- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.121
Kür falan yapmadım dimi canım? Bir de ovülasyon testi yapsan daha garanti olur aslındaKizlar selam tatil sonrasi ne zor geldi calismak
Kizlar uygulamaya gore dun ovulasyon ama kupkuyum akinti 0. Ancak acayip bir kasik bel agrim var. Normalde hic bilmem regli agrisi falan farkettirmeden olurdu hersey ama bugun cok kotu anlamadim nedir bu. Suni sancida boyle olmustu o derece yani agrisi.Goguslerim dolgunlasti. Gecmi catlayacak acaba anlamadim ben bu isi
Cnm hickirik olabilir :))Hamileler bebeğini pıt pıt hisseden var mı
Valla da hepsi biliyordu , hatta ben daha emzirme bitince dedim ki ben folik aside başladım, 3 ay sonra korunmayı bırakırız ama 6 ay gebe kalmasam iyi olur şirkette 6 ayımı doldurmam lazım falan. Çoğu da dedi ki ne cesaret biz istemiyoruz bık bık. Ama kendime kızıyorum aslında içim dışım fazla bir millete ne daha denemeden ne konuşuyosun15 kişi mibu insanlar senin çocuk istediğini biliyorlar mı peki? Biliyolarsa iyi yapmamışlar yani gözüne sokar gibi ne o öyle
insanlar amma meraklı böyle şeylere
Şahsen ben hamile olduğumda sır gibi sakladım çoğu kişiden...hele çocuk isteyipde çocuğu olmayanlara hiç söylemedim
O hasreti zamanında bende çektim ne demek olduğunu bilirim insan yeri gelir o psikolojiyle en yakınının çocuğuna bile bakamaz
Sen kendine odaklanmaya çalış canım
Bende benden sonra evlenenlerin hep bebek haberlerini alırdım. İsteyince bu durumla sürekli karşı karşıya kalıyoruz Allah bizede birgün nasip eder hayırlısıyla sağlıkla inşallah
Sevdiğin insanla evli olman çok güzelgerçekten çok olmalı allah yardımcın olsun çalışırken zordur eminim 24 yaşındayım bu arada bende erken evlendim 18e yeni girmiştim daha 16da nişanlandım 17nin bitmesine 1 2 ay kala kaçtık 18 oluncada nikah kıydık zaten eşim askere gitmişti izne geldiğinde yaptık düğünü nikahı falan
aynen canım 24üm ben aslında bu kadar erken evlenmezdim de hayat işte insan bazen napcanı bilemiyo karşısına çıkan zorluklara karşı allahtan sevdiğim adamla evliyim çok şükür hiç pişman olmadım aksine şimdilerde daha cok şükür ediyorum iki tane gül gibi meleğim olduğu için
Durumlar karışık canım ya üstüne görme olayından şüpheleniyorum yarın sabah test yapcam bakalım adet oldum ama cok değişikti aynı ikinci hamileliğimdeki kanamaya benziyodu o yüzden umudum var biraz bakalım inşallah vardır zaten akıntım geldi o gece değerlendirdik 5 gun sonra kanama başladı çok alakasız oldu kanamada ağrılarımda çok değişikti yarın ne çıkıcak bakalım bugun 14 gun geçmişti ilişkinin üzerinden ilk idrar olmasada misal gün içindeki bi kaç saatlik idrardada çıkarmıydı acaba merak ediyorum doğrusu
Öyke düşünme canım hcg kanda yükselmeden hiçbişey belli olmaz moralünü bozma bence olcak seningünaydın kızlar
benim yine olmayacak gibi içimi bir hüzün kapladı eğer olmazsa doğum kontrol hapına geri dönücem...
