- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.401
İyiyim hamdolsun kuzum. Bebiş için biraz aram var haberin var mı bilmiyorumAmiin tatlım inşallah ❤
Sende durumlar ne iyi misin
Var tatlım konuşmuştuk ta swnin yaşadığını benim bi abşam yaşadı korunmadı doktoru dinlemedi kürtajdan sonraki ay hamile kaldıİyiyim hamdolsun kuzum. Bebiş için biraz aram var haberin var mı bilmiyorumöyle oyalanıyorum
Kız yok ben kürtaj falan olmadım kiVar tatlım konuşmuştuk ta swnin yaşadığını benim bi abşam yaşadı korunmadı doktoru dinlemedi kürtajdan sonraki ay hamile kaldıkarar senin tatlıuum ❤
Ah kafam gitti kuzum
Yok canım benim ne kusuru. O kadar arkadaşımız varki bazen bende şaşırıyorum kimin ne sorunu vardı diye. İş görüşmesi konusunda hakkında hayırlısı olsun. Regl gecikmesi umarım bebiştendir. Misafirlerin konusunda da kolay gelsin kzuumAh kafam gitti kuzum
bi yandan yarınki iş görüşmesi, bi yandan bu reglinin geçmesi belirsizlik sonra yarın temizlik ve hazırlık yapmam lazım cumartesi iftara misafirim varkusura bakma tatlııım yaa
Yok canim hemen cekmistim onu. Simdi bakinca daha belli zaten. İnanmiyorum ben olduguna aslinda. Okuldan gelince tekrarliycam bakalm varsa netlesirCanım bende çizgi gördüm ama ne zaman cektin bu fotoyu çizgiyi kaç dakka sonra gördün 15 20 dkdan sonrası geçersiz oluyo malesef benimde coook başıma geldi
1 sene olacak iş bulamıyorum kuzucuum hani böyle istediğin bişey olur ya ama çok istediğin de olur garip yaniYok canım benim ne kusuru. O kadar arkadaşımız varki bazen bende şaşırıyorum kimin ne sorunu vardı diye. İş görüşmesi konusunda hakkında hayırlısı olsun. Regl gecikmesi umarım bebiştendir. Misafirlerin konusunda da kolay gelsin kzuum
Nedenki mesleğin ne. Neden hamileysen olmuyorr1 sene olacak iş bulamıyorum kuzucuum hani böyle istediğin bişey olur ya ama çok istediğin de olur garip yanihakkımızda hepimizin hayırlısı olsun kuzucum
İnşallah bebiştir kuzu inşallah
Bebişse iş olmaz meltem yatar
Sağol kuzum ❤
Kuzum muhasebe mezunuyum ama biliyorsun okuyana iş yok :)Nedenki mesleğin ne. Neden hamileysen olmuyorr
Bariz bir belirti yok göğsüm agrio biraz ara ara akintim oluyor. Bazen de süt kesiği gibi geliyorHiç sorma bide benim yumurta maşallah 80. Gunde çatladı 79 gundur bekliyodum bi 10 gun kaldı artık inşallah hayırla sonuçlanır senin belirtilerin varmı akıntın var mı farkettiğin şeyler varmı ben not alıyorum hep takvime gun gun
ayyy maşallah kız zaman ne çabuk geçiyor 14 hafta olmuş bile seninnn. Rabbim tamamına erdirsinKadir gecemiz mübarek olsun
inşallah canım ya inşallah vardır hayırlı haberlerle gelirsin inşallah merakla bekliyorum benYok canim hemen cekmistim onu. Simdi bakinca daha belli zaten. İnanmiyorum ben olduguna aslinda. Okuldan gelince tekrarliycam bakalm varsa netlesir
Anladım canım zaten herkeste başlarda pek bişey olmuyo ilk hamileliğimde hiçbi belirtim yoktu öğrendikten sonrada belirti olmadı hiç hamile değil gibiydim sanki ikincide daha ilişkiden 9 10 gün sonra baş ağrısı baş dönmesi halsizlik sürekli uyuma isteği başlamıştı şüphelenip test yapmıştım çizgi gölge gibi bile değildi cok zor görünüyodu eşim göremedi hatta ertesi gun acile gittik kanda 35.4 çıkmıştıBariz bir belirti yok göğsüm agrio biraz ara ara akintim oluyor. Bazen de süt kesiği gibi geliyor
sağlık olsun canım hayırlısıyla olur inşallahMavi Boncugumm benim bat 1 temmuz oldu malesef, değiştirebilisin canım. doktora gitcem bu ay kendi kendime uğraşmıycam. sıkı çalıştık tarihleride tutturduk ama 3 aydır olmuyo malesef
Adet mi oldunMavi Boncugumm benim bat 1 temmuz oldu malesef, değiştirebilisin canım. doktora gitcem bu ay kendi kendime uğraşmıycam. sıkı çalıştık tarihleride tutturduk ama 3 aydır olmuyo malesef
Tekrar test yapıcaktın canım noldu yaptın mı negatif mi cıktı yoksaMavi Boncugumm benim bat 1 temmuz oldu malesef, değiştirebilisin canım. doktora gitcem bu ay kendi kendime uğraşmıycam. sıkı çalıştık tarihleride tutturduk ama 3 aydır olmuyo malesef
Rabbim yavrunu hayırlısıyla sana bağışlar inşallah canım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine inşallahArkadaşlar bir gönderi actim gördünüz mu bilmiyorum ama hastanedeyim bebegimi kaybetme ihtimalim var nolur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?