Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hımm doktor banada progestan vermişti tutunması için onun gibi birşey sanırım. Ama bu ay 21.gün baktırıyim bende bakalımm. Ay bu doktorlara da herşeyi tek tek biz söylüyoruz tam anlamıyla işini iyi yapan bir doktorla karşılaşmadım. Sen nereye gidiyorsun canım doktora memnun musun? Bana iyi bir doktor lazım :) türkiye hastanesine gidiyordum ben ama daha gitmiycem oraya. Başka hastane doktor araştırıyorum şimdi.
Yani aslında önce bi smear yapılması gerek belki bir hastalığım var enfeksiyonum var Allah korusun önce onlara bak sonra iğne vs ver dimi. Ben kadına kaç kere vajinal muayene yapsanız daha iyi dedim yok karından da anlaşılıyor yumurtalar falan dedi. Hayır yani meraklı değilim bende vajinal ultrasona ama insan merak ediyor ordan belli oluyor sonuçta hastalıklar falan.

Seninki de değişikmiş, ben medicanaya gidiyorum canım ama acıbademe geçeceğim sanırsam.istanbulda değilim bu arada ben

Seninki de değişikmiş, ben medicanaya gidiyorum canım ama acıbademe geçeceğim sanırsam.istanbulda değilim bu arada ben
Değişikti aynen. İstanbulda olmasanda Medicana doktorları iyimiş bir arkadaşım gitmiş o önerdi bir doktor çok iyi falan dedi ama erkek ya. Erkektende çekiniyorum ama mecbur kalırsam düzgün doktor bulamazsam gitcem mecbur.

Canlar bugün benim Bat günüm. Pik ayın 18iydi.19unda silikleşti.17-18-19 ilişki oldu. 19undan sayarsam bugün 11.gün.Tabi regl tarihimin çatlama ya bağlı değiştiğini kabul etmezsem bat bugün yani. Neyse sabah erken gebelik ve normal test yaptım. Tertemiz negatifRegl de olmadım hala. Cumartesi il dışına çıkıcaz. Sizce cumaya kadar olmazsam kan vereyim mi gitmeden? 5 gün kalıcam kaynanamda oralarda yaptırmam bıdı bıdı sorular kaldırmaz kafam

18 inde yumurtlama oldu ise uzerine 14 gun gerekmez mi? Bence hala sansimiz var benimde 19 u bugun 10. Gunuydu negatif cikti bat 2 haziran - cuma tekrar test yapalim bence

18 inde yumurtlama oldu ise uzerine 14 gun gerekmez mi? Bence hala sansimiz var benimde 19 u bugun 10. Gunuydu negatif cikti bat 2 haziran - cuma tekrar test yapalim bence
Kuzum 14 gün dediğimiz olay luteal faz. Aslında herkadında olmayabilir. 12nin altı da sorun zaten. Bebek tutunamıyor demektir. Ama dediğin gibi regl olana kadar umut var

Hayırlı olsun canım. Kaç gün geçti ve testin resmini atar mısın
Teşekkür ederim canım 1gün geçikmem var adetimden önce yaptım testi 1.testi 6gün varken yaptım 2.testi 5gün varken yaptım 3.de 2gün vardı diğerinde 1gün kala yaptım hepsindede çıktı

Kuzum 14 gün dediğimiz olay luteal faz. Aslında herkadında olmayabilir. 12nin altı da sorun zaten. Bebek tutunamıyor demektir. Ama dediğin gibi regl olana kadar umut var

Anladim canim:) aynen oyle bende pek olmasada yani asiri derecede adet belirtilerim var ztn:) ins senden guzel guzel haberler aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…