Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ne inatçı enfeksiyonmuş bu ya
ne yapmak lazım peki mesela deniyorki afedersin özel bölgemizi sabun gibi şeylerle asla yıkamamalıymışız hatta hiç yıkanmaması daha iyiymiş yoksa ordaki flora bozuluyormuş yararlı bakteriler ölüyormuş vs... En önemlisi de el temizliği sanırım ama bazen çok dikkat etsende nasıl oluyorsa oluyor. Benim eşimin doğum gününe de az kaldı 4 haziran
Ne yapsam bilmiyorum sevindirme amaçlı
Bayramın ilk gününe denk geliyor
Ya doğru dedin canım ben en iyisi Haziran'da başlayayım inşallah hayırlısıyla sağlıkla olur
Allah bu bayrama eşine müjdeli haber vermeni nasip etsin

İnsallah canim hayalettende hafif bi cizgi cikti gibi. Cumayi bekliycem artik.
Ben temizlik konusunda dikkat etmeye calistim ama bence erkekler biz kadar dikkatli degil. Ben tuvalete girmeden ellerimi yikadim, banyoyu hep ayakta yaptim. O bölgeyi sabunlu falan yikamadim ama ister istemez gidiyo vücudu yikarken. Camasiri islandikca degistirmeye calistim evde oldugum sürece. Zıbın kullanirim normalde onu kullanmadim pek camasiri tamamen yapistiriyo diye. Ama sonucu görüyosun neyse çok sükür atlattim gibi

Erkek doktora ben de gidemem gibi geliyor, ama zorda kalırsak çok da iyi ise gidilir tabii.ay bilemedim şimdi.bu arada regl olmaya başlıyorum gibi sabah lekem geldi, beta da hemen sıfırlanır inşallah

Bence yaptırma, tatilde zaten unutursun biraz bebek düşüncesini belki, rahat olur günlerin geçmesi, negatif çıktıtsa hiç kendini o psikolojiye sokma, olursa sürpriz olsun inşallah ben önümüzdeki aylarda öyle yapmayı planlıyorum, yoruluyoruz çünkü çok fazla

Günaydınn kızlar. Birşey sorucam. Bu ay benim adetim çok feci geliyor sanırım klomen ve iğneden dolayı. Normalde bu kadar yoğun gelmezdi. Şimdi birde çörek otu kürüne başladım bugün. Bu da iyice arttırmaz inşallah? Zaten işteyim birde bir faciayla uğraşmayalım

kızlar bi sorum olacak sizlere. ben evleneli 1 ay oldu. hemen çocuk istiyorum ama eşim bikaç ay beklememiz gerektiğini söylüyordu. balayında 2 kez içime boşaldı ( nasıl oldu nasıl yaptı anlamadım ama ) zaten son oldu, bir dahada hep korundu.. 17 nisanda adet görmüştüm, eşimle 8 ve 10 mayısta birlikte olduk. sanırım tehlikeli zamanlar değil siz daha iyi anlıyorsunuzdur diye detay veriyorum. 12 mayısta da adet gördüm. şuan adetime 7 gün var ama 1 haftadır benim kasıklarımda değişik bi ağrı var. adet ağrısı gibi ama bi görünüp bi kayboluyor. sizce hamilemiyimdir? başka ne belirtiler olurdu varsa ? psikolojikmidir benimki çok istediğim için?

bu çörek otu, soğan kürü vb. uygulamalar herkeste aynı etkiyi göstermiyor diye duyuyorum bazen. birine çok iyi gelirken diğerine ters etki yapabiliyor çekiniyorum ben de böyle olunca bir bilgim yok açıkçası o sebeple ama dikkatli olmakta fayda var canım.

valla benim bildiğim tehlikeli zaman diye bi şey yok, belki döllenme geç oluyordur da tutmuştur yani beliritleri hissetme de değişiklik gösterebilir ben erkenden hissetmiştim canım kasık ağrısı mide bulantısı göğüslerde şişlik, kuyruk sokumumda bir ağrı oldu. hatta o kadar erken hissetmiştim ki kanda çıkmamıştı bile istiyorsan inşallah olmuştur ama benim tavsiyem çok da takılma biraz akışına bırak stres yapma stres kötü zaten yeni evlisin kafana çok takılmasın

Bende çörek otu bi kasık ağrısı yapmıştı erkenden, başka şey de olmadı canım

Bakalım bana nasıl etki yapcak merakla bekliyyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…