Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar arkadaşın sorunu burda detayı yazıyor.. Dua edelim hep birlikte inşallah. Allah yar ve yardımcın olsun. Çokkk üzüldüm.. melekbebegim

Okudum bende cok üzüldüm rabbim yardımcın olsun yavrunu sana bağışlasın çok zor bi durum inşallah sonuna kadar dayanabilirsiniz bu doktorlar gerçekten cok sorumsuz her ihtimali göz onunde bulundurup testleri yapmaları gerekirken hem yapmıyolar hem biz söyleyincede önemli değil deyip geçiştiriyolar bide yetmiyo bazıları benden iyi mi bilcen hangimiz dpktoruz diye azarlıyolar adam gibi işinin ehli vicdanlı bi doktor bulmak o kadar zorlaştı ki melekbebegim

Kızlar profil fotoma bakar mısınız adetimi yarın bekliyorum acaba bu çizgi var mı ben mi uyduruyorum:) cevap verirseniz sevinirim çok heyecan yapıyor insan ilk defa bunu bile görmek :)

Kızlar profil fotoma bakar mısınız adetimi yarın bekliyorum acaba bu çizgi var mı ben mi uyduruyorum:) cevap verirseniz sevinirim çok heyecan yapıyor insan ilk defa bunu bile görmek :)
Canım çizgi görünüyo istersen bi kan ver yada testi tekrarla emin olmak için bide çizgi ilk 5 dkkada mı çıktı önemli olan bi ayrıntı oda

Canım çizgi görünüyo istersen bi kan ver yada testi tekrarla emin olmak için bide çizgi ilk 5 dkkada mı çıktı önemli olan bi ayrıntı oda
Evet hatta ilk 4 dakika da çıktı tekrar yapacam testi birazdan öğleden sonra da kan vermeye gitmeyi planlıyorum aynısı çıkarsa

Mavi Boncugumm benim bat 1 temmuz oldu malesef, değiştirebilisin canım. doktora gitcem bu ay kendi kendime uğraşmıycam. sıkı çalıştık tarihleride tutturduk ama 3 aydır olmuyo malesef

Canım benim tez zamanda nasip etsin Rabbim olacak inşaallah daha 3 aydır deniyorsun sakın umutsuzluğa düşme sağlıklı çiftlerin bile oranı %25 ama Allah imkansız denilenlere bile veriyor.. bence doktora gitmem daha stresli bişey zaten olacaksa her türlü olur

Evet hatta ilk 4 dakika da çıktı tekrar yapacam testi birazdan öğleden sonra da kan vermeye gitmeyi planlıyorum aynısı çıkarsa
İlk idrarla yaptıysan diğer yaptığın testte biraz daha açık cıkabilir rengi canım çünkü ilk idrarda her zaman daha yoğun birikmiş hcg olur gün içindeki idrar da sabah ki kadar olmazmış kan vermen en guzeli hayırlı haberlerle gel inşallah

CAnım profil resminde alttaki ikinci testim az önce yaptım markası farklı . Kan versem öğleden sonra acaba sonucu alır mıyım hemen yoksa bayramdan sonraya mı kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…