- 31 Mayıs 2019
- 89
- 147
- 3
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.421
amin canım inşallahRabbim yavrunu hayırlısıyla sana bağışlar inşallah canım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine inşallah
Allah yardımcınız olsun canım sana bağışlasın inşallah. Sorun neydi..Arkadaşlar bir gönderi actim gördünüz mu bilmiyorum ama hastanedeyim bebegimi kaybetme ihtimalim var nolur dua edin
teste gerek kalmadı canım malesef olduAdet mi oldun
etiketledim canimAllah yardımcınız olsun canım sana bağışlasın inşallah. Sorun neydi..
Çok üzüldüm canım ya rabbim nasip eder inşallah tez zamanda hayırlısıylateste gerek kalmadı canım malesef oldueşimin doğum günüydü bugün sürpriz yapacaktm ama bana sürpriz oldu
kızlar arkadaşın sorunu burda detayı yazıyor.. Dua edelim hep birlikte inşallah. Allah yar ve yardımcın olsun. Çokkk üzüldüm..Merhaba arkadaslar 23 haftalik hamileyim ilk bebegim2 gun once pembe bir akıntı ve karnımda hafif bi kasilma gerilme başladı. Doktorumu aradım, dinlenmemi ve sıkıntılarım artarsa tekrar haber vermemi istedi. Akıntı devam etti, ama karnımda fazla bi sıkıntı yoktu. Doktorum o akşam progestan almamı ve dinlenmeye devam etmemi söyledi. Persembe sabahı akıntım geçmeyince doktoruma muayene olmak istediğimi söyleyerek randevu aldım. Randevuya gitmeden önce evde tuvalete gittiğimde bebeğimin kesesi elime geldi ve dünyam başıma yıkıldı. Esimi aradim hemen doktora gittik muayenede rahim ağzının 3cm açıldığıni ve kesenin dışarı doğru ilerledigini gördü. Hemen hastaneye yatırıldım ve serklaj yapıldı. Ama ne yazık ki gec kalinmis 12-13.haftada o dikisin atılmasi gerekiyormus cunku anne karninda bebek büyüdükçe rahim kucuk olduğu icin tutmuyormus asagi baski oluyormus ve acilma oluyormus Rahim agzi yetmezliginde erken teshis yapilmasi gerekliymis cunku hic agri olmadan belli etmeden bebek buyudukce acilma ilerliyormus Yine de belki tutar diye dikis atildi ama eger dikislerim baskiya dayanamayip patlarsa suyum gelir dogum başlar ve bebegim ölür şu an hic hareket etmeden sadece yatıyorum tuvaletimi bile yatakta yapıyorum çünkü her an her seye hazirlikli olun dediler ben hissetmiyorum ama nst de kasilmalar çıkıyormuş. Hastaneye geldigimden beri ağlıyorum elimde degil kendimi tutamıyorum. Ben 6ay karnimda yüreğimde taşıdım bebegimi tum kıyafetlerini elimle yikadim utuledim astim hevesle♥ benim ilk anneligim ilk heyecanım doktorum erken teşhis koymadığı için onun hatası yüzünden canımı, oğlumu, RÜZGAR'imi kaybetmek istemiyorum pit pit atiyo kalbi şu an nst bagliyim tum hareketlerini o küçük tekmelerini hissediyorum. Nolur hanımlar dua edin dikisim tutsun bebegim dogmasin dayansin nolur dua edin bize
Allah razı olsun canim dua edin bizekızlar arkadaşın sorunu burda detayı yazıyor.. Dua edelim hep birlikte inşallah. Allah yar ve yardımcın olsun.melekbebegim
amin inşallah canım hepimize, bekleyen herkese nasip etsin rabbimÇok üzüldüm canım ya rabbim nasip eder inşallah tez zamanda hayırlısıyla
canım benim inşallah atlatırsınız bunu canı gönülden dua ediyorum sizin içinAllah razı olsun canim dua edin bize
Ayyy insallah canım benim buraya güzel haber duymak için girip bakıyorum çünkü benim bu ay beklentim yok boş geçirdimInsallah sonuc degisir♥
Canım çizgi görünüyo istersen bi kan ver yada testi tekrarla emin olmak için bide çizgi ilk 5 dkkada mı çıktı önemli olan bi ayrıntı odaKızlar profil fotoma bakar mısınız adetimi yarın bekliyorum acaba bu çizgi var mı ben mi uyduruyorum:) cevap verirseniz sevinirim çok heyecan yapıyor insan ilk defa bunu bile görmek :)
Evet hatta ilk 4 dakika da çıktıCanım çizgi görünüyo istersen bi kan ver yada testi tekrarla emin olmak için bide çizgi ilk 5 dkkada mı çıktı önemli olan bi ayrıntı oda
Mavi Boncugumm benim bat 1 temmuz oldu malesef, değiştirebilisin canım. doktora gitcem bu ay kendi kendime uğraşmıycam. sıkı çalıştık tarihleride tutturduk ama 3 aydır olmuyo malesef
İlk idrarla yaptıysan diğer yaptığın testte biraz daha açık cıkabilir rengi canım çünkü ilk idrarda her zaman daha yoğun birikmiş hcg olur gün içindeki idrar da sabah ki kadar olmazmış kan vermen en guzeli hayırlı haberlerle gel inşallahEvet hatta ilk 4 dakika da çıktıtekrar yapacam testi birazdan öğleden sonra da kan vermeye gitmeyi planlıyorum aynısı çıkarsa
Canım ben ikinci çizgiyi görüyorum hayırlı olsun InşallahKızlar profil fotoma bakar mısınız adetimi yarın bekliyorum acaba bu çizgi var mı ben mi uyduruyorum:) cevap verirseniz sevinirim çok heyecan yapıyor insan ilk defa bunu bile görmek :)
Amin canım inşallah insan inanamıyorum ikinci testi de yaptım farklı marka ile yine aynı çıktı darısı isteyen herkese gerçi erken mi bilmiyorum :)Canım ben ikinci çizgiyi görüyorum hayırlı olsun Inşallah
CAnım profil resminde alttaki ikinci testim az önce yaptım markası farklı . Kan versem öğleden sonra acaba sonucu alır mıyım hemen yoksa bayramdan sonraya mı kalırİlk idrarla yaptıysan diğer yaptığın testte biraz daha açık cıkabilir rengi canım çünkü ilk idrarda her zaman daha yoğun birikmiş hcg olur gün içindeki idrar da sabah ki kadar olmazmış kan vermen en guzeli hayırlı haberlerle gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?