- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.201
Aynen öyle canım bi umut olması bile yetiyo şuan o 80gunu unuttum bike zaten bu heycanlaolcak inşallah güzel düşünelim güzel olsun canım bu kadar sabrettiğine değer inşallah dile kolay anlatınca 80 gün deniyor da nasıl geçmiştir o süre senin için Allah bilir. Kötü düşünceler geride kaldı artık en azından bu umut ışığı bile çok güzel demi sonu hayrolsun
İkinci kızıma da adetimin geciktiği zamanlarda hamile kaşmıştım aynen canım ama tam çatladığı ana mı denk geldi bilmiyorum tek ilişkiyle kalmıştım hemde asşında tek ilişkiyle kalanlar genelde hep erkek oluyo ama sanırım yumurtlama zamanıma denk gelmediği için oldu yada rabbimin lutfu iyi ki kızım olmuş ama bu saatten sonrada yine kız olsa üzülmem rabbim önce sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin anlımızda ne yazılıysa oama bu durumda ilk idrarla yapinca pik olmadigi halde pik cikma ihtimali var demek di mi?
ben hic görmedim pik demek ki problem yok daha olmadi. bundan sonra öglen 12:30 13 civari oglan uyuyunca yapcam. 14 tane fln var elimde. artik 14 gun icinde pik olmazsa da öf yani 60 gune cikacak adet demek.Neyse ki bi adetle sifirlaniyor tertemiz oluyor rahim, benim oglum oncesi 73 gun adet olmadigimda da rahmime iki ayri jinekolog rahmime alttan bakmisti ve hormon testleri yapilmisti sadece adet olmak üzere olan bi kadininki gibiydi tum degerler büyümüs catlamak uzeren olan faln yumurta goruntusu yoktu. öyle ciddi kalinlasma yoktu belki de icimi ferah tutmaliyim bu kadar gerilmemeliyim. Beni en yiy sen anlarsinsanirim , sen de cok uzun süreler adet görmüyorsun ve 80 gunluk rahme ovulasyon oldu diyip korunmadan iliskiye girdin, buyuk ihtilmal ilk 2 kizin da böyle oldu.
Ay ne bilim hic 0.100 bile cikmiyodu yaaNegatif tatlım bazen çıkabiliyor laboratuvara göre 5ten küçük değerlerKaç gün vardı adetine? Değer yükseledebilir ama zor bir ihtimal ay çok üzüldüm bu ay hiç birimizin yüzü gülmedi resmennn.
Ha yok benim fsh lh gayet yüksekti.eşimin de değerleri normalin üstündeydi.ama ben yine yarın doktora gidip hem değerimin sıfırlanmasını kontrol edeyim arada, hem de tsh değerlerime baktırayım.siz de eşine tabii ki baktırın canım ya, 5 aydır belki bilseniz değerleri yükseltirdiniz bir problem varsa.Valla kuzum bende tam bilmiyorum ama bende ovülasyonda pik gördüm yumurtlamam gerçekleşiyordu. Bu gittiğim doktor dedi ki kaliteli yumurtaların oluşmuyordur (hormon testine bakarak söyledi. Fsh ve lh değerlerim biraz düşükmüş). Oyüzden lh ve fshınada baktır. Sperm kalitesi de spernigrofide anlaşıldığını söylemişlerdi bana. Sperm sayısı yüksek olabilirmiş ama hareketli falan olmayabiliyormuş.Eşim henüz yaptırmadı ama bayramdan sonra yaptırcaz bakalım.
