- 11 Aralık 2018
- 1.381
- 1.803
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.341
Ben 30 mayıs kırmızı kartKızlaar kimleriiin baat bugüüün
Yerinde olsam yarın sabah tekrarlarım canım, niraz dağılmış bu, idrarı fazla koymuş olabilirsin, ya da idrar sıçramış, dağılmış olabilir testin üzerine.net bir şey diyemem, ama bence olabilir.inşallah vardırYorum. Benim kafam karıştı
Bence şahane, hayırlı olsun canım benim, sağlıkla al kucağınaKizlar 4+2haftalik hamileyim dun kan testi yaptirdim bugun aldim sonuclari 325.76cikti sizce dusukmu iyimi
Ya gerçek mi ben inanamiyorum. Göz yanılgısı gibiBence şahane, hayırlı olsun canım benim, sağlıkla al kucağına
Evet ama çıkmayınca da üzülüyoruz
Yorum. Benim kafam karıştı
Ayyy cok tesekkur ederim canim darisi tum isteyenlerin basina icim rahatladi diger gebeligimde biraz yuksek cikmisti gerci onu ozel hastanede yaptirmistim bunu saglik ocaginda yaptirdim ebede normal dedi ama yinede stres yaptim isteBence şahane, hayırlı olsun canım benim, sağlıkla al kucağına
Yumurtlama uygulamaya göre 20 mayıstı. Ama biz o hafta bir gün arayla çalşma yaptık. Bilmiyorum ya . Inanasim gelmiyorYumurtlama tarihin neydi ayniyiz galba :) hafif goruyor gibiyim ben bende bu kadarcik bile ciksa kan verirdim
Benimkiler tertemiz :) ama kaset test degildi acaba kaset test mi yapsaydim hem yok tmm olmadi diyorm hemde bak bole bi umutlaniyorum bendeins vardir cnm guzel haberler duymak sevindirici♥
Bence de yarın sabah tekrarlacanıö çok damlatmışssınYorum. Benim kafam karıştı
Canım var gibi umudunu kaybetme bakalım.Yumurtlama uygulamaya göre 20 mayıstı. Ama biz o hafta bir gün arayla çalşma yaptık. Bilmiyorum ya . Inanasim gelmiyor
Ayyy. VAr sanki yaaaaa
Canım benim yorumun için çok teşekkür ederim. Inşallah regl olmazsın dua ediyorum sanaEveeeet kızceler bu benim regl gelmiyor. Test negatif çıkıyor. Yarına kadar olmazsam kan testi vericem. Bat dündü. Bayramı kafam bunda geçirmek istemiyorum. Varsa var yoksa yok sonuçta kan kesin sonuç inşallah. Kadınlık zor be. Eşim de diyor ki bekle pazartesiye kadar gelmezse bebek demektir. Oh ya ne kadar rahat söylemesi. Şiştim ovukasyondur, gebelik testidir Valla.yarın öğrenmem lazım.
Vücut bizim olduğundan her anıyla çok daha alakalıyız, erkekler ne kadar ilgili olursa olsun bizim gibi hissetmiyorlar bu süreci, haklısın.benim eşim çok ilgilidir bak, hatta her şeyimle ilgilenir buna rağmen ben kızacak bir şeyler bulurum her ayEveeeet kızceler bu benim regl gelmiyor. Test negatif çıkıyor. Yarına kadar olmazsam kan testi vericem. Bat dündü. Bayramı kafam bunda geçirmek istemiyorum. Varsa var yoksa yok sonuçta kan kesin sonuç inşallah. Kadınlık zor be. Eşim de diyor ki bekle pazartesiye kadar gelmezse bebek demektir. Oh ya ne kadar rahat söylemesi. Şiştim ovukasyondur, gebelik testidir Valla.yarın öğrenmem lazım.
Bak bu gönderdiğinde bayağı var gibi bence
Sağol canım benimCanım benim yorumun için çok teşekkür ederim. Inşallah regl olmazsın dua ediyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?