- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.601
Tatlım kan vermedim testte sabah yaparım diyorum ilk idrarlasen başkasıyla karıştırdın beni
Benim30undaydı işte 2 gün oldu gelen giden yok ama midem çok kötü üşüttüm mü acaba bilmiyorum dişimdd başladı ağrımaya cebelleşiyorım yatakta uyumak için ama yok
Canım ben bugün sabah idrar yaptım hemen çıkmayan sonradan oluşan bir çizgi çıktı. Kan verdim 0,548 çıktı. Bilemiyorum ya gebe değilim oruç falan bozdu dengemi, ya geç döllenme ya da kimyasal. Hala adet belirttim yok. Göğüslerim taş gibi olurdu adet öncesi. Şu an yumuşacık ve ağrı yok. Bayram sonrasına kadar olmazsam tekrar test yaptırabilirim ya da direkt doktora gşderimSende var mı bi gelişme canıım
Bende gastrit var canım seni çok iyi anlıyorum ...O kadar kişi varki canım bazen olabiliyor böyle şeyler ama dediğim gibi zaten uzun zamandır sayfaları takip edemiyorum eğer edebilseydim net hatırlardım zaten kürtajdan sonra tamamen toparlanamadım aklım bulanık karışık bi tuhaf hissediyorum
Mide ağrısı yüzünden 6 defa acillik olan biri olarak seni anlıyorum ben şiddetli kramplar yaşardım hamileliktede oldu sonrasındada Allah bidaha yaşatmasın çok fena bişey kıvrandırıyor insanı...üşütmüş olabilirsin veya yediğin bişey dokunmuştur belki
hamilelik şüphen varsa ilaç milaçda kullanamazsın biliyosun eğer ağrın şiddetlenirse tek çaresi serum taktırmak
İnşallah o raddeye gelmezsin
Sonucunu haber ver emi hayırlısıyla vardır inşallah
Aynen tatlım ihmal etme kendini ❤Canım ben bugün sabah idrar yaptım hemen çıkmayan sonradan oluşan bir çizgi çıktı. Kan verdim 0,548 çıktı. Bilemiyorum ya gebe değilim oruç falan bozdu dengemi, ya geç döllenme ya da kimyasal. Hala adet belirttim yok. Göğüslerim taş gibi olurdu adet öncesi. Şu an yumuşacık ve ağrı yok. Bayram sonrasına kadar olmazsam tekrar test yaptırabilirim ya da direkt doktora gşderim
Bende gastrit var canım seni çok iyi anlıyorum ...
İnşallah gelmem canım uyumaya çalışacağım
Veririm canıım nasip rabbim yazdıysa
Canım ya ben şimdi gördüm ne oldu nasıl oldu? Bayada geçmiş görmedim ben çok çok geçmiş olsun
Amin canımAyyy canım benim hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kucağına almayı nasib etsin
26lik dongume gore adetim yarin canim ama bu ay corekotu yaptim erken yum oldugunu hissettim.S SiriusBlackK senin adetin kaç gün gecikti canım? Sayfaların hepsini okuyamadım
Rabbim gönlüne göre versin
Merhaba, hepsini aynı ay ıcınde mı yaptınızMerhabalarrrrr, bende 36 yasinda 2.5 yillik evlilik hayati olan biriyim. Troid ve fsh sorunlarim vardi yaza tupcuye gidecektim. Sogan kuru testere disli aslan pencesi ve incir kuru yaptim .bir ay sonra geve kaldim.
Yaptın mı tedti kızzzKizlar ya surelab bu testten yapan varmi ilk defa denk geldim
Yaptim canim bundada cikti cizgi de bi ilk idrarla yapamadimYaptın mı tedti kızzz
Hayir cnm once sogan kurunu sonra testere disliMerhaba, hepsini aynı ay ıcınde mı yaptınız
Yaptim canim bundada cikti cizgi de bi ilk idrarla yapamadimbilemiyorum testte mimlenmemis ama
[/QUOTE
İlk idrarın çok da önemi yok yaaa benim 4+2 den sonra her saatte yaptığım testte gayet net çıkıyodu
Çok çok geçmiş olsun. Biliyorsun benim durumuCanlar size iyi haber vermeyi çok isterdim ama malesef bebeğimin gelişimi 5+5'te durmuşBugün son adetime göre 9+2 'ydi , keseme göre 7 haftalıkmış ve bebeğim 5+5'te kalmış Kesem ve bebeğin beslenme kesesi olan yolk sac'da epey büyümüş ama embriyo gelişememiş Sol yumurtalığımdan yumurtlamışım, büyük ihtimal kızdı öyle hissediyordum zaten. Hayırlısı buymuş yapacak bişey yok Allah'ın dediği olur elbet hamdolsun yinede Doktor 1 hafta daha bekle kanaman gelirse kürtajı daha iyi olursun dedi, şuan sadece bunu düşünüyorum Bundan sonra tek dileğim Rabbim hayırla sağlıklı olanı nasip etsin. Bu şekilde sonlanması daha üzücü oluyor Doktor hem üstten hem alttan baktı. Bu yolladığım vajinal ultrason ve gördüğünüz gibi bebeğim minnacık kalmış Kanamam gelecekmi bilmiyorum haftaya kadar bekleyeceğim bu süreci en kolay şekilde atlatmak istiyorum Hepinize teşekkür ederim, Allah hepinizin gönlüne göre versin.. hamile olanları da, kalacak olanları da sağlıcakla kavuştursun.
Eki Görüntüle 2264803 Eki Görüntüle 2264804
Çok çok geçmiş olsun. Biliyorsun benim durumuseni çok iyi anlıyorum Allah inşaallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Zor gerçekten sebebini araştır genetik testlerini yaptır. 2 yada 3 kayıp olmadan yapmıyordevlet hastanesi. Eğer gidersen deki 2 defa kimyasal geçirdim birde böyle oldu. Yapsınlar pıhtılaşma varsa bir sonrakinde hemen iğne başlarsın bari. Kendine çok dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?