- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.161
suan bakiyorum canim . tükürükle bakilabiliyomus diye bisi okumustum ben makina mi alsam diyorum yaa bi gireyim su konuya, adet olmak benim velinimetim,Hepsi burada falan gettirmez mi kız orayaa
Yooo hiç yaptırmadım, doktor da yapaşım demedi, progesteronuma baktı, yumurtluyorsun dedi, yumurtlamamın normal olduğunu iki üç doktordan duyunca üzerine gitmedim hiç, piki de görüyorum ovülasyonda, yine de nir skntı olur mu? Eşimin değerleri de güzeldi 3 defa bakıldı ama spermin kalitesi nasıl anlaşılıyır ki?bu iki soruma cecap verir misin kuzum?Yumurta takibi yaptırdın mı hiç? Belki seninde yumurtaların yeterli büyüklüğe ve kaliteye ulaşmıyordur. Ya da spermler kaliteli değil. Bu ay bayramdan sonra eşim test yaptırcak eşimde sorun olmadığından emin olduktan sonra ben artık her ay birşey deniycem sanırım :)
Olmazsa birlikte başlayalım soğan kürüne canım, ama ben daha regl olmadımYumurta takibi yaptırdın mı hiç? Belki seninde yumurtaların yeterli büyüklüğe ve kaliteye ulaşmıyordur. Ya da spermler kaliteli değil. Bu ay bayramdan sonra eşim test yaptırcak eşimde sorun olmadığından emin olduktan sonra ben artık her ay birşey deniycem sanırım :)
Evet ya bence 3 günü falan var.ama çok pahalıymış yaa
Valla hangisi sana daha mantıklı geliyorsa onu seç canımm. Tükürükle olanı duydum ama hiç kullanmadımsuan bakiyorum canim . tükürükle bakilabiliyomus diye bisi okumustum ben makina mi alsam diyorum yaa bi gireyim su konuya, adet olmak benim velinimetim,
Hadi ya inşallah, 2 günün vardı dimi? 200 lü değerler olsun inşallah, aminTamamgidiyorum yarim saate
Insallah kuzumAyyy hadi bakalımgüzel haberler alalım
AmiinnHadi ya inşallah, 2 günün vardı dimi? 200 lü değerler olsun inşallah, amin
Ya ofiste nasıl yapıyorsunuz? Nasıl yapılırnki, benim de iş saatimde yapmam lazım aslında amasuan agliycam!!!! actim nette okudum ne yaziyor bilin! sabah saat 10 dan önce yapmayin yaziyor ayol!!! ben her sabah 6:30 da yapiyorummm!!! 6:30 yaaa!!! tam 16 gundur!!! kacirdim mi ki ben acaba simdi. sirf bu yüzden yol üstünden gidip cift cizgi gözle okunan ovulasyon testi aldim , bugun ofiste yapicam 15 civari. fotosunu atarim yorumlarsiniz. Ah be AH!
BU ARADA digerleri de o kadar silik degildi , basta cikiyor biraz koyulasiyor o an iste makinenin icinde oluyor, testi okuyor, 3 dakika icinde de rengi acilmaya basliyor cok ilginc bi calisma sekli var. ama önceki gunlere göre birazcik daha koyu hissetim gördüm yani ama daha pik yok iste bence de icimden bi ses 2-3 haziran gibi pik olacak diyorEvet ya bence 3 günü falan var.ama çok pahalıymış yaa
komik seni :) ben de testte ilk kez cift cizgu gördügümde soka ugramistim. cocuk dogana kadar idrak edemedim desem yeriAmiinn0 dan baska deger gormemis birine agir gelmez dimi
ya patron ve karisi bugun tatile gitti :) diger 2 is arakadasim da genel müdürle 3 saatligine toplantiya. Ben ofiste tek kaldim o sayede yaptim. Ama yarin burda bayram basliyo 4 gun yok is. sonra hala pik olmadiysa valla cebime sokup wc ye gidip yapip bacak arama falan sokucam , belki kitap arasina ne biliyim , o0rdan bakcam 5 dakka gecince napiyimYa ofiste nasıl yapıyorsunuz? Nasıl yapılırnki, benim de iş saatimde yapmam lazım aslında ama
Benimde sonum oyle gibikomik seni :) ben de testte ilk kez cift cizgu gördügümde soka ugramistim. cocuk dogana kadar idrak edemedim desem yeri
Bu ay ben de mi bi yol düşünsem ya?neyse bi şeyler yapayım bunla alakalıya patron ve karisi bugun tatile gitti :) diger 2 is arakadasim da genel müdürle 3 saatligine toplantiya. Ben ofiste tek kaldim o sayede yaptim. Ama yarin burda bayram basliyo 4 gun yok is. sonra hala pik olmadiysa valla cebime sokup wc ye gidip yapip bacak arama falan sokucam , belki kitap arasina ne biliyim , o0rdan bakcam 5 dakka gecince napiyim
Bunca 200 gören hep mi 200 görüyordu canım, görürsün inşallahAmiinn0 dan baska deger gormemis birine agir gelmez dimi
Insallaj canimBunca 200 gören hep mi 200 görüyordu canım, görürsün inşallah
Valla kuzum bende tam bilmiyorum ama bende ovülasyonda pik gördüm yumurtlamam gerçekleşiyordu. Bu gittiğim doktor dedi ki kaliteli yumurtaların oluşmuyordur (hormon testine bakarak söyledi. Fsh ve lh değerlerim biraz düşükmüş). Oyüzden lh ve fshınada baktır. Sperm kalitesi de spernigrofide anlaşıldığını söylemişlerdi bana. Sperm sayısı yüksek olabilirmiş ama hareketli falan olmayabiliyormuş.Eşim henüz yaptırmadı ama bayramdan sonra yaptırcaz bakalım.Yooo hiç yaptırmadım, doktor da yapaşım demedi, progesteronuma baktı, yumurtluyorsun dedi, yumurtlamamın normal olduğunu iki üç doktordan duyunca üzerine gitmedim hiç, piki de görüyorum ovülasyonda, yine de nir skntı olur mu? Eşimin değerleri de güzeldi 3 defa bakıldı ama spermin kalitesi nasıl anlaşılıyır ki?bu iki soruma cecap verir misin kuzum?
İnşallah kaçırmamışsındır canım ya dur bakalım bından sonra gerektiği gibi yapsuan agliycam!!!! actim nette okudum ne yaziyor bilin! sabah saat 10 dan önce yapmayin yaziyor ayol!!! ben her sabah 6:30 da yapiyorummm!!! 6:30 yaaa!!! tam 16 gundur!!! kacirdim mi ki ben acaba simdi. sirf bu yüzden yol üstünden gidip cift cizgi gözle okunan ovulasyon testi aldim , bugun ofiste yapicam 15 civari. fotosunu atarim yorumlarsiniz. Ah be AH!
Soğan mı yoksa çörekotuna mı başlasam?Olmazsa birlikte başlayalım soğan kürüne canım, ama ben daha regl olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?