- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.281
Hımm doktor banada progestan vermişti tutunması için onun gibi birşey sanırım. Ama bu ay 21.gün baktırıyim bende bakalımm. Ay bu doktorlara da herşeyi tek tek biz söylüyoruz tam anlamıyla işini iyi yapan bir doktorla karşılaşmadım. Sen nereye gidiyorsun canım doktora memnun musun? Bana iyi bir doktor lazım :) türkiye hastanesine gidiyordum ben ama daha gitmiycem oraya. Başka hastane doktor araştırıyorum şimdi.Progesterona 21.günde bakılıyor, yumurtlama varsa rahim duvarını bebeğin tutınması için hazır hale getiren bir hormon bu, bu hormona bakıp yumurtlayıp yumurtlamadığını buna bakarak anlıyorlar.jel de progesteron deperini yükseltip döllenen yumurtanın tutunmasını sağlayacakmış, doktorum sizin sorununuz bu olabilir dedi, bu ilacı verdi bakalım canım
Seninki de değişikmiş, ben medicanaya gidiyorum canım ama acıbademe geçeceğim sanırsam.istanbulda değilim bu arada benHımm doktor banada progestan vermişti tutunması için onun gibi birşey sanırım. Ama bu ay 21.gün baktırıyim bende bakalımm. Ay bu doktorlara da herşeyi tek tek biz söylüyoruz tam anlamıyla işini iyi yapan bir doktorla karşılaşmadım. Sen nereye gidiyorsun canım doktora memnun musun? Bana iyi bir doktor lazım :) türkiye hastanesine gidiyordum ben ama daha gitmiycem oraya. Başka hastane doktor araştırıyorum şimdi.
Yani aslında önce bi smear yapılması gerek belki bir hastalığım var enfeksiyonum var Allah korusun önce onlara bak sonra iğne vs ver dimi. Ben kadına kaç kere vajinal muayene yapsanız daha iyi dedim yok karından da anlaşılıyor yumurtalar falan dedi. Hayır yani meraklı değilim bende vajinal ultrasona ama insan merak ediyor ordan belli oluyor sonuçta hastalıklar falan.
Ayaynen öyle valla. Oğlan bana saç baş yolduruyo ama hep diyorum aman oğlum olsun başımda saç olmasınDoğru valla kııız biz belirsizliklerle sürünüyoruz ya hep kızanım olsun sürüneyim yeter kii evlat için herşey mübah ❤
Değişikti aynen. İstanbulda olmasanda Medicana doktorları iyimiş bir arkadaşım gitmiş o önerdi bir doktor çok iyi falan dedi ama erkek ya. Erkektende çekiniyorum ama mecbur kalırsam düzgün doktor bulamazsam gitcem mecbur.Seninki de değişikmiş, ben medicanaya gidiyorum canım ama acıbademe geçeceğim sanırsam.istanbulda değilim bu arada ben
Hakkında hayırlısı olsun canım.Benim adetlerimde normalde oyle olur canim anlamam sanirimbakalim
Benim adetlerimde normalde oyle olur canim anlamam sanirimbakalim
Canlar bugün benim Bat günüm. Pik ayın 18iydi.19unda silikleşti.17-18-19 ilişki oldu. 19undan sayarsam bugün 11.gün.Tabi regl tarihimin çatlama ya bağlı değiştiğini kabul etmezsem bat bugün yani. Neyse sabah erken gebelik ve normal test yaptım. Tertemiz negatifRegl de olmadım hala. Cumartesi il dışına çıkıcaz. Sizce cumaya kadar olmazsam kan vereyim mi gitmeden? 5 gün kalıcam kaynanamda oralarda yaptırmam bıdı bıdı sorular kaldırmaz kafam
Kuzum 14 gün dediğimiz olay luteal faz. Aslında herkadında olmayabilir. 12nin altı da sorun zaten. Bebek tutunamıyor demektir. Ama dediğin gibi regl olana kadar umut var18 inde yumurtlama oldu ise uzerine 14 gun gerekmez mi? Bence hala sansimiz var benimde 19 u bugun 10. Gunuydu negatif cikti bat 2 haziran - cuma tekrar test yapalim bence
Teşekkür ederim canım 1gün geçikmem var adetimden önce yaptım testi 1.testi 6gün varken yaptım 2.testi 5gün varken yaptım 3.de 2gün vardı diğerinde 1gün kala yaptım hepsindede çıktıHayırlı olsun canım. Kaç gün geçti ve testin resmini atar mısın
Kuzum 14 gün dediğimiz olay luteal faz. Aslında herkadında olmayabilir. 12nin altı da sorun zaten. Bebek tutunamıyor demektir. Ama dediğin gibi regl olana kadar umut var
Hayirlisi canim bekliyorum gunumu ne zaman bilmesemdeAdet günü adetle atılıyor diye biliyorum kuzum ama tamda emin değilim
Öncelik senin kuzum. Duam seninleAnladim canim:) aynen oyle bende pek olmasada yani asiri derecede adet belirtilerim var ztn:) ins senden guzel guzel haberler aliriz
Canım insAllah Rabbim gönlüne göre versinYarın da olmazsam umutlanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?