Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnanın ki bilmiyorum kızlar neden bata son 1 bu ay ilişkilerden sonra 2 3 gün arayla oldu hep şimdi yarını bekle dur

Yok canim vermedimde yok gibi dusundugum icin dedim. Bata 1 kala bu kadar silik cikmasi normal degil gibi. Gecen sefer daha netti çünkü 1 gun kaldiginda

Kızz illa aynı olacak diye bir şey mi var :)) Her gebelikte döllenmeye göre farklı çıkabilir. Testini gördüm var gibi bence

Tek dertleri kendi tarafa çekip bizden yzaklasıtmak zaten anlamıyorum Bi insan annesinden uzaklaştırmak amacını niye güder cok acıyorum

Zaten şaka algılamasam tutamam galiba kendimi cnm ama niyetleri beni saf dışı bırakmak oldugu çok net bazen eşim bile anlıyor diyor bana o yüzden aynı apartman da oturnudaz insallah şimdide Allahtan tek duam onu bana beni ona muhtaç etmesin

Öyle yapmayı düşünüyorum CNım Bi Kaç kere söyledim eşime tamam dedi baktı sürekli söyleyince hemen savunmaya geçmeye basladı demekki oglun sana bağlı ne diye beni evladımdan uzak tutma çabasında anlamıyorum

Progesterona ne zaman bakılıyor? Ben ona hiç baktırmadım. Jel ne işe yarıyomuş?
Progesterona 21.günde bakılıyor, yumurtlama varsa rahim duvarını bebeğin tutınması için hazır hale getiren bir hormon bu, bu hormona bakıp yumurtlayıp yumurtlamadığını buna bakarak anlıyorlar.jel de progesteron deperini yükseltip döllenen yumurtanın tutunmasını sağlayacakmış, doktorum sizin sorununuz bu olabilir dedi, bu ilacı verdi bakalım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…