Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hacamat yaptırcam canım bayramdan sonra bi de onu deneyeyim
Hacamatı ne için yaptırcaksın canım benim adetim cok gecikiyo gelmiyo bi türlü bana onun için yaptır diyolar ama yaptıranı da bulöak hiç kolay değil buralarda

Allah razı olsun canim dua edin bize
Canım mübarek günlerin hürmetine Kadir gecesi hürmetine Rabbim oğlunu sana bağışlasın insallah bunu yürekten diliyorum insallah dikişlerin tutar ve sen hayırlısıyla bebegını kucağına alırsın Rabbim can vermiş o canı sana bağışlasın insalllah kuzum benim ağlama üzülme üzülmeki moral herseyini ilacı onun pırıl pıt atan kalbini sevsinler meleğine Rabbimden hayırlı bir ömür ve sana bağışlamasını diliyorum inanılmaz etkilendim bebeğin sana sıkı sıkı Tututunsun insallah

Akinti sonrasi doktora gittiğimde ufakta kasılmalarim oluyordu beni hemen ultrasona aldilar oglumun hareket ettiğini görünce o kadar sevindim ki pit pit oynuyordu ben bir oh cektim ama doktorumun yüzü asıldı noldu diye sordum hemen serviksimin açıldığıni eger acil müdahale olmazsa bebegin birazdan geleceğini söyledi o an yıkıldım bebegim yaşayacak kadar büyük degildi ki hemen basim asagida ayakalarim yukarda yatirdilar ki bebek geri doğru gitsin sonrada suyumu patlatmadan dikis atmaya çalıştılar eger suyum gelirse dogumun engellenemeyecegini soyledi her seye hazirlikli olun diyor oylece ayaklarim havada yatıyorum canim bi yandan nst bagliyim bebeğimin kalp atislarini dinliyorum eger dikisim tutmazda suyum gelirse oglum dogacak ve cok buyuk ihtimalle yaşamayacak nolur dua edin dursun bebegim

Anladım kuzum . Ne oldu sonuç ne peki

nasılsın canım moral de çok önemli
kendini ve bebeğini iyi hissetmeye çalış hep kuzum seni bırakmaması için konuş ağlama lütfen sakın
ağlamak hüzün getirir boşver bizi haberdar et

nasılsın canım moral de çok önemli
kendini ve bebeğini iyi hissetmeye çalış hep kuzum seni bırakmaması için konuş ağlama lütfen sakın
ağlamak hüzün getirir boşver bizi haberdar et
valla canim iyiyim desem yalan olur evet moral cok önemli kendimi tutmaya iyi olmaya çalışıyorum ama nstde kasilmalar hala durmadi eger boyle devam ederse acilir dikisim Dua ediyorum hep

Hacamatı ne için yaptırcaksın canım benim adetim cok gecikiyo gelmiyo bi türlü bana onun için yaptır diyolar ama yaptıranı da bulöak hiç kolay değil buralarda
Canım onu yaptırıp hamile kalan da çok o yüzden yaptırıcam ben bayramdan sonra aynen canım yaşlılar biliyor onu genellikle

Kızlar biz dün yine eşimle yarıda bıraktık. Çok yemişmiş nefes alamıyomuşmuş fln fln. Bi de dedi ki bazen bende çok kaygan böyle acaip bi sıvı oluyomuş o zamanlar sevişemiyomuş. Dedim ki o yumurtlama akıntısı . Diyo ki o zaman doğal korunmayöntemi yapıyoruz. Yani ben bilmiyorum ne yapıcam bu gidişle biz boşanırız ya. Sevişmek iyice görev halini aldı. Ne önerirsiniz. İçimden ne sevişmek ne öpüşmek hiçbiriey gelmiyor

Canım yumurtlama değil de bayanlarda ilişkide haz almaya başladıktan sonra bi akıntı geliyor o olabilir genital bölgenin ıslaklığını sağlayarak ilişkiyi kolaylaştırıyor o akıntı

Kızlar ayrıca şuan jelimsi esnek akıntım var ama 3 ayrı ovulasyon testi yaptım hem de 3 saat idrar tutup hala pik yok ama içerde bişiler oluyo artık, yumurtalıklarda rahimde falan. Hissiyat başladı. Göğüslere daha vurmadı ama. Hoş yumurtlama olsa çatlasa ne yazar eşimle aramız baya kötüye gidiyor sanırım. Sebebi de çocuk mevzusu

Canım yumurtlama değil de bayanlarda ilişkide haz almaya başladıktan sonra bi akıntı geliyor o olabilir genital bölgenin ıslaklığını sağlayarak ilişkiyi kolaylaştırıyor o akıntı
Yok o değil be canım. Böyle farklı bi akıntı oluyo bazen bende. Çok olmuyor işte o baya beyaz peynirimsi oluyor. O durumlarda ilişki hep yarım kalıyor. Sanırım yumurta çatladıktan sonra oluyor ay bilmiyorum ya. İlişkiyi kolaylaştırmıyor bu heryer yoğurt peynir gibi oluyor ıyk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…