Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Var tatlım konuşmuştuk ta swnin yaşadığını benim bi abşam yaşadı korunmadı doktoru dinlemedi kürtajdan sonraki ay hamile kaldı karar senin tatlıuum
Kız yok ben kürtaj falan olmadım ki sen beni Mavi Boncugumm ile mi karıştırdın aceppp

Ah kafam gitti kuzum
bi yandan yarınki iş görüşmesi, bi yandan bu reglinin geçmesi belirsizlik sonra yarın temizlik ve hazırlık yapmam lazım cumartesi iftara misafirim var kusura bakma tatlııım yaa
Yok canım benim ne kusuru. O kadar arkadaşımız varki bazen bende şaşırıyorum kimin ne sorunu vardı diye. İş görüşmesi konusunda hakkında hayırlısı olsun. Regl gecikmesi umarım bebiştendir. Misafirlerin konusunda da kolay gelsin kzuum

Canım bende çizgi gördüm ama ne zaman cektin bu fotoyu çizgiyi kaç dakka sonra gördün 15 20 dkdan sonrası geçersiz oluyo malesef benimde coook başıma geldi
Yok canim hemen cekmistim onu. Simdi bakinca daha belli zaten. İnanmiyorum ben olduguna aslinda. Okuldan gelince tekrarliycam bakalm varsa netlesir

1 sene olacak iş bulamıyorum kuzucuum hani böyle istediğin bişey olur ya ama çok istediğin de olur garip yani hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun kuzucum
İnşallah bebiştir kuzu inşallah
Bebişse iş olmaz meltem yatar
Sağol kuzum ❤

Nedenki mesleğin ne. Neden hamileysen olmuyorr

Nedenki mesleğin ne. Neden hamileysen olmuyorr
Kuzum muhasebe mezunuyum ama biliyorsun okuyana iş yok :)
Özel bi okulda çağrı merkezinde olucam olursa velileri toplantıları bilgilendirme vs.
Ya kuzum bi iş yerinde 6ayın dolması gerekiyor hamile kalabilmen için eğer ki dolmadıysa çıkarıyorlar doğum parası vs vermemek için her yerde böyle yani bu maleseef

Bariz bir belirti yok göğsüm agrio biraz ara ara akintim oluyor. Bazen de süt kesiği gibi geliyor

Yok canim hemen cekmistim onu. Simdi bakinca daha belli zaten. İnanmiyorum ben olduguna aslinda. Okuldan gelince tekrarliycam bakalm varsa netlesir
inşallah canım ya inşallah vardır hayırlı haberlerle gelirsin inşallah merakla bekliyorum ben
Bariz bir belirti yok göğsüm agrio biraz ara ara akintim oluyor. Bazen de süt kesiği gibi geliyor
Anladım canım zaten herkeste başlarda pek bişey olmuyo ilk hamileliğimde hiçbi belirtim yoktu öğrendikten sonrada belirti olmadı hiç hamile değil gibiydim sanki ikincide daha ilişkiden 9 10 gün sonra baş ağrısı baş dönmesi halsizlik sürekli uyuma isteği başlamıştı şüphelenip test yapmıştım çizgi gölge gibi bile değildi cok zor görünüyodu eşim göremedi hatta ertesi gun acile gittik kanda 35.4 çıkmıştı

Günaydın kızlar bugun kasıklarımda adet sancısı gibi ılık ılık bi ağrıyla uyandım baş ve bel ağrısıda cabası

Mavi Boncugumm benim bat 1 temmuz oldu malesef, değiştirebilisin canım. doktora gitcem bu ay kendi kendime uğraşmıycam. sıkı çalıştık tarihleride tutturduk ama 3 aydır olmuyo malesef
Tekrar test yapıcaktın canım noldu yaptın mı negatif mi cıktı yoksa

Arkadaşlar bir gönderi actim gördünüz mu bilmiyorum ama hastanedeyim bebegimi kaybetme ihtimalim var nolur dua edin
Rabbim yavrunu hayırlısıyla sana bağışlar inşallah canım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…