- 13 Nisan 2019
- 815
- 770
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.381
Aynen öyle canım ama ben bu yapılanları ubuymucamOğullarının huzurunu düşünen kayınvalide bunu yapmaz zaten tek dertleri gelinin huzurunu kaçırmak ama bu iş öyle olmuyor sonuçta biz de bir aileyiz kendileri de bir zamanlar gelindi o günleri unutuyorlar çabuk
İnşallah canım inşallahAllah yardımcın olsun canım onlara da hayırlı akıl fikir versin. İnşallah eşin de seninle aynı fikirde olur da bu konu için sorun yaşamazsınız.
Çok takıyoruz çooookBende yarin kan testi yaptiricam galba ki hayatta yaptirmam
Diyordum ama bayramda kafam rahat olsun istiyorm
Çok takıyoruz çooook
Canım erken GAebelik testi amaç adet gününden yapman gerek bence erken de dese adet gecikmesinden diye başlarBat a 3 gun kaldi erkn gebelik testi yine negatif
Canım merhaba. Cevap veren oldu mu bilmiyorum çok inceleyemedim açıkçası ama yumurtlama testlerini ilk idrarla asla yapmamalısın diye biliyorum. Bende çoklu olarak koca bir kutu test aldım. İkinci ayım testlerle. Adet bittikten 3 gün sonra başlıyorum. Her gün yaklaşık aynı saatlerde 14.00 16.00 arasında yapıyorum. Geçen ay pik yaptığını gördüm ama tutmadı. Bu ay inşallah olur. Seninde inşallah hayırlısıyla tez zamanda olur.Neeee!!!! Ne diyorsun sen kız! Ay ben de vaktim olmadı hiç okumadım sabah idrarıyla sanıyorum tüh ciddi misin sen kız! Beklemiş demlenmiş idrarla yapıyorumama ben çok sidikliyim yaaa öğle yapsam idrarım su gibi yaa. Ay sen bu konuda ciddi misin yaaa ben şok şuan.ya eski günlere göre bi koyulaşma var ben de fark ettim ama bugün 29. Gün yaa o kadar beklemiş rahme bebek tutar mı ya zaten gerci adetim on gün sürmüştü nerdeyse içim tertemiz olmuştu . Agnucaston da alıyorum ama. Kürtajla sonuçlanacak bi gebelik de yaşamak istemem Mavi Boncugumm gibi ne kadar üzüldü ne kadar zor bişey. Hiç gebe kalmıyom aylarca razıyım diyorum .
İnsallah canim hayalettende hafif bi cizgi cikti gibi. Cumayi bekliycem artik.
Ben temizlik konusunda dikkat etmeye calistim ama bence erkekler biz kadar dikkatli degil. Ben tuvalete girmeden ellerimi yikadim, banyoyu hep ayakta yaptim. O bölgeyi sabunlu falan yikamadim ama ister istemez gidiyo vücudu yikarken. Camasiri islandikca degistirmeye calistim evde oldugum sürece. Zıbın kullanirim normalde onu kullanmadim pek camasiri tamamen yapistiriyo diye. Ama sonucu görüyosunneyse çok sükür atlattim gibi
Canım merhaba. Okuduğum kadarıyla çok uzun sürmeden adet görmüşsün. Çok sevindim. İnşallah tez zamanda yeniden hamile kalırsınBu arada benim yeni BAT 17 Haziran. İnşallah bu ay olur @Mavi Boncugumm
Ahh beybi duâ et mübarek gün
Amin canım seninde inşallah. Cümlemizinde gönlüne göre versin RabbimAhh beybi duâ et mübarek gün
Kızlar bu arada kamdiliniz mübarek olsunRabbim ne istiyorsanız gönlünüze göre versin ❤❤
Amiin tatlım inşallah ❤Amin canım seninde inşallah. Cümlemizinde gönlüne göre versin Rabbim
İnşaaalllaahhh canım amin gönlümüzdekilerin basımıza gelmesi dileğimle...Ahh beybi duâ et mübarek gün
Kızlar bu arada kamdiliniz mübarek olsunRabbim ne istiyorsanız gönlünüze göre versin ❤❤
İnşallah canım benim inşallah ❤İnşaaalllaahhh canım amin gönlümüzdekilerin basımıza gelmesi dileğimle...
Canım erken GAebelik testi amaç adet gününden yapman gerek bence erken de dese adet gecikmesinden diye başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?