- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.101
Yaa off kızlar yaa. İçimde bi huzursuzluk var. Birer inşirah okur musunuz
Allah razı olsun canım ya. İnan bilmiyorum ki bi hüzün kapladı içimi anlamsızcaOkuyayım kuzum hayrolsun inşaallah
Neden acaba Allah hayırlara çıkarsın
Allah razı olsun canım ya. İnan bilmiyorum ki bi hüzün kapladı içimi anlamsızcaortada bişey de yok halbuki
İnşallah kuzumm yaaCümlemizdenhayra yoralım inşaallah
bol bol eûzü besmele çek yâ Fettah çek
Geçer Allah'ın izniyle
İnşallah kuzumm yaa❤❤ Çooook teşekkür ediyorum Allahım razı olsun
Bende uğrasıorum bizimki wc öğrenıor sorma halı malı bırakmadım kaldırdım hep dımdızlık otruozNapim canikom bizim boncuk yattı bende şimdi fırsattan istifade çay içiyorum
Yoruldum yerleri süpürdüm az önce yine bişeyler dökülmüş daha bu sabah süpürmüştüm temizlik ve düzen takıntım var hergün yaparım çocuk varken zaten mecbur yapılıyor küçükya çok döküyor
Sen napıyorsun minnoşun keyfi iyidir inşallah
2-3 haftaya hissedersin artık
Ne güzel bende özledim o duyguyu yaşamayı
İnşaallah tekrar yaşarım burda isteyen bütün tatlişkolarımla beraber❤
Bende uğrasıorum bizimki wc öğrenıor sorma halı malı bırakmadım kaldırdım hep dımdızlık otruozolacak inşallah canım üzülme zamanla olacak ❣
Bende arada böle so balonu gibi pıt pıt oluyor karnımda ondan dedim var mıdır ikinci ya tecrübe oluyor insanda :))
Yok işte ha deyince olmadı 6 adet dönemi sürdü, ama bi sorun da çıkmadı. İşte düzenim bozuldu yine stres falan yaptım çok. Ya bi de ne şanssa bu, çalıştığım şirkete yeni bi kız gelmişti yeni evlenmişti. Tam yeni çocuk istemeye başlamıştık işte şirkette bi yılım dolsun falan derken hemen gebr kalamadık, bu kız geldi gebeyimmm gebeyim diyor falan.. beni böyle şeyler çok etkiliyor ya, yani normalde mutlu olurum mutlu da oldum onun gebeliğine ama gebe kalmamı feci geciktirdi bu olay. Bu sefer de işte 15 kişi falan ikinciye gebeyim gebeyimmm diye bana söyleyince yine aynı travma hissine daha 2. Ayda giriverdim adet düzenim bozuldu. Bakalım bugün başladım çörekotunaAh ya o pişmanlık çok kötü ☹ uzun zaman geçmiş bide ama o yaşlardaki düşünceler daha farklı oluyor. Ben 20'li yaşlarımdayken evlilik düşüncesi bile çok uzaktı bana...
Şuan evliliğimin 5.yılındayım o senede bile farklı düşünüyordum ne garip hisler düşünceler anında değişebiliyor
Senin peki korunmayı bıraktıktan sonra hemen oldu mu çocuğun?
