- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.481
Yok kuzum olmuyor. Jilet atarken biraz karıncalanma gibi oluyor insan elini atıp kaşıyası geliyor sadece. Ama öyle aman aman hiç bi acısı yok. Şifa olsun inşallahBende düşünüyorum canım yaptırcam işte çok ağrı oluyor mu bardak çekerken
Yaaaa çoook üzüldüm gerçekten. İnşallah şu mübarek Kadir gecesi hatrına Rabbim evladını sana bağışlasın yaİyi akşamlar sizlere çok güzel haberler vermek istersin şu yaulrı mübarek gün saolsun kayınvalidem ve kayınbabam Bi güzel eşimi azarlamışlar oda geldi agladı çok kötü oldum Lavobaya gittim kan boşaldı oldugum yere düşmüşüm eşim gelmeyince apart topar hastaneye getirdi kese etrafında kanama alanı var dedi doktor ikizin dede düşük tehlikesi varken böyle olmuştu Onları havale ediyorum ne olur bana dua edin bebeğime bişey olmasın hastaneye aldılar eşim heyet raporu alacak bana bakacak ben ücretsiz izne ayrıldjm hemen doktor raporuyla kızlar ne olur dua edin kaynanam kbabam yüzüne bebeğimi kaubedixem belkide ne olur dua edin ne olur
Canımm cok gecmiş olsun sen kaçıncı haftadasın yahu artık o riskler bitti sanıyordum. Ben gebeliğim boyunca bana zarar verebilecek herkesi ve herseyi kendimden uzaklaştırmıştım. Yengem vardı manyaktı mesela, bildiğin sildim bloke ettim. Nolur dünyadaki en önemli şey şuan sen ve bebeğin gerisi gelip geçiyor. Çok çok geçmiş olsunİyi akşamlar sizlere çok güzel haberler vermek istersin şu yaulrı mübarek gün saolsun kayınvalidem ve kayınbabam Bi güzel eşimi azarlamışlar oda geldi agladı çok kötü oldum Lavobaya gittim kan boşaldı oldugum yere düşmüşüm eşim gelmeyince apart topar hastaneye getirdi kese etrafında kanama alanı var dedi doktor ikizin dede düşük tehlikesi varken böyle olmuştu Onları havale ediyorum ne olur bana dua edin bebeğime bişey olmasın hastaneye aldılar eşim heyet raporu alacak bana bakacak ben ücretsiz izne ayrıldjm hemen doktor raporuyla kızlar ne olur dua edin kaynanam kbabam yüzüne bebeğimi kaubedixem belkide ne olur dua edin ne olur
Ev konusunda al karını nereye gidiyorsan git demişler taini iptal etti gitmicez memlekete falan dedi ben hastanelik oluncada gelmeye calısmıslar eşimde artık biz o evdende oturmuyoruz o şehirdede oturmuyoruz bebeğimiz düştü demiş çok kötüyüm çok bebeğim tutunsun başka hiçbişey istemiyorum artıkYaaaa çoook üzüldüm gerçekten. İnşallah şu mübarek Kadir gecesi hatrına Rabbim evladını sana bağışlasın yane diye azarlıyorlarki ev konusu mu. Ay Allah ıslah etsin onları ya
Ben uzaklaştıramazdım olayların odağında ben ve bebeğim var malesef risk falan kalmamıştı herşey çok güzeldi eşim karşımda öyle ağlayıp annemlere söyledim artık gitmiyoruz bana böyle dediler deyince şok oldum benim yüzüme oldu diye Lavobaya girdim biranda kan boşaldı doktor strese girerken 9 aylıkken bile riskin var dedi pruluton proestoren ve serum verdiler acil bebek saglıklı suan ama kese etrafında kanama olmus oda kanamayla düşmüş en az 3 gün hastanesin dedi beni bu hale onların o lafı getirdi eşimi evlatlarını ağlattılarCanımm cok gecmiş olsun sen kaçıncı haftadasın yahu artık o riskler bitti sanıyordum. Ben gebeliğim boyunca bana zarar verebilecek herkesi ve herseyi kendimden uzaklaştırmıştım. Yengem vardı manyaktı mesela, bildiğin sildim bloke ettim. Nolur dünyadaki en önemli şey şuan sen ve bebeğin gerisi gelip geçiyor. Çok çok geçmiş olsun
Allahım yarabbim ya. Allahım bebeğini sana bağışlasın kuzum ya. Dua edicem senin içinEv konusunda al karını nereye gidiyorsan git demişler taini iptal etti gitmicez memlekete falan dedi ben hastanelik oluncada gelmeye calısmıslar eşimde artık biz o evdende oturmuyoruz o şehirdede oturmuyoruz bebeğimiz düştü demiş çok kötüyüm çok bebeğim tutunsun başka hiçbişey istemiyorum artık
Tek ihtiyacım dua eşimde kötü ben ona o bana bakıyoruz bizi bu hale soktular ya hakkım helal degilAllahım yarabbim ya. Allahım bebeğini sana bağışlasın kuzum ya. Dua edicem senin için
Şu mübarek gün yaptıkları iş mi yaTek ihtiyacım dua eşimde kötü ben ona o bana bakıyoruz bizi bu hale soktular ya hakkım helal degil
Mevlam en güzel ortam da en güzel zamanda nasip etsin sana da dilerim mutlu hamile kalır mutlu hamilelik yaşarsın Allah ragzı olsunŞu mübarek gün yaptıkları iş mi ya
Benimde böyleydi Allah tamamına erdirsin Bence var canım benim
Ayyyyyy kııııızzzz t nin altında bişey mi varrrrrrrrr
Ay canım benim inşallah sende sağlıkla getir dünyaya inşallah Rabbim esirgesin yaA
Mevlam en güzel ortam da en güzel zamanda nasip etsin sana da dilerim mutlu hamile kalır mutlu hamilelik yaşarsın Allah ragzı olsun
Kız bi işaret var gibi ya.
Insallah canim bide sabah yapim cikarsa kan verim diyorum.Benimde böyleydi Allah tamamına erdirsin Bence var canım benim
Hemende cikti kuruma degildir canim insallajKız bi işaret var gibi ya.
Banada oyle geldi yabanci bi cizikAyyyyyy kııııızzzz t nin altında bişey mi varrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?