- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.121
Neeee!!!! Ne diyorsun sen kız! Ay ben de vaktim olmadı hiç okumadım sabah idrarıyla sanıyorum tüh ciddi misin sen kız! Beklemiş demlenmiş idrarla yapıyorumama ben çok sidikliyim yaaa öğle yapsam idrarım su gibi yaa. Ay sen bu konuda ciddi misin yaaa ben şok şuan.ya eski günlere göre bi koyulaşma var ben de fark ettim ama bugün 29. Gün yaa o kadar beklemiş rahme bebek tutar mı ya zaten gerci adetim on gün sürmüştü nerdeyse içim tertemiz olmuştu . Agnucaston da alıyorum ama. Kürtajla sonuçlanacak bi gebelik de yaşamak istemem Mavi Boncugumm gibi ne kadar üzüldü ne kadar zor bişey. Hiç gebe kalmıyom aylarca razıyım diyorum .
Kızlar bi bakın yaa sanki artma var. Ama bu testler biraz daha farklı çalışıyo, makinasına takıyosun ilk 3 dakikada okuyor ve o an daha koyu oluyor. 5. Dakikada daha açılmaya başlıyor rengi böylr. Bu en sonuncu yaptığım. Ama hatırladığım kadarıyla diğerlerine göre daha bi koyu yasonuçta bu da renk değişiminden okuyor olmalı testleri. 29. Günüm ve sanki 3-4 gün içinde çatlarmış gibi geliyo ya bilmiyorum daha bi gögüs ağrım falan yok ama
.Yildiz__Tozu , Mavi Boncugumm , S SarI NisaN , Lostinparadise , @Kurkmantolumdnn ,
20 günü beklemeyip bi muayene olsaydin keske canim. Rahim toparlandiysa denerdin. 19 gün yeterli bi süre kanama bittikten sonra iliski icin aslinda
Kesinlikle tatlım ben çocuğuma onların bakmasını asla istemem çünkü diğer toruna nasıl orgutlediklerini biliyorum hiç hoşuma gitmiyor annesine dusman etmişlerBöylelerinden uzak durmak gerek yoksa huzur muzur kalmaz. 2 göz odalı evde otur ama huzurun olsun bende böyle düşünüyorum. Bir çocuğun yeri de anasının yanıdır
Aynı zamanda başlayacağız bebek düşüncesine desene
beni de unutmaNapim canim kan vermeye gidiyom ne hikmetsesen napiyosun nasil oldun
Canım valla sabah olunca yanıltıcıymış, diğer arkadaşların yalancısıyım, öyle okudum bir yerlerdeNeeee!!!! Ne diyorsun sen kız! Ay ben de vaktim olmadı hiç okumadım sabah idrarıyla sanıyorum tüh ciddi misin sen kız! Beklemiş demlenmiş idrarla yapıyorumama ben çok sidikliyim yaaa öğle yapsam idrarım su gibi yaa. Ay sen bu konuda ciddi misin yaaa ben şok şuan.ya eski günlere göre bi koyulaşma var ben de fark ettim ama bugün 29. Gün yaa o kadar beklemiş rahme bebek tutar mı ya zaten gerci adetim on gün sürmüştü nerdeyse içim tertemiz olmuştu . Agnucaston da alıyorum ama. Kürtajla sonuçlanacak bi gebelik de yaşamak istemem Mavi Boncugumm gibi ne kadar üzüldü ne kadar zor bişey. Hiç gebe kalmıyom aylarca razıyım diyorum .
Valla hepsi bi çeşit, biri pko okduğunı görür görmez iğne veriyor öteki 2 yıl deneyin diyor, hepsi bi çeşit.carlayacağım bir müsaitte birine böyle giderse.benim doktorum da aradığımda asistanı açıyor, soruyu ona soruyorum, sonra verdiği cevabı yine asistanı arayıp veriyor.bir de totalde 2 ya da 3 sefer aradım 5 aydır, 2 defa da kontrole gittim kendi söyledi diye.yani öyle sıkan bir hasta da değilim.en son hatta aradım, test yaptım pozitif çıktı, kan verdim 24 çıktı, çok düşük ne yapayım dedim.doktor hanımla konuşmak istiyorum bu durumu diye de belirttim özellikle, sonra ne arayan ne dönen oldu.manyak mıdır nedir, gören de bedava işimizi görüyor sanır.ama hata bende, sırf eve yakın diye saçma bi hastaneye gittim, doktoru araştırmadım falan, daha da gitmem.Evet hissettim adet olcağımı gitmedim iyi ki gitmemişim o daha kötü oluyor. Bu ay iğne olmayı düşünmüyorum canım aslında özelde bir doktor bulmuştum hormon testi yaptırmak için orda polikistik olduğumu öğrendim geçen ay ve direk klomen çatlatma iğnesi tedavisi uyguladı. Bu ay klomen kullanmayı düşünmüyorum onun yerine doğal soğan kürü falan uygulamak istiyorum. Birde başka bir doktor araştırcam. Geçenki doktor hiç vajinal muayene falan yapmamıştı. Hormon testine göre hareket etmişti. Bu ay sakin kalıp smear testi yaptırcam önce sonra kür deniycem.
Oyyyİnşallah tatlım gebesin içinden geçermen bile beni çok güzel ❤
Hamile kalmaya çalışıyoruz canımsen napıyorsun?
