- 2 Mayıs 2019
- 707
- 633
- 18
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.261
Neden olmadı dedin kan tahlili mi verdin canımSagol canim cevap verdigin icin. Yine olmadi, belirtilerle kendimi kandirip durmaktan kurtuldum, iyi oldu testi yaptigim.
İnşallah canim bakalim. Cok inanmistim olduguna yanilmiyorumdur umarimAynen bekle cuma tekrar yap canım ama şuan çizgi gözüküyor. İnşallah seninkide kimyasal değildir. Bekle bakalım çizgi daha çok belirgin olur inşallah pozitif düşünelim
Yok canim vermedimde yok gibi dusundugum icin dedim. Bata 1 kala bu kadar silik cikmasi normal degil gibi. Gecen sefer daha netti çünkü 1 gun kaldigindaNeden olmadı dedin kan tahlili mi verdin canım
2 3 güne sökülürsün tuvalete girince bak pıhtı atıyor musun ordan anlarsın canımYok kuzum yuksek degeri gorsem belki uzulurdum ama boyle arada kaldimbakalim
Benim adetlerimde normalde oyle olur canim anlamam sanirim2 3 güne sökülürsün tuvalete girince bak pıhtı atıyor musun ordan anlarsın canım
O bendede var canim enfeksiyon degil ama insallah gebeliktendir seninKızlaar sarıı bol akıntım var 2 3 gündür olmamıştı bugün yine oldu
Yok canim olmadim hemen olunuyomu ki kimyasalda. Belkide oylesine bi yukselmedir. Bilemiyorum
Yok canim vermedimde yok gibi dusundugum icin dedim. Bata 1 kala bu kadar silik cikmasi normal degil gibi. Gecen sefer daha netti çünkü 1 gun kaldiginda
Ne oldu kız neyin var? Bulantı mı ? Ekşime miMutluluktan mı sürünmekten mi
Doğru valla kııız biz belirsizliklerle sürünüyoruz ya hep kızanım olsun sürüneyim yeter kii evlat için herşey mübah ❤Ne oldu kız neyin var? Bulantı mı ? Ekşime mi
Ağrı mı? Bebiş sağlıklı olsun da sen sürün valla benim mottom bu
Tek dertleri kendi tarafa çekip bizden yzaklasıtmak zaten anlamıyorum Bi insan annesinden uzaklaştırmak amacını niye güder cok acıyorumBENim kayınvalidemde de var böyle laf sokmalar falan hiçi hoşlanmıyorum oldukça sinir bozucu valla ben oturmazdım uzak dururdum bu benim düşüncemi kiraya çık huzurunu kaybetme derim çocuğuna da onlara baktırma ben asla istemiyorum kayınvalidem gelini karalama torunu kendi tarafından çekmeyi çok seviyor kayınbaba da öyle neyse işte oturmazdım yani o apartmanda
Zaten şaka algılamasam tutamam galiba kendimi cnm ama niyetleri beni saf dışı bırakmak oldugu çok net bazen eşim bile anlıyor diyor bana o yüzden aynı apartman da oturnudaz insallah şimdide Allahtan tek duam onu bana beni ona muhtaç etmesinCanım benim kayınbabam da oğlumu çok seviyor onun için bunu bize sat ver falan diyor şakayla hatta ben hamileyken görümcelerim diyordu bize ver diye ama hepsi şakaydı seninkiler de şakayla söylüyorlardır bunları kafaya takma hamilesin stres olma kaynananla aynı apartmanda oturma konusunda da bencede kesinlikle oturma.
Öyle yapmayı düşünüyorum CNım Bi Kaç kere söyledim eşime tamam dedi baktı sürekli söyleyince hemen savunmaya geçmeye basladı demekki oglun sana bağlı ne diye beni evladımdan uzak tutma çabasında anlamıyorumMonaezop
Sanki kaynanamin tarif ettin onda da bu laflar var sakıncası yoksa esin kabul ederse kiraya çık istediğin gibi oğluna bakamayacaksin ona bile karısırlar tabi canım senin dusuncen önemli yarin bir gün aranız bozulmasin
Ben canım aynenÇok istiyosa kendi yapsın kendi çocuğuna baksınne demek bize ver sen bidaha yap bu nasıl düşüncesizliktir yahu anası senmisin o mu... Uzak tut canım böylelerine çocukda emanet edilmez. Hamilesin hemde ne biçim laf bunlar ya uzak dur aman uzak
Progesterona 21.günde bakılıyor, yumurtlama varsa rahim duvarını bebeğin tutınması için hazır hale getiren bir hormon bu, bu hormona bakıp yumurtlayıp yumurtlamadığını buna bakarak anlıyorlar.jel de progesteron deperini yükseltip döllenen yumurtanın tutunmasını sağlayacakmış, doktorum sizin sorununuz bu olabilir dedi, bu ilacı verdi bakalım canımProgesterona ne zaman bakılıyor? Ben ona hiç baktırmadım. Jel ne işe yarıyomuş?
İnsallah öyledir, olduguna cok inandim ben hemen net bi cizgi cikacak diye bekliyodm ondan yıkıldım galiba.Kızz illa aynı olacak diye bir şey mi var :)) Her gebelikte döllenmeye göre farklı çıkabilir. Testini gördüm var gibi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?