- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.561
Söz kızzzSoz ver kizsabah yaparim sonra gider kan veririm ssuan memleketteyim zaten . Ayy cok heycanli
Hadi bakalım diğer güzel haberde bayram öncesi senden gelir inşallah bebeğimmmDündü tabi beybiii
Ama hala yok gelen giden
Bana da olduya böyle gecen10 gün inmedi sora adet olunca düştü bende belirti deildi mağlesefO zaman 37 olması belirtimi kız. Beynim yandı
Kuzu sen çörek otunu öğüttün mü yoksa kıt kıt mı yedin. Bide hangi baldan kullandın diyeleSoz ver kizsabah yaparim sonra gider kan veririm ssuan memleketteyim zaten . Ayy cok heycanli
Ben hiç bilmiyorum bakBana da olduya böyle gecen10 gün inmedi sora adet olunca düştü bende belirti deildi mağlesef
Ne yaptıysan biz de ondan yapcaz di bakemKuzu sen çörek otunu öğüttün mü yoksa kıt kıt mı yedin. Bide hangi baldan kullandın diyele
Hatta konu bile açtım kız, gerci kimse sallamadı o ayrıBen hiç bilmiyorum bakMelteminaa
İnşallah kuzuum ben kendime çok umutlu bakmıyorum geçen ay ki yaşadığımdan dolayı ondan bekleyeceğim bakalım kuzumHadi bakalım diğer güzel haberde bayram öncesi senden gelir inşallah bebeğimmm
Doğrudur canım hakkımızda hayırlısıHatta konu bile açtım kız, gerci kimse sallamadı o ayrıbu 63 gün adet olmayışımda oldu bu, meğer yumurtlarken yğkselmiş öyle kalmış. Ben de tabiii gebeyim mı acep ondan mı derken daha yumurtluyomuşum teytey
Valla senin anlattığın her durumda ben şok kere şok oluyorumHatta konu bile açtım kız, gerci kimse sallamadı o ayrıbu 63 gün adet olmayışımda oldu bu, meğer yumurtlarken yğkselmiş öyle kalmış. Ben de tabiii gebeyim mı acep ondan mı derken daha yumurtluyomuşum teytey
Geçen ay ne olduki kuzu ben bilmiyorumİnşallah kuzuum ben kendime çok umutlu bakmıyorum geçen ay ki yaşadığımdan dolayı ondan bekleyeceğim bakalım kuzum
Testte pozitifti canım 2 gün kala gidip kan verdik 10 küsür çıktı pozitifti. 2 gün sonra doktora giittik hemen hem kan verelim edelim diye sonra değerim 3e düşmüştü doktorun dediği düşücek tutunmayacak söktürücü vereyim de hemen düşsün vb şeyler dedi büyük hayal kırıklığına uğradık.. ayrıca kadın bi doktorun bi kadına tak tak bunları söylemesi beni hepten derinden etkiledi . Ben zaten bi üzüntü yaşıyorum o an halden anla dimi ama yok işteGeçen ay ne olduki kuzu ben bilmiyorum
Bende cok heycanlandim kuzum yaama bu ay olacak diye hissediyorum insallah bosa cikmaz umidim.
Unutmam kuzumbenide etiketlemeyi unutma
Yaaa kimyasal mı olmuş yani. Doktorlar myle değilki kuzu işim bitsin modundalar valla iyi doktora denk gelmek çok zor gerçektenTestte pozitifti canım 2 gün kala gidip kan verdik 10 küsür çıktı pozitifti. 2 gün sonra doktora giittik hemen hem kan verelim edelim diye sonra değerim 3e düşmüştü doktorun dediği düşücek tutunmayacak söktürücü vereyim de hemen düşsün vb şeyler dedi büyük hayal kırıklığına uğradık.. ayrıca kadın bi doktorun bi kadına tak tak bunları söylemesi beni hepten derinden etkiledi . Ben zaten bi üzüntü yaşıyorum o an halden anla dimi ama yok işte
Aslinda amacim bebis olmuyo diye gitmektiSöz kızzzoo o zaman bebek olsun da bi güzel doktora git hazır memlekettesinn
Insallah öyle olur kuzum dua etAyyy çörekotu mucizesi mi olacannnn sende yaaaaa❤
İnşallah kii ne inşallahAslinda amacim bebis olmuyo diye gitmektiinsallah rabbim nasip ederde bebisi gormeye gideriz.
Kendim cignedim iyice canim ogutunce kayboluyo degeri dediler. Valla a101den gittim bi bal aldim dogalda degildiKuzu sen çörek otunu öğüttün mü yoksa kıt kıt mı yedin. Bide hangi baldan kullandın diyele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?