Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aynen öyle canım ya o durumu yaşamaktansa gebe kalmamak tabiki daha iyidir

Hee ya koyulaşmaya başlamış sanki

20 günü beklemeyip bi muayene olsaydin keske canim. Rahim toparlandiysa denerdin. 19 gün yeterli bi süre kanama bittikten sonra iliski icin aslinda

Deme ya of bilemedim ama eşim de onay vermedi zaten bekleyelim biraz acelen ne dedi kestirip attı o benim gibi hissedemez tabi

Böylelerinden uzak durmak gerek yoksa huzur muzur kalmaz. 2 göz odalı evde otur ama huzurun olsun bende böyle düşünüyorum. Bir çocuğun yeri de anasının yanıdır
Kesinlikle tatlım ben çocuğuma onların bakmasını asla istemem çünkü diğer toruna nasıl orgutlediklerini biliyorum hiç hoşuma gitmiyor annesine dusman etmişler

Canım valla sabah olunca yanıltıcıymış, diğer arkadaşların yalancısıyım, öyle okudum bir yerlerde sen bi araştır yine yani ben hep ya sabah ya akşam üzeri iş dönüşü yapabiliyorum ancak.ya neden tutunmasın, bu sadece sen tutunacak sürece daha geç geliyorsun demek.o kadar.devam et bence ovü testlerine

Valla hepsi bi çeşit, biri pko okduğunı görür görmez iğne veriyor öteki 2 yıl deneyin diyor, hepsi bi çeşit.carlayacağım bir müsaitte birine böyle giderse.benim doktorum da aradığımda asistanı açıyor, soruyu ona soruyorum, sonra verdiği cevabı yine asistanı arayıp veriyor.bir de totalde 2 ya da 3 sefer aradım 5 aydır, 2 defa da kontrole gittim kendi söyledi diye.yani öyle sıkan bir hasta da değilim.en son hatta aradım, test yaptım pozitif çıktı, kan verdim 24 çıktı, çok düşük ne yapayım dedim.doktor hanımla konuşmak istiyorum bu durumu diye de belirttim özellikle, sonra ne arayan ne dönen oldu.manyak mıdır nedir, gören de bedava işimizi görüyor sanır.ama hata bende, sırf eve yakın diye saçma bi hastaneye gittim, doktoru araştırmadım falan, daha da gitmem.

Yumurta takibi yaptırdın mı hiç? Belki seninde yumurtaların yeterli büyüklüğe ve kaliteye ulaşmıyordur. Ya da spermler kaliteli değil. Bu ay bayramdan sonra eşim test yaptırcak eşimde sorun olmadığından emin olduktan sonra ben artık her ay birşey deniycem sanırım :)

Soğan kürü değerleriniz ile alakalı Bi kür arkadaslar mesela Bn yaptım diğer ay gebe kaldım herkes aynı değil doktorunuza danışarak proklatın seviyeniz normalse gayette faydalı bir kür

Yaaa ne kanııı gebelik miii Sümeyyemmm☺☺

Bende ne yapim doktor yatış verdi perişanlığıma tedavi uyguluyorlar. Bugün 2.gün yine kal dedi öyle hastanelerdeyim
Corekotundan erken yum oldu ama kac gun bilmiyorum tam canim bende aklimda kalmasin verim dedim.
Iyi yapmislar kuzum cikma yat biraz az toparlan ne hale getirdi bu bebis seni poposunu isircan

Bende öyle biliyorum canın ilk idrarla yapmayın yanıltıyo diyolardı 2 saat sıvı almadan idrarını tutup yapman daha net sonuç veriyomuş bide tabi 2 ile 4 arası yapılması gerekliymiş misal benim 2 de yaptığım başka 6 da yaptığım bambaşka çıkıyodu kafam gelmedi daha cok strese girdim ben almadım bi dahada inşallah dediğin gibi iki üç güne pik olur canım ya

Adetlerim düzenli 5 aydır deniyoruz. Yapmiyim mi o zaman ben ne yapiyim bilemedim
kiz adetin düzenliyse tabii stres yapmissindir niye tutmuyor diye o ayri ama 5 ay daha cok kisa bi süre nerden neden hemen klemene falan bulasiverdin :)) daha cok erken be canim bee. Benim 6 adet dönemi ay süresi olarak 10 ay sürmüstü gebe kalmam, biz ovulasyonu yakalayamiyoduk iste is seyahatleri ve belirsiz gecikmeler sebebiyle gebeyim sanip kendimi esimden sakinmalarim sayesinde. ona ragmen biz hic kontrol yaptirmadi, sadece amh dgerime bi de adetin 3. gunu hormonlarima bi detsh ima bakilmisti, hepsi hafif sinir üstü cikmasina ragmen hicbiri reskli kategoride deigildi. Bi arkadasim daha 2 böyle 5 ayda rahim filmine kadar cektirmisti 6. ay gebe kaldi, ikinciye de zaten kola yolmuyo diyip korunmayip gebe kaldi suan akilli:) o kadar stres yapmayin yav. Polikistik over vb durumlarda galba sogan kürü adet düzenini bozuyor. suanki derdin gebe kalamamak, bi de üzerine bi dusunsene benim gibi 60-70 gun adet olamayisin eklenirse? bi de bana 5 kilo aldirdi ona da gicigim, bi de hormon dengesizliginden sürekli migrenim tutuyo boyun fitigim atak yapti fizik tedavi görüyorum suan bi de... Hizli hamile kalirim diyip sogan kürü yaptim zincirleme bünyeyi alasagi ettim

suan agliycam!!!! actim nette okudum ne yaziyor bilin! sabah saat 10 dan önce yapmayin yaziyor ayol!!! ben her sabah 6:30 da yapiyorummm!!! 6:30 yaaa!!! tam 16 gundur!!! kacirdim mi ki ben acaba simdi. sirf bu yüzden yol üstünden gidip cift cizgi gözle okunan ovulasyon testi aldim , bugun ofiste yapicam 15 civari. fotosunu atarim yorumlarsiniz. Ah be AH!

Deme ya of bilemedim ama eşim de onay vermedi zaten bekleyelim biraz acelen ne dedi kestirip attı o benim gibi hissedemez tabi ☹
sadece bizim istememizle olmuyo tabi içinde boşluk oluşan biziz anlamamaları normal. benim eşimde çok istemesine rağmen beklemek istedi mikrop falan kaparım diye korktu. hoş 2 ay sonra yine enfeksiyon oldu ama. senin olmasın inşallah çok dikkat edinde.
neyse canım yumurtlama olduysa adet yakındır zaten. adetten sonra bekleme ama bence. bak benim 4. ay oldu hala yok (inşallah vardır yarın bat)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…