NolduuuuKızlar kızlar kızlar
valla bilmiyorum regle bir hafta kaldıÖyke düşünme canım hcg kanda yükselmeden hiçbişey belli olmaz moralünü bozma bence olcak senin
Kuzum inan hamile olduğunda ağrının krampın ne taraftan vurduğu belli olmuyo benimde bi haftadır bi sağ bi sol hatta bende senin gibi düşünmüştüm gerçekten hele ki biliyon ben şaldır şaldır adet oldum içimden bi ses hep üstüne görme bu sakin ol bekle dedi inşallah da öyledir allahım ya sanada bol bol dua ediyorum canım inşallaah seninde oldu bu ayvalla bilmiyorum regle bir hafta kaldı
tam da bugünlerde çok uyku basar bana yine öyle oldu solda bir tane yumurtam vardı iğneyi vurulduğumda şimdi sağda da sancım var yavaştan söküleceğim sanırım vücut belirti gösteriyor.
Yıllar sobra ilk kez bi iki dk içinde çizgi çıktı canım ya hala inanamıyorum elim zor gitmişti teste çıkmaz dite umuyodum çünkü bildiğin içim söküldü yani rabbimin işine akıl sır ermez o kadar cok pıhtı attım ki tutuncak duvar kalmadı diyodum baya baya dolu dolu adet olmuştum ama sanırım yerini temizlemiş büyüklerimiz öyle derdi yaNolduuuu
Yaaaaa inşallah bakalım hadiiiYıllar sobra ilk kez bi iki dk içinde çizgi çıktı canım ya hala inanamıyorum elim zor gitmişti teste çıkmaz dite umuyodum çünkü bildiğin içim söküldü yani rabbimin işine akıl sır ermez o kadar cok pıhtı attım ki tutuncak duvar kalmadı diyodum baya baya dolu dolu adet olmuştum ama sanırım yerini temizlemiş büyüklerimiz öyle derdi ya
Elimde bi test daha var iki gun sonra onu da yapıp oyle kan vermeye giderim büyük ihtimal canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bigun bunları buraya yazacağım fikride duygusu da o kadar cok uzaktı ki bana hala içimden testin yanlış olma ihtimali vardır ya diyorum gerçekten inanamadımYaaaaa inşallah bakalım hadiiine zaman kan verebilirsin pekii. Yoksa tekrar mı test yapacaksn
Çook merak ettim ya gerçekten. Test yaptığında etiketler misinElimde bi test daha var iki gun sonra onu da yapıp oyle kan vermeye giderim büyük ihtimal canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bigun bunları buraya yazacağım fikride duygusu da o kadar cok uzaktı ki bana hala içimden testin yanlış olma ihtimali vardır ya diyorum gerçekten inanamadım
Etiketlerim canım inşallah ya daha önce cok silik test çıktı ama onlar ilk 5 10 dk negatif olurdu bu sefer damlattığım gibi hemen belirdi bi iki dk içinde beni en cok heycanlandıran bu oldu bide kasık ağrım hiç geçmedi adet olcakmışım gibi halbuki oldum ama aürılarım geçmedi üstüne bide başım dönmeye başladı midem yanıyo iki gundur acıktım mı midem yanmaya başlıyo ki ben kolay kolay acıkmam ama bi kaç gundur açlığa dayanamıyorum hemen midem kazınıp yanmaya başlıyoÇook merak ettim ya gerçekten. Test yaptığında etiketler misininşallah inşallah bi yanlışlık yokturrrr
%kaç hamilesindir senceEtiketlerim canım inşallah ya daha önce cok silik test çıktı ama onlar ilk 5 10 dk negatif olurdu bu sefer damlattığım gibi hemen belirdi bi iki dk içinde beni en cok heycanlandıran bu oldu bide kasık ağrım hiç geçmedi adet olcakmışım gibi halbuki oldum ama aürılarım geçmedi üstüne bide başım dönmeye başladı midem yanıyo iki gundur acıktım mı midem yanmaya başlıyo ki ben kolay kolay acıkmam ama bi kaç gundur açlığa dayanamıyorum hemen midem kazınıp yanmaya başlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?