Hiçbirini tam olarak hatırlamıyorum ne zaman başladı falan ama bilmiyorum artık tabi bi ihtimal kalan spermlerde olabilir başka topiklerde ovuşastondan bikaç gun sonra akıntışarının tekrar başladıklarını okumuştum öyle bi ihtimalde var hayırlısı artıkbendeki gibi 2 gun sonra icerden akan sperm de olabilir. hamile kalinca bu kadar hizli akinti baslamiyo kiz iki cocugun var benden iyi bilirsin :)
Eneaciz ne demişti? Bana da yumurtayı düzelteni yapalım bu aySoğan mı yoksa çörekotuna mı başlasam? @Eneaciz tarifini mi uygulasam diyorum hazır adet olmuşken yarın başliyim mi? Yumurtaları kaliteli hale getiriyormuş ya. O olmazsa bir sonraki ay soğan kürüne başlarım :)
yumurtani düzelten ahahha cildiralim hepsini yiyelim icelim obez olalim hahahahha:)Eneaciz ne demişti? Bana da yumurtayı düzelteni yapalım bu ay, hatta hepsini yapalım, çıldıralım
Kan verdim geldim simdi vakit gecirmem lazimAllahim lutfen hayirli haber alim
Olabilir canım, atıyorum dün 15tir bugün 3 tür.ya da yükseliyordur.ama sen kötüyü düşün, daha fazla üzülme.olursa sürpriz olsun.ama yine de regl olana kadar kendine dikkat et, belli olmaz bu işler.Ay ne bilim hic 0.100 bile cikmiyodu yaaacaba kimyasal olduda dusuyomu deger
Verdim de nolduAaa test bile uapmam diyordun kan mi verdin. Ben de idrar testi yaptim yine negatif cikti:)
Sıkmayın canınızı, önümüzde aylar var çok şükür, ölm3z de sağ kalırsakAaa test bile uapmam diyordun kan mi verdin. Ben de idrar testi yaptim yine negatif cikti:)
22sinde olan lekelenme yerlesmeyse kimyasal oldu. Yumurtlama lekelenmesiyse daha 7 gun gecmis ustundenOlabilir canım, atıyorum dün 15tir bugün 3 tür.ya da yükseliyordur.ama sen kötüyü düşün, daha fazla üzülme.olursa sürpriz olsun.ama yine de regl olana kadar kendine dikkat et, belli olmaz bu işler.
Verdim de nolduadet olmazsam cuma bidaha yapcam
Yok hic test yapmadim canim bu ay. Saglik ocagi evet. Bakalim olmazsam idrar testi yaparim bu seferSaglik ocaginda mi baktirdin bende mi cuma baktirsam? Evde test denemiosun di mi?
Olabilir canım çünkü farketmeden çoğu zaman kimyasal olabiliyormuş. Biz erken davrandığımız için tabi kanda o artışı/azalışı görebiliyoruz. Ama muhtemelen seninde kimyasal oldu oyüzden bir sonraki aya bakıcaz hep birlikteAy ne bilim hic 0.100 bile cikmiyodu yaaacaba kimyasal olduda dusuyomu deger
Oyle canim hayirlisi olsun insallah bakalim beklemedeyim.Olabilir canım çünkü farketmeden çoğu zaman kimyasal olabiliyormuş. Biz erken davrandığımız için tabi kanda o artışı/azalışı görebiliyoruz. Ama muhtemelen seninde kimyasal oldu oyüzden bir sonraki aya bakıcaz hep birlikte
Eneaciz ne demişti? Bana da yumurtayı düzelteni yapalım bu ay, hatta hepsini yapalım, çıldıralım
Ovülasyon testi kuşlanmış mıydın bu ay canım?22sinde olan lekelenme yerlesmeyse kimyasal oldu. Yumurtlama lekelenmesiyse daha 7 gun gecmis ustundenkafamda deli sorular.
Hee ben bunu yaptım işte kuzum,o zaman ben bu ay regl olunca soğan kürü yapayım, bir de bayrama gelmez inşallah yaomam gereken tarihler.dediğim gibi ailelerin yanında yapamam.hadi bismillahBunu uyguluycam canım bu ay yarın başlıycam. Bu ay olmazsa bir sonraki ay soğan kürü oda olmazsa paydos
Eki Görüntüle 2274061
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?