- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.101
Olmadı tatlım adet oldum bende sabahHee anladım kuzum, zaten bu ay yapamam ya, bayram ya, biz ailelere bu künyasallatı falan söylemediğimizden yanlarında ilaç, kür falan yapmak istemem, onun için bu ay zaten yapamam.ama sonraki aylarda da sorarım uine fikrinizi,çol sağol
Sen baktırınca bize yaz olur mu?
Sen çaktırmadan ovülasyonı değerlendir işte, eşin strese girmeden, hem özlemiş de olursunız, hadi bakayım tam zamanı
Yzarim canimHee anladım kuzum, zaten bu ay yapamam ya, bayram ya, biz ailelere bu künyasallatı falan söylemediğimizden yanlarında ilaç, kür falan yapmak istemem, onun için bu ay zaten yapamam.ama sonraki aylarda da sorarım uine fikrinizi,çol sağol
Sen baktırınca bize yaz olur mu?
Bisey oldugundan diil iste bi kan vercem meraktan kuzumHayırdır kız.
Tüh yaa, ama en azından kanın eksilmedi vücudunda, hiç ihtimaline girmeden daha az yıpranarak öğrendin canım, bu daha iyi.bu arada tekrar mı iğne olacaksın bu ay, nasıl bi yol izlemiştin, ben hiç bilmiyorum da o işleri, anlatabilir misin bana da?Olmadı tatlım adet oldum bende sabah
Bu tip testlerden yapmadım canım hiç ama ben bu renkleri böyle gördükten 2-3 gün sonra piki görüyorum genelde ama diyorlar ki sabah yapmayın.öğlen 12 ile 4 arası mı iyiymiş neymiş.ama çalışanlar nasıl yapacak ki o saatlerde?Kızlar bi bakın yaa sanki artma var. Ama bu testler biraz daha farklı çalışıyo, makinasına takıyosun ilk 3 dakikada okuyor ve o an daha koyu oluyor. 5. Dakikada daha açılmaya başlıyor rengi böylr. Bu en sonuncu yaptığım. Ama hatırladığım kadarıyla diğerlerine göre daha bi koyu yasonuçta bu da renk değişiminden okuyor olmalı testleri. 29. Günüm ve sanki 3-4 gün içinde çatlarmış gibi geliyo ya bilmiyorum daha bi gögüs ağrım falan yok ama
.Yildiz__Tozu , Mavi Boncugumm , S SarI NisaN , Lostinparadise , K KurkmantoluS ,
Aynen canım 2-3 güne pik olur çatlar gibi duruyor. Göğüs ağrın mı oluyor senin yumurtlama da,? Benim hiç olmaz bilmiyorum ama akıntı takibide yapabilirsin.Kızlar bi bakın yaa sanki artma var. Ama bu testler biraz daha farklı çalışıyo, makinasına takıyosun ilk 3 dakikada okuyor ve o an daha koyu oluyor. 5. Dakikada daha açılmaya başlıyor rengi böylr. Bu en sonuncu yaptığım. Ama hatırladığım kadarıyla diğerlerine göre daha bi koyu yasonuçta bu da renk değişiminden okuyor olmalı testleri. 29. Günüm ve sanki 3-4 gün içinde çatlarmış gibi geliyo ya bilmiyorum daha bi gögüs ağrım falan yok ama
.Yildiz__Tozu , Mavi Boncugumm , S SarI NisaN , Lostinparadise , K KurkmantoluS ,
Evet hissettim adet olcağımı gitmedim iyi ki gitmemişim o daha kötü oluyor. Bu ay iğne olmayı düşünmüyorum canım aslında özelde bir doktor bulmuştum hormon testi yaptırmak için orda polikistik olduğumu öğrendim geçen ay ve direk klomen çatlatma iğnesi tedavisi uyguladı. Bu ay klomen kullanmayı düşünmüyorum onun yerine doğal soğan kürü falan uygulamak istiyorum. Birde başka bir doktor araştırcam. Geçenki doktor hiç vajinal muayene falan yapmamıştı. Hormon testine göre hareket etmişti. Bu ay sakin kalıp smear testi yaptırcam önce sonra kür deniycem.Tüh yaa, ama en azından kanın eksilmedi vücudunda, hiç ihtimaline girmeden daha az yıpranarak öğrendin canım, bu daha iyi.bu arada tekrar mı iğne olacaksın bu ay, nasıl bi yol izlemiştin, ben hiç bilmiyorum da o işleri, anlatabilir misin bana da?
