Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence bıraz beklemelisin canım çünkü rahmin dinlenmesi gerekiyormuş inşallah sende en yakın zamanda hamile kalırsın

Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin canım

Amin canım sağolasın ...evet bende o yüzden 2 ay mühlet verdim kendime herşey yolunda giderse inşaallah başlarım o zaman yani temmuz ayında bakalım nasip

Canım ben senin yerinde olsam beklemem çünkü benim bi tanıdığım ablam var o da kürtaj olmuştu doktor 3 ay ilişki yok demişti ama dinlemedi daha ilk ay hamile kaldı tabi karar senin Mavi Boncugumm

Amin canım sağolasın ...evet bende o yüzden 2 ay mühlet verdim kendime herşey yolunda giderse inşaallah başlarım o zaman yani temmuz ayında bakalım nasip❤
Aynı zamanda başlayacağız bebek düşüncesine desene

Kızlaar içimde neler oluyor bilmiyorum ama sol boşluktan sırtıma bi ağrı çekiyor hastalanacağıma dair gram belirti yok normalde her ay hastanelik olan ben yani ..

Varmı gebelik şüphesi
Yeşil damarlar göğsümde,
Göğüsüme bastırcıkta acıyo
E beyaz akıntım da devaam kasık altlarım da ara ara ağrı bi se tansiyonum 9a 5 çıkıyor 2 3 gündür hani bazı belirtiler psikolojik deniyor ama geçen ay pozitif olduğunda da bu belirtiler olmuştu ...

Günün gecti mi test yap rahatla

Klomen felan dedin ya kuzum bence bosuna yukleme kendine insallah olacaktir kendiliginden
Klomen yerine incir kürü uygulayıp yumurtalarının daha sağlıklı oluşmasını sağlayabilirsin canım. Öyle yapanları çok okudum ben uygulamadım henüz ama bende düşünüyorum bir sonraki ay öyle yapmayı.

Klomen felan dedin ya kuzum bence bosuna yukleme kendine insallah olacaktir kendiliginden
Hee anladım kuzum, zaten bu ay yapamam ya, bayram ya, biz ailelere bu künyasallatı falan söylemediğimizden yanlarında ilaç, kür falan yapmak istemem, onun için bu ay zaten yapamam.ama sonraki aylarda da sorarım uine fikrinizi,çol sağol
Sen baktırınca bize yaz olur mu?

Kızlaar içimde neler oluyor bilmiyorum ama sol boşluktan sırtıma bi ağrı çekiyor hastalanacağıma dair gram belirti yok normalde her ay hastanelik olan ben yani ..
Bence bu ağrı belirti olabili3, ben de pazar pazartesi sadece bu ağrıyı hissettim belirti olarak, bir de idrar rengi, e aen evde bi test yapsana, varsa çıkar canım.yoksa da hiç düşünüp durmazsın.testler aslında çok az olan değeri bile çıkarıyırmuş ben artık ona emin oldum, 24 ü çıkardığına göre.

20 günü beklemeyip bi muayene olsaydin keske canim. Rahim toparlandiysa denerdin. 19 gün yeterli bi süre kanama bittikten sonra iliski icin aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…