- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.181
hahahahhaha cok komik cumle oldu bu:) bunca 200 gören hep mi 200 görüyordu ahahhahaha:) ben bi kerecik 180 gördüm onun disinda 2 veya 5Bunca 200 gören hep mi 200 görüyordu canım, görürsün inşallah
cörekotu icinde yumurta biriktiriyo falan yazmisti birileri, ben iyice korkar oldum yaaa. Sadece gunde bi tane kuru kayisi yiyorum bi kasik da kabak cekirdegi, menapozdakilere yiyin gari hormonlara iyi dedikleri iki sey yani:)Soğan mı yoksa çörekotuna mı başlasam? @Eneaciz tarifini mi uygulasam diyorum hazır adet olmuşken yarın başliyim mi? Yumurtaları kaliteli hale getiriyormuş ya. O olmazsa bir sonraki ay soğan kürüne başlarım :)
ay inanair misin az önce ne okudum ben bi de testte, bu testleri ilk idrarla yapmayin , icirnde birikmis baska seyler oluyor yanlis sonuc verir yaziyormus. Almanca yazmis bi de terbiyesizler türkce yazsana ahahahha:) neyse ki anladim yani:)İnşallah kaçırmamışsındır canım ya dur bakalım bından sonra gerektiği gibi yap
Fazlası kist yapıyormuş sanırım ama denemekten zarar gelmez :) ne yapiyim hiç birşey yapmadan beklemekte bana göre değil.cörekotu icinde yumurta biriktiriyo falan yazmisti birileri, ben iyice korkar oldum yaaa. Sadece gunde bi tane kuru kayisi yiyorum bi kasik da kabak cekirdegi, menapozdakilere yiyin gari hormonlara iyi dedikleri iki sey yani:)
aslen ne komik dimi. gebelik hicbisi yapmadan dogal yolla olusan bisi. Biz deliyik zorla olmasini önlüyoruz bence :) ben de önümüydeki ay migren ve boyun fitigi icin akupunktura baslicam mesela, o da adetimi acaip duzenliyor,. 2 kere öyle tedavi gördüm baska seyler icin hep adetimi duzenledi, daha basladigimin ilk ayi gebe kalivermisim bi de :) durmuyoruz kurtluyuz bi rahat biraksak kendimizi.Fazlası kist yapıyormuş sanırım ama denemekten zarar gelmez :) ne yapiyim hiç birşey yapmadan beklemekte bana göre değil.
Çıkmadı mı daha kuzuuInsallaj canim
Evet bende öyle duymuştum canım ilk idrarda daha yoğun olduğu için yanıltırmış aynen o yuzden bu ovu testi topiklerinde hep söylerler sakın ilk idrarla yapmayın diyeay inanair misin az önce ne okudum ben bi de testte, bu testleri ilk idrarla yapmayin , icirnde birikmis baska seyler oluyor yanlis sonuc verir yaziyormus. Almanca yazmis bi de terbiyesizler türkce yazsana ahahahha:) neyse ki anladim yani:)
ben daha vajinismusken neyime güvenip bilmiyorum nisan mayıs gibi hamile kalcam diyordum eşime o hastalık geçti her şey yoluna girdi de birde nisanda hamile kalmışım. Aslında dediğin gibi hiçbir şey yapmamak sadece tevekkül elden geleni yspıp hayırlısı demek. Ama insanoğlu da böyle işte fıtratı gereği.. bir şeyi çok isteyince ister istemez çabalama gayretine giriyoruz. Rabbim gönlümüzden geçeni versin en hayırlısıyla en hayırlı zamanda.aslen ne komik dimi. gebelik hicbisi yapmadan dogal yolla olusan bisi. Biz deliyik zorla olmasini önlüyoruz bence :) ben de önümüydeki ay migren ve boyun fitigi icin akupunktura baslicam mesela, o da adetimi acaip duzenliyor,. 2 kere öyle tedavi gördüm baska seyler icin hep adetimi duzenledi, daha basladigimin ilk ayi gebe kalivermisim bi de :) durmuyoruz kurtluyuz bi rahat biraksak kendimizi.
Biraz deneme yapalımda sonra rahatlar aman herşeyi denedim olmuyor takmıycam artık moduna geçerizaslen ne komik dimi. gebelik hicbisi yapmadan dogal yolla olusan bisi. Biz deliyik zorla olmasini önlüyoruz bence :) ben de önümüydeki ay migren ve boyun fitigi icin akupunktura baslicam mesela, o da adetimi acaip duzenliyor,. 2 kere öyle tedavi gördüm baska seyler icin hep adetimi duzenledi, daha basladigimin ilk ayi gebe kalivermisim bi de :) durmuyoruz kurtluyuz bi rahat biraksak kendimizi.
