- 9 Nisan 2019
- 477
- 539
- 23
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.321
iyi diyelim iyi olsun inşallah güzel haberler ver sonundaBakalım bana nasıl etki yapcak merakla bekliyyorum
Ya niye öyle diyorsun, en kısa zamanda başlarsın inşallah sen de, hem senin yaşın daha gençti dimi? Öyle hatırlıyorum.daha çok zamanın var en azından benim yaşıma kadarHerkes bat bekliyor. Bende boş boş dolaşıyorum burada
Öncelik senin kuzum. Duam seninle
Herkes bat bekliyor. Bende boş boş dolaşıyorum burada
haziranın sonunda smear vereceğim canım. Yani temmuzda anca başlarım. Bakalımmm inşallah geçmiştir de o leş gibi ilaçları boşa içmemiş olurumSende bekliyceksin inşallah kuzum. Bu ay hemen kurtulursun inşallah şu ascuttanda haziranda çalışmalara başlarsınn. Ne zaman smear vericeksin tekrar?
24 yaşındayım kız sen kaçtın kiYa niye öyle diyorsun, en kısa zamanda başlarsın inşallah sen de, hem senin yaşın daha gençti dimi? Öyle hatırlıyorum.daha çok zamanın var en azından benim yaşıma kadar
Ahahaha yerim:)
Yapıpta üzülme kuzum ya. Regl bekleBat a 3 gun kaldi erkn gebelik testi yine negatif
Oğullarının huzurunu düşünen kayınvalide bunu yapmaz zaten tek dertleri gelinin huzurunu kaçırmak ama bu iş öyle olmuyor sonuçta biz de bir aileyiz kendileri de bir zamanlar gelindi o günleri unutuyorlar çabukTek dertleri kendi tarafa çekip bizden yzaklasıtmak zaten anlamıyorum Bi insan annesinden uzaklaştırmak amacını niye güder cok acıyorum
Ben de bir etki yapmadı zararı yok gibi şimdilikBakalım bana nasıl etki yapcak merakla bekliyyorum
Yapıpta üzülme kuzum ya. Regl bekle
30 bebişim ya, benim acele etmem lazımhaziranın sonunda smear vereceğim canım. Yani temmuzda anca başlarım. Bakalımmm inşallah geçmiştir de o leş gibi ilaçları boşa içmemiş olurum
24 yaşındayım kız sen kaçtın ki
bende seni yerimmmm
Ay hadiiii sen hamilesinn inşallahhKızlaar bat günü bugün
Gelen giden yok ağrımda yok,
Kabızlık devam ediyor
İnşallah canıım geçen ay ki pozitifi görüp sonra kimyasal yaşadığım için çokta heveslenmiyorum açıkçasıAy hadiiii sen hamilesinn inşallahh
Evet ama çıkmayınca da üzülüyoruzHaklisin ama forumda hep onden ogrenenler var goruyoruz ya
Yaa inşallah istediğin zaman olur hayırlısı ile30 bebişim ya, benim acele etmem lazım
Allah yardımcın olsun canım onlara da hayırlı akıl fikir versin. İnşallah eşin de seninle aynı fikirde olur da bu konu için sorun yaşamazsınız.Zaten şaka algılamasam tutamam galiba kendimi cnm ama niyetleri beni saf dışı bırakmak oldugu çok net bazen eşim bile anlıyor diyor bana o yüzden aynı apartman da oturnudaz insallah şimdide Allahtan tek duam onu bana beni ona muhtaç etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?