- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.221
Hayir canim kullanmadim.Ovülasyon testi kuşlanmış mıydın bu ay canım?
benim yumurtalarim cok kiymetli törenle catliyorlar hahahhaha:)Eneaciz ne demişti? Bana da yumurtayı düzelteni yapalım bu ay, hatta hepsini yapalım, çıldıralım
3 ne ki ayol. Belki de yeni yeni oluyordur ya çünkü senin hep 0 lı çıkardı. Ay bilemedim ki
O zaman hadi inşallah diyelim, olmazsan tekrarlarsın kuzum.Hayir canim kullanmadim.
Hayırlı olsun canım. Kaç gün geçti ve testin resmini atar mısınTatlım ismimi yazdırmıştım hamileyim Allah’ıma şükürler olsun darısı tüm isteyenlerin başına çift çizgiyi gördümyarın kan testi yaptırcam
ZüperKızlar beta adetten 2 gün önce 170 adet günü de 400çıkto sizce nasıl
Evet canım aile yanında zor. Birde ben deneyeyüm bakayım şu kürü.Hee ben bunu yaptım işte kuzum,o zaman ben bu ay regl olunca soğan kürü yapayım, bir de bayrama gelmez inşallah yaomam gereken tarihler.dediğim gibi ailelerin yanında yapamam.hadi bismillah
Sağol canım allah isteyen herkese nasip etsinZüperhadi bakalım sağlıkla inşallah
Kız bebiş nasıl? Unuttun bizi valla mıtluluktanNapıyosunuz canlarım
Progesterona ne zaman bakılıyor? Ben ona hiç baktırmadım. Jel ne işe yarıyomuş?Ay kızlar doktoruma o kadar laf attım, kadına haksızlık etmişim, geri gönlümü kazandı valla, aradı az önce, anlattım, "evet kimyasal" dedineyse şaka bi yana, luteal fazda bir sıkıntı olabilir dedi, ama progesteron seviyem iyiydi dedim, olsun dedi yine de crinone jel kullanalım dedi, ben de oki doki dedim, kullanacağım.kullananınız var mı hiç bunu? Bir de benim progesteron 14 çıkmıştı bebitolar.ben yine de yarın tsh falan baktırayım yav.
Çok iyi canım tebrik ederim. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğinKızlar beta adetten 2 gün önce 170 adet günü de 400çıkto sizce nasıl
Sağol canım inşallah darısı isteyen herkese bu mübarek günlerdeÇok iyi canım tebrik ederim. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin ☺
Ay aman bilmiyorum canim adeti bekliyorum3 ne ki ayol. Belki de yeni yeni oluyordur ya çünkü senin hep 0 lı çıkardı. Ay bilemedim ki
Canım ben de hafif gördüm ama umutlandırmak istememKizlar bisey yok dimiaralikta hamile kaldigimda bi gün önce silikte olsa vardi. İkizdi onlar onun icin mi daha cabuk cikti acaba. Evirip cevirdikce bisey var gibi ama ben kandiriyorum sanirim kendimi.
Geçer geçer geçiyor yani emin olMidem beni mahvedıooorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?