- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.581
Kimyasal maleseffYaaa kimyasal mı olmuş yani. Doktorlar myle değilki kuzu işim bitsin modundalar valla iyi doktora denk gelmek çok zor gerçektençok üzüldüm inşallah bi daha böyle bi hayal kırıklığı yaşamazsın
Aynı şekilde yapmıştım bende. Demekki nasip bakem. Senden iyi haberler gelsin bende yapcemmmKendim cignedim iyice canim ogutunce kayboluyo degeri dediler. Valla a101den gittim bi bal aldim dogalda degildi
Amin kuzum ya zordurrKimyasal maleseff
İnşallah tatlım rabbim kimseye yaşatmasın
Insallah kuzumAynı şekilde yapmıştım bende. Demekki nasip bakem. Senden iyi haberler gelsin bende yapcemmm
Olmaz mı kuzumAmin kuzum ya zordurr
Ayyy canım benim hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kucağına almayı nasib etsinEki Görüntüle 2274938
kızlar kan sonucumu aldım tecrübesiz biri olarak sizce durum hamile mi hala inanamıyorumda :)
Sen test yapmadın mı canımDündü tabi beybiii
Ama hala yok gelen giden
Yarın sabah yapayım diyorum canım ya şimdi bi anlamı yok yapmamınSen test yapmadın mı canım
Mavi Boncugumm beni günceller misin canım, mesajların hepsini görrmiyorsundur ondan etiketlemek istedim, 25 haziran yeni batım
Canım geç gördüm kusurs bakma. Benim kürtajdan sonra 7 gün kanamam oldu bitti kürtajdan 28 gün sonra yeniden adet oldum. Yani sanki hiç hamile değilmişim de kürtaj kanaması da adet kanamasıymış gibi hemen düzene girdi. Zaten adet olmadan bi kaç gün önce doktora gittim hemen toparlamışsın yumurtalıkların çalışmaya başlamış gayet iyi dedi.
İyi akşamlar sizlere çok güzel haberler vermek istersin şu yaulrı mübarek gün saolsun kayınvalidem ve kayınbabam Bi güzel eşimi azarlamışlar oda geldi agladı çok kötü oldum Lavobaya gittim kan boşaldı oldugum yere düşmüşüm eşim gelmeyince apart topar hastaneye getirdi kese etrafında kanama alanı var dedi doktor ikizin dede düşük tehlikesi varken böyle olmuştu Onları havale ediyorum ne olur bana dua edin bebeğime bişey olmasın hastaneye aldılar eşim heyet raporu alacak bana bakacak ben ücretsiz izne ayrıldjm hemen doktor raporuyla kızlar ne olur dua edin kaynanam kbabam yüzüne bebeğimi kaubedixem belkide ne olur dua edin ne olur
Beybi mideem çok fenaaa, dişim başladı bi de ağrımaya bu belirsizlikte ilaçta içemiyorumherşey üat üste mi gelir ya Mavi Boncugumm
İnşallah güzel haberlerle gel canımYarın sabah yapayım diyorum canım ya şimdi bi anlamı yok yapmamın
Kuzum sen hamile değilmisin belirsizlik derken kanda çıkmadı mı? Sayfaları okuyamadım ya miden mi bulanıyor?
İnşallah canım benim inşallahİnşallah güzel haberlerle gel canım
Ben de hala regl olmadım. Bugün gecikmenin 3.günüİnşallah canım benim inşallah
Sende var mı bi gelişme canıımBen de hala regl olmadım. Bugün gecikmenin 3.günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?