Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

O kadar kişi varki canım bazen olabiliyor böyle şeyler ama dediğim gibi zaten uzun zamandır sayfaları takip edemiyorum eğer edebilseydim net hatırlardım zaten kürtajdan sonra tamamen toparlanamadım aklım bulanık karışık bi tuhaf hissediyorum
Mide ağrısı yüzünden 6 defa acillik olan biri olarak seni anlıyorum ben şiddetli kramplar yaşardım hamileliktede oldu sonrasındada Allah bidaha yaşatmasın çok fena bişey kıvrandırıyor insanı...üşütmüş olabilirsin veya yediğin bişey dokunmuştur belki
hamilelik şüphen varsa ilaç milaçda kullanamazsın biliyosun eğer ağrın şiddetlenirse tek çaresi serum taktırmak
İnşallah o raddeye gelmezsin
Sonucunu haber ver emi hayırlısıyla vardır inşallah

Sende var mı bi gelişme canıım
Canım ben bugün sabah idrar yaptım hemen çıkmayan sonradan oluşan bir çizgi çıktı. Kan verdim 0,548 çıktı. Bilemiyorum ya gebe değilim oruç falan bozdu dengemi, ya geç döllenme ya da kimyasal. Hala adet belirttim yok. Göğüslerim taş gibi olurdu adet öncesi. Şu an yumuşacık ve ağrı yok. Bayram sonrasına kadar olmazsam tekrar test yaptırabilirim ya da direkt doktora gşderim

Bende gastrit var canım seni çok iyi anlıyorum ...
İnşallah gelmem canım uyumaya çalışacağım
Veririm canıım nasip rabbim yazdıysa

Aynen tatlım ihmal etme kendini ❤

Bende gastrit var canım seni çok iyi anlıyorum ...
İnşallah gelmem canım uyumaya çalışacağım
Veririm canıım nasip rabbim yazdıysa

Allah şifa versin zor ya bendede acayip gaz olurdu gaz sancısı mıydı bilmiyorum 6 kere yaşadım sonra dahiliye doktoruna gittim sindirim sorunu demişti birkaç ilaç verdi kullandım ama işe yaramadı mide ağrısı hiçbirşeye benzemiyor Allah çektirmesin
Benim babamdada gastrit var hep mide koruyucu kullanır. Acaba ona mı çektim bilmiyorum olabilir... Hayırlı haberlerle gelirsin inşaallah ve uyursun canım

Çok çok geçmiş olsun. Biliyorsun benim durumu seni çok iyi anlıyorum Allah inşaallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Zor gerçekten sebebini araştır genetik testlerini yaptır. 2 yada 3 kayıp olmadan yapmıyordevlet hastanesi. Eğer gidersen deki 2 defa kimyasal geçirdim birde böyle oldu. Yapsınlar pıhtılaşma varsa bir sonrakinde hemen iğne başlarsın bari. Kendine çok dikkat et

Canım benim canım sağol sen daha ağırını yaşadın Rabbim sabrını arttırsın yüreğini ferahlatsın oğlun şefaatçin olacak inşaallah ne gelir elde ilahi takdir ...
Geçmiş olsun diyemiyorum çünkü geçmiyor biliyorum ama inşaallah sağlıklı yavrunu kucağına alırsan o zaman yarana o merhem olacaktır. Senin yaşın kaç bu arada ne kadar süredir bekliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…