- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.901
Hayırlı bayramlar kuzummmmS SiriusBlackK napıyorsunnn nasıl gidiyorr taze gebeee
Mavi Boncugumm K KurkmantoluS hayırlı bayramlar canlarımmm
Hayırlı bayramlar kuzummmm
Gebe mi o nasil biseS SiriusBlackK napıyorsunnn nasıl gidiyorr taze gebeee
Mavi Boncugumm K KurkmantoluS hayırlı bayramlar canlarımmm
Valla gezmeceler. Tatili değerlendiriyoruz kuzum bayram sayılmıyor bu banaNasılsınnn nasıl geçiyor bayramın güzelliğimmm ❤
Gebe mi o nasil bisekiz bisem yok benim masallah erkenden ogrenmesem suphelenmezdim bile. Hayirli bayramlar
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Nasıl ogrendiniz? Adet belirtileriniz var mıydı?Gebe mi o nasil bisekiz bisem yok benim masallah erkenden ogrenmesem suphelenmezdim bile. Hayirli bayramlar
17 haziranda 2li taramam var
mide bulantisi yok.
daha hic kusma yasamadim.
hic kilo almadim istah pek yok.
hamilelikten once sanki daha cok hamile gibiydim yaane diyosunuz acaba diyorum bebege bise mi oldu gelisimi falan mi durdu bide heryerde bu hafta icin karniniz sismeye baslar filan diyo bende hic bir belirti yok hic biyerim sismedi
Ben Yaptım canım eşim geçen olmadığı halde ve pik i gördüm şükür denemek amaçlı yapmıştım şimdi yine yapım bugun kürün sonucunu günü bakalım ovülasyonla takip ediyorum bu ay tutturabilecek miyiz bügün adetin 11.günü ve silik henüz geçen ay. Bir gün önce çatladı yumurtaYani ben iki ay da yapayım dedim canım. Yan etkisi olur mu ki
Yok kuzum ya doktor dediki biraz bulanti olmasini istiyoruz normal oldugunu gosterir ama erken daha dedi simdi kafaya taktim onu bekliyomSeni 8.haftalarda merak ediyorummmmminşaAllah iyi geçsindeeee benimki espri kuzumm
Benim normaldede cok adet belirtim olmazdi canim asiri uyku halim vardi sadece onun disinda hala bel agrisi arada kasık agrisi disinda belirti yasamiyorumHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Nasıl ogrendiniz? Adet belirtileriniz var mıydı?
Ayyy benim de karnım bir çıktı ki. Ama bebek değil göbek17 haziranda 2li taramam var
mide bulantisi yok.
daha hic kusma yasamadim.
hic kilo almadim istah pek yok.
hamilelikten once sanki daha cok hamile gibiydim yaane diyosunuz acaba diyorum bebege bise mi oldu gelisimi falan mi durdu bide heryerde bu hafta icin karniniz sismeye baslar filan diyo bende hic bir belirti yok hic biyerim sismedi
Sende pko falan mı vardı kuzummm. Yani iki ay yapsam sorun olmaz mıııBen Yaptım canım eşim geçen olmadığı halde ve pik i gördüm şükür denemek amaçlı yapmıştım şimdi yine yapım bugun kürün sonucunu günü bakalım ovülasyonla takip ediyorum bu ay tutturabilecek miyiz bügün adetin 11.günü ve silik henüz geçen ay. Bir gün önce çatladı yumurta
aminn canimmAyyy benim de karnım bir çıktı ki. Ama bebek değil göbekrabbim sağlıkla gelişmesini nasip etsin canımmm
Yok kuzum ya doktor dediki biraz bulanti olmasini istiyoruz normal oldugunu gosterir ama erken daha dedi simdi kafaya taktim onu bekliyom
kız acaba o zaman bu ay bal çörekotu yapıp yumurtacıklarımı beslesemmi
ayy inşallah canım benimmmmm
Hayır ben de pko yok canım ama bir zararını görmedim insallah görmem deSende pko falan mı vardı kuzummm. Yani iki ay yapsam sorun olmaz mııı
Canım yediğin ay için geçerli yumurta gelişmesi. Yaptığın ay ilişki olacak korunma olmayacak. Bir kere olmadı diye bırakma zararı yok bunun.
O zaman ben bu ayda yapayım kuzularrrrHayır ben de pko yok canım ama bir zararını görmedim insallah görmem deBen de iki ay yapmış oldum yumurta kalitesi için uyguladım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?