Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kür falan yapmadım dimi canım? Bir de ovülasyon testi yapsan daha garanti olur aslında

Valla da hepsi biliyordu , hatta ben daha emzirme bitince dedim ki ben folik aside başladım, 3 ay sonra korunmayı bırakırız ama 6 ay gebe kalmasam iyi olur şirkette 6 ayımı doldurmam lazım falan. Çoğu da dedi ki ne cesaret biz istemiyoruz bık bık. Ama kendime kızıyorum aslında içim dışım fazla bir millete ne daha denemeden ne konuşuyosun bi de ilk sene hep arkadaşlarımla konuşurken ikinci nası bakılır, iki çocukla ben bu tempoyla nası baş ederim diye doğmamış olmamış çocuga don biçtim durdum, olmayan stresi yaşattım kendime. Resmen kendi vucudumu korkuttum

Sevdiğin insanla evli olman çok güzel Ben de günlrdir bunu yazıcam unutup duruyorum

günaydın kızlar
benim yine olmayacak gibi içimi bir hüzün kapladı eğer olmazsa doğum kontrol hapına geri dönücem...

Öyke düşünme canım hcg kanda yükselmeden hiçbişey belli olmaz moralünü bozma bence olcak senin
valla bilmiyorum regle bir hafta kaldı
tam da bugünlerde çok uyku basar bana yine öyle oldu solda bir tane yumurtam vardı iğneyi vurulduğumda şimdi sağda da sancım var yavaştan söküleceğim sanırım vücut belirti gösteriyor.

Kızlar bu ilk defa oluyo 2 yıldır test yapıyorum silik çizgi hep 25 30 dk sonra yada saatler sonra çıkardı inanamıyorum hala testi yaptım 1 2 dk içinde çıktı çizgi ellerim titriyo yazarken bile benim bide hcg idrarda geç çıkıyo ilk kızımı da kanda 35.4kken öğrenmiştim ve bunun bigun öncesinde sabah test yapmıştım bundan daha cok silikti gözükmüyodu bile ama bu baya gözle görünüyo 15gun geçti üzerinden alLahım şoktayım şuan

Eklentiler

• 20190611_101433.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 49
Kuzum inan hamile olduğunda ağrının krampın ne taraftan vurduğu belli olmuyo benimde bi haftadır bi sağ bi sol hatta bende senin gibi düşünmüştüm gerçekten hele ki biliyon ben şaldır şaldır adet oldum içimden bi ses hep üstüne görme bu sakin ol bekle dedi inşallah da öyledir allahım ya sanada bol bol dua ediyorum canım inşallaah seninde oldu bu ay

Yıllar sobra ilk kez bi iki dk içinde çizgi çıktı canım ya hala inanamıyorum elim zor gitmişti teste çıkmaz dite umuyodum çünkü bildiğin içim söküldü yani rabbimin işine akıl sır ermez o kadar cok pıhtı attım ki tutuncak duvar kalmadı diyodum baya baya dolu dolu adet olmuştum ama sanırım yerini temizlemiş büyüklerimiz öyle derdi ya

Şimdi çektim bunları da kızlar kamerada anca bu kadar çıkıyo ama gözle daha rahat görünüyo pembe duruyo allah biliyo ya 10 dk sonra görseydim inanmazdım asla

Eklentiler

• 20190611_102748.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 47
  • 20190611_102713.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 47
Yaaaaa inşallah bakalım hadiii ne zaman kan verebilirsin pekii. Yoksa tekrar mı test yapacaksn

Yaaaaa inşallah bakalım hadiii ne zaman kan verebilirsin pekii. Yoksa tekrar mı test yapacaksn
Elimde bi test daha var iki gun sonra onu da yapıp oyle kan vermeye giderim büyük ihtimal canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bigun bunları buraya yazacağım fikride duygusu da o kadar cok uzaktı ki bana hala içimden testin yanlış olma ihtimali vardır ya diyorum gerçekten inanamadım

Çook merak ettim ya gerçekten. Test yaptığında etiketler misin inşallah inşallah bi yanlışlık yokturrrr

Çook merak ettim ya gerçekten. Test yaptığında etiketler misin inşallah inşallah bi yanlışlık yokturrrr
Etiketlerim canım inşallah ya daha önce cok silik test çıktı ama onlar ilk 5 10 dk negatif olurdu bu sefer damlattığım gibi hemen belirdi bi iki dk içinde beni en cok heycanlandıran bu oldu bide kasık ağrım hiç geçmedi adet olcakmışım gibi halbuki oldum ama aürılarım geçmedi üstüne bide başım dönmeye başladı midem yanıyo iki gundur acıktım mı midem yanmaya başlıyo ki ben kolay kolay acıkmam ama bi kaç gundur açlığa dayanamıyorum hemen midem kazınıp yanmaya başlıyo

%kaç hamilesindir sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…