- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.681
Ben düzenli adet olduğum biayda 31. Gün aldım ovu testi yaptım aynen böyle çıktı, akşamına eşim benle birlikte olmadı diye de bigüzel kavga ettim. Gül gibi ovulasyon kaçıyor gidiyor diye. Ertesi gün 32. Gündü adet oldum tıspıs sustumKizlar benim bat yarin. Muhtemelen adet olucagimdir ama sancilarim azaldi 2 gundur:/
Neyse hcg testi idrarda negatif cikiyor
Asagiya da demin sivi alimina pek dikkat edemeden yaptigim ovu testini atiyorum adete bu kadar yakinken daha silik olmasi gerekmez mi? Lh in?
Eki Görüntüle 2275185
Sabah aksam kuzum.ac tok karisikBen ölçüleri valla hatırlamıyorum ki tekrardan araştırıp yaparım. S SiriusBlackK sen sabah akşam mı yedin kuzu yoksa tek sabah mı
E hem kahverengi akintin var hem basin agriyor yapsana bi test hemencik:)Benim de BAT uygulama da 3 Haziran ama 2 haziranda da olabilir. Fakat dün akşamdan bu yana kahverengi akintim var. Başım çatlıyor
Ben düzenli adet olduğum biayda 31. Gün aldım ovu testi yaptım aynen böyle çıktı, akşamına eşim benle birlikte olmadı diye de bigüzel kavga ettim. Gül gibi ovulasyon kaçıyor gidiyor diye. Ertesi gün 32. Gündü adet oldum tıspıs sustumbenim adete yakınken de böyle çıkıyor
HahahajahahaZiyan olmasin ben yine bugunu degerlendiriyim yarin tipis tipis adet olurum
Eneacizsabah akşam demişti, ya kızlar ben daha ovulasyon olmadığını biliyorum ya. Yapsam 4-5 gün nolur bu çörek otunu ne dersiniz? Evde tüm malzemelerim var valla! Hem de yan komşudan dopdoğal bal aldım, kendi arı yetiştiriyo kovan falanSabah aksam kuzum.ac tok karisik
Bence karistirma hic kuzum sabret adet olunca baslaEneacizsabah akşam demişti, ya kızlar ben daha ovulasyon olmadığını biliyorum ya. Yapsam 4-5 gün nolur bu çörek otunu ne dersiniz? Evde tüm malzemelerim var valla! Hem de yan komşudan dopdoğal bal aldım, kendi arı yetiştiriyo kovan falanben bugün bi başlıyim pik görünce bırakırım olur mu sizce? Eneaciz ???
Hahahajahahaben kocayı artık değerlendirmiyorum biriktiriyorum sonra harcayacağım kısmetse ya ne yedirsem afrodisyak etkisi olur ki acaba hayır 170 boyunda ince belli 36 -38 beden güzelce bi hatunum yani. Yolda kime sorsan alır bi dal kafayı yedim ya iyice adam 13 yılın sonunda sıkıldı galiba benden ya
Tamam kuzummmm inşallah bizlere de şifa olurrrSabah aksam kuzum.ac tok karisik
Bekliyorum canım bir iki gün daha.. hiç keyfim yok hiiiicccc..E hem kahverengi akintin var hem basin agriyor yapsana bi test hemencik:)
Ay keçiboynuzlu kurabiyeyi ben gebeyken yapmıştım bilmeden hahahaBazen cocuk icin uzerinde baski kurmak ters tepiyor ben mesela yumurtlama gunu vs hic soylemiyorum
Suprizler hazirla gelde seviselim demeden azck sirnas et13 yilinda muutlaka etkisi vardir ama bazen boyle donemlerdende gecebiliyorlar. Bizde keciboynuzu pekmezi fln hep olur yenir ama hic oyle bisey dusunerek almamistik saglikli yasam sekersiz tarifler vs :)
ya canim cok uzuldum. ama vardir bunda da bir hayir. en yakin zamanda yine bebek haberi alacaksin hic merak etme. cok şükür bir sorununuz yok. benim de 18 mayisti bat canim 4 gun gecince test yaptim kipkirmizi cikti daha sonra hastaneye gittim 818 cikti degerim. simdi ise 5 haftaligiz. Rabbim'e cok şükür..Az önce aklıma geldin epey zamandır yazmıyorsun diye bi profiline bakayım dedim mesajını öyle gördüm burda bütün mesajları okuyamıyorum çünkü etiket yapılınca görüyorum anca
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kavuştursun
Seni de hamileler listesine alıyorum ama burdada ol emi son adetin ne zamandı bu arada? Seninle son adetimiz aynıydı sanki 26 şubattı benim ama malesef benim hamileliğim devam etmedi adet olmadım hala bekliyorum
Eneacizsabah akşam demişti, ya kızlar ben daha ovulasyon olmadığını biliyorum ya. Yapsam 4-5 gün nolur bu çörek otunu ne dersiniz? Evde tüm malzemelerim var valla! Hem de yan komşudan dopdoğal bal aldım, kendi arı yetiştiriyo kovan falanben bugün bi başlıyim pik görünce bırakırım olur mu sizce? Eneaciz ???
Ay ben hala şokAllah razi olsun canim benim ya
Ay keçiboynuzlu kurabiyeyi ben gebeyken yapmıştım bilmeden hahahaya aslen aralığa kadar gayet iyiydik de anlamadım bende galiba sorun. Ben şimdiye kadar hiç söylemedim , adet olduğumu bile nadiren söylüyorum. Hatta en son adetimle dedim ki bundan sonra ne zaman sevişeceğimizi sen belirliyosun . Ya amaeşim son2 yıldır sürekli hasta oluyor ölsürüyor geçmiyor, 4 -5 ay önce doktora gitti, doktor kortızonlu burun spreyi verdi 4-5 hafta kullandı, geçmeyince tekrr doktora gitti, doktor tomografi fln çekmiş, işte bi hastalık varmış bronşlarda bakteri mi ne üremiş. 2-3 hafta yoğun konrtizon verdi. İşte o kortizon tedavisi biteli daha bi ay oldu. Bu ilaçlar kilo aldırdı bir de, aslen daha iyiceydi, amadün yine başladı öksürmeye, bu arada burda hava 30 derece yani kortizonun sperm kalitesine ve cinsel soğukluğa etkisi var mı hiç duyan var mı ya?
yaaaaaa bak pozitifi gördün sonundaaaaa
Ya yavrum 32. Günüm hala pik görmedim testlerde, şimdi yapsam işte pik çıkarsa bıraksam? Gebeliğe zararı olabilir diyolar ya ondan dedimAdetsen başla canım. Hem pik görünce niye bırakıyosun. Mesele 10 gün yemek
Ya yavrum 32. Günüm hala pik görmedim testlerde, şimdi yapsam işte pik çıkarsa bıraksam? Gebeliğe zararı olabilir diyolar ya ondan dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?