- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.461
Hacamatı ne için yaptırcaksın canım benim adetim cok gecikiyo gelmiyo bi türlü bana onun için yaptır diyolar ama yaptıranı da bulöak hiç kolay değil buralardaBen hacamat yaptırcam canım bayramdan sonra bi de onu deneyeyim
Canım mübarek günlerin hürmetine Kadir gecesi hürmetine Rabbim oğlunu sana bağışlasın insallah bunu yürekten diliyorum insallah dikişlerin tutar ve sen hayırlısıyla bebegını kucağına alırsın Rabbim can vermiş o canı sana bağışlasın insalllah kuzum benim ağlama üzülme üzülmeki moral herseyini ilacı onun pırıl pıt atan kalbini sevsinler meleğine Rabbimden hayırlı bir ömür ve sana bağışlamasını diliyorum inanılmaz etkilendim bebeğin sana sıkı sıkı Tututunsun insallahAllah razı olsun canim dua edin bize
Akinti sonrasi doktora gittiğimde ufakta kasılmalarim oluyordu beni hemen ultrasona aldilar oglumun hareket ettiğini görünce o kadar sevindim ki pit pit oynuyordu ben bir oh cektim ama doktorumun yüzü asıldı noldu diye sordum hemen serviksimin açıldığıni eger acil müdahale olmazsa bebegin birazdan geleceğini söyledi o an yıkıldım bebegim yaşayacak kadar büyük degildi ki hemen basim asagida ayakalarim yukarda yatirdilar ki bebek geri doğru gitsin sonrada suyumu patlatmadan dikis atmaya çalıştılarCanım mübarek günlerin hürmetine Kadir gecesi hürmetine Rabbim oğlunu sana bağışlasın insallah bunu yürekten diliyorum insallah dikişlerin tutar ve sen hayırlısıyla bebegını kucağına alırsın Rabbim can vermiş o canı sana bağışlasın insalllah kuzum benim ağlama üzülme üzülmeki moral herseyini ilacı onun pırıl pıt atan kalbini sevsinler meleğine Rabbimden hayırlı bir ömür ve sana bağışlamasını diliyorum inanılmaz etkilendim bebeğin sana sıkı sıkı Tututunsun insallah
Bu sonuca göre var kuzum hemencecik kan verEvet hatta ilk 4 dakika da çıktıtekrar yapacam testi birazdan öğleden sonra da kan vermeye gitmeyi planlıyorum aynısı çıkarsa
Anladım kuzum . Ne oldu sonuç ne pekiKuzum muhasebe mezunuyum ama biliyorsun okuyana iş yok :)
Özel bi okulda çağrı merkezinde olucam olursa velileri toplantıları bilgilendirme vs.
Ya kuzum bi iş yerinde 6ayın dolması gerekiyor hamile kalabilmen için eğer ki dolmadıysa çıkarıyorlar doğum parası vs vermemek için her yerde böyle yani bu maleseef
nasılsın canım moral de çok önemliAkinti sonrasi doktora gittiğimde ufakta kasılmalarim oluyordu beni hemen ultrasona aldilar oglumun hareket ettiğini görünce o kadar sevindim ki pit pit oynuyordu ben bir oh cektim ama doktorumun yüzü asıldı noldu diye sordum hemen serviksimin açıldığıni eger acil müdahale olmazsa bebegin birazdan geleceğini söyledi o an yıkıldım bebegim yaşayacak kadar büyük degildi ki hemen basim asagida ayakalarim yukarda yatirdilar ki bebek geri doğru gitsin sonrada suyumu patlatmadan dikis atmaya çalıştılareger suyum gelirse dogumun engellenemeyecegini soyledi her seye hazirlikli olun diyor oylece ayaklarim havada yatıyorum canim bi yandan nst bagliyim bebeğimin kalp atislarini dinliyorum eger dikisim tutmazda suyum gelirse oglum dogacak ve cok buyuk ihtimalle yaşamayacak nolur dua edin dursun bebegim
valla canim iyiyim desem yalan olurnasılsın canım moral de çok önemli
kendini ve bebeğini iyi hissetmeye çalış hep kuzum seni bırakmaması için konuş ağlama lütfen sakın
ağlamak hüzün getirir boşver bizi haberdar et
Canım onu yaptırıp hamile kalan da çok o yüzden yaptırıcam ben bayramdan sonraHacamatı ne için yaptırcaksın canım benim adetim cok gecikiyo gelmiyo bi türlü bana onun için yaptır diyolar ama yaptıranı da bulöak hiç kolay değil buralarda
Gittim görüşmeye canım bölge müdürlüğüne yollayacaklar cvleri şartlarımı kabul ettiğimi falan 2 kişi daha gidecekti bakalım hayırlısıAnladım kuzum . Ne oldu sonuç ne peki
Öyle tabi canim yapacak biseyimiz yokSağlık olsun canım benim kanda negatif çıktı napalım
Hadi bakalım inşallahGittim görüşmeye canım bölge müdürlüğüne yollayacaklar cvleri şartlarımı kabul ettiğimi falan 2 kişi daha gidecekti bakalım hayırlısı
Ben 3 defa yaptırdımCanım onu yaptırıp hamile kalan da çok o yüzden yaptırıcam ben bayramdan sonraaynen canım yaşlılar biliyor onu genellikle
Canım benimde aynen bat'a 1 hafta kala öyleydi :)Kızlar bişi dicektim ben ama .. çok beyaz akıntım var benim sanki altıma kaçırmışım gibi oluyorbi de bacajlarım kopuyor bat a son 6
Bat dündü canım geçti bakalım hayırlısıCanım benimde aynen bat'a 1 hafta kala öyleydi :)
inşallah hamilesindir :)
Bende düşünüyorum canım yaptırcam işte çok ağrı oluyor mu bardak çekerkenBen 3 defa yaptırdımbiride dün
Canım yumurtlama değil de bayanlarda ilişkide haz almaya başladıktan sonra bi akıntı geliyor o olabilir genital bölgenin ıslaklığını sağlayarak ilişkiyi kolaylaştırıyor o akıntıKızlar biz dün yine eşimle yarıda bıraktık. Çok yemişmiş nefes alamıyomuşmuş fln fln. Bi de dedi ki bazen bende çok kaygan böyle acaip bi sıvı oluyomuş o zamanlar sevişemiyomuş. Dedim ki o yumurtlama akıntısı . Diyo ki o zaman doğal korunmayöntemi yapıyoruz. Yani ben bilmiyorum ne yapıcam bu gidişle biz boşanırız ya. Sevişmek iyice görev halini aldı. Ne önerirsiniz. İçimden ne sevişmek ne öpüşmek hiçbiriey gelmiyor
Yok o değil be canım. Böyle farklı bi akıntı oluyo bazen bende. Çok olmuyor işte o baya beyaz peynirimsi oluyor. O durumlarda ilişki hep yarım kalıyor. Sanırım yumurta çatladıktan sonra oluyor ay bilmiyorum ya. İlişkiyi kolaylaştırmıyor bu heryer yoğurt peynir gibi oluyor ıykCanım yumurtlama değil de bayanlarda ilişkide haz almaya başladıktan sonra bi akıntı geliyor o olabilir genital bölgenin ıslaklığını sağlayarak ilişkiyi kolaylaştırıyor o akıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?