- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.501
Kaçıncı gündü ya? Ascus sende değil miydi kafam karıştı? Bu ay korunmuyo muydunuz?Hemende cikti kuruma degildir canim insallaj
Yok ben degildim canımKaçıncı gündü ya? Ascus sende değil miydi kafam karıştı? Bu ay korunmuyo muydunuz?
O benimKaçıncı gündü ya? Ascus sende değil miydi kafam karıştı? Bu ay korunmuyo muydunuz?
Kiz dur bi belli olsun
Çörekotu yaptıydınn seeeen!! Kürkmntl da ascus vardı di miii! Biz gecen ay senle çörekotuna başlıcaktık ben korktum soğan kürü gibi olur diye yapmadım ama sen yaptııııınYok ben degildim canımnormalde 2 gunum var ama ben erken yum oldu bu ay doye düşünüyorum
Ay inşallah bebiş vardır yaaaa. Bu çörekotu bende işe yaramadıydı namıssızKiz dur bi belli olsunherkese tavsiye ederim sonra.
Sümeyye sonuçne ..? Gebe misin insAllahKiz dur bi belli olsunherkese tavsiye ederim sonra.
EveeettÇörekotu yaptıydınn seeeen!! Kürkmntl da ascus vardı di miii! Biz gecen ay senle çörekotuna başlıcaktık ben korktum soğan kürü gibi olur diye yapmadım ama sen yaptııııınşimdi sen gebe kaldıysan baya baya kaderime çelmeyi kendim takmış gibi hissedicem hahajahaha
Aho kadar sordum gaza geldim eneacizle ama yapmadım ah benaaahhhh! Umarım gebesindir çooooook seviniriiiiimmm!!!! İstanbul dönüşündeki ilk adetimde de ben yaparım, ama bu gidişle ben bidaha anca 2020 de adet olurum 31. Gün hala çatlayan yumurta yokKiz dur bi belli olsunherkese tavsiye ederim sonra.
Ya kist yapıyomuş fln yazdı ya birileri korktum . Yoksa ben bayılırım çörekotuna peynir üstüne dök böreğe dök yerim hep çok severim yani. Bal çörekotu tarçın ne zararı olabilir ki di mi?Eveeettdene canim pozitif olmasada faydasini hissediyosun
Insallah canimAy inşallah bebiş vardır yaaaa. Bu çörekotu bende işe yaramadıydı namıssız
Bende oyle dusundum de yedim canim bide peygamberimizin hadisi var coreokutyla ilgili inandim ve yedimYa kist yapıyomuş fln yazdı ya birileri korktum . Yoksa ben bayılırım çörekotuna peynir üstüne dök böreğe dök yerim hep çok severim yani. Bal çörekotu tarçın ne zararı olabilir ki di mi?
Ben yemedim hala elimde ovulasyon kitleri ortalarda dolanıyorum gün 32Bende oyle dusundum de yedim canim bide peygamberimizin hadisi var coreokutyla ilgili inandim ve yedim
Haklisin canim ama insan arar 2. Yide . Tez vakitte nasip olsun inşallahBen yemedim hala elimde ovulasyon kitleri ortalarda dolanıyorum gün 32çok mutsuzum, oğlum da 2 saat öğle uykusu için uğraştırdı bi saat helalinden ağladı beni sınadı. Şimdi de uyanmak bilmiyor mısır pişirdim mısırla kandırıp uyandırıcam kısmetse Şükür oğlum var diyorum, ben eşim oğlum sağlıklı diyorum. İşimiz var karnımız doyuyor aç açıkta değiliz diyprum hep bi şükür halindeyim ama bu kafama takıklığım birtürlü geçmiyor arkadaş
Canım geç gördüm kusurs bakma. Benim kürtajdan sonra 7 gün kanamam oldu bitti kürtajdan 28 gün sonra yeniden adet oldum. Yani sanki hiç hamile değilmişim de kürtaj kanaması da adet kanamasıymış gibi hemen düzene girdi. Zaten adet olmadan bi kaç gün önce doktora gittim hemen toparlamışsın yumurtalıkların çalışmaya başlamış gayet iyi dedi.Evet benimkinin 6 haftalıkken gelişimi durdu ama kesem büyümeye devam etti yinede rahime müdahale ettikleri için biraz toparlanması lazım diye düşünüyorum
Tabi adetin ne zaman düzene girdiğiylede alakalı bişey bu bide 10.günde lekelenmem kesilmişti ama 13.gün yine kan gelmeye başladı bugün 15.gündü ve ara ara devam ediyorsenin ne kadar sürmüştü peki?
İnşallah dediğin gibi kısa sürede toparlanırım eğer kontrollerde bişey çıkmazsa adetim düzenli gelirse belki o zaman düşünebilirim
İnş canim dikkatli bakildiginda var görünüyor ben bile gördüysem yani inş.
Insallah canimİnş canim dikkatli bakildiginda var görünüyor ben bile gördüysem yani inş.
Sanmıyorummm tadı pek kötüydüInsallah canimdenersin bidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?