Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
CAnım profil resminde alttaki ikinci testim az önce yaptım markası farklı . Kan versem öğleden sonra acaba sonucu alır mıyım hemen yoksa bayramdan sonraya mı kalır
Gözün aydın canım kan ver rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin cok sevindim adete kaç gun var belirtilerin var mı

Sağol cevabın için canım. Dün 15:30 da yaptığım diğerlerine göre gercekten daha koyu çıktı. Bugün de aynı saatte deneyeceğim

Gözün aydın canım kan ver rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin cok sevindim adete kaç gun var belirtilerin var mı
AMin canım inşallah hepimiz için. Yarın adet tarihim ama benim düzensiz 3 gün bile gecikiyor . Erken geldiğide oluyor 3 eksi 3 artı şeklinde yani .

Adet öncesi belirtilerin aynı tek farkı kasık ağrımdan dün zor yürüdüm birde tuhaf hissetmiştim değişik bir his :)

Anlamadım neden böyle çıktı ki şimdi ?

Eklentiler

• Screenshot_20190531-144442_Gallery.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 52
Anladım canım tekrar hayırlı olsun

İki gün geciktim bugün kan verdim sonuç negatif kızlar. Sabahki idrar testi de sorunluymuş galiba çift gibi göründü. Hep hayırlısı için dua ettim. Budur muhakkak hayırlısı

Öyle çıktı kuzum ama ne biliyim bence testte sorun var gibi geldi bana
Banada böyle bi test denk gelmişti hamile değilmişim ama araştırdıüımda böyle çıkan testlede hamileliğini öğrenenlerin olduğunu gördüm canım hayırlısı iniallah testi tekrarlasan daha iyi olur ben tekrarlamıştım negatif çıkmıştı diğeri

Ne zaman tekrarlayayım peki ?
Ne biliyim canım umudum kalmadı benim pek
Negatif çıkar yapıncada kesin 3 aydır aralıksız deniyoruz ama bilmiyorum

Ne zaman tekrarlayayım peki ?
Ne biliyim canım umudum kalmadı benim pek
Negatif çıkar yapıncada kesin 3 aydır aralıksız deniyoruz ama bilmiyorum
Yarın sabah ilk idrarla denesen iyi olur canım umudunu kaybetme bizimde nerdeyse 2 sene oldu nerdeyse 20 ayı geçkindir deniyoruz yani

Aynı belirtiler bende de var oruçluyum açım diye başağrısını ona yordum.
Bende çok fena hastaydım canım antibiyotik alıyorum o yüzden tutamadım iki çocukla benim ilişkinin üzerinden 4 gun geçti daha benim baş ağrımda hala hafif hastayım belki ondandır ama kasığımdaki ağrı adet ağrısına benziyo ama onun biraz daha hafifi ince ince bi sızı şeklinde aradada sol kasığıma batma oluyo bilmiyorum belkide antibiyotikten dolayı yine mantar olcak ondan oluyo kafam karısık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…