Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben düzenli adet olduğum biayda 31. Gün aldım ovu testi yaptım aynen böyle çıktı, akşamına eşim benle birlikte olmadı diye de bigüzel kavga ettim. Gül gibi ovulasyon kaçıyor gidiyor diye. Ertesi gün 32. Gündü adet oldum tıspıs sustum benim adete yakınken de böyle çıkıyor

Kızlar bugün doktora gittim ve doktor keseyi göremedi ama kalınlaşma var galiba yerleşiyor dedi ve beta hcg yükşelmişmi diye test istedi pazartesi alıcam sonuçları çok stres yaptım böyle birşey yaşayan varmı aranızda Lütfen yardımcı olurmusunuzz?

Ziyan olmasin ben yine bugunu degerlendiriyim yarin tipis tipis adet olurum

Ziyan olmasin ben yine bugunu degerlendiriyim yarin tipis tipis adet olurum
Hahahajahaha ben kocayı artık değerlendirmiyorum biriktiriyorum sonra harcayacağım kısmetse ya ne yedirsem afrodisyak etkisi olur ki acaba hayır 170 boyunda ince belli 36 -38 beden güzelce bi hatunum yani. Yolda kime sorsan alır bi dal kafayı yedim ya iyice adam 13 yılın sonunda sıkıldı galiba benden ya

Sabah aksam kuzum.ac tok karisik
Eneacizsabah akşam demişti, ya kızlar ben daha ovulasyon olmadığını biliyorum ya. Yapsam 4-5 gün nolur bu çörek otunu ne dersiniz? Evde tüm malzemelerim var valla! Hem de yan komşudan dopdoğal bal aldım, kendi arı yetiştiriyo kovan falan ben bugün bi başlıyim pik görünce bırakırım olur mu sizce? Eneaciz ???

Bence karistirma hic kuzum sabret adet olunca basla

Bazen cocuk icin uzerinde baski kurmak ters tepiyor ben mesela yumurtlama gunu vs hic soylemiyorum
Suprizler hazirla gelde seviselim demeden azck sirnas et 13 yilinda muutlaka etkisi vardir ama bazen boyle donemlerdende gecebiliyorlar. Bizde keciboynuzu pekmezi fln hep olur yenir ama hic oyle bisey dusunerek almamistik saglikli yasam sekersiz tarifler vs :)

Ay keçiboynuzlu kurabiyeyi ben gebeyken yapmıştım bilmeden hahaha ya aslen aralığa kadar gayet iyiydik de anlamadım bende galiba sorun. Ben şimdiye kadar hiç söylemedim , adet olduğumu bile nadiren söylüyorum. Hatta en son adetimle dedim ki bundan sonra ne zaman sevişeceğimizi sen belirliyosun . Ya amaeşim son2 yıldır sürekli hasta oluyor ölsürüyor geçmiyor, 4 -5 ay önce doktora gitti, doktor kortızonlu burun spreyi verdi 4-5 hafta kullandı, geçmeyince tekrr doktora gitti, doktor tomografi fln çekmiş, işte bi hastalık varmış bronşlarda bakteri mi ne üremiş. 2-3 hafta yoğun konrtizon verdi. İşte o kortizon tedavisi biteli daha bi ay oldu. Bu ilaçlar kilo aldırdı bir de, aslen daha iyiceydi, amadün yine başladı öksürmeye, bu arada burda hava 30 derece yani kortizonun sperm kalitesine ve cinsel soğukluğa etkisi var mı hiç duyan var mı ya?

ya canim cok uzuldum. ama vardir bunda da bir hayir. en yakin zamanda yine bebek haberi alacaksin hic merak etme. cok şükür bir sorununuz yok. benim de 18 mayisti bat canim 4 gun gecince test yaptim kipkirmizi cikti daha sonra hastaneye gittim 818 cikti degerim. simdi ise 5 haftaligiz. Rabbim'e cok şükür..

Adetsen başla canım. Hem pik görünce niye bırakıyosun. Mesele 10 gün yemek

Muutlaka etki ediyordur yaaa sperm kalitesini bilmiyorm ama hasta olunca icinden gelmiyor olabilir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…