Neeee!!!! Ne diyorsun sen kız! Ay ben de vaktim olmadı hiç okumadım sabah idrarıyla sanıyorum tüh ciddi misin sen kız! Beklemiş demlenmiş idrarla yapıyorumBu tip testlerden yapmadım canım hiç ama ben bu renkleri böyle gördükten 2-3 gün sonra piki görüyorum genelde ama diyorlar ki sabah yapmayın.öğlen 12 ile 4 arası mı iyiymiş neymiş.ama çalışanlar nasıl yapacak ki o saatlerde?
Akıntı takibi konusunu minik kelebeğe yazdım, bizde haftada 2 rutin ilişki oldugundan o spermler tıpatıp yumurtlama akıntısı olarak benden 3-4 gün akıyırmuş, özellikle de sabahları. Gecen tur yumırtlama sandığım şry spermmiş, ama öyle uzayan şeffaf görünce o sanmıştım. Bir de benim cep telefonumda app var işte sanırım 4-5 senedir kullanıyorum gebelik için değil de adet takibi için başlamıştım. Geçen ay fark ettim 30 günden geç adet olacaksam yani sarkma olursa adetten 15 gün önce hafif hafif gögüs kenarlarında sızı başlıyo, 12 gün hala falan artık göğüslerime dokunamıyorum. Hep app e yazmışım bunları hep test yapmışım negatif çıkmış, bi de gebeyim sanıp hiçbirlikte olmamışım o hafta meğer yumurtam çatlıyormuş daha ne gebeliğiAynen canım 2-3 güne pik olur çatlar gibi duruyor. Göğüs ağrın mı oluyor senin yumurtlama da,? Benim hiç olmaz bilmiyorum ama akıntı takibide yapabilirsin.
Canım lütfen soğan kürü yapma. Ben onunla düzenli adetimi bozdum. Okumuşsundur kesin burda. 32 de olan adetim 5 gün soğan kürüyle 53 de, 15 gün soğan kürüyle 63 de geldi. Kaçaydır deniyordun adetlerin düzenli miydi?Evet hissettim adet olcağımı gitmedim iyi ki gitmemişim o daha kötü oluyor. Bu ay iğne olmayı düşünmüyorum canım aslında özelde bir doktor bulmuştum hormon testi yaptırmak için orda polikistik olduğumu öğrendim geçen ay ve direk klomen çatlatma iğnesi tedavisi uyguladı. Bu ay klomen kullanmayı düşünmüyorum onun yerine doğal soğan kürü falan uygulamak istiyorum. Birde başka bir doktor araştırcam. Geçenki doktor hiç vajinal muayene falan yapmamıştı. Hormon testine göre hareket etmişti. Bu ay sakin kalıp smear testi yaptırcam önce sonra kür deniycem.
Bisey oldugundan diil iste bi kan vercem meraktan kuzum
Adetlerim düzenli 5 aydır deniyoruz. Yapmiyim mi o zaman ben ne yapiyim bilemedimCanım lütfen soğan kürü yapma. Ben onunla düzenli adetimi bozdum. Okumuşsundur kesin burda. 32 de olan adetim 5 gün soğan kürüyle 53 de, 15 gün soğan kürüyle 63 de geldi. Kaçaydır deniyordun adetlerin düzenli miydi?
Hamile kalmaya çalışıyoruz canımNapıyosunuz canlarım
Tamam
etiketle beni
Napim canim kan vermeye gidiyom ne hikmetseNapıyosunuz canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?