- 28 Mayıs 2015
- 2.958
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.474
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.441
Testi tekrarladım canım ilk 5 dakka buda farklı markaCanım çizgi görünüyo istersen bi kan ver yada testi tekrarla emin olmak için bide çizgi ilk 5 dkkada mı çıktı önemli olan bi ayrıntı oda
Aminnn canım öle vallaayyy maşallah kız zaman ne çabuk geçiyor 14 hafta olmuş bile seninnn. Rabbim tamamına erdirsin
bir buçuk saate çıkıyor normalde :)CAnım profil resminde alttaki ikinci testim az önce yaptım markası farklı . Kan versem öğleden sonra acaba sonucu alır mıyım hemen yoksa bayramdan sonraya mı kalır
Gözün aydın canım kan ver rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin cok sevindim adete kaç gun var belirtilerin var mıCAnım profil resminde alttaki ikinci testim az önce yaptım markası farklı . Kan versem öğleden sonra acaba sonucu alır mıyım hemen yoksa bayramdan sonraya mı kalır
Sağol cevabın için canım. Dün 15:30 da yaptığım diğerlerine göre gercekten daha koyu çıktı. Bugün de aynı saatte deneyeceğimCanım merhaba. Cevap veren oldu mu bilmiyorum çok inceleyemedim açıkçası ama yumurtlama testlerini ilk idrarla asla yapmamalısın diye biliyorum. Bende çoklu olarak koca bir kutu test aldım. İkinci ayım testlerle. Adet bittikten 3 gün sonra başlıyorum. Her gün yaklaşık aynı saatlerde 14.00 16.00 arasında yapıyorum. Geçen ay pik yaptığını gördüm ama tutmadı. Bu ay inşallah olur. Seninde inşallah hayırlısıyla tez zamanda olur.
AMin canım inşallah hepimiz için. Yarın adet tarihim ama benim düzensiz 3 gün bile gecikiyor . Erken geldiğide oluyor 3 eksi 3 artı şeklinde yani .Gözün aydın canım kan ver rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin cok sevindim adete kaç gun var belirtilerin var mı
Anladım canım tekrar hayırlı olsunAMin canım inşallah hepimiz için. Yarın adet tarihim ama benim düzensiz 3 gün bile gecikiyor . Erken geldiğide oluyor 3 eksi 3 artı şeklinde yani .
Adet öncesi belirtilerin aynı tek farkı kasık ağrımdan dün zor yürüdüm birde tuhaf hissetmiştim değişik bir his :)
Ben bunu araştırmıştım canım illa t nin altında cıkması gerekli değilmiş böyle de hamile olduğunu öğrenen cok var ama emin olmak için ya bi kan ver yada testi tekrarlaAnlamadım neden böyle çıktı ki şimdi ?
İlk 5 dk içinde çizgi belli oluyodu demeAnlamadım neden böyle çıktı ki şimdi ?
Öyle çıktı kuzum ama ne biliyim bence testte sorun var gibi geldi banaİlk 5 dk içinde çizgi belli oluyodu deme
Sağlık olsun canım benim kanda negatif çıktı napalımMavi Boncugumm benim bat 1 temmuz oldu malesef, değiştirebilisin canım. doktora gitcem bu ay kendi kendime uğraşmıycam. sıkı çalıştık tarihleride tutturduk ama 3 aydır olmuyo malesef
Banada böyle bi test denk gelmişti hamile değilmişim ama araştırdıüımda böyle çıkan testlede hamileliğini öğrenenlerin olduğunu gördüm canım hayırlısı iniallah testi tekrarlasan daha iyi olur ben tekrarlamıştım negatif çıkmıştı diğeriÖyle çıktı kuzum ama ne biliyim bence testte sorun var gibi geldi bana
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım ya bu testlere hiç güven olmuyo artıkİki gün geciktim bugün kan verdim sonuç negatif kızlar. Sabahki idrar testi de sorunluymuş galiba çift gibi göründü. Hep hayırlısı için dua ettim. Budur muhakkak hayırlısıEki Görüntüle 2274780 Eki Görüntüle 2274781 Eki Görüntüle 2274782
Ne zaman tekrarlayayım peki ?Banada böyle bi test denk gelmişti hamile değilmişim ama araştırdıüımda böyle çıkan testlede hamileliğini öğrenenlerin olduğunu gördüm canım hayırlısı iniallah testi tekrarlasan daha iyi olur ben tekrarlamıştım negatif çıkmıştı diğeri
Yarın sabah ilk idrarla denesen iyi olur canım umudunu kaybetme bizimde nerdeyse 2 sene oldu nerdeyse 20 ayı geçkindir deniyoruz yaniNe zaman tekrarlayayım peki ?
Ne biliyim canım umudum kalmadı benim pek
Negatif çıkar yapıncada kesin 3 aydır aralıksız deniyoruz ama bilmiyorum
Aynı belirtiler bende de var oruçluyum açım diye başağrısını ona yordum.Günaydın kızlar bugun kasıklarımda adet sancısı gibi ılık ılık bi ağrıyla uyandım baş ve bel ağrısıda cabası
Ben hacamat yaptırcam canım bayramdan sonra bi de onu deneyeyimYarın sabah ilk idrarla denesen iyi olur canım umudunu kaybetme bizimde nerdeyse 2 sene oldu nerdeyse 20 ayı geçkindir deniyoruz yani
Bende çok fena hastaydım canım antibiyotik alıyorum o yüzden tutamadım iki çocukla benim ilişkinin üzerinden 4 gun geçti daha benim baş ağrımda hala hafif hastayım belki ondandır ama kasığımdaki ağrı adet ağrısına benziyo ama onun biraz daha hafifi ince ince bi sızı şeklinde aradada sol kasığıma batma oluyo bilmiyorum belkide antibiyotikten dolayı yine mantar olcak ondan oluyo kafam karısıkAynı belirtiler bende de var oruçluyum açım diye başağrısını ona yordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?