- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.521
Ne zaman kan vercen kızzzzzzInsallah canimbakalim hayirlisi
Ben bişiii yapamıyom malesef. Yemek yapıyorum ancaNapiyon kürklü kız
kan verdim sonuçları bekliyorum şimdi :)Bu sonuca göre var kuzum hemencecik kan ver
Bi kaç gun önce miydi neydi senin kan sonucu 3du yanlış hatırlamıyosam dimi canım demekki düşmüyomuş yeni yükseliyomuş ay cok sevindim ya yarın inşallah daha koyu çıkar ilk idrarlaHemende cikti kuruma degildir canim insallaj
Yapmamaya çalış. Farkında olmadan onlardan çıkarıyoruz acısını. Çocuk sonrası travma boşanmalar aslında hep bu çocuk meselesini kadınların gözünde büyümesinden oluyor. Yakın arkadaşım bile bu yüzden boşanıyor. Yapma canım yapmayalımKızlar ayrıca şuan jelimsi esnek akıntım var ama 3 ayrı ovulasyon testi yaptım hem de 3 saat idrar tutup hala pik yokama içerde bişiler oluyo artık, yumurtalıklarda rahimde falan. Hissiyat başladı. Göğüslere daha vurmadı ama. Hoş yumurtlama olsa çatlasa ne yazar eşimle aramız baya kötüye gidiyor sanırım. Sebebi de çocuk mevzusu
Canım ya üzme kendini. Odaklanma onlara. Allahım nasıl insanlar anlamıyorum ya bir rahat bıraksınlar eşleri yaaaİyi akşamlar sizlere çok güzel haberler vermek istersin şu yaulrı mübarek gün saolsun kayınvalidem ve kayınbabam Bi güzel eşimi azarlamışlar oda geldi agladı çok kötü oldum Lavobaya gittim kan boşaldı oldugum yere düşmüşüm eşim gelmeyince apart topar hastaneye getirdi kese etrafında kanama alanı var dedi doktor ikizin dede düşük tehlikesi varken böyle olmuştu Onları havale ediyorum ne olur bana dua edin bebeğime bişey olmasın hastaneye aldılar eşim heyet raporu alacak bana bakacak ben ücretsiz izne ayrıldjm hemen doktor raporuyla kızlar ne olur dua edin kaynanam kbabam yüzüne bebeğimi kaubedixem belkide ne olur dua edin ne olur
Yok tam olarak öyle değil canım ya. Hamile kalma isteğinden sevişmek görev haline geldi artık bişey hissetmiyorum eşime, böyle abuk bi durumdayım. O da bunu hissediyor. Yoksa kavga falan etmiyorum ama işte ikinciye karar vermeden önce hemcinsel hayatımız hem benim psikolojim çok güzeldi çok mutluydum. Geri adım da atamıyorum, bi an önce gebe kalıp şu süreci bitirmem lazım.Yapmamaya çalış. Farkında olmadan onlardan çıkarıyoruz acısını. Çocuk sonrası travma boşanmalar aslında hep bu çocuk meselesini kadınların gözünde büyümesinden oluyor. Yakın arkadaşım bile bu yüzden boşanıyor. Yapma canım yapmayalım
Hamilesin.Eki Görüntüle 2274938
kızlar kan sonucumu aldım tecrübesiz biri olarak sizce durum hamile mi hala inanamıyorumda :)
amin canım inşallah darısı isteyen herkesin başına mübarek gecede dualarımız kabul olsun sağlıkla aminHamilesin.Ayyy kadir gecesi bereketi galibaaaa. Var mı arttırannnn hayırlı olsun canım benim. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Aminnnn aminnnnamin canım inşallah darısı isteyen herkesin başına mübarek gecede dualarımız kabul olsun sağlıkla amin
Canım ya ben şimdi gördüm ne oldu nasıl oldu? Bayada geçmiş görmedim ben çok çok geçmiş olsunAmin cümlemize Allah razı olsun canım
Daha kürtaj olmadımki adetim gelsinbugün gidicem ama galiba hemen kürtaja almazlar devlet hastanesi gün verecekler offf çok sıkıldım artık her geçen gün iyice geriliyorum son adetimin üstünden tam 10 hafta geçti yapsalarda bitsin artık yoksa psikolojim düzelmeyecek
Tqbii ki hamilesiniiiz 142 ❤Eki Görüntüle 2274938
kızlar kan sonucumu aldım tecrübesiz biri olarak sizce durum hamile mi hala inanamıyorumda :)
Teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah mübarek gecede dualarınız kabul olsun hayırlısıyla sağlıkla :)Tqbii ki hamilesiniiiz 142 ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?