- 15 Aralık 2015
- 374
- 278
- 103
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.241
Canım benim kayınbabam da oğlumu çok seviyor onun için bunu bize sat ver falan diyor şakayla hatta ben hamileyken görümcelerim diyordu bize ver diye ama hepsi şakaydı seninkiler de şakayla söylüyorlardır bunları kafaya takma hamilesin stres olma kaynananla aynı apartmanda oturma konusunda da bencede kesinlikle oturma.Canım b ur aya böyle Bi konu açmak bile beni üzüyor inan bir sebep aradım hep kendimde ben kapalı Bi bayanım hani açıklıgıma kızdı desem bir arasayken işin i sini yaptırmam görümcelerime dahi ama insan işte bebek olunca cok daha değiştiler iyice sildim kafamda yani onları bunu bize ver sen bidaha yap bile dediler düşün ben bunu yapana kadar ne gözyaşları döktüm kimin haberi var
Sagol canim cevap verdigin icin. Yine olmadi, belirtilerle kendimi kandirip durmaktan kurtuldum, iyi oldu testi yaptigim.Canım ben de hafif gördüm ama umutlandırmak istemem
Kaç gün kaldı canım adete? Bende görüyorum silik bir çizgi sanki var gibi.Kizlar bisey yok dimiaralikta hamile kaldigimda bi gün önce silikte olsa vardi. İkizdi onlar onun icin mi daha cabuk cikti acaba. Evirip cevirdikce bisey var gibi ama ben kandiriyorum sanirim kendimi.
Yarin ama kurtaj oldum enfeksiyon kaptim falan derken duzen biraz bozuldu benim. Ovu takibide yapmadim emin degilim yani. Cuma günü bi test daha yaparim bakalim vardir insallahKaç gün kaldı canım adete? Bende görüyorum silik bir çizgi sanki var gibi.
Aynen bekle cuma tekrar yap canım ama şuan çizgi gözüküyor. İnşallah seninkide kimyasal değildir. Bekle bakalım çizgi daha çok belirgin olur inşallah pozitif düşünelimYarin ama kurtaj oldum enfeksiyon kaptim falan derken duzen biraz bozuldu benim. Ovu takibide yapmadim emin degilim yani. Cuma günü bi test daha yaparim bakalim vardir insallah
Kız bebiş nasıl? Unuttun bizi valla mıtluluktan
Corekotundan erken yum oldu ama kac gun bilmiyorum tam canim bende aklimda kalmasin verim dedim.
Iyi yapmislar kuzum cikma yat biraz az toparlan ne hale getirdi bu bebis senipoposunu isircan
Bende kimyasal oldu dustu diye dusunuyorum canim. Hayirlisi bakalim gorcezAaaaaa amaaa 0 da değil 1 de değillll. Ay belki artaaaar
Kan vermem daha idrarda bakacam canimO zaman hadi inşallah diyelim, olmazsan tekrarlarsın kuzum.
Canım geçen ay çıktı idrarda da kanda da fakat 2gün sonra kan verdim düşmüştü değerim Tutunamayacak dedi doktor ve düştüü doktordan 2 gün sonra ondan test yapmaya korkuyorum ...Bence bu ağrı belirti olabili3, ben de pazar pazartesi sadece bu ağrıyı hissettim belirti olarak, bir de idrar rengi, e aen evde bi test yapsana, varsa çıkar canım.yoksa da hiç düşünüp durmazsın.testler aslında çok az olan değeri bile çıkarıyırmuş ben artık ona emin oldum, 24 ü çıkardığına göre.
❤❤❤Oyyy❣
Tatlım yanlış anlamanı istemem geçen ay bennaynısını yaşadım ve kimyasalla sonuçlandı üzülme sakınAy ne bilim hic 0.100 bile cikmiyodu yaaacaba kimyasal olduda dusuyomu deger
Hakkında hayırlısı olsun canım arkadaşımAy aman bilmiyorum canim adeti bekliyorum
Bende kimyasal oldu dustu diye dusunuyorum canim. Hayirlisi bakalim gorcez
Kız burda çizgi varKizlar bisey yok dimiaralikta hamile kaldigimda bi gün önce silikte olsa vardi. İkizdi onlar onun icin mi daha cabuk cikti acaba. Evirip cevirdikce bisey var gibi ama ben kandiriyorum sanirim kendimi.
Yok kuzum yuksek degeri gorsem belki uzulurdum ama boyle arada kaldimTatlım yanlış anlamanı istemem geçen ay bennaynısını yaşadım ve kimyasalla sonuçlandı üzülme sakın
Allah razi olsun canim benimHakkında hayırlısı olsun canım arkadaşım❤
Yok canim olmadim hemen olunuyomu ki kimyasalda. Belkide oylesine bi yukselmedir. Bilemiyorumİyide adet oldun mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?