Yok işte ha deyince olmadı 6 adet dönemi sürdü, ama bi sorun da çıkmadı. İşte düzenim bozuldu yine stres falan yaptım çok. Ya bi de ne şanssa bu, çalıştığım şirkete yeni bi kız gelmişti yeni evlenmişti. Tam yeni çocuk istemeye başlamıştık işte şirkette bi yılım dolsun falan derken hemen gebr kalamadık, bu kız geldi gebeyimmm gebeyim diyor falan.. beni böyle şeyler çok etkiliyor ya, yani normalde mutlu olurum mutlu da oldum onun gebeliğine ama gebe kalmamı feci geciktirdi bu olay. Bu sefer de işte 15 kişi falan ikinciye gebeyim gebeyimmm diye bana söyleyince yine aynı travma hissine daha 2. Ayda giriverdim adet düzenim bozuldu. Bakalım bugün başladım çörekotuna
Ya canım bu öyle birşeyki neye dikkat edersen neyle ilgilenirsen hep o karşına çıkıyor. Küçükkende mesela ali diye sevgilim olsa bakardım dizilerde aliler çoğalmış kafamı kaldırmışım ali market çok saçma bir plakaya bakmışım ali yazıyor. Bu tamamen o anda algın sadece ali'ye açık çünkü hep aklında o var nereye baksan hemen aaaa ali yapıyorsun. Aslında senin hayatına girmeden 10 sene öncede vardır o ali market15 kişi mibu insanlar senin çocuk istediğini biliyorlar mı peki? Biliyolarsa iyi yapmamışlar yani gözüne sokar gibi ne o öyle
insanlar amma meraklı böyle şeylere
Şahsen ben hamile olduğumda sır gibi sakladım çoğu kişiden...hele çocuk isteyipde çocuğu olmayanlara hiç söylemedim
O hasreti zamanında bende çektim ne demek olduğunu bilirim insan yeri gelir o psikolojiyle en yakınının çocuğuna bile bakamaz
Sen kendine odaklanmaya çalış canım
Bende benden sonra evlenenlerin hep bebek haberlerini alırdım. İsteyince bu durumla sürekli karşı karşıya kalıyoruz Allah bizede birgün nasip eder hayırlısıyla sağlıkla inşallah
Bizimki ağustosta 3 olacak su an 34 aylık canım lazıımlık aldım ama tiksinir öğğğğ dior bende klozete götürüyorum çiş işinebirwz alıştık ama kaka işi zorluyor ya bazen kaçırıo öğrenecek inşallah gece daha düzenli gündüze göreTabi daha iyi anlarsın şimdi... Kalp atışı gibi oluyorya ilk başta pıt pıt atıyor...
İnşallah canım inşallah
Seninki kaç aylıktı? Benimkinden daha büyüktü sanki öyle hatırlıyorum
Şu tuvalet eğitimi de can sıkıcı ya nasıl olacak bakalım ben bu sene başlamam daha erken 21 aylık şimdi...seneye yaza doğru başlarım inşaallah... Sen lazımlık kullanıyormusun yoksa direkt tuvalete mi götürüyosun?
gerçekten çok olmalı allah yardımcın olsun çalışırken zordur eminim 24 yaşındayım bu arada bende erken evlendim 18e yeni girmiştim daha 16da nişanlandım 17nin bitmesine 1 2 ay kala kaçtık 18 oluncada nikah kıydık zaten eşim askere gitmişti izne geldiğinde yaptık düğünü nikahı falanDaha sen 27 yaşındaydın di mi? Daha gençsin yaa. Ben de 19 umda evlendim ama okuyordum sonra da kariyer dedim onu dedim bunu dedim, çocuğa anca 28 de niyetlenmiştik. Şimdiki aklım olsa 5 senede bir bitane yapar koyardım kenara gençken, annem de dibimdeydi. Okurken büyütürdüm, iş hayatı hiç öyle olmuyor, oğlanı uyutup şirkete geri geçip gece yarılarına kadar ofiste çalışıyorum şimdi, sırf oğlumun vaktinden çalmıyım diye..,
aynen canım 24üm ben aslında bu kadar erken evlenmezdim de hayat işte insan bazen napcanı bilemiyo karşısına çıkan zorluklara karşı allahtan sevdiğim adamla evliyim çok şükür hiç pişman olmadım aksine şimdilerde daha cok şükür ediyorum iki tane gül gibi meleğim olduğu içinBenim bildiğimYildiz__Tozu 24 yaşındaydı ben bir ara sormuştum maşallah bu yaşta 2 çocuğu var erken evlenmenin avantajı... Ben 27'imde evlendim çocuk düşünmedik ilk 14 ay sonra başka sıkıntılar derken 30'umda hamile kaldım çok pişmanım şimdiki aklım olsa hemen isterdim ama Allah nasip etmedikçe bizim istememizle olmuyor tabi. Nasibimiz buymuş napalım çok şükür ama erken yaşta evlenip anne olanlara imreniyorum
Durumlar karışık canım ya üstüne görme olayından şüpheleniyorum yarın sabah test yapcam bakalım adet oldum ama cok değişikti aynı ikinci hamileliğimdeki kanamaya benziyodu o yüzden umudum var biraz bakalım inşallah vardır zaten akıntım geldi o gece değerlendirdik 5 gun sonra kanama başladı çok alakasız oldu kanamada ağrılarımda çok değişikti yarın ne çıkıcak bakalım bugun 14 gun geçmişti ilişkinin üzerinden ilk idrar olmasada misal gün içindeki bi kaç saatlik idrardada çıkarmıydı acaba merak ediyorum doğrusuYa bende seni soracaktım ne oldu son durumun ne?
