Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yorum. Benim kafam karıştı

Yumurtlama tarihin neydi ayniyiz galba :) hafif goruyor gibiyim ben bende bu kadarcik bile ciksa kan verirdim
Benimkiler tertemiz :) ama kaset test degildi acaba kaset test mi yapsaydim hem yok tmm olmadi diyorm hemde bak bole bi umutlaniyorum bende ins vardir cnm guzel haberler duymak sevindirici

Bence şahane, hayırlı olsun canım benim, sağlıkla al kucağına
Ayyy cok tesekkur ederim canim darisi tum isteyenlerin basina icim rahatladi diger gebeligimde biraz yuksek cikmisti gerci onu ozel hastanede yaptirmistim bunu saglik ocaginda yaptirdim ebede normal dedi ama yinede stres yaptim iste

Yumurtlama uygulamaya göre 20 mayıstı. Ama biz o hafta bir gün arayla çalşma yaptık. Bilmiyorum ya . Inanasim gelmiyor

Eveeeet kızceler bu benim regl gelmiyor. Test negatif çıkıyor. Yarına kadar olmazsam kan testi vericem. Bat dündü. Bayramı kafam bunda geçirmek istemiyorum. Varsa var yoksa yok sonuçta kan kesin sonuç inşallah. Kadınlık zor be. Eşim de diyor ki bekle pazartesiye kadar gelmezse bebek demektir. Oh ya ne kadar rahat söylemesi. Şiştim ovukasyondur, gebelik testidir Valla.yarın öğrenmem lazım.

Canım benim yorumun için çok teşekkür ederim. Inşallah regl olmazsın dua ediyorum sana

Vücut bizim olduğundan her anıyla çok daha alakalıyız, erkekler ne kadar ilgili olursa olsun bizim gibi hissetmiyorlar bu süreci, haklısın.benim eşim çok ilgilidir bak, hatta her şeyimle ilgilenir buna rağmen ben kızacak bir şeyler bulurum her ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…