Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim kayınbabam da oğlumu çok seviyor onun için bunu bize sat ver falan diyor şakayla hatta ben hamileyken görümcelerim diyordu bize ver diye ama hepsi şakaydı seninkiler de şakayla söylüyorlardır bunları kafaya takma hamilesin stres olma kaynananla aynı apartmanda oturma konusunda da bencede kesinlikle oturma.

Kizlar bisey yok dimi aralikta hamile kaldigimda bi gün önce silikte olsa vardi. İkizdi onlar onun icin mi daha cabuk cikti acaba. Evirip cevirdikce bisey var gibi ama ben kandiriyorum sanirim kendimi.
Kaç gün kaldı canım adete? Bende görüyorum silik bir çizgi sanki var gibi.

Yarin ama kurtaj oldum enfeksiyon kaptim falan derken duzen biraz bozuldu benim. Ovu takibide yapmadim emin degilim yani. Cuma günü bi test daha yaparim bakalim vardir insallah
Aynen bekle cuma tekrar yap canım ama şuan çizgi gözüküyor. İnşallah seninkide kimyasal değildir. Bekle bakalım çizgi daha çok belirgin olur inşallah pozitif düşünelim

Canım geçen ay çıktı idrarda da kanda da fakat 2gün sonra kan verdim düşmüştü değerim Tutunamayacak dedi doktor ve düştüü doktordan 2 gün sonra ondan test yapmaya korkuyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…