- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.301
Hepimizin canım inşallahCanım insAllah Rabbim gönlüne göre versin
Senin güzel bir lafın vardı. Geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.Herkes bat bekliyor. Bende boş boş dolaşıyorum burada
Yaaa bak şimdi gülümsedim. O sözü eşim demişti bana canım benimSenin güzel bir lafın vardı. Geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.
En hayırlı zamanda inşallahYaaa bak şimdi gülümsedim. O sözü eşim demişti bana canım benimBakalım ne zaman bi güzellik gelecek yuvamıza
dün fena halde gaz vardı kasıklarımda ağrı vardı.hafta sonu mide yanması çok yoğundu. arada kasıklarıma kramp giriyo gibi ama acaba enfeksiyon hala var mı diye anlayamıyorum hala. çokta kendimi inandırmak istemiyorum ama bakalım vardır inşallah. enfeksiyon antibiyotik kullanınca hemen geçiyo diye okudum ama şüpheci oldum iyice ben. mide bulantısı baş dönmesi falan öncekinde de hiç yaşamadım zaten sadece uyku ve mide yanması oluyo bende. eve gidince test yapmayı düşünüyorum bakalım vardır inşallah bugün hiç bi belirti yok malesefcuma eşimin doğum günü sürrpriz yapmak istiyorum havalara uçar eminim.
benim enfeksiyon bebek denemesinden sonra oldu sık ilişkiden kaynaklandı bence. bebek beklerken enfeksiyon çıktı çünkü. aşırı dikkatli olmak gerekiyomuş temizlik konusunda. bence bi daha ki yumurtlamayı kaçırma zaten ihtimal %25 bi iki ilişki bile olsa dene derim ben.
İnşallah canım benimEn hayırlı zamanda inşallah
İnsallah canim hayalettende hafif bi cizgi cikti gibi. Cumayi bekliycem artik.Ne inatçı enfeksiyonmuş bu ya
ne yapmak lazım peki mesela deniyorki afedersin özel bölgemizi sabun gibi şeylerle asla yıkamamalıymışız hatta hiç yıkanmaması daha iyiymiş yoksa ordaki flora bozuluyormuş yararlı bakteriler ölüyormuş vs... En önemlisi de el temizliği sanırım ama bazen çok dikkat etsende nasıl oluyorsa oluyor. Benim eşimin doğum gününe de az kaldı 4 haziran
Ne yapsam bilmiyorum sevindirme amaçlı
Bayramın ilk gününe denk geliyor
Ya doğru dedin canım ben en iyisi Haziran'da başlayayım inşallah hayırlısıyla sağlıkla olur
Allah bu bayrama eşine müjdeli haber vermeni nasip etsin
Erkek doktora ben de gidemem gibi geliyor, ama zorda kalırsak çok da iyi ise gidilir tabii.ay bilemedim şimdi.bu arada regl olmaya başlıyorum gibi sabah lekem geldi, beta da hemen sıfırlanır inşallahDeğişikti aynen. İstanbulda olmasanda Medicana doktorları iyimiş bir arkadaşım gitmiş o önerdi bir doktor çok iyi falan dedi ama erkek ya. Erkektende çekiniyorum ama mecbur kalırsam düzgün doktor bulamazsam gitcem mecbur.
Bence yaptırma, tatilde zaten unutursun biraz bebek düşüncesini belki, rahat olur günlerin geçmesi, negatif çıktıtsa hiç kendini o psikolojiye sokma, olursa sürpriz olsun inşallahCanlar bugün benim Bat günüm. Pik ayın 18iydi.19unda silikleşti.17-18-19 ilişki oldu. 19undan sayarsam bugün 11.gün.Tabi regl tarihimin çatlama ya bağlı değiştiğini kabul etmezsem bat bugün yani. Neyse sabah erken gebelik ve normal test yaptım. Tertemiz negatifRegl de olmadım hala. Cumartesi il dışına çıkıcaz. Sizce cumaya kadar olmazsam kan vereyim mi gitmeden? 5 gün kalıcam kaynanamda oralarda yaptırmam bıdı bıdı sorular kaldırmaz kafam
Sende bekliyceksin inşallah kuzum. Bu ay hemen kurtulursun inşallah şu ascuttanda haziranda çalışmalara başlarsınn. Ne zaman smear vericeksin tekrar?Herkes bat bekliyor. Bende boş boş dolaşıyorum burada
bu çörek otu, soğan kürü vb. uygulamalar herkeste aynı etkiyi göstermiyor diye duyuyorum bazen. birine çok iyi gelirken diğerine ters etki yapabiliyor çekiniyorum ben de böyle olunca bir bilgim yok açıkçası o sebeple ama dikkatli olmakta fayda var canım.Günaydınn kızlar. Birşey sorucam. Bu ay benim adetim çok feci geliyor sanırım klomen ve iğneden dolayı. Normalde bu kadar yoğun gelmezdi. Şimdi birde çörek otu kürüne başladım bugün. Bu da iyice arttırmaz inşallah? Zaten işteyim birde bir faciayla uğraşmayalım
valla benim bildiğim tehlikeli zaman diye bi şey yok, belki döllenme geç oluyordur da tutmuşturkızlar bi sorum olacak sizlere. ben evleneli 1 ay oldu. hemen çocuk istiyorum ama eşim bikaç ay beklememiz gerektiğini söylüyordu. balayında 2 kez içime boşaldı ( nasıl oldu nasıl yaptı anlamadım ama) zaten son oldu, bir dahada hep korundu.. 17 nisanda adet görmüştüm, eşimle 8 ve 10 mayısta birlikte olduk. sanırım tehlikeli zamanlar değil siz daha iyi anlıyorsunuzdur diye detay veriyorum. 12 mayısta da adet gördüm. şuan adetime 7 gün var ama 1 haftadır benim kasıklarımda değişik bi ağrı var. adet ağrısı gibi ama bi görünüp bi kayboluyor. sizce hamilemiyimdir? başka ne belirtiler olurdu varsa ? psikolojikmidir benimki çok istediğim için?
Bende çörek otu bi kasık ağrısı yapmıştı erkenden, başka şey de olmadı canımGünaydınn kızlar. Birşey sorucam. Bu ay benim adetim çok feci geliyor sanırım klomen ve iğneden dolayı. Normalde bu kadar yoğun gelmezdi. Şimdi birde çörek otu kürüne başladım bugün. Bu da iyice arttırmaz inşallah? Zaten işteyim birde bir faciayla uğraşmayalım
Bakalım bana nasıl etki yapcak merakla bekliyyorumbu çörek otu, soğan kürü vb. uygulamalar herkeste aynı etkiyi göstermiyor diye duyuyorum bazen. birine çok iyi gelirken diğerine ters etki yapabiliyor çekiniyorum ben de böyle olunca bir bilgim yok açıkçası o sebeple ama dikkatli olmakta fayda var canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?