Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kasık altlarımdan belime vuran bi ağrı var ara ara gidiyorum kaç oldu lavaboya gidiyorum gelen giden de yok hala 2 gün geçti diyoruz artıık

Maaşallah.... Zaten kürtajın ilk gününü adetin ilk günüymüş gibi kabul ediyor doktorlar...
İnşAllah benimki de zamanında gelir

Ooooo yeni gördüm ben mesajların hepsini okuyamıyorum canım ya çok geçmiş olsun inşaallah yavruna bişey olmaz nasılsın şimdi iyi misin? Son durumun ne?
Allah onları ıslah etsin ya şu mübarek gecede
hamile insana yapılırmı bu ah ahh ne diyeyim

Beybi mideem çok fenaaa, dişim başladı bi de ağrımaya bu belirsizlikte ilaçta içemiyorum herşey üat üste mi gelir ya Mavi Boncugumm

Kuzum sen hamile değilmisin belirsizlik derken kanda çıkmadı mı? Sayfaları okuyamadım ya miden mi bulanıyor?

Kuzum sen hamile değilmisin belirsizlik derken kanda çıkmadı mı? Sayfaları okuyamadım ya miden mi bulanıyor?

Tatlım kan vermedim testte sabah yaparım diyorum ilk idrarla sen başkasıyla karıştırdın beni
Benim30undaydı işte 2 gün oldu gelen giden yok ama midem çok kötü üşüttüm mü acaba bilmiyorum dişimdd başladı ağrımaya cebelleşiyorım yatakta uyumak için ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…