- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.541
Canım bence yanlış anlama ama tutmamalısın çünkü şuan çok yeni bu sefer birşey olur kan şekerin falan düşer üzülmeni istemem sonraTeşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah mübarek gecede dualarınız kabul olsun hayırlısıyla sağlıkla :)
Bu arada ben oruçluydum bu süreçte acaba bişey olur mu
Bana sorarsan olmaz canım. Rabbim koruyor bebeği biz değilkiTeşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah mübarek gecede dualarınız kabul olsun hayırlısıyla sağlıkla :)
Bu arada ben oruçluydum bu süreçte acaba bişey olur mu
Normal 36 beybiii eyyyy eyyyBen ateşten anlamam ki kuzu37 zaten normal vücut ısımız değil mi
amin canım inşallahBana sorarsan olmaz canım. Rabbim koruyor bebeği biz değilki
Ama bundan sonrasını doktoruna sor canım doğru diyorCanım bence yanlış anlama ama tutmamalısın çünkü şuan çok yeni bu sefer birşey olur kan şekerin falan düşer üzülmeni istemem sonra
O zaman 37 olması belirtimi kız. Beynim yandıNormal 36 beybiii eyyyy eyyy
tamam kızlar teşekkür ederim desteğiniz için darısı başınıza
Ayyy inşallahtamam kızlar teşekkür ederim desteğiniz için darısı başınıza
Ah bilebilsem bilen de mi yok heyy kızlaaarO zaman 37 olması belirtimi kız. Beynim yandı
Rica ederiz canım, inşallahtamam kızlar teşekkür ederim desteğiniz için darısı başınıza
Evet hamile ama daha 4 artı 1 falanEki Görüntüle 2274938
kızlar kan sonucumu aldım tecrübesiz biri olarak sizce durum hamile mi hala inanamıyorumda :)
Sabah test yapcam yine cikarsa esime derim artikNe zaman kan vercen kızzzzzz
Ona umit ederek test yaptim bende canim zatenBi kaç gun önce miydi neydi senin kan sonucu 3du yanlış hatırlamıyosam dimi canım demekki düşmüyomuş yeni yükseliyomuş ay cok sevindim ya yarın inşallah daha koyu çıkar ilk idrarla
evet çok erken belimde çok ağrıyor bu süreçte oruçluydum inşallah sağlıklı ourEvet hamile ama daha 4 artı 1 falan
Bende cok heycanlandim kuzum yaAyyyyy ilk idrar olmamasına rağmen silik çıkmışşş var bence yaaa. Değerin yükselmese çıkmazdııı. Tekrar kan ver kuzum yaaaaa çok heyecanlandımmm
Kız senin bat dün müydüüAh bilebilsem bilen de mi yok heyy kızlaaar
Yaaa hadi inşallah. Sabah ilk idrarla yap hemen. Ay çok merak ettim. İnşallah yine çift çizgi olur. Kız sen hamiş ol bende bi ay daha yapacam çörekotuSabah test yapcam yine cikarsa esime derim artikgoturur hemen kana zaten
Soz ver kizYaaa hadi inşallah. Sabah ilk idrarla yap hemen. Ay çok merak ettim. İnşallah yine çift çizgi olur. Kız sen hamiş ol bende bi ay daha yapacam çörekotu
Soz ver kizsabah yaparim sonra gider kan veririm ssuan memleketteyim zaten . Ayy cok heycanli
Dündü tabi beybiiiKız senin bat dün müydüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?