Napim canim kan vermeye gidiyom ne hikmetsesen napiyosun nasil oldun
Yumurta takibi yaptırdın mı hiç? Belki seninde yumurtaların yeterli büyüklüğe ve kaliteye ulaşmıyordur. Ya da spermler kaliteli değil. Bu ay bayramdan sonra eşim test yaptırcak eşimde sorun olmadığından emin olduktan sonra ben artık her ay birşey deniycem sanırım :)Valla hepsi bi çeşit, biri pko okduğunı görür görmez iğne veriyor öteki 2 yıl deneyin diyor, hepsi bi çeşit.carlayacağım bir müsaitte birine böyle giderse.benim doktorum da aradığımda asistanı açıyor, soruyu ona soruyorum, sonra verdiği cevabı yine asistanı arayıp veriyor.bir de totalde 2 ya da 3 sefer aradım 5 aydır, 2 defa da kontrole gittim kendi söyledi diye.yani öyle sıkan bir hasta da değilim.en son hatta aradım, test yaptım pozitif çıktı, kan verdim 24 çıktı, çok düşük ne yapayım dedim.doktor hanımla konuşmak istiyorum bu durumu diye de belirttim özellikle, sonra ne arayan ne dönen oldu.manyak mıdır nedir, gören de bedava işimizi görüyor sanır.ama hata bende, sırf eve yakın diye saçma bi hastaneye gittim, doktoru araştırmadım falan, daha da gitmem.
Corekotundan erken yum oldu ama kac gun bilmiyorum tam canim bende aklimda kalmasin verim dedim.Yaaa ne kanııı gebelik miii Sümeyyemmm☺☺
Bende ne yapim doktor yatış verdi perişanlığıma tedavi uyguluyorlar. Bugün 2.gün yine kal dedi öyle hastanelerdeyim
Bende öyle biliyorum canın ilk idrarla yapmayın yanıltıyo diyolardı 2 saat sıvı almadan idrarını tutup yapman daha net sonuç veriyomuş bide tabi 2 ile 4 arası yapılması gerekliymiş misal benim 2 de yaptığım başka 6 da yaptığım bambaşka çıkıyodu kafam gelmedi daha cok strese girdim ben almadım bi dahada inşallah dediğin gibi iki üç güne pik olur canım yaNeeee!!!! Ne diyorsun sen kız! Ay ben de vaktim olmadı hiç okumadım sabah idrarıyla sanıyorum tüh ciddi misin sen kız! Beklemiş demlenmiş idrarla yapıyorumama ben çok sidikliyim yaaa öğle yapsam idrarım su gibi yaa. Ay sen bu konuda ciddi misin yaaa ben şok şuan.ya eski günlere göre bi koyulaşma var ben de fark ettim ama bugün 29. Gün yaa o kadar beklemiş rahme bebek tutar mı ya zaten gerci adetim on gün sürmüştü nerdeyse içim tertemiz olmuştu . Agnucaston da alıyorum ama. Kürtajla sonuçlanacak bi gebelik de yaşamak istemem Mavi Boncugumm gibi ne kadar üzüldü ne kadar zor bişey. Hiç gebe kalmıyom aylarca razıyım diyorum .
kiz adetin düzenliyse tabii stres yapmissindir niye tutmuyor diye o ayri ama 5 ay daha cok kisa bi süre nerden neden hemen klemene falan bulasiverdin :)) daha cok erken be canim bee. Benim 6 adet dönemi ay süresi olarak 10 ay sürmüstü gebe kalmam, biz ovulasyonu yakalayamiyoduk iste is seyahatleri ve belirsiz gecikmeler sebebiyle gebeyim sanip kendimi esimden sakinmalarim sayesinde. ona ragmen biz hic kontrol yaptirmadi, sadece amh dgerime bi de adetin 3. gunu hormonlarima bi detsh ima bakilmisti, hepsi hafif sinir üstü cikmasina ragmen hicbiri reskli kategoride deigildi. Bi arkadasim daha 2 böyle 5 ayda rahim filmine kadar cektirmisti 6. ay gebe kaldi, ikinciye de zaten kola yolmuyo diyip korunmayip gebe kaldi suan akilli:) o kadar stres yapmayin yav. Polikistik over vb durumlarda galba sogan kürü adet düzenini bozuyor. suanki derdin gebe kalamamak, bi de üzerine bi dusunsene benim gibi 60-70 gun adet olamayisin eklenirse? bi de bana 5 kilo aldirdi ona da gicigim, bi de hormon dengesizliginden sürekli migrenim tutuyo boyun fitigim atak yapti fizik tedavi görüyorum suan bi de... Hizli hamile kalirim diyip sogan kürü yaptim zincirleme bünyeyi alasagi ettimAdetlerim düzenli 5 aydır deniyoruz. Yapmiyim mi o zaman ben ne yapiyim bilemedim
suan agliycam!!!! actim nette okudum ne yaziyor bilin! sabah saat 10 dan önce yapmayin yaziyor ayol!!! ben her sabah 6:30 da yapiyorummm!!! 6:30 yaaa!!! tam 16 gundur!!! kacirdim mi ki ben acaba simdi. sirf bu yüzden yol üstünden gidip cift cizgi gözle okunan ovulasyon testi aldim , bugun ofiste yapicam 15 civari. fotosunu atarim yorumlarsiniz. Ah be AH!Bende öyle biliyorum canın ilk idrarla yapmayın yanıltıyo diyolardı 2 saat sıvı almadan idrarını tutup yapman daha net sonuç veriyomuş bide tabi 2 ile 4 arası yapılması gerekliymiş misal benim 2 de yaptığım başka 6 da yaptığım bambaşka çıkıyodu kafam gelmedi daha cok strese girdim ben almadım bi dahada inşallah dediğin gibi iki üç güne pik olur canım ya
JHQHQHHQHQHQHHAHHAHAHAHAHAHAHamile kalmaya çalışıyoruz canımsen napıyorsun?
sadece bizim istememizle olmuyo tabiDeme ya of bilemedimama eşim de onay vermedi zaten bekleyelim biraz acelen ne dedi kestirip attı o benim gibi hissedemez tabi ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?