Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok ben degildim canım normalde 2 gunum var ama ben erken yum oldu bu ay doye düşünüyorum
Çörekotu yaptıydınn seeeen!! Kürkmntl da ascus vardı di miii! Biz gecen ay senle çörekotuna başlıcaktık ben korktum soğan kürü gibi olur diye yapmadım ama sen yaptııııın şimdi sen gebe kaldıysan baya baya kaderime çelmeyi kendim takmış gibi hissedicem hahajahaha

Eveeett dene canim pozitif olmasada faydasini hissediyosun

Kiz dur bi belli olsun herkese tavsiye ederim sonra.
Aho kadar sordum gaza geldim eneacizle ama yapmadım ah benaaahhhh! Umarım gebesindir çooooook seviniriiiiimmm!!!! İstanbul dönüşündeki ilk adetimde de ben yaparım, ama bu gidişle ben bidaha anca 2020 de adet olurum 31. Gün hala çatlayan yumurta yok

Eveeett dene canim pozitif olmasada faydasini hissediyosun
Ya kist yapıyomuş fln yazdı ya birileri korktum . Yoksa ben bayılırım çörekotuna peynir üstüne dök böreğe dök yerim hep çok severim yani. Bal çörekotu tarçın ne zararı olabilir ki di mi?

Ya kist yapıyomuş fln yazdı ya birileri korktum . Yoksa ben bayılırım çörekotuna peynir üstüne dök böreğe dök yerim hep çok severim yani. Bal çörekotu tarçın ne zararı olabilir ki di mi?
Bende oyle dusundum de yedim canim bide peygamberimizin hadisi var coreokutyla ilgili inandim ve yedim

Bende oyle dusundum de yedim canim bide peygamberimizin hadisi var coreokutyla ilgili inandim ve yedim
Ben yemedim hala elimde ovulasyon kitleri ortalarda dolanıyorum gün 32çok mutsuzum, oğlum da 2 saat öğle uykusu için uğraştırdı bi saat helalinden ağladı beni sınadı. Şimdi de uyanmak bilmiyor mısır pişirdim mısırla kandırıp uyandırıcam kısmetse Şükür oğlum var diyorum, ben eşim oğlum sağlıklı diyorum. İşimiz var karnımız doyuyor aç açıkta değiliz diyprum hep bi şükür halindeyim ama bu kafama takıklığım birtürlü geçmiyor arkadaş

Haklisin canim ama insan arar 2. Yide . Tez vakitte nasip olsun inşallah

Canım geç gördüm kusurs bakma. Benim kürtajdan sonra 7 gün kanamam oldu bitti kürtajdan 28 gün sonra yeniden adet oldum. Yani sanki hiç hamile değilmişim de kürtaj kanaması da adet kanamasıymış gibi hemen düzene girdi. Zaten adet olmadan bi kaç gün önce doktora gittim hemen toparlamışsın yumurtalıkların çalışmaya başlamış gayet iyi dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…