Amin canım sağolasın ...evet bende o yüzden 2 ay mühlet verdim kendime herşey yolunda giderse inşaallah başlarım o zaman yani temmuz ayında bakalım nasip❤
[/QUOTEinşallah güzel haberlerini alırız
Aynı zamanda başlayacağız bebek düşüncesine deseneAmin canım sağolasın ...evet bende o yüzden 2 ay mühlet verdim kendime herşey yolunda giderse inşaallah başlarım o zaman yani temmuz ayında bakalım nasip❤
Varmı gebelik şüphesiKızlaar içimde neler oluyor bilmiyorum ama sol boşluktan sırtıma bi ağrı çekiyorhastalanacağıma dair gram belirti yok normalde her ay hastanelik olan ben yani ..
Yeşil damarlar göğsümde,Varmı gebelik şüphesi
Günün gecti mi test yap rahatlaYeşil damarlar göğsümde,
Göğüsüme bastırcıkta acıyo
E beyaz akıntım da devaam kasık altlarım da ara ara ağrı bi se tansiyonum 9a 5 çıkıyor 2 3 gündür hani bazı belirtiler psikolojik deniyor ama geçen ay pozitif olduğunda da bu belirtiler olmuştu ...
Son 1 işte kuzum bekliyorum bakalımGünün gecti mi test yap rahatla
İnşaaalllaahhh gebeliktir canım bana öle geldiSon 1 işte kuzum bekliyorum bakalım
Klomen yerine incir kürü uygulayıp yumurtalarının daha sağlıklı oluşmasını sağlayabilirsin canım. Öyle yapanları çok okudum ben uygulamadım henüz ama bende düşünüyorum bir sonraki ay öyle yapmayı.Klomen felan dedin ya kuzum bence bosuna yukleme kendine insallah olacaktir kendiliginden
İnşallah tatlım gebesin içinden geçermen bile beni çok güzel ❤İnşaaalllaahhh gebeliktir canım bana öle geldi
Hadi bakalım ya merak ediyorum çok. Ben kendimle meşgul olamıyorum ya sizlere sarsım
Hee anladım kuzum, zaten bu ay yapamam ya, bayram ya, biz ailelere bu künyasallatı falan söylemediğimizden yanlarında ilaç, kür falan yapmak istemem, onun için bu ay zaten yapamam.ama sonraki aylarda da sorarım uine fikrinizi,çol sağolKlomen felan dedin ya kuzum bence bosuna yukleme kendine insallah olacaktir kendiliginden
Bence bu ağrı belirti olabili3, ben de pazar pazartesi sadece bu ağrıyı hissettim belirti olarak, bir de idrar rengi, e aen evde bi test yapsana, varsa çıkar canım.yoksa da hiç düşünüp durmazsın.testler aslında çok az olan değeri bile çıkarıyırmuş ben artık ona emin oldum, 24 ü çıkardığına göre.Kızlaar içimde neler oluyor bilmiyorum ama sol boşluktan sırtıma bi ağrı çekiyorhastalanacağıma dair gram belirti yok normalde her ay hastanelik olan ben yani ..
Hayırdır kız.farkettim . Bakalim 10 gibi verirsem 3de cikar sonuc
20 günü beklemeyip bi muayene olsaydin keske canim. Rahim toparlandiysa denerdin. 19 gün yeterli bi süre kanama bittikten sonra iliski icin aslindaHmm ne güzel maaşallah...
Ben hamile olamamki daha kürtaj olalı 19 gün oldu henüz kontrole bile gitmedim
Kanamam 3-4 gün önce kesildi cesaret edemiyorum şuan yani anlayacağın...
Ama 3 ay beklemek istemiyorum
İnşaAllah 3 aya kalmadan sağlıkla kalırım
Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?