Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olmadı tatlım adet oldum bende sabah

Yzarim canim

Kızlar bi bakın yaa sanki artma var. Ama bu testler biraz daha farklı çalışıyo, makinasına takıyosun ilk 3 dakikada okuyor ve o an daha koyu oluyor. 5. Dakikada daha açılmaya başlıyor rengi böylr. Bu en sonuncu yaptığım. Ama hatırladığım kadarıyla diğerlerine göre daha bi koyu ya sonuçta bu da renk değişiminden okuyor olmalı testleri. 29. Günüm ve sanki 3-4 gün içinde çatlarmış gibi geliyo ya bilmiyorum daha bi gögüs ağrım falan yok ama
. Yildiz__Tozu , Mavi Boncugumm , S SarI NisaN , Lostinparadise , K KurkmantoluS ,

Eklentiler

• FBCF44EB-BFF4-471F-ABAD-88DB77A83D12.webp
    8 KB · Görüntüleme: 29
Bu tip testlerden yapmadım canım hiç ama ben bu renkleri böyle gördükten 2-3 gün sonra piki görüyorum genelde ama diyorlar ki sabah yapmayın.öğlen 12 ile 4 arası mı iyiymiş neymiş.ama çalışanlar nasıl yapacak ki o saatlerde?

Aynen canım 2-3 güne pik olur çatlar gibi duruyor. Göğüs ağrın mı oluyor senin yumurtlama da,? Benim hiç olmaz bilmiyorum ama akıntı takibide yapabilirsin.

Evet hissettim adet olcağımı gitmedim iyi ki gitmemişim o daha kötü oluyor. Bu ay iğne olmayı düşünmüyorum canım aslında özelde bir doktor bulmuştum hormon testi yaptırmak için orda polikistik olduğumu öğrendim geçen ay ve direk klomen çatlatma iğnesi tedavisi uyguladı. Bu ay klomen kullanmayı düşünmüyorum onun yerine doğal soğan kürü falan uygulamak istiyorum. Birde başka bir doktor araştırcam. Geçenki doktor hiç vajinal muayene falan yapmamıştı. Hormon testine göre hareket etmişti. Bu ay sakin kalıp smear testi yaptırcam önce sonra kür deniycem.

Neeee!!!! Ne diyorsun sen kız! Ay ben de vaktim olmadı hiç okumadım sabah idrarıyla sanıyorum tüh ciddi misin sen kız! Beklemiş demlenmiş idrarla yapıyorum ama ben çok sidikliyim yaaa öğle yapsam idrarım su gibi yaa. Ay sen bu konuda ciddi misin yaaa ben şok şuan.ya eski günlere göre bi koyulaşma var ben de fark ettim ama bugün 29. Gün yaa o kadar beklemiş rahme bebek tutar mı ya zaten gerci adetim on gün sürmüştü nerdeyse içim tertemiz olmuştu . Agnucaston da alıyorum ama. Kürtajla sonuçlanacak bi gebelik de yaşamak istemem Mavi Boncugumm gibi ne kadar üzüldü ne kadar zor bişey. Hiç gebe kalmıyom aylarca razıyım diyorum .

Aynen canım 2-3 güne pik olur çatlar gibi duruyor. Göğüs ağrın mı oluyor senin yumurtlama da,? Benim hiç olmaz bilmiyorum ama akıntı takibide yapabilirsin.
Akıntı takibi konusunu minik kelebeğe yazdım, bizde haftada 2 rutin ilişki oldugundan o spermler tıpatıp yumurtlama akıntısı olarak benden 3-4 gün akıyırmuş, özellikle de sabahları. Gecen tur yumırtlama sandığım şry spermmiş, ama öyle uzayan şeffaf görünce o sanmıştım. Bir de benim cep telefonumda app var işte sanırım 4-5 senedir kullanıyorum gebelik için değil de adet takibi için başlamıştım. Geçen ay fark ettim 30 günden geç adet olacaksam yani sarkma olursa adetten 15 gün önce hafif hafif gögüs kenarlarında sızı başlıyo, 12 gün hala falan artık göğüslerime dokunamıyorum. Hep app e yazmışım bunları hep test yapmışım negatif çıkmış, bi de gebeyim sanıp hiçbirlikte olmamışım o hafta meğer yumurtam çatlıyormuş daha ne gebeliği ne gerizekalıyım yaaa! O yüzden 100 günde de adet olsam ovulasyonu görene kadar test yapıcam yani . 10 test 20 euro battım galiba

Canım lütfen soğan kürü yapma. Ben onunla düzenli adetimi bozdum. Okumuşsundur kesin burda. 32 de olan adetim 5 gün soğan kürüyle 53 de, 15 gün soğan kürüyle 63 de geldi. Kaçaydır deniyordun adetlerin düzenli miydi?

Adetlerim düzenli 5 aydır deniyoruz. Yapmiyim mi o zaman ben ne yapiyim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…