Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım merhaba. Cevap veren oldu mu bilmiyorum çok inceleyemedim açıkçası ama yumurtlama testlerini ilk idrarla asla yapmamalısın diye biliyorum. Bende çoklu olarak koca bir kutu test aldım. İkinci ayım testlerle. Adet bittikten 3 gün sonra başlıyorum. Her gün yaklaşık aynı saatlerde 14.00 16.00 arasında yapıyorum. Geçen ay pik yaptığını gördüm ama tutmadı. Bu ay inşallah olur. Seninde inşallah hayırlısıyla tez zamanda olur.

Canım merhaba. Okuduğum kadarıyla çok uzun sürmeden adet görmüşsün. Çok sevindim. İnşallah tez zamanda yeniden hamile kalırsın Bu arada benim yeni BAT 17 Haziran. İnşallah bu ay olur @Mavi Boncugumm

Ayy inşallah hamilesindir ya merakla bekliyorum bende atlatmışsındır inşallah zaten enfeksiyon olunca kötü koku farklı renkte akıntılar kaşıntı kasık ağrısı falan oluyor

Canım merhaba. Okuduğum kadarıyla çok uzun sürmeden adet görmüşsün. Çok sevindim. İnşallah tez zamanda yeniden hamile kalırsın Bu arada benim yeni BAT 17 Haziran. İnşallah bu ay olur @Mavi Boncugumm

Merhaba şekerim bana yazdın sanırım
Yorumların hepsini okuyamıyorum ama bi bakayım dedimde öyle gözüme çarptı
Adet olmadım henüz .. kanamam 15 gün sürdü bugün 20.gündü amin hep birlikte sağlıkla kalırız inşaallah

Meraktan çatlayacağım kızlaar
O değilde bugün iş görüşmesine çağırdılar iş için bi de hamile olduğumu öğreniyormuşum yarın hep öyle olur yaa böyle olunca insan daha da merak ediyooor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…