Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne ossun kız sende mi çörekotu yapacaksın. Bende temmuzda yapcam tekrar
Ay ben de ilk ihtimal olan ayda yapcam yaa. Şimdi 3 hafta sora adet olursam yumırtlama benim türkiyedeki bi haftama denk gelecek ay beynim yandı ah keşke yapaydım sümmeyyeyle ben de ah

Ayy çok sevindimm hayırlı olsun inşallah canım. Sağlıkla değerlerin artsın inşallah ay bu ay bendr çörek otu uyguluyorum inşallah banada şifasını gösterir
Sen adet oldun di mi hemen başlıyo musun? Beni bekle birlikte yapalım dicem de benim adet ne zaman gelir allah bilir

Allah razı olsun inşaallah. 18 yaşımda evlendim 2015te. Baştan beri istiyorduk 4 yıl bitti canım. Önce herkes erken aceleniz ney diyordu bak 4 yıl geçti kim bilir daha ne kadar geçecek. Allahisteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah bizide unutmasın yokluğu zor kaybetmek daha zor. İçimin ateşi geçmiyor bir türlü

Canım bebeğin gitmiştir ama bir şey çıkmaz çünkü küöücük. Bizim plasenta gitti enfeksiyon varmış. Benim dediğim sen ve eşin kan vericeksiniz kromozom ve trombofili paneli diye bir şey.

Kizlar benim bat yarin. Muhtemelen adet olucagimdir ama sancilarim azaldi 2 gundur:/

Neyse hcg testi idrarda negatif cikiyor
Asagiya da demin sivi alimina pek dikkat edemeden yaptigim ovu testini atiyorum adete bu kadar yakinken daha silik olmasi gerekmez mi? Lh in?

Kuzum bu gebelik testi mi ? Ben ovu movu fsh 'li anlamam hiç kullanmadim

Ay ben de ilk ihtimal olan ayda yapcam yaa. Şimdi 3 hafta sora adet olursam yumırtlama benim türkiyedeki bi haftama denk gelecek ay beynim yandı ah keşke yapaydım sümmeyyeyle ben de ah
Kısmet kuzu. Sende ilk uygun ayda yapıver hemen. Bende tekrar yapcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…