- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.661
Evet bende yapacam anlatsana nasıl yapıyimNe ossun kız sende mi çörekotu yapacaksın. Bende temmuzda yapcam tekrar
Ay ben de ilk ihtimal olan ayda yapcam yaa. Şimdi 3 hafta sora adet olursam yumırtlama benim türkiyedeki bi haftama denk gelecekNe ossun kız sende mi çörekotu yapacaksın. Bende temmuzda yapcam tekrar
Son adetimizi aynı gün olduk sen gebe olduğunu öğrendim ben daha pik göremedim adaletin bu mu DünyaaaağğğğğBaslayin kiz baslayintesekkir ederim
Son adetimizi aynı gün olduk sen gebe olduğunu öğrendim ben daha pik göremedim adaletin bu mu Dünyaaaağğğğğ
Sen adet oldun di mi hemen başlıyo musun? Beni bekle birlikte yapalım dicem de benim adet ne zaman gelir allah bilirAyy çok sevindimm hayırlı olsun inşallah canım. Sağlıkla değerlerin artsın inşallahay bu ay bendr çörek otu uyguluyorum inşallah banada şifasını gösterir
Olsaydi simdiye kadar cikardi canim. Adet olmadikca da umudu bitmiyo insanin. Yoksa eger bi an önce olursun insallahHala hastalanmadım kızlar ve testim malesef ... Eki Görüntüle 2275082
Canım hayırlı olsun Rabbim önce Allah'a sonra size sonra vatanına milletine hayırlı bir evlat etsin insAllah. Sağlıklı eli ayağı düzgün olsun .
Amin canim insallah Allah razi olsunCanım hayırlı olsun Rabbim önce Allah'a sonra size sonra vatanına milletine hayırlı bir evlat etsin insAllah. Sağlıklı eli ayağı düzgün olsun .
Allah razı olsun inşaallah. 18 yaşımda evlendim 2015te. Baştan beri istiyorduk 4 yıl bitti canım. Önce herkes erken aceleniz ney diyordu bak 4 yıl geçti kim bilir daha ne kadar geçecek.Canım benim canım sağol sen daha ağırını yaşadın Rabbim sabrını arttırsın yüreğini ferahlatsın oğlun şefaatçin olacak inşaallahne gelir elde ilahi takdir ...
Geçmiş olsun diyemiyorum çünkü geçmiyor biliyorum ama inşaallah sağlıklı yavrunu kucağına alırsan o zaman yarana o merhem olacaktır. Senin yaşın kaç bu arada ne kadar süredir bekliyorsun
Canım bebeğin gitmiştir ama bir şey çıkmaz çünkü küöücük. Bizim plasenta gitti enfeksiyon varmış. Benim dediğim sen ve eşin kan vericeksiniz kromozom ve trombofili paneli diye bir şey.Mcz09 bu arada ben geçen gün doktora gittim canım patoloji sonucu için doktor dediki "Nedeni belli olmaz sonuç için gebelik ürünü diye yazıyor" dedi bişey anlamadım
Madem araştırılmayacaksa ne diye 20 gün sonra çağırıyorlar
Bat ı 2 yada 3 Haziran olan kimler var burda?
Kuzum bu gebelik testi mi ? Ben ovu movu fsh 'li anlamam hiç kullanmadimKizlar benim bat yarin. Muhtemelen adet olucagimdir ama sancilarim azaldi 2 gundur:/
Neyse hcg testi idrarda negatif cikiyor
Asagiya da demin sivi alimina pek dikkat edemeden yaptigim ovu testini atiyorum adete bu kadar yakinken daha silik olmasi gerekmez mi? Lh in?
Eki Görüntüle 2275185
Kuzum bu gebelik testi mi ? Ben ovu movu fsh 'li anlamam hiç kullanmadim
Benim de BAT uygulama da 3 Haziran ama 2 haziranda da olabilir. Fakat dün akşamdan bu yana kahverengi akintim var. Başım çatlıyorBu gebelik testi degil ovulasyon testi bende siteden ogrendim bu ay aldim:)
Kısmet kuzu. Sende ilk uygun ayda yapıver hemen. Bende tekrar yapcammAy ben de ilk ihtimal olan ayda yapcam yaa. Şimdi 3 hafta sora adet olursam yumırtlama benim türkiyedeki bi haftama denk gelecekay beynim yandı ah keşke yapaydım sümmeyyeyle ben de ah
Kız ben mi anlatayım. Bende sümeyye ye diyorsun sandımKurkmantolumdnn anlatsana kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?