- 14 Mart 2018
- 3.482
- 3.660
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.641
Amin canim insalllah sata gore 3 haftalik felan ama dusuk mu acaba deger
Ay ben hala şokGayet iyiii. Sata göre 4 haftalıktım 67 çıkmıştı balımmmm
Hayırlı olsun canım, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım❤
Amin canim insallahHayırlı olsun canım, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım❤
Yaaa ben çok duygulandım
Ayy çok sevindimm hayırlı olsun inşallah canım. Sağlıkla değerlerin artsın inşallah
Anammmmm
Amin canim insalllah sata gore 3 haftalik felan ama dusuk mu acaba deger
Bi yerde peçeteyi yoğurda batırıp oraya koyun 2 saat dursun demişler ama nimet sonuçta diyw içim el vermedi sarımsaklı yoğurt yiyim bari bol bol sirke annem yapıyo ama ona söyliyim bi var mı diye zaten sirkeli suyla yıkıyorum dünden beri ama üzümle mi elma sirkesiyle mi emin olamadım kimi yer üzüm demiş kimi yer elma sirkesi demiş kafam karıştı
canim beni de ekler misin hamişlere şükürler olsun :))
Amin inşallah canım desiğin gibi gunde bi diş sarımsağı ortadan bölüp ezmeden yutsamda olur deme sarımsağı cok severim ben zaten cok yerdim ama bu ara hiç tüketmedim senin dediğin gibi de sarımsağı ezip oraya sür diyede yazıyodu aynen canım dediğin gibi yapayım o zaman dışardan elma sirkesiyle içerden sarımsakla müdahale edeyim geçenlerden kalma son bi fitilim varmış dün gece onu koydum biraz hafifledi onun etkisiyle ama hala var tabiBalım bence elma sirkesi ben o şekilde biliyorum annen yapıyorsa ne güzel işte mutlaka kullan onu. Bende o dediğini duymuştum hatta daha etkilisini duydum 3 sene önce burda bi konuda okumuştum mantardan çok şikayetçi olanlar vardı bir bayan yazmış o şu yöntemle kurtulduğunu söylemişti sarımsağın ucunu iğneyle delip ip geçiriyorsun orana koyuyosun bi süre bekledikten sonra ipi çekiyosun çıkarıyosun bunun resmini de paylaşmıştı
Bu çok etkiliymiş sarımsakda iltihap söken etki varmış mantara falanda öyle yazmışlardı tabi biraz yakıyor haliyle ama çok etkisi oluyormuş bende senin gibi tabi nimettir diye doğru bulmadım ama öyle çaresizler varki yapanlar yapıyor mecburen... Sen şimdilik sarımsağı ye canım bak şöyle yap 1 diş sarımsağı ez sadece ezip ortadan böl ve hap gibi o şekilde çiğnemeden yut
Bende bu aralar yutuyorum onun sağlığa çok faydaları var... Eğer yutmazsan yoğurda karıştır öyle ye ama mutlaka ez önce
Çünkü sarımsağı anca ezince içindeki etken madde ortaya çıkıyormuş
Sen bu üçlüye ağırlık ver kökten kurtulursun inşallah
Allah razi olsun kuzumm.. Rabbim tez vakitte sana sizlerede nasip etsin.Yaaa ben çok duygulandımo kadar mutlu oldum ki sana anlatamam. Sanki kendim için öğrenmişim gibi. Yani bunu biri için hissedeceğim hiç aklıma gelmezdi ama çok mutlu oldum Rabbim inşallah sapsağlam bir bebişin olur ya ayy çoook mutluyumm ne desem bilemedim ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Insallah kuzum sifa olsun insallahAyy çok sevindimm hayırlı olsun inşallah canım. Sağlıkla değerlerin artsın inşallahay bu ay bendr çörek otu uyguluyorum inşallah banada şifasını gösterir
Baslayin kiz baslayinAnammmmmhayırlı olsun!! Ben bi adeti göreyim hemmen başlıyorum çörekltuna abavvvvv
İnşallah canım arkadaşımmmAllah razi olsun kuzumm.. Rabbim tez vakitte sana sizlerede nasip etsin.
Anlat bakalim cörekotu bal tarcin nasil yaptinBaslayin kiz baslayintesekkir ederim
Ne ossun kız sende mi çörekotu yapacaksın. Bende temmuzda yapcam tekrarNaber kürklü kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?