- 28 Mayıs 2015
- 2.958
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.474
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.621
Güzel haberlerle gel inşallahKizceler sanirsam kan vermeye gidiyoruz
Insallah öyle olur kuzum dua et
Kizceler sanirsam kan vermeye gidiyoruz
Hasta olduğum için antibiyotik kullanıyodum penos binlik iyileştim ama beni mahvetti şimdide mantarımı kudurttu kaşıntı var afedersiniz tahriş olmuş gibi batma oluyo elimle elleyince acıyo üst taraflarda ama aşağıda değil napmam lazım doktora taa bayramdan sonra gidebilirim nasıl geçirebilirim bu mereti ben yıllardır bi kurtulamadım o kadar da dikkat ediyorum ki sürekli temiz kuru tutuyom var mı bi bileniniz allah rızası için yardım edin alabileceğim bi ilaç falan varmı bariz belli yani vajinal mantar enfeksiyonu bıktım illallah dedim artık
Temiz bakmazsan hiç mantar olmuyo canım yaa. İnsanlar bu sözlerimi ters karşılayacak biliyorum ama bol bol su içmek öncelikle en iyisi. Bi her çişten sonra oranı temizlemene gerek yok. Ben sadece tuvalet kağıdıyla siliyorum, iki günde bir duş alıyorum. Orana çok temizlik ürünü sürme. Bir de eşinle birlikte olmadan önce ve olduktan hemen sonra idrarını yapman gerekiyor. Benim bildiklerim bunlar. Bi de ben günde 20 kere falan çişe giden bir kadınım ellerimi ortalama 5 kere yıkıyorum. İnsanlara bu ters biliyorum ama bunlar hem grip nezle olmamı önlüyor hem mantar olmamı. Oğlum da böyle pis yetişiyor. İnanır mısın yemekten önce bile yıkatamıyorum ellerini ve çocuk sdce diş çıkardığı dönem hastalığımsı durumlar geçirdi. Son 16 aydır bi kere hasta olup da evde kalmadı. Ben ttemizliğin el dezenfektanlarının falan hep bağışıklık düşürdüğüne inanıyorum.Hasta olduğum için antibiyotik kullanıyodum penos binlik iyileştim ama beni mahvetti şimdide mantarımı kudurttu kaşıntı var afedersiniz tahriş olmuş gibi batma oluyo elimle elleyince acıyo üst taraflarda ama aşağıda değil napmam lazım doktora taa bayramdan sonra gidebilirim nasıl geçirebilirim bu mereti ben yıllardır bi kurtulamadım o kadar da dikkat ediyorum ki sürekli temiz kuru tutuyom var mı bi bileniniz allah rızası için yardım edin alabileceğim bi ilaç falan varmı bariz belli yani vajinal mantar enfeksiyonu bıktım illallah dedim artık
serumun gebeliğe zararı yok ki canım. Benim de hep 5.3 falan çıkardı hep negatiftiKızlar dün rahatsızlandım hastaneye gittim doktor serum takmadan belki hamileyimdir önce bi test yapsak dedim adetime 3 gün vardı sonuç bu doktor negatif dedi ama 5in üstünde olursa ihtimal vardır yazıyo internette bilen anlayan biri yardımcı olabilir mi
Çok umutluydum bu aydan nasip değilmiş napalım sağlık olsunSe
serumun gebeliğe zararı yok ki canım. Benim de hep 5.3 falan çıkardı hep negatifti
Hadi inş cok sevindim
Amin canim insalllah sata gore 3 haftalik felan ama dusuk mu acaba degerGözün aydın canım ya hayırlı olur inşaallah sağlıkla kucağına alırsın
Sagol canimHadi inş cok sevindim
Bi yerde peçeteyi yoğurda batırıp oraya koyun 2 saat dursun demişler ama nimet sonuçta diyw içim el vermedi sarımsaklı yoğurt yiyim bari bol bol sirke annem yapıyo ama ona söyliyim bi var mı diye zaten sirkeli suyla yıkıyorum dünden beri ama üzümle mi elma sirkesiyle mi emin olamadım kimi yer üzüm demiş kimi yer elma sirkesi demiş kafam karıştıAh canım ya benim bildiğim mantara sirke çok iyi geliyor hakiki sirke bul elma sirkesi markette satılanlar heleki ucuz olanlar hakiki sirke değil bazı sayfalarda organik satılıyor ilgilenmek istersen bi grup var sirkeyle alakalı oraya sorayım mantarın en büyük ilacı sirke
İlaçlar geçici süre etki eder onlar çözüm değil ilerde tekrarlar Allah yardımcın olsun ☹
Bide probiyotik yoğurt ve sarımsak ye mutlaka antibiyotik yüzünden yararlı bakteriler öldü
Probiyotik yararlı bakterileri arttıracak
Oranın hijyenini bu bakteriler sağlıyor zaten
Sirke probiyotik yoğurt ve sarımsak bu üçü onun çaresi
Her tuvaletimden sonra yıkar kurularım canım kabir azabına sebeb olduğunu duyduğum gunden beri dikkat ediyorum ama ondan önce senin dediğin gibiydim bende dikkat etmezdim gene aynıydı iltihap mantardan gidiyodum doktora ilk hamile kalmadan once bile vardı yaniTemiz bakmazsan hiç mantar olmuyo canım yaa. İnsanlar bu sözlerimi ters karşılayacak biliyorum ama bol bol su içmek öncelikle en iyisi. Bi her çişten sonra oranı temizlemene gerek yok. Ben sadece tuvalet kağıdıyla siliyorum, iki günde bir duş alıyorum. Orana çok temizlik ürünü sürme. Bir de eşinle birlikte olmadan önce ve olduktan hemen sonra idrarını yapman gerekiyor. Benim bildiklerim bunlar. Bi de ben günde 20 kere falan çişe giden bir kadınım ellerimi ortalama 5 kere yıkıyorum. İnsanlara bu ters biliyorum ama bunlar hem grip nezle olmamı önlüyor hem mantar olmamı. Oğlum da böyle pis yetişiyor. İnanır mısın yemekten önce bile yıkatamıyorum ellerini ve çocuk sdce diş çıkardığı dönem hastalığımsı durumlar geçirdi. Son 16 aydır bi kere hasta olup da evde kalmadı. Ben ttemizliğin el dezenfektanlarının falan hep bağışıklık düşürdüğüne inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?