Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar erkeklerin evde sperm kalitesi kontrol edebilmesi icin kitler varmis ben sok:) ebay de gördum suan :) caktirmadan alip evde esiminkini kontrol etsem ya:)

Yooo hiç yaptırmadım, doktor da yapaşım demedi, progesteronuma baktı, yumurtluyorsun dedi, yumurtlamamın normal olduğunu iki üç doktordan duyunca üzerine gitmedim hiç, piki de görüyorum ovülasyonda, yine de nir skntı olur mu? Eşimin değerleri de güzeldi 3 defa bakıldı ama spermin kalitesi nasıl anlaşılıyır ki?bu iki soruma cecap verir misin kuzum?

Olmazsa birlikte başlayalım soğan kürüne canım, ama ben daha regl olmadım

suan bakiyorum canim . tükürükle bakilabiliyomus diye bisi okumustum ben makina mi alsam diyorum yaa bi gireyim su konuya, adet olmak benim velinimetim,
Valla hangisi sana daha mantıklı geliyorsa onu seç canımm. Tükürükle olanı duydum ama hiç kullanmadım

Ya ofiste nasıl yapıyorsunuz? Nasıl yapılırnki, benim de iş saatimde yapmam lazım aslında ama

Evet ya bence 3 günü falan var.ama çok pahalıymış yaa
BU ARADA digerleri de o kadar silik degildi , basta cikiyor biraz koyulasiyor o an iste makinenin icinde oluyor, testi okuyor, 3 dakika icinde de rengi acilmaya basliyor cok ilginc bi calisma sekli var. ama önceki gunlere göre birazcik daha koyu hissetim gördüm yani ama daha pik yok iste bence de icimden bi ses 2-3 haziran gibi pik olacak diyorbi sorayim esim memlekette mi o siralar ,... Ya simdiye kadar hep sakladim yumurtlamami esim stres olmasin diye. acaba bu sefer gördügümde söylesem mi bugun yumurtlamam diye ya, o da mi kötü etkiler ki bilmiyorum ki ya. Biz ogluma bakarkendaha 40 gunlukkken almanyaya tasindik 50 senelik cok eski dede evine, yapayalnizlik baya bi cektik acikcasi cok zorlandik, esim acaba korkuyor mu cok ikinciden , cok kavgalar etmistik gece yarilari birbirimize cok bagirdik, hatirladikca üzülüyorum ama gecede 20 kere uyanan cocuk olunca artik 1 senenin sonunda yilip geceleri bi ben bi baba döngüsüne gecmistik. Her gece uyku sersemi gidip oglana kim bakcak kavgasi yapar olmustuk , kim daha yorgun diye. oglan da bizle asla yatmiyordu ayri odada kendi yataginda uyuyacak illa sanatci kaprisi :) bi de her uyanmasinda minimum 45-90 dakka arasi basinda beklemek gerekiyordu bitiriyordu bizi. simdi uyansa geliyo yanimiza biz gidip alinca cok sukur. belki bunlardan mi korkuyor esim , ya bi oturup konussam mi bi stresi var midiye. en son aralikta ben cemkirmistim, hep is seyahatindeydi, iki cocuk basima yigilacak ben yapayalnizim biktim senin is yogunlugundan ben cocuktan vaygectim demistim , 3 ay folik asit kullanip tam denemeye baslayacakken, ya olur mu bakariz ederiz istiyorum ben diye israr etmisti. ay bilemedim ki. Esi böyle benim gibi stresli bi tip olup esini karsisina alip konusup hayrini gören oldu mu yaa?

Ya ofiste nasıl yapıyorsunuz? Nasıl yapılırnki, benim de iş saatimde yapmam lazım aslında ama
ya patron ve karisi bugun tatile gitti :) diger 2 is arakadasim da genel müdürle 3 saatligine toplantiya. Ben ofiste tek kaldim o sayede yaptim. Ama yarin burda bayram basliyo 4 gun yok is. sonra hala pik olmadiysa valla cebime sokup wc ye gidip yapip bacak arama falan sokucam , belki kitap arasina ne biliyim , o0rdan bakcam 5 dakka gecince napiyim

Bu ay ben de mi bi yol düşünsem ya?neyse bi şeyler yapayım bunla alakalı

Valla kuzum bende tam bilmiyorum ama bende ovülasyonda pik gördüm yumurtlamam gerçekleşiyordu. Bu gittiğim doktor dedi ki kaliteli yumurtaların oluşmuyordur (hormon testine bakarak söyledi. Fsh ve lh değerlerim biraz düşükmüş). Oyüzden lh ve fshınada baktır. Sperm kalitesi de spernigrofide anlaşıldığını söylemişlerdi bana. Sperm sayısı yüksek olabilirmiş ama hareketli falan olmayabiliyormuş.Eşim henüz yaptırmadı ama bayramdan sonra yaptırcaz bakalım.

İnşallah kaçırmamışsındır canım ya dur bakalım bından sonra gerektiği gibi yap

Olmazsa birlikte başlayalım soğan kürüne canım, ama ben daha regl olmadım
Soğan mı yoksa çörekotuna mı başlasam? Eneaciz tarifini mi uygulasam diyorum hazır adet olmuşken yarın başliyim mi? Yumurtaları kaliteli hale getiriyormuş ya. O olmazsa bir sonraki ay soğan kürüne başlarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…