Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu soğan kürünü kullanırken 15 gün yaparsam ovülasyondan sonraki süreci de içine alacak ya kullanmam gereken zaman, gebelik oluşursa o arada bebek zarar görmez dimi ya?yok görmez diyen de var düşük yaotım diyen de var.bir de sizden fikir aşayım.bu arada bende de pko var, ama şiddetli değil.herkeste olduğu kadar diyor doktorlar.

Sende bekliyceksin inşallah kuzum. Bu ay hemen kurtulursun inşallah şu ascuttanda haziranda çalışmalara başlarsınn. Ne zaman smear vericeksin tekrar?
haziranın sonunda smear vereceğim canım. Yani temmuzda anca başlarım. Bakalımmm inşallah geçmiştir de o leş gibi ilaçları boşa içmemiş olurum
Ya niye öyle diyorsun, en kısa zamanda başlarsın inşallah sen de, hem senin yaşın daha gençti dimi? Öyle hatırlıyorum.daha çok zamanın var en azından benim yaşıma kadar
24 yaşındayım kız sen kaçtın ki
bende seni yerimmmm

Tek dertleri kendi tarafa çekip bizden yzaklasıtmak zaten anlamıyorum Bi insan annesinden uzaklaştırmak amacını niye güder cok acıyorum
Oğullarının huzurunu düşünen kayınvalide bunu yapmaz zaten tek dertleri gelinin huzurunu kaçırmak ama bu iş öyle olmuyor sonuçta biz de bir aileyiz kendileri de bir zamanlar gelindi o günleri unutuyorlar çabuk

Allah yardımcın olsun canım onlara da hayırlı akıl fikir versin. İnşallah eşin de seninle aynı fikirde olur da bu konu için sorun yaşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…