Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
17 haziranda 2li taramam var
mide bulantisi yok.
daha hic kusma yasamadim.
hic kilo almadim istah pek yok.
hamilelikten once sanki daha cok hamile gibiydim yaa ne diyosunuz acaba diyorum bebege bise mi oldu gelisimi falan mi durdu bide heryerde bu hafta icin karniniz sismeye baslar filan diyo bende hic bir belirti yok hic biyerim sismedi

Bazı gebeliklerde gebelikten sonra kilo kaybı oluyor sonra tekrar kilo alimi oluyor ama kaybedilen kilolarla birlikte gebelik oncesi ve sonrası kilo artışı 4 5 kg falan oluyor. Normal yani

Yani ben iki ay da yapayım dedim canım. Yan etkisi olur mu ki
Ben Yaptım canım eşim geçen olmadığı halde ve pik i gördüm şükür denemek amaçlı yapmıştım şimdi yine yapım bugun kürün sonucunu günü bakalım ovülasyonla takip ediyorum bu ay tutturabilecek miyiz bügün adetin 11.günü ve silik henüz geçen ay. Bir gün önce çatladı yumurta

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Nasıl ogrendiniz? Adet belirtileriniz var mıydı?
Benim normaldede cok adet belirtim olmazdi canim asiri uyku halim vardi sadece onun disinda hala bel agrisi arada kasık agrisi disinda belirti yasamiyorum yumdan 6 gun sonra lekelenmem olmustu o yuzden erkenden kan vermistim 3 cikmisti hcg ilk gunlerde 7 katina felan cikarmis adet gunumde 140 cikti

Ayyy benim de karnım bir çıktı ki. Ama bebek değil göbek rabbim sağlıkla gelişmesini nasip etsin canımmm

Sende pko falan mı vardı kuzummm. Yani iki ay yapsam sorun olmaz mııı

Yok kuzum ya doktor dediki biraz bulanti olmasini istiyoruz normal oldugunu gosterir ama erken daha dedi simdi kafaya taktim onu bekliyom

İşte benim 7. 8.haftalarda başladı sonrası perişanlık olur sendede ama olursa hemen doktor ilaç versin gerçekten zor oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…