- 2 Mayıs 2019
- 707
- 633
- 18
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.361
Evet kuzu aynen öyleVücut bizim olduğundan her anıyla çok daha alakalıyız, erkekler ne kadar ilgili olursa olsun bizim gibi hissetmiyorlar bu süreci, haklısın.benim eşim çok ilgilidir bak, hatta her şeyimle ilgilenir buna rağmen ben kızacak bir şeyler bulurum her ay
Yumurtlama uygulamaya göre 20 mayıstı. Ama biz o hafta bir gün arayla çalşma yaptık. Bilmiyorum ya . Inanasim gelmiyor
Sabah tekrarla ilk idrarla canım inş.Bence de yarın sabah tekrarlacanıö çok damlatmışssın
Senin BAT kaçtı damla?Benimde 19 du pespeseymis :)
Ben olmadım canım daha bakalım beklicemBen 30 mayıs kırmızı kart
Senin BAT kaçtı damla?
Canım bende çizgi gördüm ama ne zaman cektin bu fotoyu çizgiyi kaç dakka sonra gördün 15 20 dkdan sonrası geçersiz oluyo malesef benimde coook başıma geldiSagol canim cevap verdigin icin. Yine olmadi, belirtilerle kendimi kandirip durmaktan kurtuldum, iyi oldu testi yaptigim.
Eveeeet kızceler bu benim regl gelmiyor. Test negatif çıkıyor. Yarına kadar olmazsam kan testi vericem. Bat dündü. Bayramı kafam bunda geçirmek istemiyorum. Varsa var yoksa yok sonuçta kan kesin sonuç inşallah. Kadınlık zor be. Eşim de diyor ki bekle pazartesiye kadar gelmezse bebek demektir. Oh ya ne kadar rahat söylemesi. Şiştim ovukasyondur, gebelik testidir Valla.yarın öğrenmem lazım.
Arefe gününe kadar beklemeyi düşünüyorum.Ben sanki bunda gordum gibi tam basinda yakaladin belki yukselisin ♥ Ins vardirr
İkisindede çizgi var canım sabah ilk idrarla tekrarla bence ben olsam duramazdım heycanlandım baya hatta kendim gibi
Aslında aynı sayılırız. Bende uygulama 3 Haziran gosterio ama bir gün öncesi oldu geçen ay.haber et yarın sonucunu. Inşallah güzel haberlerle gelirsinBenim 2 haziran senin?
Ben belki yarin kan vericem net ogrwniyim diyorum
Inşallah dediğin gibidir . Umutlanmak istemiyorum. Cevremde bi iki arakadaşım yok dedi. Bozmuyorum stres yapmıyorum yoksa yok napim diyorumİkisindede çizgi var canım sabah ilk idrarla tekrarla bence ben olsam duramazdım heycanlandım baya hatta kendim gibi
Beklerken zaman çok yavaş geçiyorBenimde bat 10 haziran kızlar 10 gün var daha
Aynen öyle canım hiç strese sokma kendini inan olmayınca tertemiz bi çizgi çıkıyo kuruma çizgiside 10 15 dk sobra beliriyo senin çizgi daha pembelik gitmeden bile çıkmış en garantisi kan tabiki amaInşallah dediğin gibidir . Umutlanmak istemiyorum. Cevremde bi iki arakadaşım yok dedi. Bozmuyorum stres yapmıyorum yoksa yok napim diyorum
Hiç sorma bide benim yumurta maşallah 80. Gunde çatladı 79 gundur bekliyodum bi 10 gun kaldı artık inşallah hayırla sonuçlanır senin belirtilerin varmı akıntın var mı farkettiğin şeyler varmı ben not alıyorum hep takvime gun gunBeklerken zaman çok yavaş geçiyor
Aslında aynı sayılırız. Bende uygulama 3 Haziran gosterio ama bir gün öncesi oldu geçen ay.haber et yarın sonucunu. Inşallah güzel haberlerle gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?