Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canim insalllah sata gore 3 haftalik felan ama dusuk mu acaba deger

Yooo daha çok yeni gayet normal
Hem şöyle düşün sonuçta adet zamanında hamile kalmadınki zaten 3 haftalık bile değil
En fazla 2 haftalıktır 2 hafta sonra hcg kanda yeni yükselmeye başlar zaten

Balım bence elma sirkesi ben o şekilde biliyorum annen yapıyorsa ne güzel işte mutlaka kullan onu. Bende o dediğini duymuştum hatta daha etkilisini duydum 3 sene önce burda bi konuda okumuştum mantardan çok şikayetçi olanlar vardı bir bayan yazmış o şu yöntemle kurtulduğunu söylemişti sarımsağın ucunu iğneyle delip ip geçiriyorsun orana koyuyosun bi süre bekledikten sonra ipi çekiyosun çıkarıyosun bunun resmini de paylaşmıştı
Bu çok etkiliymiş sarımsakda iltihap söken etki varmış mantara falanda öyle yazmışlardı tabi biraz yakıyor haliyle ama çok etkisi oluyormuş bende senin gibi tabi nimettir diye doğru bulmadım ama öyle çaresizler varki yapanlar yapıyor mecburen... Sen şimdilik sarımsağı ye canım bak şöyle yap 1 diş sarımsağı ez sadece ezip ortadan böl ve hap gibi o şekilde çiğnemeden yut
Bende bu aralar yutuyorum onun sağlığa çok faydaları var... Eğer yutmazsan yoğurda karıştır öyle ye ama mutlaka ez önce
Çünkü sarımsağı anca ezince içindeki etken madde ortaya çıkıyormuş
Sen bu üçlüye ağırlık ver kökten kurtulursun inşallah

canim beni de ekler misin hamişlere şükürler olsun :))

Az önce aklıma geldin epey zamandır yazmıyorsun diye bi profiline bakayım dedim mesajını öyle gördüm burda bütün mesajları okuyamıyorum çünkü etiket yapılınca görüyorum anca
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kavuştursun
Seni de hamileler listesine alıyorum ama burdada ol emi son adetin ne zamandı bu arada? Seninle son adetimiz aynıydı sanki 26 şubattı benim ama malesef benim hamileliğim devam etmedi adet olmadım hala bekliyorum

Amin inşallah canım desiğin gibi gunde bi diş sarımsağı ortadan bölüp ezmeden yutsamda olur deme sarımsağı cok severim ben zaten cok yerdim ama bu ara hiç tüketmedim senin dediğin gibi de sarımsağı ezip oraya sür diyede yazıyodu aynen canım dediğin gibi yapayım o zaman dışardan elma sirkesiyle içerden sarımsakla müdahale edeyim geçenlerden kalma son bi fitilim varmış dün gece onu koydum biraz hafifledi onun etkisiyle ama hala var tabi

Allah razi olsun kuzumm.. Rabbim tez vakitte sana sizlerede nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…