BIZI BI GUZEL PATAKLAMAK LAZIM BENCE KONU CÖZÜLÜR.ben daha vajinismusken neyime güvenip bilmiyorum nisan mayıs gibi hamile kalcam diyordum eşime o hastalık geçti her şey yoluna girdi de birde nisanda hamile kalmışım. Aslında dediğin gibi hiçbir şey yapmamak sadece tevekkül elden geleni yspıp hayırlısı demek. Ama insanoğlu da böyle işte fıtratı gereği.. bir şeyi çok isteyince ister istemez çabalama gayretine giriyoruz. Rabbim gönlümüzden geçeni versin en hayırlısıyla en hayırlı zamanda.
inşallah canım güzel haberler verKızlar 27sinde şeffaf akıntım gelmişti o akıntıdan sonra kupkuruydum akıntım kesilmişti dün faşan hiç yoktu bugun tekrardan akıntım başladı otururken falan akıp gidiyo adet mi oldum acaba bu ne dedim baya bol akıntım gelmiş yumurtlamadan sonra akıntım olmadı hiç adete yakın cok az kremsi olurdu sonra adet olurdum ama o zamana kadar kupkuru olurdum allahım inşallah tutmuştur ya
öf ben ona moda oglumda iste 10 ay sonunda gecmistim, o moda gecebilsem keske yine hep istiyorum ama tam o moda gectigimde gebe kaldigimdan o moda gecicem dedikce dedikce gecemiyorum ben dayakligim öef.. ki acelem de yok aslinda yani sirf millet ilk aydan kaliyo ben niye kalamiyorum diye strese girdim.Biraz deneme yapalımda sonra rahatlar aman herşeyi denedim olmuyor takmıycam artık moduna geçeriz
Nerdeyse 2 yıl olcak korunmayı bırakalı son aylarda yumurtam çatlamıyodu hatta 82 gundur adet olmadım biliyo musun 80.gunde yumurtam çatladı keyfi yeni geldi inşallah bu kadar beklediğime değer bu ayinşallah canım güzel haberler ver
Kız bende o kafadaydım işte ama olmuyo nasip kısmet meselesi 2 sene olcak bizimde nerdeyse artık belkide oldu tam hatırlamıyorumöf ben ona moda oglumda iste 10 ay sonunda gecmistim, o moda gecebilsem keske yine hep istiyorum ama tam o moda gectigimde gebe kaldigimdan o moda gecicem dedikce dedikce gecemiyorum ben dayakligim öef.. ki acelem de yok aslinda yani sirf millet ilk aydan kaliyo ben niye kalamiyorum diye strese girdim.
Nerdeyse 2 yıl olcak korunmayı bırakalı son aylarda yumurtam çatlamıyodu hatta 82 gundur adet olmadım biliyo musun 80.gunde yumurtam çatladı keyfi yeni geldi inşallah bu kadar beklediğime değer bu ay
ama bu durumda ilk idrarla yapinca pik olmadigi halde pik cikma ihtimali var demek di mi?Evet bende öyle duymuştum canım ilk idrarda daha yoğun olduğu için yanıltırmış aynen o yuzden bu ovu testi topiklerinde hep söylerler sakın ilk idrarla yapmayın diye
bendeki gibi 2 gun sonra icerden akan sperm de olabilir. hamile kalinca bu kadar hizli akinti baslamiyo kiz iki cocugun var benden iyi bilirsin :)Kızlar 27sinde şeffaf akıntım gelmişti o akıntıdan sonra kupkuruydum akıntım kesilmişti dün faşan hiç yoktu bugun tekrardan akıntım başladı otururken falan akıp gidiyo adet mi oldum acaba bu ne dedim baya bol akıntım gelmiş yumurtlamadan sonra akıntım olmadı hiç adete yakın cok az kremsi olurdu sonra adet olurdum ama o zamana kadar kupkuru olurdum allahım inşallah tutmuştur ya
Sonuc 3 cikmis canimÇıkmadı mı daha kuzuu
Negatif tatlım bazen çıkabiliyor laboratuvara göre 5ten küçük değerlerSonuc 3 cikmis canimne bu simdi 0a noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?