Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yine hacamat yaptırdım daha yeni. Yine yumurtlamaya denk geldi sanırsam bel ve kasık ağrıma bakarsak. İnşallah enfeksiyonu falan götürür. İltihaba iyi geliyormuş yumurtlama zamanı

Sagol canim cevap verdigin icin. Yine olmadi, belirtilerle kendimi kandirip durmaktan kurtuldum, iyi oldu testi yaptigim.
Canım bende çizgi gördüm ama ne zaman cektin bu fotoyu çizgiyi kaç dakka sonra gördün 15 20 dkdan sonrası geçersiz oluyo malesef benimde coook başıma geldi

Bende yarin kan testi yaptiricam galba ki hayatta yaptirmam
Diyordum ama bayramda kafam rahat olsun istiyorm

Benimde bat 10 haziran kızlar
Inşallah dediğin gibidir . Umutlanmak istemiyorum. Cevremde bi iki arakadaşım yok dedi. Bozmuyorum stres yapmıyorum yoksa yok napim diyorum
Aynen öyle canım hiç strese sokma kendini inan olmayınca tertemiz bi çizgi çıkıyo kuruma çizgiside 10 15 dk sobra beliriyo senin çizgi daha pembelik gitmeden bile çıkmış en garantisi kan tabiki ama

Beklerken zaman çok yavaş geçiyor
Hiç sorma bide benim yumurta maşallah 80. Gunde çatladı 79 gundur bekliyodum bi 10 gun kaldı artık inşallah hayırla sonuçlanır senin belirtilerin varmı akıntın var mı farkettiğin şeyler varmı ben not alıyorum hep takvime gun gun

Aslında aynı sayılırız. Bende uygulama 3 Haziran gosterio ama bir gün öncesi oldu geçen ay.haber et yarın sonucunu. Inşallah güzel haberlerle gelirsin

Bende gebelik testleri negatif veriyor hic umudum yok ama en azndan icim rahat etsin direk kan veriyim diyorum. Insallah canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…