Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemende cikti kuruma degildir canim insallaj
Bi kaç gun önce miydi neydi senin kan sonucu 3du yanlış hatırlamıyosam dimi canım demekki düşmüyomuş yeni yükseliyomuş ay cok sevindim ya yarın inşallah daha koyu çıkar ilk idrarla

Yapmamaya çalış. Farkında olmadan onlardan çıkarıyoruz acısını. Çocuk sonrası travma boşanmalar aslında hep bu çocuk meselesini kadınların gözünde büyümesinden oluyor. Yakın arkadaşım bile bu yüzden boşanıyor. Yapma canım yapmayalım

Canım ya üzme kendini. Odaklanma onlara. Allahım nasıl insanlar anlamıyorum ya bir rahat bıraksınlar eşleri yaaa

Yok tam olarak öyle değil canım ya. Hamile kalma isteğinden sevişmek görev haline geldi artık bişey hissetmiyorum eşime, böyle abuk bi durumdayım. O da bunu hissediyor. Yoksa kavga falan etmiyorum ama işte ikinciye karar vermeden önce hemcinsel hayatımız hem benim psikolojim çok güzeldi çok mutluydum. Geri adım da atamıyorum, bi an önce gebe kalıp şu süreci bitirmem lazım.

Hamilesin. Ayyy kadir gecesi bereketi galibaaaa. Var mı arttırannnn hayırlı olsun canım benim. Sağlıkla ilerlesin inşallah
amin canım inşallah darısı isteyen herkesin başına mübarek gecede dualarımız kabul olsun sağlıkla amin

Canım ya ben şimdi gördüm ne oldu nasıl oldu? Bayada geçmiş görmedim ben çok çok geçmiş olsun

K KurkmantoluS beybiii peki ya bizim halimiz ne olacak hala hastalanmadım ateşimi ölçeyim dedim o a belirti oluyormuş ya aylaklıktan her yola başvuruyorum şuan

Eklentiler

• 20190531_213503.webp
    121,7 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…