Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle canım bi umut olması bile yetiyo şuan o 80gunu unuttum bike zaten bu heycanla

İkinci kızıma da adetimin geciktiği zamanlarda hamile kaşmıştım aynen canım ama tam çatladığı ana mı denk geldi bilmiyorum tek ilişkiyle kalmıştım hemde asşında tek ilişkiyle kalanlar genelde hep erkek oluyo ama sanırım yumurtlama zamanıma denk gelmediği için oldu yada rabbimin lutfu iyi ki kızım olmuş ama bu saatten sonrada yine kız olsa üzülmem rabbim önce sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin anlımızda ne yazılıysa o

Ha yok benim fsh lh gayet yüksekti.eşimin de değerleri normalin üstündeydi.ama ben yine yarın doktora gidip hem değerimin sıfırlanmasını kontrol edeyim arada, hem de tsh değerlerime baktırayım.siz de eşine tabii ki baktırın canım ya, 5 aydır belki bilseniz değerleri yükseltirdiniz bir problem varsa.

bendeki gibi 2 gun sonra icerden akan sperm de olabilir. hamile kalinca bu kadar hizli akinti baslamiyo kiz iki cocugun var benden iyi bilirsin :)
Hiçbirini tam olarak hatırlamıyorum ne zaman başladı falan ama bilmiyorum artık tabi bi ihtimal kalan spermlerde olabilir başka topiklerde ovuşastondan bikaç gun sonra akıntışarının tekrar başladıklarını okumuştum öyle bi ihtimalde var hayırlısı artık

Eneaciz ne demişti? Bana da yumurtayı düzelteni yapalım bu ay , hatta hepsini yapalım, çıldıralım

Olabilir canım, atıyorum dün 15tir bugün 3 tür.ya da yükseliyordur.ama sen kötüyü düşün, daha fazla üzülme.olursa sürpriz olsun.ama yine de regl olana kadar kendine dikkat et, belli olmaz bu işler.
22sinde olan lekelenme yerlesmeyse kimyasal oldu. Yumurtlama lekelenmesiyse daha 7 gun gecmis ustunden kafamda deli sorular.

Ay ne bilim hic 0.100 bile cikmiyodu yaa acaba kimyasal olduda dusuyomu deger
Olabilir canım çünkü farketmeden çoğu zaman kimyasal olabiliyormuş. Biz erken davrandığımız için tabi kanda o artışı/azalışı görebiliyoruz. Ama muhtemelen seninde kimyasal oldu oyüzden bir sonraki aya bakıcaz hep birlikte

Oyle canim hayirlisi olsun insallah bakalim beklemedeyim.

Bunu uyguluycam canım bu ay yarın başlıycam. Bu ay olmazsa bir sonraki ay soğan kürü oda olmazsa paydos

Eki Görüntüle 2274061
Hee ben bunu yaptım işte kuzum,o zaman ben bu ay regl olunca soğan kürü yapayım, bir de bayrama gelmez inşallah yaomam gereken tarihler.dediğim gibi ailelerin yanında yapamam.hadi bismillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…