aynen canım 24üm ben aslında bu kadar erken evlenmezdim de hayat işte insan bazen napcanı bilemiyo karşısına çıkan zorluklara karşı allahtan sevdiğim adamla evliyim çok şükür hiç pişman olmadım aksine şimdilerde daha cok şükür ediyorum iki tane gül gibi meleğim olduğu için
Durumlar karışık canım ya üstüne görme olayından şüpheleniyorum yarın sabah test yapcam bakalım adet oldum ama cok değişikti aynı ikinci hamileliğimdeki kanamaya benziyodu o yüzden umudum var biraz bakalım inşallah vardır zaten akıntım geldi o gece değerlendirdik 5 gun sonra kanama başladı çok alakasız oldu kanamada ağrılarımda çok değişikti yarın ne çıkıcak bakalım bugun 14 gun geçmişti ilişkinin üzerinden ilk idrar olmasada misal gün içindeki bi kaç saatlik idrardada çıkarmıydı acaba merak ediyorum doğrusu
Bizimki ağustosta 3 olacak su an 34 aylık canım lazıımlık aldım ama tiksinir öğğğğ dior bende klozete götürüyorum çiş işinebirwz alıştık ama kaka işi zorluyor ya bazen kaçırıo öğrenecek inşallah gece daha düzenli gündüze göre
Kardesleri olması cok önemliymiş gercekten. İnşallah hayırlısıylaAy zor ya Allah kolaylık versin. İyi en azından karnın fazla büyümeden bu işi halletmiş olursun. Ya benimki daha anne bile demedi
13 aylıkken diyordu bir ara ne güzel sevinmiştim ama aylardır demiyor
Sık sık tekrarlıyorum....sadece mama, dede ve baba diyorbiliyorum her çocuk bir olmaz ama buralarda hiç arkadaşı yok tek başına akşama kadar onunda etkisi var tabi
Ablamın oğluyla bir araya geldiklerinde oynuyorlar beraber güzel vakit geçiriyor öyle ama tek başına hem benim için hemde onun için zor oluyorsıkılıyor yavrucuğum darlanıyor huysuzluk ediyor kolumdan tutup çekiyor sık sık... arada kapının önüne çıkarıyorum ama her istediğinde değil işim gücüm oluyor haliyle.... hayırlısıyla bir kardeşi olsada beraber büyüyüp oynasalar ne iyi olurdu
İnşallah canım ya benim yumurtlama akıntım 80.gunde geldi ama 80 gundur adet olmadığım için ondan öyle düşündüm ikincidede öyle olmuştu çünküÖnemli olan pişman olmamak zaten güzel giden evlilik olduktan sonra erken yaşta evlenmek dahada güzeldir eminim...
İlişkiden 5 gün sonra gelen kanama yerleşme olamaz kuzum eğer hamileysen daha önceki ilişkilerinden kalmışsındır bence...
Bende 14 gün sonra ilk testimi yapmıştım hemde akşam saatiydi öyle ilk idrar falan değildi ama çift çizgi belirdi hemen
Varsa çıkar hangi saatte olduğunun önemi yok hayırlısı olur inşallah haberini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?