- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.701
Yapmadım canım kür geleb gidende yok hala akıntımda devam kafamda deli sorular
. Ha sumeyye ha sen farketmezKız ben mi anlatayım. Bende sümeyye ye diyorsun sandım
Valla kuzu dediğim gibi ben hatırlamıyorum ki tekrar araştırcam temmuzda. Ha sumeyye ha sen farketmez
Şaka be ben biliyorum o kürüValla kuzu dediğim gibi ben hatırlamıyorum ki tekrar araştırcam temmuzda
Temmuzda bilgi veririm
Şaka be ben biliyorum o kürü
Tamam canım bekliyip öyle yapıciiim,Tamamda adetken yapılıyor kür
Evet tatlım ben adet oldum bugün 4.günüm. Kür 2.günü başlanıyormuş başladım beenSen adet oldun di mi hemen başlıyo musun? Beni bekle birlikte yapalım dicem de benim adet ne zaman gelir allah bilir
Canım bende de böyle oldu bu ay. Ovülasyon koyu gözüküyordu ama gebelikte silik çizgi bile çıkmıyordu. Ama sonra adet oldum. İnşalkah senin bu şekilde olmaz ama seni ümitlendirmesin bu koyuluk adet önceside olabiliyormuş bu koyuluk.Kizlar benim bat yarin. Muhtemelen adet olucagimdir ama sancilarim azaldi 2 gundur:/
Neyse hcg testi idrarda negatif cikiyor
Asagiya da demin sivi alimina pek dikkat edemeden yaptigim ovu testini atiyorum adete bu kadar yakinken daha silik olmasi gerekmez mi? Lh in?
Eki Görüntüle 2275185
Bildiğim kadarıyla kese 5.haftada falan gözüküyor. Yani daha erkendir keseyi görmen için stres yapma bence görürsün inşallah.Kızlar bugün doktora gittim ve doktor keseyi göremedi ama kalınlaşma var galiba yerleşiyor dedi ve beta hcg yükşelmişmi diye test istedi pazartesi alıcam sonuçları çok stres yaptım böyle birşey yaşayan varmı aranızda Lütfen yardımcı olurmusunuzz?
Yaptiginiz kürü kac defa ve ac mi tok.mu tüketiyorsunuzEvet tatlım ben adet oldum bugün 4.günüm. Kür 2.günü başlanıyormuş başladım beenBakalım neler olcak işe yarıycak mı bizde :) söktürücü kullan olmadı adet ol hemen olmuyor mu öyle?
Sabah akşam tüketmeye başladım. Gerçi dün akşam yiyemedim ama sorun olmaz heralde. Aç karnına tüketiyorum. Bende baş ağrısı yaptı bu çörekotu neden acaba bu şekilde olan var mı?Yaptiginiz kürü kac defa ve ac mi tok.mu tüketiyorsunuz
Canım bende de böyle oldu bu ay. Ovülasyon koyu gözüküyordu ama gebelikte silik çizgi bile çıkmıyordu. Ama sonra adet oldum. İnşalkah senin bu şekilde olmaz ama seni ümitlendirmesin bu koyuluk adet önceside olabiliyormuş bu koyuluk.
Kürle ilgili bilgi topluyorum arastiriyorumTamam şekerim
Genelde tahta kaşık kullaniliyor bildigim.kadariyla yerkenSabah akşam tüketmeye başladım. Gerçi dün akşam yiyemedim ama sorun olmaz heralde. Aç karnına tüketiyorum. Bende baş ağrısı yaptı bu çörekotu neden acaba bu şekilde olan var mı?
Sen ne zaman yicennBil
Kürle ilgili bilgi topluyorum arastiriyorum
Hayırlısı olsun canım hakkımızda. Belki geç döllenme falan olmuşturzaten adet gününde gelmemiş. Bekle bakalım bir kaç gün.Yok canim umidim yok ztn olsa idrar testinde cikarsi farkli markalarda da da denedim ins yarin adet olurumda bosuna gecikme yasamam
Aaa öyle mi yeni duyuyorum senden. Ben metal tatlı kaşığıyla yiyordum karıştırıyordum. :/ o zaman tahta kaşığa geçeyim.Genelde tahta kaşık kullaniliyor bildigim.kadariyla yerken
Yengem.icin baharatcıdan macun hazirlanmisti baharatçı demisti kesinlikle metal kaşık kullanılmadan tahta kasik kullanin diye bende ordan biliyorum.Aaa öyle mi yeni duyuyorum senden. Ben metal tatlı kaşığıyla yiyordum karıştırıyordum. :/ o zaman tahta kaşığa geçeyim.
Sen ne zaman yicenn
[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?